|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
a jak którys ma sexy głos przez telefon, to potem przychodzi taki 1,7m
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() daga- wahałaś Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak? a ja jestem z podlasia ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
jedna podstrona
|
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mam 177). chyba musisz go podnosic zeby klamke nacisknal kurcze u mnie czesto z dhl sa w miare przystojni Cytat:
a tak na serio to zawsze kurierow wpuszczam do domu, bo nie dam rady jednoczesnie trzymac psa i podpisywac papiery. jak wyszedl to pachnialo nim Cytat:
biosilk z tego co kojarze ma wysoko w skladzie alkohol mi akurat nie podpasowal, kwestia tego kto jakie ma wlosy. dla Ciebie moze byc okej czytalam,ze olej kokosowy mocno nawilza wlosy, ale w stacjonarnych sklepach nie moglam znalezc..
|
|||
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
witam
a jak to jest, że do mnie zawsze z dhl'a przyjeżdża ten sam starszy pan ![]()
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo prawdopodobne że sie przeprowadzę do wrocławia A tego nie wiedziałam muszę sprawdzić skład u mnie z włosami jest jak na razie ok dobra do wieczora bądźcie tutaj jeszcze kochane
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna, ale zawsze ![]() Cytat:
![]() to ta Vatika, która kupowała Rybka /jest na blogu Rybki/ to chyba to co szukasz- też zamierzam to kupić http://allegro.pl/dabur-vatika-oleje...661267395.html do mnie zawsze przychodzi inny kurier ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Będą nowe torebki;> Ciekawe jakie Oby jakaś ładna nowość nie odgrzewane kotlety![]() Cytat:
Też taki nikczemnego wzrostu i taki, hmm śmieszny![]() ![]() Za to niedawno trafił mi się taki no totalnie niekumaty z siódemki Cztery razy do mnie dzwonił(akurat mnie w domu nie było na dodatek) który to jest dom i jak wygląda. I za każdym razem powtarzał "wiem, wiem znam okolicę" Byłam pewna, że nie trafi i tak, chociaż na furtce wisi tabliczka z nazwą ulicy i numerem![]() ![]() Ale jakimś cudem trafił na swoje szczęście
|
|
|
#160 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- tak sobie mysle zeby jakas torebke zamówic ... ![]() musze kupic czarne klasyczne szpilki i nigdzie nie ma
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to mam obsesje dłoni i trochę ramion daga wkleiłam Ci linka i jakoś kliknęłam tróllik |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły moje lakiery i błyszczyki z barbry
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam na all takie niedawno: Cytat:
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() promotor puścił już farbę?
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lakiery,które brałaś,wyleciało mi ![]() O jakich podstronach mówicie? CZYŻBY ET COŚ SZYKOWAŁA??? N I E M O Ż L I W E ![]()
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Jutro robię nalot na wydział i go przycisnę do muru, wyszstko mi wyśpiewa![]()
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te błyszczyki to myślałam ze są XXL bo duże opakowania, a one są XXL LIPS, nie dopatrzyłam się, ale kolory ładne, oba, ale strasznie długo to mrowienie się utrzymuje, a ja mam dodatkowo umiarkowane uczulenie na mentol ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Ściągnęłam sobie płytę Projektu Warszawiak i katuję, widziałyście teledysk do "nie ma cwaniaka na warszawiaka"? fantastyczny ![]() A propo's jedwabiu, kupiłam sobie w auchan jedwab do mycia włosów, wielka butla za 19,90, jakiejś dziwnej firmy, nie znam zupełnie, ale jest świetny, włosy są milusie i miękkie, i pieknie to pachnie, wcześniej uzywałam biosilku, ale po pewnym czasie włosy były strasznie obciążone i zaczęły się przetłuszczać, fryzjerka mi powiedziała że mam jedwabiu uzywać nie częściej niż raz w tyg Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-06-20 o 14:58 |
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najchętniej to cały czas nosiłabym z kolorem mi do twarzy , zdecydowanie mój faworyt wśród BC, zaraz po nim migota. Dostałam meila,że dziś wysłali (prawdopodobnie ) ostatnią już przesyłkę lakierową, 10 szt wystarczy![]() Monia,a Ty jakie kolory brałaś?
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 | |
|
BAN stały
|
Danula - fajne szpilki
Diana - moja mama powiada, że mężczyzna zaczyna się od 180cm . coś w tym jest... ja osobiście preferuję wyższych, choć nie wielkoludów ![]() Cytat:
.
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
szukam tych podstron na et i nic nie widzę
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz wzięłam 100 indygo dzi aj dzeejn czy jak mu tam 102 miał być koralem wg blogów i nie jest źle, ale pod róż też można podciągnąć ale w sumie jest fajnyvamp chocolate stalowe nerwy wszystkie są piękne czuję, że chcę jasnoszary lakier jeszcze i chyba ten mocno żółty z barbry i będę chciała ten olejek do skórek i preparat do ich usuwania i na pewno jeszcze zamówię zmywacz z barbry :diabelek :![]()
|
||
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle takie to dziecinne Gdzieś czytałam, że o innych miastach też ma być, ja tego nie chcę oglądać![]() Jaki to jedwab z auchan? Może się zaopatrzę![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#177 | |
|
BAN stały
|
Mnie też nie, strasznie ciemny i mało fioletu widać... Teraz się czaję na plum plum, ale też się obawiam, że będzie bardzo, bardzo ciemny. Na blogach różnie wygląda...
Chciałabym fiolet taki, jak ma Andi lub Sigrid ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Mam oba i to są zupełnie inne bajki... Q107 to brudny róż wpadający w fiolet, trochę beżu w nim też jest, taki raczej jasny kolor, natomiast weekndowy szał to bardzo ciemny brudny fiolet. |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam i wysłuchałam Cwaniaka....
kurczę- no nie podoba mi się - starałam się, ale niecharal i nudi macie łatwiej boście z Warszawy ![]() mam za to durne pytanie, bom nie w temacie- to Łukasz Garlicki czy któś podobny ![]() jak to on to mam jeszcze gorzej, bo szczerze go nie znoszę
|
|
|
|
#179 | |
|
BAN stały
|
Też bym chciała zamówić nowe kolory (jakoś bardziej mnie kręcą ostatnio te CA, niż torebki
), na razie mam na liście:q108 caffe macchiatto tan nude plum plum matte ruby burgundy alike Czyli 6 nowych To by były wszystkie, które chcę na teraz, nic więcej mnie nie kusi na tyle, by klikać. Brakuje mi w ich ofercie takiego niezbyt ciemnego, ciepłego fioletu.---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-06-20 o 17:16 |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziś w lumpie widziałam etorebkę a dokładniej szarą Elvie. Nie wzięłam jej bo nie miała długiego paska i popękany lak na rączkach. ciekawe znalezisko, uwielbiam lumpeksy ![]() Weszłam na blog, który "polecałyście". Nieświadoma zagrożenia na niego weszłam i... obiad podchodzi mi do gardła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

) zmieniania pracy, narazie szukam praktyk, ide na rozmowe o 16, trzymajcie kciuki 

wkleiłam Ci linka i jakoś kliknęłam 

:diabelek :
W ogóle takie to dziecinne
- starałam się, ale nie