Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 08:30   #4231
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Dziewczyny czy przesuwała któraś z Was okres tabletkami? Mi wypada, że dostanę akurat w czasie urlopu, a tego bardzo nie chcę (nie chodzi o ból, raczej o kąpiele w morzu itp.). Czy antykoncepcja jest zachowana jak wezmę 2 opakowania pod rząd?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 08:35   #4232
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Carmi ja przesuwałam. Działanie anty jest zachowane. Ale mogą wystąpić plamienia.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 08:40   #4233
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Carmi ja przesuwałam. Działanie anty jest zachowane. Ale mogą wystąpić plamienia.
Aleks a brałaś 2 pod rząd, czy jakoś inaczej?
Stary 2011-06-20, 08:47   #4234
magda2109
Zakorzenienie

Cześć

Ale miałam intensywny weekend...

W piatek aerobik i poszłam potem późno spać. W sobotę wstałam 6.30, na 8.00 pojechałam na paznokcie, potem do galerii po farbę do włosów i inne zakupy, m.in. już na wyjazd, potem do rodziców. Musiałam jechać objazdem, bo mi drogę zamkneli z powodu wylewania nowego asfaltu. Posiedziałam w domu, mama zafarbowała mi włosy, wypindrzyłam się i pojechałam prosto na imprezę zakończeniową TŻ-a. Powiedział, że bardzo ladnie wyglądam No i wróciliśmy do domu o 2, a ja rano miałam jechać na uczelnię... Nic nie piłam, bo byłam autem i musiałam być przytomna na egzamin. Wstałam wczoraj o 7, pojechałam pociągiem o 9 na egzamin, który był o 12 i co? Weszłam, a dr prowadząca mówi, że osoby mające z zaliczenia ćwiczeń 5 są zwolnione... Więc z powrotem wrociłam do domu, byłam o 15.00... Cały dzień straciłam, a jak wróciłam to padłam na godzinkę, potem wrócił TŻ, poszliśmy na sałatkę i na lody, więc nawet udana niedziela

Teraz tylko intensywne trzy dni, masa załatwiania spraw, szczególnie u TZ-a w związku z zakończeniem roku szkolnego, a potem już tylko wakacje Sorki za tak szczegółowy opis, ale musiałam się wygadać

Frezyjko, wyglądałaś cudownie, relacja Carmi super i w ogóle życzę wam tony szczęścia! Cieszę się, że wszystko się udało!

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy przesuwała któraś z Was okres tabletkami? Mi wypada, że dostanę akurat w czasie urlopu, a tego bardzo nie chcę (nie chodzi o ból, raczej o kąpiele w morzu itp.). Czy antykoncepcja jest zachowana jak wezmę 2 opakowania pod rząd?
Ja zawsze jak chciałam przesunąć okres brałam całe dwa opakowania pod rząd. Nic mi się nie działo oprócz zatrzymania wody w organizmie pod koniec drugiego opakowania. A robię tak w sumie w każde wakacje. Akurat teraz uda mi się tego uniknąć, bo zaczęłam dopiero opakowanie i kończę je dwa dni przed powrotem
Stary 2011-06-20, 09:01   #4235
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmi, a recepta nie jest czasem ważna tylko tydzień? Jak masz starszą to będziesz musiała chyba i tak iść do gina...

Magda, no to spędziłaś baaardzo intensywnie dzień

Jestem zła. Zapomnialam spakować sobie kanciaków i mam tylko dżinsy A na ustny nie wypada. Więc zamiast się uczyć pójdę do sklepu coś kupić...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 09:02   #4236
carmelova
Zakorzenienie

Magda no to miałaś bardzo intensywny weekend Ale fajnie tak czasem robić wszystko na przyspieszonych obrotach. Byle nie za często. No i żałośnie zazdroszczę wakacji Jak przesuwałaś sobie okres, to nie zabezpieczałaś się dodatkowo?

My zdecydowaliśmy, że lecimy jednak do Tunezji do tego hotelu w którym byliśmy 3 lata temu.Pokoje są skromniutkie, ale za to jest piękna i szeroka plaża, świetne animacje dobre (jak na kraje arabskie) jedzenie, za darmo tenis, rowery wodne i kajaki no i generalnie to dosyć rozrywkowy hotel Przeglądaliśmy inne oferty, ale nic ciekawego nie ma, bo nie chcemy takiego "blokowego" hotelu i chcemy hotelową piaszczystą plażę z darmowymi leżakami i parasolami :P Czekamy tylko na lasta i kupujemy.W tej chwili na 7 lipca jest cena 1438 zł all inc. i to by się mieściło w naszym budżecie. My chcemy leciec 21 lipca, a na razie ten termin jest za 1839 zł . Poczekamy http://www.holidaycheck.pl/hotel-Zdj...hid_29362.html
Stary 2011-06-20, 09:22   #4237
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda no to miałaś bardzo intensywny weekend Ale fajnie tak czasem robić wszystko na przyspieszonych obrotach. Byle nie za często. No i żałośnie zazdroszczę wakacji Jak przesuwałaś sobie okres, to nie zabezpieczałaś się dodatkowo?

My zdecydowaliśmy, że lecimy jednak do Tunezji do tego hotelu w którym byliśmy 3 lata temu.Pokoje są skromniutkie, ale za to jest piękna i szeroka plaża, świetne animacje dobre (jak na kraje arabskie) jedzenie, za darmo tenis, rowery wodne i kajaki no i generalnie to dosyć rozrywkowy hotel Przeglądaliśmy inne oferty, ale nic ciekawego nie ma, bo nie chcemy takiego "blokowego" hotelu i chcemy hotelową piaszczystą plażę z darmowymi leżakami i parasolami :P Czekamy tylko na lasta i kupujemy.W tej chwili na 7 lipca jest cena 1438 zł all inc. i to by się mieściło w naszym budżecie. My chcemy leciec 21 lipca, a na razie ten termin jest za 1839 zł . Poczekamy http://www.holidaycheck.pl/hotel-Zdj...hid_29362.html
Carmi, a po co? Przecież działanie antykoncepcyjne jest zachowane jeżeli nie zapomni się żadnej tabletki i bierze o regularnych porach Nie obawiaj się o nic.

Jak czytam Twoje obawy to widzę siebie sprzed kilku lat Okropnie się bałam zajścia w ciążę Mimo brania tabletek i dodatkowego zabiezpieczenia i tak co miesiąc uważałam, że jestem w ciąży

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Carmi, a na ile chcecie lecieć? Ty masz już 26 dni urlopu czy jeszcze 20?
Stary 2011-06-20, 09:29   #4238
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Carmi, a recepta nie jest czasem ważna tylko tydzień? Jak masz starszą to będziesz musiała chyba i tak iść do gina...

Magda, no to spędziłaś baaardzo intensywnie dzień

Jestem zła. Zapomnialam spakować sobie kanciaków i mam tylko dżinsy A na ustny nie wypada. Więc zamiast się uczyć pójdę do sklepu coś kupić...
Nie, ja juz wykupiłam 1 op. z tej recepty,, w tej aptece jest tak, że farmaceutka zostawia mi receptę pisząc, ze z np. zostało jeszcze jedno opakowanie do wykupienia.
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Carmi, a po co? Przecież działanie antykoncepcyjne jest zachowane jeżeli nie zapomni się żadnej tabletki i bierze o regularnych porach Nie obawiaj się o nic.

Jak czytam Twoje obawy to widzę siebie sprzed kilku lat Okropnie się bałam zajścia w ciążę Mimo brania tabletek i dodatkowego zabiezpieczenia i tak co miesiąc uważałam, że jestem w ciąży

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Carmi, a na ile chcecie lecieć? Ty masz już 26 dni urlopu czy jeszcze 20?
Magda ja się nie boję ciąży, ale śmiesznie by było zajść tak rok przed ślubem Urodziłabym przed weselem
Co do urlopu to już mi naliczyli 26 dni. Chcemy jecieć na tydzień, chociaż urlopu bierzemy 2 tygodnie. Ja niestety czasem wykorzystuję pojedyńcze dni na egzaminy, więc za wiele tego urlopu mi nie zostaje i bedę chciała sobie teraz wziąć L4, bo muszę się przygotować do kolejnego egzaminu, na który baaaaardzo mało umiem
Stary 2011-06-20, 09:38   #4239
justyna_dt
Zakorzenienie

Carmi, no i dobrze, lepiej się wybrać tam, gdzie się jest pewnym dobrej zabawy i standardu niż szukać na siłę i być później niezadowolonym
Co do urlopów, to jednak tego zazdroszczę w innych firmach. Co prawda, ja jeszcze jestem na 1/4 etatu, ale urlop już mam liczony na 20 dni, tylko że mam zarządzenie w firmie, że jednorazowo nie więcej niż tydzień...

Obejrzałam zdjęcia od tego Cichockiego i wpadłam w depresję

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 09:39   #4240
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmi, to fajna ta farmaceutka. Ja miałam 2 opakowania na recepcie i za holender kobieta nie chciała się zgodzić załatwić sprawę w ten sposób. Więc musiałam wyjąć z konta te 250zł...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 09:41   #4241
Stefannia
Wtajemniczenie

Cześć

Przede wszytskim, Frezi, dużo szczęścia i radości, żebys zawsze była taka piekna i taka usmiechnięta

Maja, mocne kciuki

Carmel, przesuwałam kilka razy, nie zabezpieczałam sie dodatkowo. Raz miałam minimalne plamienie i tak jak aleks mówiła, pod koniec drugiego opakowania byłam spuchnieta.

A co do recept, to mają ważność miesiąca, oprócz antybiotyków, które są ważne tydzień.

Mam multum pracy, więc miłego dnia życzę
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 09:48   #4242
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Hej,
Carmi ja też przesuwałam, nie miałam żadnym skutków ubocznych.
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 09:57   #4243
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
przeleciałam Was na szybko i jestem zachwycona zabawą weselną na wątku

przyśpiewki/wierszyki weselne EXTRA!!!!!!!!!

JESTEM BARDZOOOOOOOO SZCZĘŚLIWA!!!!!! i mam cudownego męża!!!

było pięknie!!!! do ołtarza idąc troszkę się zestresowałam, ale całą mszę pamiętam (w przeciwieństwie do mężą, bo podobno cały czas powtarzał sobie w głowie przysięgę )

postaram się jutro napisać dokładną relację z całego ślubu i wesela

a jest co opowiadać!! goście byli zachwyceni i usłyszeliśmy wiele razy, że na takim weselu nigdy nie byli.... moja wychowawczyni z liceum (dziś moja dobra koleżanka) powiedziała, że ona wiedziała, że jestem doskonałą organizatorką, ale aż takich atrakcji i perfekcjonizmu się nie spodziewała bardzo mi miło!!! i tyle komplementów usłyszeliśmy...

i Wam ogromnie dziękuję za wszystkie życzenia i komplementy

jesteście kochane!!!

a teraz wracam do męża.... bo tak się za sobą stęskniliśmy, że mamy niekończącą się noc poślubną, w którą oczywiście nie poszliśmy spać, bo byliśmy siebie bardzo spragnieni

Frezyjko....

Cytat:
Carmi, ja też czasem przesuwałam, nic się nie martw, wszystko jest ok, tylko tak jak dziewczyny mówiły, w połowie 2 op. moga być niewielkie plamienia.

Idę dziś z mamą kupić sobie stanik
Stary 2011-06-20, 10:00   #4244
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda ja się nie boję ciąży, ale śmiesznie by było zajść tak rok przed ślubem Urodziłabym przed weselem
Co do urlopu to już mi naliczyli 26 dni. Chcemy jecieć na tydzień, chociaż urlopu bierzemy 2 tygodnie. Ja niestety czasem wykorzystuję pojedyńcze dni na egzaminy, więc za wiele tego urlopu mi nie zostaje i bedę chciała sobie teraz wziąć L4, bo muszę się przygotować do kolejnego egzaminu, na który baaaaardzo mało umiem
A co będziecie robić przez drugi tydzień?
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Carmi, no i dobrze, lepiej się wybrać tam, gdzie się jest pewnym dobrej zabawy i standardu niż szukać na siłę i być później niezadowolonym
Co do urlopów, to jednak tego zazdroszczę w innych firmach. Co prawda, ja jeszcze jestem na 1/4 etatu, ale urlop już mam liczony na 20 dni, tylko że mam zarządzenie w firmie, że jednorazowo nie więcej niż tydzień...

Obejrzałam zdjęcia od tego Cichockiego i wpadłam w depresję
Ja też mam jeszcze 20 dni Ale w lutym nabędę prawo do 26 dni, więc już w przyszłym roku chociaż w przerwie świątecznej nie będę musiała siedzieć w pracy, bo zostaną mi dni na urlop
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Carmi, to fajna ta farmaceutka. Ja miałam 2 opakowania na recepcie i za holender kobieta nie chciała się zgodzić załatwić sprawę w ten sposób. Więc musiałam wyjąć z konta te 250zł...
To zależy od apteki. U mnie w mieście rodzinnym trzeba wykupić od razu, a w O. też zostawiam receptę i wykupuję np. raz w miesiącu.
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Carmel, przesuwałam kilka razy, nie zabezpieczałam sie dodatkowo. Raz miałam minimalne plamienie i tak jak aleks mówiła, pod koniec drugiego opakowania byłam spuchnieta.

A co do recept, to mają ważność miesiąca, oprócz antybiotyków, które są ważne tydzień.

Mam multum pracy, więc miłego dnia życzę
Chyba ja

A co do ważności recept, to dokładnie tak jak napisałaś
Stary 2011-06-20, 10:06   #4245
justyna_dt
Zakorzenienie

Magda, a co w ogóle u Ciebie? bo ja tak średnio na bieżąco
U mnie z urlopem to jes ttak, że płatny jest liczony tylko jak bierzemy na kilka dni. Pojedyncze dni mamy po prostu niepłatne. Ja do tej pory każde, nawet kilkudniowe wolne miałam niepłatne, ale nie licząc obrony, to skończyłam studia, zajęć nie mam i cały czas jestem w pracy, więc już zmienił się mój system pracy

Ale jestem koszmarnie senna. Kawa mnie tylko rozdrażniła, książka jest lipna i mnie usypia, na dodatek wpadłam w jakiś dołek ślubno-małżeński i mam piękne wizje przed oczami przytłoczone czarną chmurą pt. "nigdy nie będziesz mieć własnej rodziny". Heh... Poprawiłabym sobie nastrój jakimś zakupem, gdybym tylko miała za co kupić...

Stary 2011-06-20, 10:09   #4246
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy od apteki. U mnie w mieście rodzinnym trzeba wykupić od razu, a w O. też zostawiam receptę i wykupuję np. raz w miesiącu.

Ja się tylko raz spotkałam z tym że mi nie chcieli zrealizowac recepty bo była nieważna. A czasem daję taką sprzed pół roku, ale dosteję od gina taką bez daty i nie ma poroblemu. A jak mi wystawia np. 3-4 op. na jednej to zawsze biorę na odpis. Tylko, że niektóre apteki realizują odpisy jak recepta była przyjęta u nich. Ale tez znam takie co tego nie sprawdzają i odpis jest tak samo ważny jak recepta i nie ma problemu.
Stary 2011-06-20, 10:12   #4247
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda, a co w ogóle u Ciebie? bo ja tak średnio na bieżąco
U mnie z urlopem to jes ttak, że płatny jest liczony tylko jak bierzemy na kilka dni. Pojedyncze dni mamy po prostu niepłatne. Ja do tej pory każde, nawet kilkudniowe wolne miałam niepłatne, ale nie licząc obrony, to skończyłam studia, zajęć nie mam i cały czas jestem w pracy, więc już zmienił się mój system pracy

Ale jestem koszmarnie senna. Kawa mnie tylko rozdrażniła, książka jest lipna i mnie usypia, na dodatek wpadłam w jakiś dołek ślubno-małżeński i mam piękne wizje przed oczami przytłoczone czarną chmurą pt. "nigdy nie będziesz mieć własnej rodziny". Heh... Poprawiłabym sobie nastrój jakimś zakupem, gdybym tylko miała za co kupić...
Justyna dziękuję, że pytasz U mnie wir pracy przepleciony z egzaminami na studiach. W środę jadę na wakacje i po powrocie czeka mnie znowu dużo pracy, bo mamy młyn, no i musze wziąć się w końcu za ustalenie ostatecznego planu pracy mgr i pisanie jej. Poza tym OK Z TŻ raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś daję radę Dużo zajęć, więc nie mam czasu myśleć i robić afer

A Ty masz umowę o pracę czy zlecenie? Bo w umowie o pracę nie ma wolnych niepłatnych dni, poza kodeksowym urlopem bezpłatnym
Stary 2011-06-20, 10:16   #4248
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna dziękuję, że pytasz U mnie wir pracy przepleciony z egzaminami na studiach. W środę jadę na wakacje i po powrocie czeka mnie znowu dużo pracy, bo mamy młyn, no i musze wziąć się w końcu za ustalenie ostatecznego planu pracy mgr i pisanie jej. Poza tym OK Z TŻ raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś daję radę Dużo zajęć, więc nie mam czasu myśleć i robić afer

A Ty masz umowę o pracę czy zlecenie? Bo w umowie o pracę nie ma wolnych niepłatnych dni, poza kodeksowym urlopem bezpłatnym
Będą zaręczyny?;>
Stary 2011-06-20, 10:18   #4249
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Ale miałam intensywny weekend...

W piatek aerobik i poszłam potem późno spać. W sobotę wstałam 6.30, na 8.00 pojechałam na paznokcie, potem do galerii po farbę do włosów i inne zakupy, m.in. już na wyjazd, potem do rodziców. Musiałam jechać objazdem, bo mi drogę zamkneli z powodu wylewania nowego asfaltu. Posiedziałam w domu, mama zafarbowała mi włosy, wypindrzyłam się i pojechałam prosto na imprezę zakończeniową TŻ-a. Powiedział, że bardzo ladnie wyglądam No i wróciliśmy do domu o 2, a ja rano miałam jechać na uczelnię... Nic nie piłam, bo byłam autem i musiałam być przytomna na egzamin. Wstałam wczoraj o 7, pojechałam pociągiem o 9 na egzamin, który był o 12 i co? Weszłam, a dr prowadząca mówi, że osoby mające z zaliczenia ćwiczeń 5 są zwolnione... Więc z powrotem wrociłam do domu, byłam o 15.00... Cały dzień straciłam, a jak wróciłam to padłam na godzinkę, potem wrócił TŻ, poszliśmy na sałatkę i na lody, więc nawet udana niedziela
kurczę, mogli Cię jakoś powiadomić o tej zasadzie z piątką z zaliczeń ale oby Cię w życiu spotykały tylko takie "przykre" niespodzianki

zdałam łacinę (teraz jeszcze test) mimo że wczoraj do 4 czytałam na Guru Gossip o biednej Megan. Jej facet, byli razem 1,5 roku, powiedział jej że idzie na męski wieczorek a potem na całego you tube'a poszło że miał w pokoju 6 pijanych i szmatowych dziewczyn i bawiły się jego kompem i nagrały filmiki, puszczając w sieć a za nimi lata on bez koszulki. Cóż za klasa...

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:22   #4250
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

No to dobrze lepiej zawsze, jak się coś dzieje, a na wakacjach akurat sobie chwilkę odpoczniesz i tulę co do magisterki znam ten ból.
Jestem na umowie o pracę, z tym że no... u nas to nieco inaczej funkcjonuje mamy dużo przywilejów poza umową.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kurczę, mogli Cię jakoś powiadomić o tej zasadzie z piątką z zaliczeń ale oby Cię w życiu spotykały tylko takie "przykre" niespodzianki

zdałam łacinę (teraz jeszcze test) mimo że wczoraj do 4 czytałam na Guru Gossip o biednej Megan. Jej facet, byli razem 1,5 roku, powiedział jej że idzie na męski wieczorek a potem na całego you tube'a poszło że miał w pokoju 6 pijanych i szmatowych dziewczyn i bawiły się jego kompem i nagrały filmiki, puszczając w sieć a za nimi lata on bez koszulki. Cóż za klasa...
Y... co do Guru Gossip? Gratuluję łaciny

Stary 2011-06-20, 10:23   #4251
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Będą zaręczyny?;>
Prędzej w ciążę zajdę
Stary 2011-06-20, 10:23   #4252
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Y... co do Guru Gossip? Gratuluję łaciny
takie forum do obgadywania beauty guru z you tuba. Oglądam ich wiele

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:47   #4253
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba ja

Chyba Ty Przepraszam
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 10:48   #4254
capriola_87
Zakorzenienie

uuuu mój 1000 post!
Stary 2011-06-20, 10:50   #4255
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
uuuu mój 1000 post!
Pf... (10 587) gratuluję

Gasz... mam ochotę się pociąć. Co za dzień... Co za czas...

Stary 2011-06-20, 10:52   #4256
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Prędzej w ciążę zajdę
Nie mów hop!

Jestem już "zadomowiona"! Aleeeeee mi tu dobrze z Wami, kobietki!
Stary 2011-06-20, 10:53   #4257
kasia0912
Zakorzenienie

Hej
Frezi to cudownie,że jesteś taka szczęśliwa Powodzenia na nowej drodze życia- ŻONO

Magda czasami intensywne weekendy są fajne i fajnie,że nie musisz pisać egzaminu

Ilsa gratulację z powodu łaciny.

ale mi zimno. dziś nauka heh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:05   #4258
capriola_87
Zakorzenienie

[QUOTE=justyna_dt;27625049]Pf... (10 587) gratuluję

QUOTE]

pffff...ja jestem tu 5928745726209459827405275 493220 razy krócej niż Ty więc fakju!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ale beka. Wiecie że na lotnisku w Gdańsku nie ma przechowalni bagażu? właśnie dzwoniłam żeby się dowiedzieć, bo lecimy z TZtem jutro o 18 a będę na lotnisku już o 11 i chcieliśmy skoczyć do miasta i nie uśmiecha mi się łazić po sklepach z 40 kg bagażu...ale dramat
Stary 2011-06-20, 11:05   #4259
justyna_dt
Zakorzenienie

[QUOTE=capriola_87;2762511 1]
Cytat:
Pf... (10 587) gratuluję

QUOTE]

pffff...ja jestem tu 5928745726209459827405275 493220 razy krócej niż Ty więc fakju!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ale beka. Wiecie że na lotnisku w Gdańsku nie ma przechowalni bagażu? właśnie dzwoniłam żeby się dowiedzieć, bo lecimy z TZtem jutro o 18 a będę na lotnisku już o 11 i chcieliśmy skoczyć do miasta i nie uśmiecha mi się łazić po sklepach z 40 kg bagażu...ale dramat
Oj tam...

EDIT: Aleś zrobiła porządek z cytowaniem

Stary 2011-06-20, 11:07   #4260
capriola_87
Zakorzenienie

[QUOTE=justyna_dt;27625354]
Cytat:
Oj tam...

EDIT: Aleś zrobiła porządek z cytowaniem
spadówa!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości