Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 20:32   #1621
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość

Podobno? Czyli jest, ale nikt go nie widział?
No ona mówi że jest, wiadomo nawet kto to, tylko jakoś dziwnym trafem akurat z nim się jej nie widuje
Stary 2011-06-20, 20:35   #1622
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie ukrywa, ale i nie płynie niagarą informacji, paskud
A wiesz, że była działa i miesza, czy informacje o jej intrygach czerpiesz pośrednio?

Wiesz, mój eks po kilu naszych suchych wiadomościach (tych ostatnio) przeżywa w opisach i piosnkach, jakbym conajmiej sterczała pod jego domem nago i błagała o przelecenie, a on mnie odrzucił

Chu wie, co (i czy w ogóle) naopowiadał swojej dziewczynie.
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 20:38   #1623
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
A wiesz, że była działa i miesza, czy informacje o jej intrygach czerpiesz pośrednio?
No, smsów od niej nie czytałam. Wiem tyle ile on mi powie + moje wnioski wyciągnięte z rzeczy, które wrzuca na fb po spotkaniach czy serii smsów. Plus ona i jego brat, co widziałam na własne oczka. Jak do tej pory wszystko się zgadzało...
Stary 2011-06-20, 20:41   #1624
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
No ona mówi że jest, wiadomo nawet kto to, tylko jakoś dziwnym trafem akurat z nim się jej nie widuje
Pewnie siedzą w domu i "myślą o ślubie"

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 20:42   #1625
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Pewnie siedzą w domu i "myślą o ślubie"
O, nie wpadłam na to
Stary 2011-06-20, 21:37   #1626
zielonejabluszko
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27608514]

skąd takie przypuszczenia?
mam jutro ostatni egzamin, więc nauka pochłania mi cały dzień i nie rozmyślam aż tak. ale tęsknie. skłamałabym pisząc, że o nim nie myślę. myślę często, czasami mam takie dni, że jest w każdej godzinie, a czasem są i godziny, że jest w każdej minucie. [troche zamotałam]
za 4 dni wracam do domu i znów go zobacze
a jak Ty sobie radzisz?[/QUOTE]

A nie miałaś ostatnio takiego opisu?
Noo to tak samo jak i u mnie. Wróciłam jeszcze do pracy do której wcześniej chodziłam i na samym początku nie mogłam pozbyć się myśli "jak to? to już nie przyjdzie po mnie?" często przychodził bo miał blisko i odprowadzał mnie do domu. Wszystko mi o nim przypominało teraz jest już troszkę lepiej.
A ogólnie jak sobie radzę? raz jest lepiej raz gorzej ale myślę o nim bardzo często, niestety

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27619769]

u mnie dziś stukają 3. [/QUOTE]

U mnie 3 msc stuknęło 3 dni temu. Szybko czas leci...

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27623771]
i co do braku kontaktu, patrząc po sobie, myślałam że jest to niemożliwe, żeby zerwać kontakt z eksem. przez 7 lat praktycznie codziennie pisaliśmy czy rozmawialiśmy. byłam tak strasznie przyzwyczajona, do tego, że po prostu jest. ale zawzięłam się i nie odzywam się do niego 2 miesiące, więc wierze że można, trzeba tylko bardzo chcieć.
[/QUOTE]

Zgadza się chociaż czasami mam jeszcze takie dziwne odchyły, że mam ochotę do niego napisać ale zaraz stukam się w głowę, bo przecież to jest niemożliwe

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
ja wymagałm, tylko chyba nie chciałam widzieć, że jemu już się nie chce. teraz myślę, że zwyczajnie było mu za dobrze, bo wiedział ze go kocham. pewnie jak trafi na jakąs laskę która fajna jest tylko z wyglądu to przypomni sibie jak źle może być. przez te 3 lata zapomniał jakie przeboje miał z poprzednimi. życzę mu tego
Taak ja mojemu byłemu życzę tego samego

zielonejabluszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:54   #1627
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Przy okazji Twojej poprzedniej bytności w tym wątku sama przyznałaś, że boisz się samotności, że poza nim nie masz nikogo.
Tak mysle, ze to to ,ze boje sie samotnosci, ale czy tylko? Boje sie, ze jesli go strace to dopiero wtedy zrozumiem, jak jego mi brakuje, teraz nie wiem co czuje czy ta pustka bedzie jeszcze dlugo nie umiem sama sie okreslic a pozatym moze to tez dlatego ,ze on powiedzial, ze nie wie czy mnie kocha, chyba nic mi nie pozostaje jak czekac.
Stary 2011-06-20, 21:55   #1628
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Że tak zacytuję samą siebie..."
Odezwie się - nie pozwoli Ci na zostawienie go z wyrzutami sumienia, a Ciebie ze statusem pokrzywdzonej. Znowu zrobi coś, żebyś uwierzyła że on też cierpi, przeżywa i takie tam, może nawet współczucie wzbudzi..."

Oklepane, nudne, a my wciąż się na to łapiemy.
Dlaczego ja się jeszcze tego nie nauczyłam?

Cytat:
Historię tego typu, czytałam tutaj ze sto razy, albo i więcej

Pitu pitu, sranie w banie.

Jak chcesz być zrównoważona emocjonalnie, to daj sobie na to szanse i nie odpisuj pajacowi, który teraz wpędza Cię w poczucie winy. "On nie chciał zeby tak sie stało" "Przykro mu bo On przecież wcale Cię nie wykorzystał"

Alkohol to żadne wytłumaczenie. Jakby nie chciał iść z Tobą do łózka to by tego nie zrobił. To samo Ty, jakbyś nie chciała to byś tego nie zrobiła. Tylko, że Ty inaczej podchodzić do rozstania niż On, Tobie jest przykro i cierpisz, a On nie.
No racja... ja chciałam. Nie tylko za nim tęskniłam, za seksem z nim też.

Cytat:
Stało się co się stalo, zrobiłaś co zrobiłaś, weź to na klatę i nie odpisuj!
No to teraz mi wstyd. Bo odpisałam...

Ale wiedziałyście, że odpiszę. 2 godziny się trzymałam, ale nieeee... no przecież muszę. Sic!

Nawet już nie wiem co mam powiedzieć, bo wy mi wbijacie do głowy, ja to wszystko wiem, a i tak robię swoje. Może jeszcze trochę się muszę nacierpieć, żeby zrozumieć w końcu, że całkowite zerwanie kontaktu to jedyne wyjście a może samo przejdzie nawet jak będziemy mieć kontakt (oczywiście czysto przyjacielski, licząc tylko przypadkowe spotkania gdzieś...)? Nieee... ja wiem.
Stary 2011-06-20, 22:45   #1629
blueone
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
Tak mysle, ze to to ,ze boje sie samotnosci, ale czy tylko? Boje sie, ze jesli go strace to dopiero wtedy zrozumiem, jak jego mi brakuje, teraz nie wiem co czuje czy ta pustka bedzie jeszcze dlugo nie umiem sama sie okreslic a pozatym moze to tez dlatego ,ze on powiedzial, ze nie wie czy mnie kocha, chyba nic mi nie pozostaje jak czekac.
Jesli nie spróbujesz to tak naprawdę nigdy nie dowiesz się co czujesz...Bo może się okazać, że życie bez niego jest naprawdę o wiele wartościowsze. Strach przed nowym i nieznanym jest czymś naturalnym

I nie pozostaje Ci nic innego jak brać się w garśc i żyć swoim życiem najlepiej jak potrafisz, a nie czekać aż jaśnie pan zmieni zdanie

Ja dochodze powoli do punktu, kiedy stwierdzam że w sumie dobrze mi już samej zaczyna być. I właściwie nie mam już tej desperackiej potrzeby natychmiastowego zapełniania pustego miejsca...Nie chce mi sie użerać, prowadzić gierek z nikim nowym,poznawać, przyzwyczajać... Ciekawe tylko ile ten spokój potrwa, bo znając życie jak już go na dobre osiągnę i zacznę się cieszyć tym na całego, znajdzie sie ktoś kto to zepsuje

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:57   #1630
Flanelka_
Raczkowanie

:A mnie zabijecie zaraz:P. Udało mi się nawiązać kontakt z eksem, ale z takim sprzed paru lat, z pierwszym na poważnie facetem. Mam co do niego kilka zamiarów. Jak byłam z tym ostatnim eksem to czasem wspominałam dawne czasy i nawet ten pierwszy mi się śnił czasem... Zająć myśli kimś innym to nawet dobra sprawa he he.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:57   #1631
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
Jesli nie spróbujesz to tak naprawdę nigdy nie dowiesz się co czujesz...Bo może się okazać, że życie bez niego jest naprawdę o wiele wartościowsze. Strach przed nowym i nieznanym jest czymś naturalnym

I nie pozostaje Ci nic innego jak brać się w garśc i żyć swoim życiem najlepiej jak potrafisz, a nie czekać aż jaśnie pan zmieni zdanie

Ja dochodze powoli do punktu, kiedy stwierdzam że w sumie dobrze mi już samej zaczyna być. I właściwie nie mam już tej desperackiej potrzeby natychmiastowego zapełniania pustego miejsca...Nie chce mi sie użerać, prowadzić gierek z nikim nowym,poznawać, przyzwyczajać... Ciekawe tylko ile ten spokój potrwa, bo znając życie jak już go na dobre osiągnę i zacznę się cieszyć tym na całego, znajdzie sie ktoś kto to zepsuje
tak masz racje tylko ustalilismy, ze damy sobie czas tak 3-4 tyg przerwy, w ktorej nie bedziemy sie spotykac, umawiac z plcia przeciwna. Pewnie, ze racja, ze nie powinnam czekac az on sie zdecyduje ale tak ustalilismy. Choc troche Twoje slowa daly mi do myslenia, przeciez w tej przerwie moge zyc swoim zyciem, zobaczyc jak bedzie bez niego, spotykac sie z kolezankami, chodzic na imprezy , niech zobaczy , ze sobie dobrze radze

Szczerze mowiac myslalam, ze w czasie tej przerwy bede to o wiele bardziej przezywac, ku mojemu zaskoczeniu radze sobie bardzo dobrze tyle, ze no sama nie wiem co czuje, w tym jest problem

A ile juz uplynelo od rozstania? Swietnie sobie radzisz
Stary 2011-06-20, 23:12   #1632
blueone
Rozeznanie

Cytat:
przeciez w tej przerwie moge zyc swoim zyciem, zobaczyc jak bedzie bez niego, spotykac sie z kolezankami, chodzic na imprezy , niech zobaczy , ze sobie dobrze radze

Cytat:
Szczerze mowiac myslalam, ze w czasie tej przerwy bede to o wiele bardziej przezywac, ku mojemu zaskoczeniu radze sobie bardzo dobrze tyle, ze no sama nie wiem co czuje, w tym jest problem
To przede wszystkim powinno Ci dać dużo do myślenia...

Cytat:
A ile juz uplynelo od rozstania? Swietnie sobie radzisz
Hmmm nieco ponad miesiąc od ostatniego razu, chociaż właściwie rozstaliśmy ponad 2 miesiące temu, ale niestety przydarzył sie po drodze epizod come back'owy po kilku tygodniach... i bardzo go żałuję, bo zburzył mój w miarę dobry stan, także ja jestem uprzedzona do powrotów po "przerwach". Teraz pewnie mialabym to już całkiem za sobą, a mimo że jest lepiej to zdarzaja mi się jeszcze potężnę huśtawki nastrojów i dołki. Nie przesadzajmy znowu z tym świetnie. Ale staram sie nie przeszkadzać czasowi w leczeniu ran.

A na jakich zasadach w ogóle jest ta wasza przerwa? Utrzymujecie jakiś kontakt?

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:27   #1633
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość

To przede wszystkim powinno Ci dać dużo do myślenia...

Hmmm nieco ponad miesiąc od ostatniego razu, chociaż właściwie rozstaliśmy ponad 2 miesiące temu, ale niestety przydarzył sie po drodze epizod come back'owy po kilku tygodniach... i bardzo go żałuję, bo zburzył mój w miarę dobry stan, także ja jestem uprzedzona do powrotów po "przerwach". Teraz pewnie mialabym to już całkiem za sobą, a mimo że jest lepiej to zdarzaja mi się jeszcze potężnę huśtawki nastrojów i dołki. Nie przesadzajmy znowu z tym świetnie. Ale staram sie nie przeszkadzać czasowi w leczeniu ran.

A na jakich zasadach w ogóle jest ta wasza przerwa? Utrzymujecie jakiś kontakt?
Ale juz radzisz sobie bardzo dobrze a nie minelo duzo czasu dlugo byliscie ze soba?

to wyglada tak ,ze od czwartku od ostatniego spotkania nie mamy zadnego kontaktu. No i uzgodnilismy , ze nie umawiamy sie na randki z innymi osobami czy cos w tym stylu, poprostu mamy przemyslec wszystko, poukladac uczucia.
Stary 2011-06-20, 23:43   #1634
enjoy89
Zakorzenienie

Nie odpisał mi już. I pewnie już w ogóle nie odpisze... Może to i dobrze.

Ale myślę, że kiedyś i tak się odezwie. Pewnie właśnie w takim momencie jak Malla wspominała. Poza tym możliwe, że zobaczę go w sobotę... ciekawe czy rzeczywiście mnie zignoruje. Chyba powinnam mieć nadzieję, że tak i sama zrobić to samo.
Stary 2011-06-21, 00:02   #1635
little.b.blue
Zakorzenienie

Kurczę ale ten wątek biegnie! Szkoda, że tyle rozstań z facetami.
Nawet nie mam czasu przeczytać wszystkiego co tu zostało napisane, jutro i pojutrze egzaminy, których pewnie nie zdam bo popierdzieliłam naukę z tego wszystkiego...

Wiem, jedno jak już dojdzie do rozstania to lepiej w ogóle się nie kontaktować. Tylko gorzej jest jak eks się nagle odzywa. Wszystkie dobre dni, tygodnie i miesiące pękają jak bańka mydlana i często pojawia się nadzieja. Przynajmniej w moim przypadku.
A często tak ciężko się oprzeć...
Trzymam kciuki za wszystkie w tym wątku i proszę o kciuki dla siebie. Na razie uciekam w towarzystwo, od soboty nie miałam samotnego wieczoru i nie rozkminiam AŻ TAK jakbym rozkminiała siedząc sama...

Usunęłam jego GG z listy (co z tego skoro gdy będzie mnie kusiło zawsze mogę sprawdzić bo znam jego nr na pamięć, ale przynajmniej od razu po włączeniu komunikatora nie bije mnie po oczach jego imię i to czy jest czy nie...) i wspólne zdjęcia na facebooku...

Trzeba się trzymać i nie puszczać, o

Invisalign od 20/03/2016

Edytowane przez little.b.blue
Czas edycji: 2011-06-21 o 00:04
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 01:04   #1636
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
No, smsów od niej nie czytałam. Wiem tyle ile on mi powie + moje wnioski wyciągnięte z rzeczy, które wrzuca na fb po spotkaniach czy serii smsów. Plus ona i jego brat, co widziałam na własne oczka. Jak do tej pory wszystko się zgadzało...
A on jak do tego wszystkiego podchodzi? Nie uważa, że to żałosne? (patrz: rzeczy, które wrzuca na fb)
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 08:27   #1637
enjoy89
Zakorzenienie

Ryczeć mi się chce. Wiem, sama chciałam.
Wyżywam się na wszystkich dookoła, nikt do mnie nic nie może powiedzieć, bo zaraz się wydzieram.
Chciałabym wziąść ze 2 dni wolnego w pracy ale nie dostanę teraz. Co za koszmar.
Stary 2011-06-21, 10:07   #1638
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:

On nie umie, serio. Foszy się, smuci, przeżywa po cichu, ale żeby awantura...? Nie...

A ja lubię czasem no!
Ja też czasami lubię sobie tupnąć nogą Tylko nowy nie bardzo się lubi "spierać" bo szkoda na to czasu

Zverkaaaaaa Kocham Cię normalnie

Tak w ogóle to dzień dobry znad kawusi Zapowiada się piękny dzień

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Bo moze oni są incognito

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Koleżanka mi przesłała
http://www.joemonster.org/art/3524/L..._rzucic_faceta

Enjoy
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:14   #1639
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Ja też czasami lubię sobie tupnąć nogą Tylko nowy nie bardzo się lubi "spierać" bo szkoda na to czasu

Zverkaaaaaa Kocham Cię normalnie

Tak w ogóle to dzień dobry znad kawusi Zapowiada się piękny dzień

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Bo moze oni są incognito

Dżuniorkaaaaa
też Cię normalnie Kocham

Dziś normalnie usiądę z dupą i w końcu nadrobię bo czuję się nie w temacie

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
No ja właśnie też zerwałam, to, jak mnie traktował zmusiło mnie do tego. Jak można mieszkać z kimś, kto mówi Ci, że jeżeli będziesz w ciązy to on będzie płacił alimenty?
Kwestia alimentów i dzieci to skomplikowana sprawa. Hmm jeśli będzie płacił to ok Chyba, że nie będzie to w sumie też ok. W akcie urodzenia ojciec NN i już Kochana życie jest zbyt piękne by się takimi rzeczami zajmować
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.

Edytowane przez zverka
Czas edycji: 2011-06-21 o 10:10
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:18   #1640
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Witam i ja Czas na małe podsumowanie.
Dzisiaj mijają dwa miesiace od naszego rozstania i miesiac od ostatniego pocałunku. Byliśmy razem ponad 3 lata.
Rozstalismy sie z powodu braku porozumienia między nami: on chroniczny brak czasu, co powodowało moje fochy. Mieliśmy związek oparty na przyjaźni, ja staralam sie być matką, żoną, kochanką i na dodatek jeszcze kumplem. Chyba sie nie sprawdziło. O rozstaniu myślałam już duzo, duzo wcześniej.
Na chwilę obecną czuję się mocniejsza, prawie już pogodzona z zaistniała sytuacja. Nie chce wracać do eksa, ale bardzo chciałabym, zebyśmy byli w dobrych stosunkach.

Mialam dzisiaj jakieś koszmarne sny z exem w roli głównej, on płakał, ja krzyczałam...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:20   #1641
howdoi
Zadomowienie

Mam do was pytanie.

Co dla was oznacza " mieć to coś" ?
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:29   #1642
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie.

Kochana u mnie to może być np błysk w oku albo super inteligencja Ciężko mi określić
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:30   #1643
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam do was pytanie.

O_O...No ja właśnie nigdy nie wiedziałam bo to od faceta zależało Czasami był to błysk w oku,czasami uśmiech,sposób w jaki na mnie patrzył,jak się poruszał...
Nigdy nie wiedziałam co konkretnie bo u różnych facetów były różne czynniki ;]
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:37   #1644
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
A on jak do tego wszystkiego podchodzi? Nie uważa, że to żałosne? (patrz: rzeczy, które wrzuca na fb)
On nie ma fb. Komp dla niego istnieje tylko do allegro i wyszukiwarki google.

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Bo moze oni są incognito
A kto ich tam wie

Cytat:
Mam do was pytanie.

"To coś", jak sama nazwa wskazuje, jest niemożliwe do sprecyzowania i dla każdego znaczy coś innego. To jest coś, co sprawia, że w duszy robi się ciepło, a kolana miękną, coś dzięki czemu nie mamy ochoty odchodzić od danej osoby dalej niż na drugi koniec pokoju...a co to jest, to już sprawa indywidualna. Niektórzy przeżywają fascynację spojrzeniem, inni poczuciem humoru, jeszcze inni inteligencją, dla kogoś jest to sposób poruszania się...

Nie określisz konkretnie co to jest.
Stary 2011-06-21, 10:38   #1645
howdoi
Zadomowienie

Jak dla mnie jest to jakiś magnetyzm,coś co przyciąga Cie akurat do faceta,
to cos co poruszy serce, błysk w oku i usmiech zniewalajacy ,rozmiekczajacy nogi;
sposob w jaki pije kawe, albo przeczesuje wlosy, abo sposob w jaki nuci piosenke.

i dlaczego akurat mój były to ma... <mur>

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-06-21 o 10:39
Stary 2011-06-21, 10:39   #1646
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
i dlaczego mnie akurat mój były to ma... <mur>
Bo nie dałaś sobie szansy na poznanie innego
Stary 2011-06-21, 10:45   #1647
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dla mnie to coś, to ostatnio głos. Nie wiem dlaczego, ale bardzo to na mnie działa
a tak wogóle to musze wam zadać pytanie : Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy?
Dawno, ale to dawno, nie poznałam faceta, który by mnie jakoś ekstra zafascynowal. Jesli już wydaję mi sie przystojny, to dostrzegam w nich milion wad. Przewrażliwona jestem?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:45   #1648
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Bo nie dałaś sobie szansy na poznanie innego

Ojjjj uwierz, że dawałam lecz nie ciągnęło mnie do nich, nie było chemii. Więc po co oszukiwać siebie i innych przy okazji.
Stary 2011-06-21, 10:50   #1649
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ojjjj uwierz, że dawałam lecz nie ciągnęło mnie do nich, nie było chemii. Więc po co oszukiwać siebie i innych przy okazji.
Bo wy byście chciały od razu, hop siup, a przecież oczywiste jest to, że jesteśmy wyjątkowe i nie lecimy na pierwszy lepszy egzemplarz płci męskiej, tylko na te specjalne A ci właśnie cudni faceci nie stoją na każdym rogu, bo nie mają takiej potrzeby Sami się znajdują, z reguły jak przestajemy szukać No i pamiętajmy - super facet nie zniesie bycia pocieszeniem po eksie, on sobie poczeka aż będziemy naprawdę na niego gotowe

Najpierw ustabilizuj sprawę z ciążą, szaleństwem hormonów i eksem, a potem dopiero myśl o innych facetach, o.
Stary 2011-06-21, 10:50   #1650
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

A mnie wkurza ogólnie postawa mojego exa... Wywinął mi taki numer i chodzi sobie po mieście jak gdyby nigdy nic... Moje koleżanki go często spotykają przypadkiem (dobrze, że nie ja ). Ja nie rozumiem jak można zrobić coś takiego osobie (powiedzmy) bliskiej (albo nawet takiej, którą się choć trochę lubi) i nie mieć wyrzutów sumienia... Mnie by zeżarły od środka. Jakoś mam smutaśny dzień, że mnie tak zrobił w ch**a i teraz ma na to wyje***ne i cieszy się z końca sesji No palant normalnie Ale co poradzę
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości