Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 15:26   #4291
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

O, takie sobie, o, szorciki wygrałam http://allegro.pl/show_item.php?item=1665933427
Ładne; bardzo lubię biel na lato

pracę zaczynam od 5. lipca, jutro ostatni egzamin, jedno zaliczenie i w poniedziałek podejdę jeszcze do testu z łaciny. Mam 3 tygodnie na labę i odpoczynek

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:29   #4292
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Ładne; bardzo lubię biel na lato

pracę zaczynam od 5. lipca, jutro ostatni egzamin, jedno zaliczenie i w poniedziałek podejdę jeszcze do testu z łaciny. Mam 3 tygodnie na labę i odpoczynek
Dziękuję
Nooo, to w sam raz Ci się wszystko ułożyło

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:43   #4293
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Przypominam o moich kciukach i do środy bądź czwartku Obym zdobyła licencję na wychowanie i nauczanie najmłodszych
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:46   #4294
Ilsa Lund
Zakorzenienie

babcia jest w szpitalu :| ma złamaną nogę i chcą jej robić operację na nią dopiero w środę

Stary 2011-06-20, 15:49   #4295
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

FREZYJKO Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!! wyglądałaś PIĘKNIE !!!!! Życzę Ci mnóstwo milości na codzień i gromadki dzieci !! Kochajcie się tak zawsze
Stary 2011-06-20, 17:08   #4296
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nasyciłyście oczy zdjęciami, to teraz czas na relację.

Przyjechaliśmy z Tżtem dosyć wcześnie, więc postanowiliśmy przejechać się pod dom Frezi zobaczyć jak przystroiła wejście do bloku. Było bardzo gustownie, dwa serca, żadnych balonów, super! I napis "Witamy Pana Młodego i gości jego" Patrzymy, a tam samochód Młodych stoi pod blokiem, więc postanowiliśmy poczekać na wielkie wyjście Elusi, bo do kościoła były dosłownie 2 kroki Najpierw wyszli rodzice, potem Ela z Narzetem. Była taka uśmiechnięta! Wyglądała cudownie! Aż mi łzy pociekły. To było strasznie wzruszające Miała chwilkę, więc się przywitaliśmy z nią i jej Mężczyzną, udało mi się zrobić nawet zdjęcie, więc extra! Potem Młodzi i Świadkowie wsiedli do samochodu, a my poszliśmy do Kościoła.

Zajeliśmy strategiczne miejsca i dołączyła do nas Jusia Zastanawiałyśmy się, czy nasza Frezyjka jest jakąś celebrytką, bo wszędzie były kamery, aparaty, no po prostu ślub Gwiazdy Nagle wszedł lekko stremowany Łukasz, stanął w połowie Kościoła i czekał na naszą Elunię, która jak tylko organy zagrały powoli kroczyła z tatą przed ołtarz. W połowie drogi "przejął" ją Łukasz i rozpoczęła się Msza. Powiem Wam, że cała oprawa i kazanie było naprawdę wspaniałe. Ksiądz był młody, mówił o radości, miłości, o pakiecie darów, jaki w ten dzień przynosi Chrystus i że taki dar będą otrzymywać każdego dnia. Pieśni i psalm były pięknie wykonane. Głosy śpiewaczek i śpiewaka -niesamowite Najbardziej podobało mi się, że Ela i Łukasz sami mówili przysięgę a nie powtarzali za księdzem. Tak samo z obrączkami. Widać to zresztą na filmiku.

Pod koniec mszy wyszliśmy z Kościoła, żeby przywitać Młodych. Jak tylko Ela i Łukasz wyszli, to wystrzeliły w górę płatki róż (świetny pomysł - zmałpujemy :P ), posypały się cukierki i monety - mieli co zbierać Lekko się zachmurzyło, ale nie padało. Następnie nadeszła pora na życzenia, wyściskałyśmy naszą Frezyjkę, ucałowaliśmy jej męża, jeszcze chwilę popatrzyliśmy na ich szczęście i poszliśmy do samochodu.

To był cudowny ślub Ale wiecie co było największą ozdobą Eli i Łukasza? Uśmiechy. Cały czas się uśmiechali. To było wręcz zaraźliwe. Nigdy nie widziałam tak radosnych, cudownych i pasujących do siebie świeżo upieczonych małżonków. Jeszcze raz życzę im duuuużo miłości i szczęścia

Frezi wyglądałaś cudownie jeszcze raz gratuluję ..i naprawdę dawno nie widziałam tyle radości na raz! Na każdym zdjęciu uśmiechnięci od ucha do ucha
Stary 2011-06-20, 17:18   #4297
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Olka, to może pęknąć korzeń od aparatu? Mnie potrafiły zęby bolec nieziemsko, czasem jeden bardziej, drugi mniej, ale żeby coś popękało...
Nie wiem, ból jest taki, że tego się spodziewałam. Od samego aparatu raczej nie powinien, ale może jakiś słabszy jak jest czy coś...
Byłam u orto- odesłała mnie "na górę" do dentystki, która zgłupiała okazało się, że ząb, przez którego nie mogłam pić nic, co jest w temperaturze pokojowej lub poniżej, bo mi pół twarzy drętwiało, jest niewrażliwy na zimno.... nie czułam NIC jak sprawdzała, czy ząb żyje.
Potem zdjęcie RTG... z zębem wszystko w porządku, tylko maluteńki ubytek. Zrobiła mi ten ubytek bez znieczulenia- mało mnie tam nie poskręcało- tak bolało. Wniosek- ząb żyje.
Jak żyje to dlaczego nie reaguje na zimno?
Jak nie reaguje na zimno, to dlaczego tak pierońsko boli?
Pani kazała czekać. Powiedziała, że możliwe, że zaczyna sam z siebie obumierać i dlatego boli albo... albo po prostu boli i już

Cytat:
babcia jest w szpitalu :| ma złamaną nogę i chcą jej robić operację na nią dopiero w środę

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Frezi PIĘKNIE wyglądałaś. Taka radosna... ehh.... pięknie

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:30   #4298
Zwies
Zakorzenienie

Frezyjko
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Szczęścia, zadowolenia z męża, oczywiście pociech

A ja chcę powiedzieć, że wczoraj miałam niezłą niespodziankę
A i jutro będą zaproszenia

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:36   #4299
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Dopiero co wstałam - tyle spałam. Ale wczoraj mieliśmy boski dzień, bo nie robiliśmy nic Poszliśmy sobie na spacer, na obiad do restauracji, na starówkę, potem oglądaliśmy "Czarnego Łabędzie" i poszliśmy na spacer znowu Eeeeeeeeeeech.......... fajnie tak mieć wolne i nie latać po marketach Postanowiliśmy też wyjechać na długi weekend może być tak, że to jest nasz jedyny wyjazd w te wakacje, więc fajnie by było, jakby pogoda się zrobiła
Fajnie, że wyjeżdżacie na weekend Jaki cel podróży?

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ech, ale wstyd - oblałam egzamin na podyplomowych, 2 punktów mi zabrakło Cóż, przy tych wszystkich akcjach, coś musiało pójść nie tak.....
Poprawisz

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość

Poproszę o intensywne kciuki bo JUTRO OBRONA!!!!!!!!!!! Śniło mi się, że oblałam...
Podobno sny czyta się odwrotnie, więc zdasz Słyszałaś o kimś, komu nie udało się obronić?

Cytat:
Oj... Pozdrowienia dla babci

A moje zaliczenie to była masakra... Kosmiczny test, rosyjska ruletka i teraz tylko czekać, czy w USOSie pojawi się magiczne ZAL A że facet na ogół sprawdza prace w połowie września, to trochę sobie poczekam...
Ale chyba nie było dziś zazdrośnicowych kciuków

Poza tym nadal jestem chora Płuca to zaraz wypluję...

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość

A ja chcę powiedzieć, że wczoraj miałam niezłą niespodziankę
A i jutro będą zaproszenia
Jaką niespodziankę?

Fajnie, że będziecie mieli już zaproszenia, ja zamówiłam wczoraj winietki Będę wypisywała ręcznie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:41   #4300
madziamacius8786
Zakorzenienie

Hawwa do lekarza

Ilsa
Stary 2011-06-20, 17:54   #4301
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Olka, masakra Ja musiałam stosować preparaty na nadwrazliwość, unikałam zmiany temperatury, bo bym umarła na zęby przednie Ale takiego przypadku to jeszcze nie słyszałam

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:55   #4302
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Hawwa wakacje czas zacząć i może idź do lekarza!

Ilsa - pozdrowienia dla babci
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:56   #4303
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A moje zaliczenie to była masakra... Kosmiczny test, rosyjska ruletka i teraz tylko czekać, czy w USOSie pojawi się magiczne ZAL A że facet na ogół sprawdza prace w połowie września, to trochę sobie poczekam...
Ale chyba nie było dziś zazdrośnicowych kciuków
u Mateusza też jest taki gagatek, który sprawdza sobie prace we wrześniu

za jakąś godzinę jadę do babci

Stary 2011-06-20, 17:57   #4304
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Olka, masakra Ja musiałam stosować preparaty na nadwrazliwość, unikałam zmiany temperatury, bo bym umarła na zęby przednie Ale takiego przypadku to jeszcze nie słyszałam
Ja się cieszę, że mnie inne zęby nie bolą. Po założeniu dołu bolaly kilka dni, ale teraz już jest super.
Mam nadzieję, że i ten jeden przestanie, bo nie chciałabym kanałówki na razie...

Stary 2011-06-20, 18:07   #4305
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Frezi jeszcze raz wszystkiego dobrego, mam nadzieje że Twoja mama nie slyszala jak sie zapytałam co robisz i czy bobra golisz

dziewczyny co powiecie na to zeby sobie ciocia kawka rude wlosy zrobila ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:14   #4306
stygmatek
Zakorzenienie

Oglądałam wczoraj z rodzicami film "Pieska śmierć" ("Shooting dogs"). Bardzo smutny, ale piękny. Polecam.

A dzisiaj u orto tak mnie wzięło na rozważania o życiu i niesprawiedliwości na świecie... była tam dziewczyna, ładna, szczupła, wysoka- na pierwszy rzut oka trochę miała problem z chodzeniem, ale ogólnie normalna dziewczyna. Jak siedziała na fotelu dentystycznym, to obok siedziała jej mama... no nic- pomyślałam sobie, że może coś chciała załatwić czy co... ze mną też mama w zeszlym roku poszła do dentysty bo chciała wiedzieć o wszystkim.
Później zrobił się problem, jak ją wysłano na RTG zęba... nie dała sobie zrobić za żadne skarby, płakała, krzyczała, w końcu panie jej wytłumaczyły jakoś, że muszą to zrobić. Ona powiedziała, że się boi. Panie do niej mówiły tak, jak do małego dziecka, zrabniając imię, powiedziały, że dostanie książeczkę do kolorowania jak będzie dzielna i takie tam. A później padło pytanie "ile masz lat?" i odpowiedź "32"...
I w tym momencie naszło mnie coś takiego... podziwiam np. rodzinę tej dziewczyny za wytrwałość i siłę... ja bym chyba nie dała rady. I w ogóle gdzie w tym wszystkim jest ten "miłosierny Bóg"? bo ja go nie widzę.
Zsyła cierpienie na matkę, żeby była silniejsza? nie wierzę w coś takiego.

No, generalnie niesprawiedliwość straszna. Nikomu nie życzę takich doświadczeń życiowych.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Eeeee..... eeeeeee........eeee...... jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam w rudości, ale... no nie wiem... zrób to ocenimy

Stary 2011-06-20, 18:23   #4307
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi jeszcze raz wszystkiego dobrego, mam nadzieje że Twoja mama nie slyszala jak sie zapytałam co robisz i czy bobra golisz

haha

mi się wydaje, że jest dobrze tak jak jest i nie potrzebujesz zmian
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:23   #4308
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

ja Cię widzę w tym kolorze będziesz miała większego pazura
Stary 2011-06-20, 18:29   #4309
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kawa, ja Cię lubię w ciemnych włosach Ale rude są najukochańsze (prawda? ) i jeśli nie będzie to jakiś jasny pomarańcz to Ci podpasuje

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-20, 18:29   #4310
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Miałam kiedys rude, dokladnie 2 lata temu, potrzebuje chyba takiej zmiany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8f87b9d074.jpg (48,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05498bd72d.jpg (32,6 KB, 23 załadowań)

Stary 2011-06-20, 18:33   #4311
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj z rodzicami film "Pieska śmierć" ("Shooting dogs"). Bardzo smutny, ale piękny. Polecam.

A dzisiaj u orto tak mnie wzięło na rozważania o życiu i niesprawiedliwości na świecie... była tam dziewczyna, ładna, szczupła, wysoka- na pierwszy rzut oka trochę miała problem z chodzeniem, ale ogólnie normalna dziewczyna. Jak siedziała na fotelu dentystycznym, to obok siedziała jej mama... no nic- pomyślałam sobie, że może coś chciała załatwić czy co... ze mną też mama w zeszlym roku poszła do dentysty bo chciała wiedzieć o wszystkim.
Później zrobił się problem, jak ją wysłano na RTG zęba... nie dała sobie zrobić za żadne skarby, płakała, krzyczała, w końcu panie jej wytłumaczyły jakoś, że muszą to zrobić. Ona powiedziała, że się boi. Panie do niej mówiły tak, jak do małego dziecka, zrabniając imię, powiedziały, że dostanie książeczkę do kolorowania jak będzie dzielna i takie tam. A później padło pytanie "ile masz lat?" i odpowiedź "32"...
I w tym momencie naszło mnie coś takiego... podziwiam np. rodzinę tej dziewczyny za wytrwałość i siłę... ja bym chyba nie dała rady. I w ogóle gdzie w tym wszystkim jest ten "miłosierny Bóg"? bo ja go nie widzę.
Zsyła cierpienie na matkę, żeby była silniejsza? nie wierzę w coś takiego.

No, generalnie niesprawiedliwość straszna. Nikomu nie życzę takich doświadczeń życiowych.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Eeeee..... eeeeeee........eeee...... jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam w rudości, ale... no nie wiem... zrób to ocenimy
mam w bloku taką babkę, która mieszka z córką. no i ta córką też ma koło 25-30 lat. tylko, że u niej od razu widać jakiś tam stopień upośledzenia, w mówieniu np.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Miałam kiedys rude, dokladnie 2 lata temu, potrzebuje chyba takiej zmiany
ooo kurde, fajnie nie umiałam sobie Ciebie wyobrazić w tym kolorze, ale jednak ładnemu we wszytskim ładnie
Stary 2011-06-20, 18:33   #4312
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kawa, cudnie Ci było

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-06-20, 18:39   #4313
carmelova
Zakorzenienie

Kawa ja Cię widzę w rudych, ale nie w takich czerwonych, tylko z marchewce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hair_photo_hayley_williams-1253562405.jpg (24,4 KB, 7 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:45   #4314
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawa ja Cię widzę w rudych, ale nie w takich czerwonych, tylko z marchewce
wlasnie taki kolor kupilam, tylko niewiadomo czy da rade bo pamietajcie bede dekoloryzowac z czarnych
Carmi przesylka dotarla ??

Stary 2011-06-20, 18:47   #4315
kasia0912
Zakorzenienie

Ola niestety, ja największą niesprawiedliwość to widzę u mojego TŻ w rodzinie. tak mi ich żal i w ogóle.

ale leje. przynajmniej siedzę w suchym pokoju. uwielbiam jak pada kiedy jestem w domu

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:51   #4316
majasn
Zakorzenienie

hej

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.: D

dziękuję za kciuki
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:52   #4317
kasia0912
Zakorzenienie

Maja GRATULACJĘ trzeba to opić

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 18:55   #4318
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Maja GRATULACJĘ trzeba to opić
dziękuję

a tak serio to niestety jutro wcześnie wstaję do pracy, bo na 8 jadę więc pić będę mogła od środy dzisiaj zostaje szampan wieczorkiem ależ jestem szczęśliwa
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 19:00   #4319
carmelova
Zakorzenienie

Kawka jutro idę na pocztą to sprawdzę, mam trochę nie po drodze, ale raczej tak, bo dostałam awizo a nic nie zamawiałam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 19:00   #4320
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.: D

dziękuję za kciuki
gratuluję Pani mgr inż.
myślałam o Tobie cały dzień i właśnie się zastanawiałam kiedy wpadniesz się pochwalić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości