|
|
#2821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
za gópie żartyJa mam płaską stopę od góry nie od dołu ![]() Cytat:
Skrb, bardzo dobrze zrozumiałaś. Zapomniałam jak to się nazywa - podbicie. Cytat:
Cytat:
![]() Lubię długo ale bez przesady tym bardziej że wychodzi na to że w trakcie poszłam spać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2822 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale Ty mnie w niej chyba widziałaś, byłam na którymś zlocie, pod to miałam brązową bluzkę z długimi rękawami (jak na fotce) i jakiś tam pasek.Dziś zrobiłam pokaz mody przed matką i na kotarę rzekła "ooo". Ale plebiscyt wygrała inna kieca o której na śmierć zapomniałam bo leżała głęboko w szafie. Typowo letnia i na chrzciny tyż dobra, foty bendom ![]() 2. oesu, jaka klontfa, współczuję... Usadzania płci naprzemiennie przestrzegałam na swym weselu, o małżeństwach słyszałam no ale na boga. Męczyć ludzi towarzystwem łobcych ludzi? Ja bym się zamknęła w sobie i tylko chlała bez umiaru. |
||||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się nowa piosenka Zakopower
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PaLRGc0NF0Y wczoraj w aucie wsłuchałam się w tekst i aż mi szczęka opadła, jak bardzo różnił się od reszty pop-papki z rmf
|
#2824 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam podzielić się z Wami odkrywczą myślą która na mnie spłynęła w piątek: jeśli planuje się ubijać bitą śmietanę, należy mieć dodatkowy kubeczek kremówki w zapasie - na wieczorze panieńskim udało nam się ubić masło
uprzedzając domysły - śmietana miała być na deser do truskawek i sosu czekoladowego Cytat:
nie wiem czy dobrze rozumiem że nie chcesz kontaktować się z W. pierwsza? ale myślę że w takich "technicznych" kwestiach jak opłaty czy papiery do US dobrze byłoby zadzwonić, szczególnie że to chyba ważne, ale bez nawiązywania do tamtej sytuacji...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
No więc- owszem, myślałam, żeby zadzwonić, ale w końcy Jemu tak samo zależy na tych papierach, jeśli nie bardziej- pomyślałam, że jednak nie zadzwonię. Papiery najwyżej poczekają- a jak już tyle wytrzymałam, to nie pęknę.
No i On zadzwonił- ale i przeprosił, a jak zapytałam, za co (bo to czasem dobrze wiedzieć)- to powiedział, że przeprasza mnie za to, że się zdenerwował i Go poniosło, bo powinien być za wszelką cenę dla mnie miły ![]() Boże, te chłopy- no co za zakuty łeb. No ale porozmawialiśmy i może coś tam doszło. I te zakichane papiery znalazłam DziękujęWam wszystkim!!!!
|
#2826 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo... to jeszcze rzadsze schorzenie ortopedyczne, mianowicie tzw. płaskostopie górne, jeden przypadek na 1.000.000 ![]() Wkleiłem tak hipotetycznie tylko, ale masz rację, ta tęcza fogle nie pasuje ![]() Cytat:
--- Ju, Kam ![]() Posłuchajcie więc o moim fqrwie Dostałem dzisiaj @ z dolce.pl, że (w wielkim skrócie) "nie otrzymaliśmy jeszcze pieniędzy za zakup, a w międzyczasie okazało się, że testerów nie ma już w magazynie", no czymajta mnie, bo tam pojadę i puszczę z dymem Chodzi o Floris Vetiver, tak się cieszyłem z tego zapachu ![]() A pieniądze oczywiście wpłaciłem na drugi dzień zaraz, żeby nie było Mam im ochotę napisać tak fogle, że może dlatego się skończyły, że swego czasu poleciłem je na pewnym bardzo znanym, polskim forum, jako tzw. "perełki"... złamasy |
||||
|
|
|
#2828 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad. 2 napisz, napisz, ciekawe jaki będzie odzew
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
BAN stały
|
Pfff!
![]() A dzie to? ![]() Wklejałem tylko jako ciekawostkę ![]() I tego się bedziem czymać Cytat:
|
|
|
|
|
#2837 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() u nas dzieci to w kościele śpiewały na rocznice komuni ,dobrze mi sie wydawało ze skąds to znam
|
|
|
#2840 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam obrazek, spakowałam papiery, teraz do fryzjera i po buty!
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (chyba, że ona jest o czym innym, tylko mi się wszystko z jednym kojarzy poszłam narwać trochę porzeczek i aż zmarzłam, brrr
|
|
#2845 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i co w tym dziwnego w sumie...na komuni spiewały: pójde do nieba piechota....costacostam.. ...ze stróżem Aniołem ,tak pójde jak stoje, nie zawaham sieuuuuuuuu ![]() to na rocznice spioewały ze jeszcze boso do tego
|
|
|
#2848 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
kciuki pomogły przyjszły dziś do mnie ibejowe paczuchy z tak jarmarczno-mhrocznymi pierdołami, że aż mię się oczęta zaświeciły z radochy
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może garść inspiracji pod CP?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-20 o 13:45 |
|
|
|
|
#2850 | ||
|
BAN stały
|
Jajco
![]() I kbns Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

za gópie żarty

chyba w pracy nadrobię jak będę miała czas 

Ale Ty mnie w niej chyba widziałaś, byłam na którymś zlocie, pod to miałam brązową bluzkę z długimi rękawami (jak na fotce) i jakiś tam pasek.