|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
a ze starego domu musialiśmy się wyprowadzić, bo nowy współwłaściciel (z którym wciąż się sądzimy ) przyprowadził paru "sportowców" na remont próbowałam Was przelecieć, ale nie mam siły, wybaczcie jutro po egzaminie, obiecuję ![]() i dziękuję serdecznie za kciuki WSZYSTKIM oby pomogły chociaż mi nie kciuki potrzebne, a cud , ma ktoś może ![]() i jeszcze pare zadań jutro muszę zrobić, bo teraz to już cyferek nie widzeu czyli wstaję gdzieś w okolicach 7 rano ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2943 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jak się ogrzewa taką przestrzeń? moja koleżanka ma w domku kuchnia ca. 30 m2 i jest ziiiiiiimno jak w psiarni Trzymam za egzaminCytat:
Bosz, ja kcem balkon Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kjut, i nawet ja to mówię ![]() Przy TAKICH nogach nie istnieje termin "za krótkie"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#2944 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo trzymam namiętnie kciuki
I nie wiem,czy przyjadę Okaże się w środę lub czwartek I nie pytaj czemu,bo mnie krew zalewa Wróciłam z siłowni,ostatnio jeden plus w moim życiu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-20 o 21:37 |
|
|
|
#2945 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, ja autentycznie bardzo lubię nocnymi jeździć
Cytat:
6762acd5471f9a36bcdb529bf28cccef.jpg 6830_0.jpg szkoda że druciaka nie robią w pomarańczowym, wtedy bym nie miała wątpliwości którego wybieram.. Cytat:
![]() ale nieważne po co te ograniczenia tak fogle? przecież jak kto kce to wypadnie i przez zabudowaną balustradę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - Trzymam kciuki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba - pierwszy rzecz jasna mrrrr choć i drugi czad - trza pomysleć ale motyle dyplomatycznie przemilczałam ( teraz mam tak paczę raz na druty lampiane a raz na nogi Redzi - a chciałm już dziś pisać w barze - normlanie kciałam żeby ktoś powrzucął zdjecia do połoglądania - miałąm na myśli Kamenę Red i Spo - normlanie teleepatia i marzenia sie w 2/3 spełniają ![]() Kam - ja bym brała oba lampy - klosze w sensie i druciany powiesiła sobie gdzieś indziej np nad czymś w salonie albo przedpokój - ewent sypialnia, a pomarańczowy ser do kuchni - takbym ja zrobiła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 21:43 |
|
|
|
|
#2948 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Red
Przynajmniej na te ślubochrzciny I masz supernogi. Czy te Cafe w ogóle pachną kawą czy nie bardzo?
|
|||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nikt nie krzyczał, że to fantasy z rozmachem, pełne wojów w skórzanym odzieniu? na tle zimnych, zamglonych północnych gór? ![]() już sam plakat powala, mrr http://twoje-seriale.pl/wp-content/u...ones-title.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-20 o 21:44 |
|
|
|
#2950 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
właśnie dlatego nie chciałam wklejać
jeszcze mogę wkleić bardzo dobrą odkrytą niedawno herbatę ![]() teekanne-herbata-zielona-echinacea-2x20t-70g-Full.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2952 |
|
|
Nie bardzo
A widzieliście tę nową funkcję na Fragrantice z punktowaniem poszczególnych nut pod względem ich wyczuwalności?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakich Wy słów używacie, aż musiałam googla zapytać![]() Cytat:
Cytat:
No od małego rośnie króliczek playboya ![]() Cytat:
![]() Herbaty nie widzę dokładnie, jestem ślepak. Flo, kciukam. Czy ktoś wie jak się pozbyć tej reklamy "mamy z klasą" bo mnie zaraz ✂✂✂✂ica strzeli....? Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-20 o 21:56 |
||||
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Echinacea - to musi być dobra - a właśnie wykańczam jakieś stare niedobre sytryniane - bleeeeehhh Cytat:
pytałaś w aptece? - do derma dasz radę biec ?- czy znóf terminy w przyszłej fogle erze i innej galaktyce wolne |
||
|
|
|
#2956 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
druciaka nigdzie indziej nie dam, w sypialni już wisi co miało wisieć, w przedpokoju musi być kinkiet, a do dużego coś na więcej żarów, jedna o za mało, poza tym zielone musi być ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2957 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tesz chcialam dzirawca i druciaka ino białe u nas som w kazdym liroju te lampyjak liczysz i nie wychodzi to se narysuj i podpisz poziomy ![]() jak chce to wypadnie, ale jak sie zaklinuje miedzy szczebelkami i nie bedzie sie go dało wciąc do wnetrza a ino wypchnąć, to powyzej 25 metra jest to trudniejsze ![]() a tak serio to mysle ze chodzi o spadanie i wywiew przedmiotów z balkonu ![]() o bezpieczenstwo tez bo jednak balustrady azurowe mają jakies tam podziały poziome po których mozna sie wspiąć, a pełna balustrada jest cała gładka tak samo nie mozna stosowac zwiru na stropodachach powyzej ilus tam metrów bo go wywiewa
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądąłam podobnie do chłopca z Twego linku - ale mnei najpierw derma prowadziła sama to ja teraz dopiero sie bawię jak juz jest o nieeeeebo lepij, acz dalej kolorowo |
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mel, ale chodzi o chorobę czy o skutki - czyli przebarwienia i blizny? Jeśli przebarwienia to cosmelan (sama mam zamiar zrobić bo nic innego nie działa), jeśli blizny to fraxel tylko nie pamiętam czy lepszy jest restore czy repair. Ale najpierw do dermatologa. |
|
|
|
|
#2960 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. jakaś blokada reklam? ja jej akurat nie widzę, mój kaspersky internet security jest jeszcze lepszy niż adblock, bo współgra z wizażem a adblock nie chciał cytrnianych z zasady nie pijam, zwykle są chemicznie cytryniane
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki czyli widać czarno na białym ze kcesz tego druciaka - wiesz nie wiem czemu ale zwizualizowałam sobie ser nad katem jadalnym - myślałam ze w kuchni masz oświetlenie przy zabudowie nad blatem - no i ten ser by tak nad stolik pasował |
|
|
|
|
#2962 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem, póki co mam rozpaprane pół policzka (od ponad miesiąca), najpierw się musi zagoić, pewnie zostanie wielka czerwona plama. Tylko jak to zagoić Smarować czymś? Zostawić?Przepraszam za obrzydliwości na sam wieczór. Idę się lepiej uczyć na poprawkę lit
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jeden koleś, to lepszy ![]() białowłosy... ![]() http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Viserys_Targaryen
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie wiem co tam Ci siedzi i serio dermatolog musi pomóc - lub "skonsultuj sie z farmaceutą" luuuzik - to nie portal "Żon ze Stepford"
|
|
|
|
|
#2965 |
|
|
Trzymcie kciuki, przede mną trudna rozmowa
|
|
|
#2966 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale teraz ta rozmowa?
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie gdyby głupota umiała latać machałabym Wam z Marsa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
|
||
|
|
|
#2968 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie...ja od dawna twierdzę że Dolce to upa olewają klientów i tyle i mają gófnianą firmę kurierską na dokładkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i Winterce Cytat:
chyba mieu sie wszystko niezacytowało to chciałam rzec że masz zarąbisty balkon i dwa że w każdej sukience mi sie podobasz tzn wyglądasz dobrze we wszystkich ja bym chyba wybrała 2 skoro coś cza wybraćtrzymam Cytat:
Cytat:
Cytat:
wziełam cmoki i głaski od wszystkich, od Was są najlepsze , bo przy takim realnym przytualsie to płakam... chyba mam jakiś gorszy czas...
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

I zobaczta jak to małe chwastowe gówno wyrosło (na 2 focie w skrzynce po lewej).
Za to kobee cudnie się rozwijają.
się wyprowadzić, bo nowy współwłaściciel (z którym wciąż się sądzimy
) przyprowadził paru "sportowców" na remont

czyli wstaję gdzieś w okolicach 7 rano 
tam wszystko było duuuże, ogromne 
za egzamin

ładnie...