|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chatul (niestety nie wiem jak masz na imię ) teraz tam się może zmieniło Ale też zawsze byłam miła i kulturalna wobec nauczycieli (chociaż nie raz chciałam wyjść i trzasnąć drzwami). No dobra, czasem się burzyłam,ale nie rzucałam tablicą ani krzesłami
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale żeby nie było są też spoko nauczyciele np mój facet z bioli, jest lajtowy, uczy i jak załamuje nad nami ręce to nigdy z wyższością
|
|
|
|
|
|
#3994 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
No ale jednak to trochę inna kultura. Cytat:
Rany ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Lubię jak się mnie nazywa Chatul ![]() Cytat:
Bo nie chciałam żeby ktokolwiek mógł mi coś zarzucić. Opłaciła mi się ta postawa
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal kocham mojego dyrektora, czasem był zły,ale był "równym gościem". Albo ksiądz
i gość od wosu
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sylwi, Sylwiu no proszę cię, wymyśl coś, przeciez nie chcę ci postawic 2" |
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem cholerykiem,więc nie zawsze udało mi się zamknąć w odpowiednim czasie. I zawsze miałam konflikt z wfistami w podstawówce i gimnazjum. Jedną panią lubiłam-mame kolegi
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- mój dyrektor w gim tez była bardzo spoko, lajtowy, a jednoczesniej wzudzał respekt i szacunek. |
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Całe życie byłam, jestem i będę bałaganiarą
Cytat:
![]() Co do nauczycieli i uczniów jeszcze to powiem tylko, że teraz jest zupełnie inna młodzież niż kiedyś. Też nie lubię kiedy ktoś mi mówi "a w moim wieku to coś tam" ale kiedy ja chodziłam do szkoły (a było to lat temu kilka ) naprawdę było inaczej. Nie wyobrażam sobie, żeby uczeń odezwał się do nauczyciela w taki sposób jak np odzywali się do mnie kiedy miałam praktyki w szkole a miałam je zarówno w podstawówce, gimnazjum i liceum. Nie mówiąc już o ich zachowaniu. |
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja tak samo
![]() Cytat:
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że nie jestem sama
![]() Cytat:
Pomaziałam się dzisiaj minerałami - już zapomniałam jak ładnie w nich wyglądam Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-20 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Rozumiem, że ludzie są różni, nie wszyscy nauczyciele są godni szacunku jako nauczyciele... Ale żeby kosz na głowę wkładać Niektóre dzieciaki są naprawdę rozwydrzone. (Ale i niektórzy nauczyciele nie potrafią sobie poradzić z młodzieżą... Co oczywiście nie tłumaczy niektórych zachowań tejże młodzieży Nawet rodzice uczniów czasem nie mają szacunku do nauczycieli
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
I to czego dziecko nasłucha się w domu też przyczynia się do takich a nie innych zachowań w szkole.
Najlepsze jest kiedy rodzic przychodzi do szkoły i np żąda wyższej oceny albo ulgowego traktowania bo coś tam. Pamiętacie to? ![]() http://allegro.pl/super-twister-do-w...662180792.html Ostatnio sobie o tym przypomniałam i chyba sobie kupię ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-20 o 21:08 |
|
|
|
|
#4004 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4008 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, ja sporo wiem o zakupoholizmie, sporo...
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
W tamtych czasach nie mogłabym sobie pozwolić nawet na 1/10 tego co teraz więc chyba sobie odbijam
I żałuję, że nie miałam takich kosmetyków kiedy jeszcze byłam piękna i młoda ![]() Odkryłam ostatnio odwieczną prawdę - im więcej masz tym więcej wydajesz ![]() |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na chwilę na filmweba... Przeraża mnie poziom większości wypowiedzi forumowiczów. Wszyscy znają się na kinie, są dorośli i dojrzali, a potrafią jedynie wyzywać i poniżać. Jeden z takich inteligentów nie umiejąc się już chyba bronić wyzwał dziewczynę,która miała całkiem inne zdanie, od pustaka, dzieci od bezmózgich robotów, a kobiety zniżył do poziomu "żyj w kuchni, stój przy zlewie, rodź dzieci". jestem zdegustowana ;o
|
|
#4011 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wszystko się pozytywnie ułożyło Cytat:
... wizaż, kosmetyki, uzależnienia Cytat:
ależ Ci zazdroszczę [w tym pozytywnym sensie]. Ależ z Ciebie zdolniacha ![]() Do mnie przemawiają tylko obrazki Cytat:
![]() [chyba mam za dużo lakierów, skoro mi się już p.i.e.r.dzielą ]Aaaa, fiolet Ostatnio mam jakąś manię na fiolety, muszę bardzo się pilnować, żeby nie dublować odcieni, bo w życiu ich nie 'wymaluję' .Oczywiście wszędzie widzę kolorki, które bym chciała ![]() Ostatnio chyba nawet pisałam, że zadziałała resztka zdrowego rozsądku i jeden odłożyłam... Cytat:
???Na moje oko wcale taka zła nie jest. Oczywiście, jeśli się nie przegina i zachowuje umiar. Cytat:
![]() Poszukaj na ebayu, będzie taniej
|
|
|
|
#4012 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego apetyt rośnie w miarę jedzenia...
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4014 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mnie tez kolezanka zmotywowala przy okazji ![]() Cytat:
ja lubie takie historie Nie czasem w szkole? bo kiedys opowiadalas o jakims tez nigdy nie mowilam
|
|
|
#4015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawda ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4016 | |||
|
|
Cytat:
True, true... Znalazłam takie: http://cgi.ebay.pl/Brand-Bun-Clip-Ma...item2561800d31 A tu dwa: http://cgi.ebay.pl/Sponge-Bun-Clip-M...item3f07db68e6 Cytat:
![]() Albo wciapię trochę składników do tego serum Lovely. O, obczajona jesteś ![]() A prawda to, że dziewczynę z PL miał? Cytat:
|
|
|
|
#4017 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi miło, Dorota Cytat:
![]() Więc zarówno nauczyciel jak i dyrektor tytułowany jest po imieniu i problem z głowy. Na początku miałam jednak spore opory przeciw takiemu spoufaleniu, nawet 70letniej babci na Ty zajeżdżać?! Taka kultura ![]() Cytat:
Uzależnienia rozumiem za dobrze Obawiam się, że ten wątek mnie nie wyleczy z uzależnień, widząc po postach ![]() Ten norweski to fajna sprawa, 3w1 I zdziwiłam się, że one w Szwecji tak ładnie umieją paznokcie pomalować lakierami, co myślałam, że nic nie warte, nigdy nie kupowałam tych marek No, ale ja żadnym lakierem nie pomaluję ich ładnie, zazdroszczę tym co umieją Dziękuję Cytat:
Hmm, bo to się trochę rozpiszę mniejszym druczkiem Sama się prosiłaś, o to moje wypociny Więc poznałam go w szkole, a był... bratem, chłopaka, który mi się podobał na początku Brat (B) był bardzo przystojnym chłopakiem, taki łobuz, który potem, w ciągu roku szkolnego, nieźle się rozkozaczył. Jakoś przestałam powoli zwracać na niego uwagę. Tymczasem chodziłam do klasy z jego młodszym bratem, a obecnym chłopakiem, M. I w małych sytuacjach M mnie bardzo ujmował, inteligentny przenikliwy chłopak, taki trudny do rozgryzienia, śmiałam się z siostrą, że on to ma rentgen w oczach i robi analizy spojrzeniem xD Na samym początku nie zwracałam na niego uwagi jako na chłopaka, był nieco niższy ode mnie, chudy, nie wydawał się materiałem na partnera Sytuacja rozwijała się ponad rok (!). Wtedy, kiedy ja bujałam się w jego bracie, on miał crush na swoją koleżankę od czterech lat!Ja za to z nadejściem nowego roku szkolnego, zaczęłam flirtować na około, z wszystkimi, między innymi z nim. I jakoś... zakochałam się w nim, w jego zacięciu, tym, że był indywidualistą i uparciuchem, że trudno go było rozgryźć i imponował mi (jest niesamowicie wysportowany). No i miał blond włosy i jasne oczy W końcu, zimą, zaczęło się od rzucania śnieżkami jeden na drugiego, aż w końcu wylądowałam w śniegu i on na mnie a potem na facebooku robiliśmy podchody, on mnie uczył na snowboardzie... A styknęliśmy się tak: on mówił mi, że pisze piosenkę. Ja bardzo chciałam wiedzieć jaką i prosiłam, żeby mi przesłał jak skończy ![]() W końcu skończył i przesłał. I ta piosenka wyraźnie świadczyła o miłości, zakręciło mi się w głowie i pomyślałam \\znowu, chłopak z którym się zakochałam, ma jakąś inną na oku\\. I zapytałam się, że jego piosenka brzmi jakby ktoś mu się podobał, czy jest w kimś zakochany, a on na to: ... Drążyłam dalej, a on mi na to: Tylko tchórz wyznawałby uczucia przez facebook, zobaczymy się później. Tego dnia mieliśmy wielki, finałowy występ w domu kultury, skecz naszej własnej roboty. I spotkała się cała klasa wieczorem. Ja widząc go, unikałam go trochę, on trochę mnie, tak się czailiśmy, aż wzięłam go za rękę, wyprowadziłam na parking... Iii na jednym tchu wyznałam mu uczucia, on zdążył mi tylko powiedzieć: Ja też Cię bardzo lubię. Cały wieczór czułam się jak idiotka, ale potem napisał do mnie i już zostaliśmy parą, następnego dnia przybiegł do mnie 15 km i już tak razem jesteśmy 15 miesiecy. Rozpisałam się, ale lubię tą opowieść A jak ma się Twoja szkoła, czy nie czas na studia, czy wybrałaś technikum?
|
||||
|
|
|
|
#4018 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jak to szło - "każdego ranka budzę się coraz piękniejsza, ale dzisiaj to już przesadziłam" Cytat:
Internet wyzwala w niektórych ludziach najniższe instynkty. Nawet tu, u nas, na Wizażu mamy tego liczne przykłady. Niema to jak anonimowo przywalić komuś lub pochwalić się swoim, najczęściej wyimaginowanym, poziomem IQ i wszechwiedzą. Często też wirtualne omnibusy są w realnym świecie zupełnie kimś innym. OK - zmieniłam zapiski . Jadę dzisiaj do miasta, list wysłać {pieprzony US nowych zeznań domaga się i do tego dwa lata przerzucili mi do innego miasta}, to wlazę do Natury . Cytat:
Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Skąd ja to znam ?! To się cieszę ! U mnie zaowocowało to jedynie tym, że zmyłam paskudny, ciemno czerwony lakier z paznokci u stóp, którym uraczyła mnie pedikiurzystka. Na "więcej" zabrakło zapału twórczego. Oj, pamiętam Thanatosa. To była {jest ?} mekka zakupowa . Pamiętacie te wszystkie mleczka, proteiny itp ?! Cytat:
Nasze hasło : Wchodzisz na własne ryzyko oraz "Porzućcie wszelką nadzieję, którzy tu wchodzicie". Cytat:
Jakbym dzieło Danielle Steel czytała . E, maturzystki ! Wybrałyście już kierunki studiów ?! Zmykam do drukarki, bo znowu tony dokumentów żądają . Za tusz i papier rachunek im wystawę. A Wam miłego dnia życzę i cwietem zamacham |
||||||
|
|
|
|
#4019 | ||||||
|
|
Cytat:
Moim najnowszym uzależnieniem są lakiery do paznokci. No i wszystko co z Essence ![]() Tusze obecnie mam trzy - ale zupełnie przypadkiem ![]() Jeden kupiony, drugi sprezentowany [zapomniałam o nim i dlatego kupiłam ten pierwszy] oraz gratisowy do zakupów lakierowych [dołożyli mi do zamówienia , tak więc nie moja wina Ale też mam już co najmniej 3 na oku, które chciałabym wypróbować... A dziewczyny coraz to nowymi rzeczami kuszą i ślinka leci... a portfel płacze Co do 'badziewnych' lakierów, to często okazuje się, że te tanie firmy niczym nie ustępują a czasem przerastają jakością te wysokopółkowe. oczywiście jak wszędzie trafiają się buble, ale ja np. jestem zachwycona lakierami Wibo i ich trwałością, a kosztują one po 4-6 zł. Mam jeden Orly i trwałość ta sama, a różnic w jakości nie widać. W cenie niestety owszem. Świetne są Golden Rose, a cena za te małe buteleczki śmieszna - 3-4 zł. Pamiętam, że tylko raz trafiłam na strasznie badziewny, taki bazarowy lakier, po którym dosłownie bolały mnie paznokcie . Ale to i dawno było. Także naprawdę warto testować. W razie czego dużo się nie traci ![]() Cytat:
![]() Świetnie, że się zeszliście ![]() Cytat:
Cytat:
, a i na wizażu przecież co raz jakieś afery wybuchają ...Cytat:
A i do Rossmanna zajrzyj, bo tam Wibo mają ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciapnelam do oliwki jaks protein ![]() Tego nie wiem, a ze Rzeszow to na teledysku jest napis na jakms slupe "Rzeszow wita" ![]() Cytat:
Szczęścia życze ![]() No ja sie wybieram na studia, ale jakie to jeszcze do konca nie wiem Cytat:
![]() No nie dokonca ja naraze myslalam nad ![]() -historią, specjalizacja dziedzictwo kulturowe, jego ochrona i promocja (ale to chyba malo przyszlosciowy kierunek) -adminstracją -ekonomią -zarzadzaniem (ale za duzo osob to juz studiuje) -logistyką albo nad czym na politechnice (o ile bym sie dostala ) np. nad geodezją i kartografią, inzynierią srodowiska albo ekonomią
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

) teraz tam się może zmieniło
Ale też zawsze byłam miła i kulturalna wobec nauczycieli (chociaż nie raz chciałam wyjść i trzasnąć drzwami). No dobra, czasem się burzyłam,ale nie rzucałam tablicą ani krzesłami
np mój facet z bioli, jest lajtowy, uczy i jak załamuje nad nami ręce to nigdy z wyższością

ależ Ci zazdroszczę [w tym pozytywnym sensie]. Ależ z Ciebie zdolniacha 
???

No, ale ja żadnym lakierem nie pomaluję ich ładnie, zazdroszczę tym co umieją
. Ale to i dawno było. Także naprawdę warto testować. W razie czego dużo się nie traci
, a i na wizażu przecież co raz jakieś afery wybuchają