|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Witajcie
tak się tu dietetycznie zrobiło, a ja mam za sobą 2 dni obżarstwa na weselu ale jedzenie było super więc nie żałuje![]() wesele b. udane, wytańczyliśmy się, orkiestra dała radę ![]() dziś jestem średnio przytomna, bo krótko spałam Cytat:
witaj w klubie ![]() coś mi oczywiście nie pocytowało.. a, Ijaa, nogi masz za✂✂✂iste |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
będzie lania coś tak czuje
![]() nie mam zdjec! przepraszam na prawdę ale sama sobie nie potrafilam zrobić a dużego lustra brak ale za to wam opowiem tż przyjechał i było wielkie wow! jak Ty wyglądasz itd. że nigdy tak pięknie nie wyglądałam itp. potem był sex i sex potem truskawki z bitą śmietana a potem pojechaliśmy do pizzy hut na obiad i było bardzo bardzo smacznie zjadłam zupe krem z pomidorów i margaritte na koniec pogadaliśmy i tż pojechal a ja znowu zostałam słomianą wdową
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() wróciliśmy wczoraj do domku. przedwczoraj byliśmy na weselu- super jedzenie, fajna muzyka wczoraj jeszcze zaliczyliśmy na krótko poprawiny i musieliśmy wracać. na odchodne dostaliśmy flaszkę ![]() będzie leżała, bo wódki żadne z nas nie lubi ![]() dieta wzięła w łeb, więc znowu walka od jutra devolaye mnie pokusiły menu było wg mnie idealne: - ziemniaczki z koperkiem Jeszcze były owoce- arbuz, banan, winogrona i pomarańcze ![]() ogólnie jeszcze były inne potrawy, ale te najbardziej mi w pamięć zapadły
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-20 o 21:12 |
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
nureczku no to super tylko szkoda ze znow slomiana wdowa
ja dzis sie rozgladalam za spodnica i fajne byly ale jak cos fajnego to rozmiar 34 albo 44 |
|
|
|
#4086 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wydało mi się to wiarygodne bo sama nie tak dawno byłam na stażu i pamiętam, że dostałam z UP kartkę na której były wypisane wszystkie info, które się z tym pokrywały
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irenka a powiedz mi jak znajdujecie tak tanie bilety lotnicze?? bo my starsznie chcielibyśmy gdzieś poleciec chociaz na 2-3dni ale cala sprawa rozbija sie o bilety |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się tak na szybko, bo w pracy nie mam jak. Dopiero do domu zawitalismy. Czas coś zjeść i spać
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co widze to z irlndii do francji np czasem jest i 10 razy taniej niz do polski te za 20pare w tamtym roku to kupowalam jakies 2 mies czy 2,5mies przed urlopem wiec to niema sie co dziwic teraz np. Placilam za wszystko ( same bilety w 2 strony okolo 140e-tzn. Bilety byly bez podatkow tylko jakies drobne oplaty za karte i lotniskowe . na dwie osoby ale do tego doszly bagaze jakies 90e + ubezp jakies 40e )czyli za wszystko wyszlo jakies 270e moze tylko ze my kupujemy tak na 2 czy 3mies przed bo musimy o urlop zawsze wczesniej pisac itd. Znowu jak latalam sama do mojego i czesto bez bagazu to jeden raz udalo mi sie kupic za 20e w 2strony wiem szok cena taniej niz za taxi na lotnisko bo w jedna strone bilet byl 15e a w druga 5e i zadnych oplat ,podatkow itp . Generalnie latamy tzw. Tania linia irlandzka i widzisz te same bilety co teraz lecielismy sprawdzilismy dzien i 2 przed wylotem i byla juz cena za same podstawy jakies 700e a gdzie bagaz i jakies ubezpieczenie ( jednak lepiej brac ... Nigdy nie bralam ale juz bede). Kolezanka mi kiedys podpowiedziala ze ceny czesto sie zmieniaja po polnocy i fakt cos w tym jest . Ja mam generalnie zasade ze sprawdzam sprawdzam i jeszcze raz sprawdzam ... No zazwyczaj kupuje szybciej . Gdzie chcecie leciec ? cudny |
|
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpoczywam sobie po pracy. Piję herbatkę i Was nadrobiłam. Kupiłam sobie dzisiaj teczki i mam zamiar porządkować dokumenty w najbliższym czasie. |
||
|
|
|
#4092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w ogóle to wszystkiego najpiękniejszego w dniu imienin Alice! dzień dobry ![]() Nuruś to po co się ubierałaś jak się zaraz rozbierałaś?
|
|
|
|
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widadomo, chcielibyśmy jak najmniej za przelot zaplacic bo inaczej to o wyjazd ciężko będzieCytat:
![]() dzień dobry ja jeszcze się wyleguje ale zaraz wstać trzeba będzie bo do pracy na 9.30 miłego dnia życze
|
||
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
zobaczymy jak się będzie sprawował jeszcze koszyk chcę dokupić na przód, ale to może po wypłacie Cytat:
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba jestem dzisiaj na NIE! ![]() Oczy mnie coś bolą, głowa jakaś przyciężkawa. Dodatkowo, wczoraj mnie na jakieś durne, głębsze przemyślenia wzięło i chyba jakoś to tak we mnie siedzi. Pogoda na czwartek i piątek zapowiada się brzydka, co niestety rujnuje nasze plany. Ble! Wypiję kawę!!, zjem śniadanie - może mi się polepszy.
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ala- świetny rower
i wszystkiego najwspanialszego z okazji imieninNuruś- super że rocznica się udała ![]() Hania- jak ja byłam na stażu to można było być 90 dni na zwolnieniu a później staż przerywali, ale niestety nie orientuję się jak jest teraz witam ![]() ja jeszcze w domu ale zaraz idę do mamy już, od 7 jest pielęgniarka do pomocy więc trochę dłużej pospałam chyba wybiorę się na solarium bo blada jestem jak ściana
|
|
|
|
#4097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a przemyślenia w jakim temacie? zjedz śniadanko, napij się kawy, na pewno poczujesz się lepiej aaa jeszcze mi się przypomniało: Punto nie obraź się ja wiem, że co człowiek to inne upodobania, ale Twój Tata naprawdę ucieszy się z kwiatów na Dzień Ojca? bo próbuję sobie wyobrazić reakcję Mojego Taty na taki prezent i chyba umarłby ze śmiechu no ale ja kupuję mu zazwyczaj whisky więc miałby prawo czuć się zaskoczony bukietem
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-06-21 o 08:50 |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Leżę sobie jeszcze w łóżku. TŻ poszedł na egzamin. Nic mi się nie chcę. A jutro po pracy do domu Zastanawiam się co tacie na dzień ojca kupić. Miłego dnia
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólno-życiowym ze związkiem w tle.
Nawet nie wiedziałam, że dzień ojca się zbliża. Wzięłabym i zatopiła smutki w dobrej czekoladzie, to co... mam gównianą - bez cukru!!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-21 o 08:58 |
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
Jutro TŻ ma urodziny, w czwartek dzień ojca a pomysłów brak
Żle się czuje, głowa mnie boli ale wczoraj w nocy przełamałam swój strach i było cudownie ![]()
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Alu fajny rower, przyznaje koszyk jest niezbędny jak się ma tylko torebki i żadnych plecaków Spełnienia marzeń z okazji imienin.Trzymajcie kciukasy jadę na rozmowę o pracę. Ale wczoraj tam się przejechałam z TZ i to strasznie daleko jest. A najgorsze, że myślałam,że niewiele osób zaprosili a chyba będzie dość duża konkurencja. Co będzie to będzie.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
warto było prawda? i Tż pewnie wniebowzięty ![]() Marcia 3mam kciuki za ta pracę aaa i jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratulacje dot. MOJEGO TŻ <- Mamo jak to pięknie brzmi |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Ala wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
i mniej wiecej na ile chcecie? ale to jak wroce z urlopu to popatrze co i jak napewno sie da taniej zalezy tez w jakim okresie chcesz leciec bo jedne z drozszych na lato to wakacje , 14 lipca - przepiekna parada na ktorej nigdy niestety nie bylam nadrobie was laski jak wrocimy wieczorem milego dnia Marcia ![]() Paula widzisz super a tz pewnie szczesliwy
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-21 o 09:34 |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie nie mam plecaka, a z torbą sportową przełożoną przez ramię to ciężko.
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, wszystkiego dobrego
Uczę się....zaczynam się coraz bardziej stresować ![]() Jeszcze ząb (ósemka) mi się znów zaczął wyrzynać spuchnięte i boli jak cholera. Tak jakby ktoś mi igłą grzebał w dziąsle....
|
#4107 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Mój tata uwielbia doniczkowce i takiego właśnie dostanie Ma w domu dużo kwiatów i je lubi. Alkoholu mu nie kupuję - barek ma tak zapełniony, że nie miałabym mu czego kupić ![]() A cała niespodzianka polega na tym, że ani ja ani siostra nie mieszkamy już dawno w "domu" i za cholerę się nie spodziewa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciepło... a przez okno i na termometrze wyglądało na zimno Można sobie wyobrazić jak mi gorąco ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Ala, wszystkiego dobrego
|
|
|
#4108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a no chyba że tak bo ja myślałam że Ty mu bukiet ciętych chcesz wysłać skoro się nie spodziewa to na pewno bardzo się ucieszy
|
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do mojego tż jeszcze nikt nie zadzwonił. Załamuję się powoli ![]() Aluś wszystkiego dobrego i przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń Dzień dobry ![]() Teściu dziś z samego rana pojechał. Jak dla mnie mógł siedzieć dłużej. Złoto a nie człowiek, w ogóle nie wiedziałam, że w domu jest ![]() Ciężkie wstawanie dziś mialam. Pogoda typowo senna, chmurzy się okropnie, a niby pierwszy dzień lata. Nadia przypomnij kiedy się bronisz? |
|||
|
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
Marcia
![]() Oj TŻ to cały w skowronkach i innych ptaszkach ![]() Teraz wiem, że mój strach był naprawdę niepotrzebny. Nie żałuje bo warto było![]() Wiem, że TŻ by czekał ile byłoby trzeba ale wkońcu jesteśmy małżeństwem. Są zabezpieczenia a nawet jeśli zdarzy się wpadka(Boże proszę nie) to świat się nie zawali chociaż narazie jedno mi wystarcza i jeszcze na długo starczy. Cieszymy się na nowo sobą i to jest najważniejsze Aluś wszystkiego najlepszego Dzięki za przepisy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

ale jedzenie było super więc nie żałuje

w dodatku zaistego faceta!
ogłaszam wszem i wobec, że się zakochałam i to ze wzajemnością 

)

bo inaczej to o wyjazd ciężko będzie

bo próbuję sobie wyobrazić reakcję Mojego Taty na taki prezent i chyba umarłby ze śmiechu 

Można sobie wyobrazić jak mi gorąco