Liposukcja bez ingerencji chirurga - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 14:39   #1
LeMortade
Przyczajenie

Liposukcja bez ingerencji chirurga

Witam,

Słyszałam o zabiegach które przez ultradźwięki spalają tkankę tłuszczową i efekt ponoć jest widoczny od razu. Mówią o tym Liposukcja bez skalpela. Słyszałyście coś o tego typu zabiegach? Podobno są bardzo drogie.

Pozdrawiam
LeMortade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 08:28   #2
Klementyna84
Przyczajenie

Dot.: Liposukcja bez ingerencji chirurga

Też słyszałam a raczej czytałam o tym na stronie poświęconej medycynie estetycznej. Poniżej cytuję kawałek artykułu:
"...W I etapie zabiegu wykorzystuje się fale dźwiękowe, o wzrastającym ciśnieniu i dużej szybkości rozchodzenia się po tkance (1500 m/s). Jest to tzw. „mocne wejście”, bo fale te bezlitośnie rozbijają skupiska komórek tłuszczowych, czyli tzw. mikro- i makroguzy będące objawem widocznego cellulitu. To one tworzą zazwyczaj ciasny gorset, przez który trudno było samym ultradźwiękom przebić się bezpośrednio do komórek tłuszczowych i skutecznie na nie zadziałać. Tymczasem po rozbiciu sztywnego gorsetu zastosowane w II etapie zabiegu ultradźwięki (drgania mechaniczne powyżej 20 kHz) z łatwością wprawiają w drgania błony komórek tłuszczowych, które ulegają rozpuszczeniu, a ich zawartość zostaje uwolniona i wydalona w naturalnym procesie fizjologicznym. ..."

Generalnie z tego co zrozumiałam działa przede wszystkim na cellulit, a warunkiem jej wykonania jest zdrowa wątroba. Inaczej można zapomnieć, bo tłuszcz jest właśnie przez nią wydalany. Polecam za to Body Jet... czyli liposukcję wodną.

Pozdrawiam
Stary 2009-08-21, 10:32   #3
LeMortade
Przyczajenie

Ja czytałam o takim urządzeniu lipo royal o ile dobrze pamietam i podobno jest to dobra metoda aby zgubic cm w trudnych partiach ciał gdzie siłownia i dieta nic nie dają. Podobno można zgubić kilka cm juz po jednym zabiegu.
LeMortade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 07:11   #4
stormm
Raczkowanie

podbijam pytanie może ktoś był na takim zabiegu, ile kosztuje jakie efekty i ile serii trzeba wykonać, z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
stormm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-05, 23:21   #5
matwix1
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Liposukcja bez ingerencji chirurga

Na GROUPONIE aktualnie jest oferta z promocją w Waw Może któraś z Was testowała już na sobie takie zabiegi???

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/369440
matwix1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-13, 11:06   #6
marsi11
Zakorzenienie

podciągam wątek bo ostatnio np liposukcja kawitacyjna jest bardzo modna
gabinety obiecują super efekty, moja kosmetyczka też mi polecała- na grouponie można znaleźć zabieg już za 50 zł
niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii jedynie artykuły
dziewczyny piszcie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 09:42   #7
nowa_kacha
Raczkowanie

Zabieg, o którym wspomina LeMortade, to Ultracontour. "Polega na niszczeniu komórek tłuszczowych za pomocą zogniskowanych ultradźwięków w celu ukształtowania sylwetki i zmniejszenia obwodów wybranych partii ciała ( brzuch, uda). Selektywna destrukcja komórek tłuszczowych polega na uszkadzaniu ich błon komórkowych, a następnie usuwaniu ich w procesach metabolicznych. Efekt końcowy widoczny jest po 1 miesiącu, czyli po serii 3 zabiegów; obwód ciała zmniejsza się do 6 centymetrów". Ceny zabiegu zaczynają się od 390 zł.
nowa_kacha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 20:56   #8
to_sia
Przyczajenie

Nowa_kacha, dzięki za tak rozbudowane info
sama też się nad tym zastanawiałam, jednak chyba wpierw muszę wygrać w totka...
póki co jakimś cudem trzeba będzie się zawziąć i 6W zastosować w miarę regularnie -ech, ta wrodzona leniwość :P
to_sia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-15, 13:13   #9
marsi11
Zakorzenienie

a gdzie widziałaś takie urządzenie?
Stary 2011-06-16, 16:07   #10
marsi11
Zakorzenienie

mam jutro pierwszy zabieg liposukcji kawitacyjnej na uda -dam znać,trochę się denerwuje,że to może jakaś lipa być
Stary 2011-06-17, 13:44   #11
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michaello02 Pokaż wiadomość
urzadzenie bylo zamawiane ze Stanow Zjednoczonych.

hm sorry ale to mi na reklame wygląda- wszystkie posty tej samej treści prawie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 16:12   #12
201704051255
Konto usunięte

marsi, bo to jest reklama...
zobacz inne wpisy tej osoby

ja wszystkim bede goraco odradzac liposukcei ultradzwiekowa
jest to wylacznie nabijanie w balona
jestem bardzo zawiedziona zabiegami, a moja mama miala ich prawie dwa razy tyle co ja i jej opinia jest identyczna jak moja

rownie dobrze moglabym wyrzucic duzy plik banknotow do kosza na smieci
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 23:48   #13
meandjr
Przyczajenie

No ja podpisuję się pod tym co napisała pushit - te wszystkie Ultracontoury, Exilisy to pic na wodę Wydałam małą fortunę na 4 serie zabiegów Exilis - nie dały NIC, podobnie z Ultracontourem 6 zabiegów i efekt zerowy.. W czasie jak chodziłam na zabiegi byłam na lekkostrawnej diecie, w ciągu tych dwóch miesięcy straciłam 4 kilo - ale nie łudzę się, ze to dzieki tym "zabiegom", bo obwody nie kłamią.. Zabiegi miałam na brzuch, boczki i uda, a centymetry poleciały głównie z łydek, ramion i bioder - na brzuchu straciłam 1cm, w udach podobnie - sama dieta ma mniej więcej taki efekt.. Ja nie polecam.
No ale żeby nie było - jestem mimo wszystko naiwną optymistką - nie zniechęcam się i jestem juz zapisana na lipolizę iniekcyjną Może przynajmniej to mi cos da? A jak nie to będe próbowała dalej

Edytowane przez meandjr
Czas edycji: 2011-06-19 o 23:52
meandjr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 11:49   #14
201704051255
Konto usunięte

podobno ilosc preparatu, ktory jest podany jednorazowo moze rozpuscic... 3ml tluszczu
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 21:55   #15
marsi11
Zakorzenienie

jestem po dwóch zabiegach liposukcji ultradzwiękowej (chcę zlikwidować cellulit a nie schudnąć)- jak na razie siano wywalone w błoto
Stary 2011-07-18, 17:51   #16
nikolk
Przyczajenie

Podpisuje sie pod osobami twierdzacymi ze to wyrzucone w bloto pieniadze.Jestem szczuplutka,mam tylko z wiekiem zbierajacy sie tluszczyk na brzuchu i udach,liczylam ze lipo royal pomoze mi to zlikwidowac w prosty sposob,ale to niestety nierealne.dziewczyny,aby uzyskac efekty musicie zachowac diete + cwiczyc+ chodzic na zabiegi.To samo uzyskacie zachowujac dieta+cwiczenia+niechodze nie na zabiegi.Czyli podsumowujac pieniadze wydane na lipo royallepiej wydac na cos pozyteczniejszego.Cudow nie ma pamietajcie.Efekty sa bardzo mierne w porownaniu do kwoty jaka trzeba zaplacic niestety.Porownywalny efekt widzialam stosujac banki chinskie gumowe ktore mozna kuoic w aptece za kilkadziesiat zlotych.W podobny sposob rozbijaly tluszcz
nikolk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 19:08   #17
nikolk
Przyczajenie

Potwierdzam-LIPO ROYAL to pieniadze wyrzucone w bloto.Jestem z natury szczuplutka,mam tylko tendencje do odkladania sie tluszczyku i cellulitisu na udach i faldce brzusznej.Chcialam tylko utracic te mankamenty za pomoca lipo royal.Dodam ze jestem wysportowana i bardzo energiczna.Jesli Liporoyal ma zadzialac choc troche,to musisz przestrzegac diety i cwiczyc duzo.zatem dla mnie wniosek jest jeden.Mozesz ciwczyc i stosowac diete,i wydac pieniadze zamiast na lipo royal to na cos pozyteczniejszego.Suma sumarum-przy diecie i gimnastyce lipo royal nie jest potrzebny.A przy lipo royal jest potzrebna i gimnastyka i dieta.zatem wynik jest prosty.Ponadto lipo royal jak dla mnie dawal bardzo mierne wyniki .W stosunku do ceny-jakosc zadna.Teraz biegam sobie wieczorami,pije wode mineralna,pamietamo owocach,o niejedzeniu po 18tej,pamietam o tym aby nie jesc tlusto ,nie uzywam cukru,jem ciemne pieczywo.
nikolk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-22, 23:38   #18
karolina4444
Przyczajenie

... a ja jednak bede bronic Lipo Royal I, pisałam juz o tym w innym temacie "liposukcja ultradźwiekowa".
W skrocie ... sama wydałam duzo pieniążków na promocje, tzw. podróbki urzadzeń mające tak samo pracowac jak oryginalny Lipo Royal i straciłam mnóstwo czasu. Nie chce reklamowac konkretnego salonu, ja juz swój znalazłam i uwierzcie efekty naprawde są.
Zanim cokolwiek kupicie sprawdźcie:
1. Czy gabinet jest na liście autoryzowanych,
2. Czy osoba wykonująca posiada Certyfikart do wykonywania
3. Czy przezorne kosmetyczki nie smarują Was przed zabiegiem, czyms co zakłóca przewodzenie fal, to głowice mają rozbic i upłynnic tkanke tłuszczową! Oryginalny zel moze tylko pomóc, a tandetne produkty zaklócic, a moze same wtarłyscie jakis balsam rano i pani bez szkolenia zapomniała przetrzec miejsce poddane zabiegowi? ... niby taka drobnostka...
4. Czy zabieg na jedna partie ciała samym urzadzeniam trwa przynajmniej 60-70 min?
5. Czy urzadzenie nie pracuje powyzej 8h dziennie (gora 4 dobrze wykonane zabiegi)
6. Czy nie jest przypadkiem urządzenie po 400 gruponach? ... w 100% zamortyzowane

Jak to sprawdzicie ... to wtedy smialo kupujcie za 49-czy nawet 140 zamiast 600-800 ... gwarantuje Wam ze takiego salonu nie znajdziecie.
Kochane taka maszyna podobno kosztuje ok 35 000 ... dodajcie koszty lokalu, wynagrodzenie, pracownikow, produkty zuzywane przy zabiegu i rate spłaty urzadzenia, bo wiekszosc jest zakupiona na raty lub leasing raczej mało kto wydaje calośc od razu, a nawet jesli, to przeciez po to zeby na nią w przyszłosci zarobic... jak to wszystko dodacie to naprawde nie wierzcie ze zabieg na oryginalnym urzadzeniu moze kosztowac mniej niz 500... chyba ze jednorazowa promocja, zeby znaleźc Klientów, ale to maksymalnie mozna zejsc do 250 jednorazowo... jestem Specjalista do Spraw Finansowych i naprawde widze to od realnej strony , ale dopiero jak wszystko policzylam, troszkę zaglębiłam sie w temat to ... zrozumiałam dlaczego nie miałam efektów pomimo tylu zabiegow... za śmieszne pieniądze. Zapłaccie raz i nie traccie czasu na te "podróbki" , zobaczycie rożnice w jakosci.

Dziewczyny Lipo Royal I naprawde działa tylko niestety trzeba za niego troszkę wiecej zapłacic... i jeszcze wiedziec gdzie dobrze na nim pracują.
karolina4444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-23, 21:41   #19
laryssa666
Przyczajenie

Droka karolina4444
A jaki masz interes w tym aby bronic lipo royal?nie bardzo rozumiem? Dlamnie jest jedno jasne-reklamowac go na forach i polecac beda wlasciciele tej maszyny,ktorzy zaplacili 40tys za uzradzenie i musza to jakos odrobic.Osoby piszace prawdziwe-negatywne opinie niestety nie maja zadnego interesu w tym,aby to urzadzenie odradzac.Wiec opinie sa prawdziwe.Ja jestem kolejna nabita w LIPO ROYAL LIPOSUKCJE BEZ SKALPELA.Nie korzystalam z zadnycg grouponow,kuponow,pelnopl atne bardzo drogie zabiegi,w autoryzowanym salonie,z certyfikatami,nowym urzadzeniem,osoby wykonujace po szkoleniach itp ,itd.jakie uzyskalam efekty-ubozsze konto w banku i ten sam cellulit na nozkach i buzka taka sama jak zawsze.Brzuszek nadal otoczony delikatna oponką.. wiemteraz jedno,ze jak sie nie rusze i nie wezme za treningi,jakies brzuszki,bieganie,to moge zapomniec o lepszym wygladzie.
laryssa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 00:03   #20
karolina4444
Przyczajenie

Laryssa... ja po prostu napisałam to co myśle, z wlasnego doświadczenia , a mozesz podac nazwe salonów gdzie wykonywałas zabiegi, bo wiesz ja nie podawałam zeby nie uznano wlasnie ze reklamuje... ale przeciez przed salonem w ktorym wykonywalas mogłabys nas ostrzec prawda?... czy moze jestes dietetyczką, trenerem lub masz salon w ktorym nie wykonuje sie zabiegow i własnie taki masz w tym interes? Zartuje oczywiscie wierze ze Ty nie miałas efektów, jestes niezadowolona ale wlasnei chciałabym wiedziec których miejsc unikac, bo wiesz ja naprawde miałam efekty p Lipo Royal, jasne ze podczas zabiegow musisz sie zdrowo odzywiac... ale mi akurat dieta i cwiczenia na niektóre miejsca nie pomagały, a Lipo Royal jednak je ruszyl ... forum jest po to zeby doradzac, dzielic sie doswiadczeniem, ja to robie i tego samego oczekuję... ale rozumiem ze ktos mógł nie miec efektów, naprawde to rozumiem.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

" ten sam cellulit na nozkach i buzka taka sama jak zawsze.Brzuszek nadal otoczony delikatna oponką.. ..."

... wiesz co mnie jeszcze zdziwilo w Twojej wypowiedzi Laryssa? ... jak to możliwe ze robiłas nóżki, brzuszek i buzie ... przeciez dobrze wykonany zabieg na uda to ok 2h, oponka ok 1,5, buzia nie wiem bo nigdy nie robiłam... ale tez jakis czas musi trwac, a wiadomo ze sa ograniczenia na jeden dzien, wiec gora same uda lub "oponka" .... zeby był efekt to ok 5 zabiegow (ok 5 tygodni), wszystkich partii równoczesnie nie mogłas robic, bo zatluszczonoby Ci wątrobę.... a skoro nie byłas zadowolona z efektow jednej z tych trzech partii, to jak to możliwe ze płaciłas za kolejne?
Stary 2011-07-31, 21:28   #21
Moretti
Przyczajenie

Witajcie, ja bardzo długo zastanawiałam się nad taką liposukcją (zresztą nad tradycyjną też). Zawsze zanim coś zrobię, to staram się dokładnie poznać temat. I tak dużo czytałam o nowoczesnych metodach walki z nadwagą (ja borykam się z nią całe życie...), wiele diet wypróbowałam i powiem Wam coś, o czym wszyscy wiecie: jak nie zmienimy nawyków żywieniowych i nie ruszymy dupci, żeby poćwiczyć, to nic nam już nie pomoże. O tę liposukcję pytałam w kilku salonach i niestety żadna z pań nie wiedziała, czy za kilka ładnych lat nie wystąpią jakieś komplikacje zdrowotne po takich zabiegach. Ścianki komórek tłuszczowych są rozrywane ale to nie uszkadza np. naczyń krwionośnych. Wiecie co? Ja boję się ewentualnych konsekwencji za np. 15 lat i jeszcze jedno: gdyby to urządzenie było tak cudowne, to wszyscy bylibyśmy już szczupli i piękni. Nie twierdzę, że ono nie działa, bo od pierwszego zabiegu trzeba pić bardzo, bardzo dużo wody i już samo to powoduje, że nie odczuwamy tak mocno głodu. Zresztą osoba poddająca się tej liposukcji MUSI być na diecie i oczyszczać organizm. Nie ma szansy, żeby nie schudła - a jeśli nie schudła, to znaczy, że coś robi źle lub olała dietę... Ja ostatnio stwierdziłam, że biorę się na poważnie za odchudzanie, więc poszłam do dietetyczki i zaczęłam ćwiczyć. Tu nie ukrywam, że poszłam trochę na łatwiznę i kupiłam sobie porządną platformę wibracyjną, która faktycznie nie szkodzi organizmowi (Turbosonic). Oczywiście używaną, bo na nową nie byłoby mnie stać (taka z TV Marketu za 500zł. potrafi bardzi zaszkodzić!). Powiem Wam, że efekty są. Wskakuję raz a czasami dwa razy dziennie na platformę i odżywiam się prawidłowo i waga leci w dół. Pomału, ale leci
Pozdrawiam wszystkich i życzę ruszenia tyłka z kanapy.
Moretti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 15:20   #22
laryssa666
Przyczajenie

Kochana ! nie jestem zadna dietetyczka ani trenerem,nikim kto mialby interes w negatywnej reklamie LIPO ROYAL.To co mowisz zreszta przeczy samo sobie,bo lipo royal ma rzekomo dzialac z dieta i treningami,czyli przy efektach zlipo royal bylaby robota tez dla trenerow i dietetyczek.Pytasz czemu kpowalam kolejne zabiegi jak nie bylo efektow??? Ja nie miala wyjscia,bo kupowalam karnet z gory.A co do twojego drugiego zarzutu-to gdzie w mojej wiadomosci przeczytalas ze ja wszytskie zabiegi robilam w jeden dzien? No daj ty spokoj.Ja juz na pewno na lipo royal nie dam sie zlapac.Nie widzialam zadnych efektow i zreszta coraz wiecej osob to potwierdza.
laryssa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 23:11   #23
karolina4444
Przyczajenie

laryssa, ale przeciez pisałam ze zartuje z tym ze jestes trenerem czy dietetykiem , wiesz naprawde nie bede sie wiecej wypowiadac zeby Cie przekonywac, napisałam o swoim doswiadczeniu, u Ciebie mogło nie zadziałac, kazdy organizm jest inny. Oczywiscie ze nie wykonywalas wszystkich zabiegow rownoczesnie, przeciez to własnie napisalam ze to byłoby niebezpieczne, tylko najnormalniej sie zdziwiałam ze po wykupieniu karnetu na jedna partie ciała, czy nawet kilka partii, jak nie było efektów na jednej z nich zaczełas inne partie, ja po prostu porozmawiałabym z osoba wykonujacą, ze nie widzisz zmian na tej wybrnej w pierwszej kolejnosci partii (nie wiem po ile wykupiłas na kazda partię, bo nie piszesz) i ze chyba nie ma sensu robic na inne, skoro Twój organizm nie potrafi sobie poradzic z rozbitym i uplynnionym tłuszczem, tzn. cos jest nie tak. Kazda zdrowo myslaca osoba nie wykonywala by Ci na inna partie nie widząc efektow po serri na jakąkolwiek z wybranych, wiec cos mi tu nie gra... ale tak jak pisałam ja jestem bardzo zadowolona i rozumiem ze Ty nie, wszyscy czytający juz to wiedzą wic nie przynudzajmy tym samym. Pozdrawiam i powodzenia w innych metodach, moze Tobie wystarczy dieta i cwiczenia i w ogole nie musisz nic wiecej robic. Gdyby mi to wystarczyło na wszystkie partie ciała nawet bym nie pomyslala o dodatkowym wydatku , wiec skupmy sie na tym co dla nas najlepsze

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

a mogłabys podac nazwe tego salonu, bo naprawde mnie to zainteresowalo ze jestes az tak niezadowolona z jednej partii a mimo to wykonywano Ci na inne. Wiem co jest pakiet, ale wiem tez co to znaczy "elastycznosc" i zdrowy rozsadek osób wykonujacych zabiegi... mowie o tych profesjonalnych .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 07:42   #24
Mantissa_
BAN stały

Cześć dziewczyny,

szukałam na forum wpisów na temat Body Jet - któremu się poddałam i mam takie powikłania, że muszę o tym pisać ku przestrodze.....i natknęłam się na Wasz wątek. Pominę treści reklamowe i to że nie próbowałam royal lipo - jakimś cudem - ale muszę zdecydowanie napisać, że przed zdecydowaniem się na liposukcję inwazyjną próbowałam setki "gów..." do liposukcji bez skalpela: Ultracontur, Exilis, w warszawie urządzenia które są w kształtosferze i absolutnie żadnych efektów!!!!! Kupa pieniędzy wyrzucona w błoto!!!!!!!!!!!! Dlatego zdecydowałam się na kretyński ruch - liposukcję Body Jet w Krakowie. Od ponad roku staram się zmniejszyć efekty uboczne w postaci zrostów i blizn w tkance podskórnej, które powodują potworne nierówności i zaczęłam chodzić na zabiegi w salonie, do którego chodzę na depilację na urządzenie emitujące fale radiowe. Jakieś coś co jest produkowane nie w chinach..... Apolo czy jakoś tak...Trochę mi się zmniejszyły obwody, ale myślę że gdybym nie miała wcześniej tej cholernej operacji byłoby lepiej. Słyszałam też od znajomej o czymś nowym, po czym ona podobno niesamowicie chudnie - jak się dowiem jak to urządzenie się nazywa to napiszę.
Popieram więc wpisy że większość tych urządzeń to pic na wodę!!!!!
Mantissa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:07   #25
Enia 2
Przyczajenie

Witajcie! muszę przyznać rację dziewczyną ,które piszą i przestrzegają,że liposukcja ultradzwiękowa to wywalone pieniądze w przysłowiowe błoto.Byłam na trzech zabiegach i kosmetyczka zachwalał spektakularne efekty tej lipo....... mam sama do siebie żal,że dałam się nabrać i oskubać ze swoich oszczędności,żeby zlikwidować oponkę,której nie mogę się pozbyć po urodzeniu dziecka. Myślę,że najlepsze efekty dadzą ćwiczenia i pływanie.Moim zdaniem nie ma co się łudzić,ze bez ruchu i odpowiedniej diety będzie lepiej
Enia 2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 10:14   #26
MissiSissi_
Raczkowanie

Mam pytanie byłam wczoraj na pierwszym zabiegu Lipo Royal II w Krakowie na brzuch i boczki - trwał10 min. Zabieg był bardzo nie przyjemny, zresztą co ja pisze po prostu bolał, wyszłam cała obolała, pani która wykonywała zabieg musiała po 2/3 min odczekać zanim, dałam rade dalej kontynuować.
Oszczegała ze jak mam delikatna skórę, mogą pojawić się siniaki, ja nie nalezę to tych "delikatuśnych" ale rano wstałam i mam krwiaki na brzuchu, wyglądam jak po jakimś pobiciu.- cały brzuch posiniaczony.
Mam wykupiony jeszcze jeden zabieg, ale zastanawiam się czy go wykorzystać. Bardzo proszę o opinie czy zabieg został dobrze wykonany, wszędzie na stronach jest napisane ze zabieg jest bezbolesny. a ja ledwo wytrzymałam 10 min.
MissiSissi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 12:12   #27
francuzka86
Przyczajenie

Hej. Ja korzystałam z sług Salonu w Warszawie. Było to urządzenie liposukcja bez skalpela. Efekty super. Z tego co sie orientuje to były chyba fale radiowe, z podciśnieniem. Jeśli ktoś by był zainteresowany to prosze się ze mna skontaktować na maila : francuzka190@buziaczek.pl. Z tego co wiem to maja fajna promocję : 6 zabiegów na 3 partie ciała czyli razem 18 zabiegów po 1 tyś zł.... Myśle że jest to super cena, patrząc na to że jeden zabieg zaczyna sie przeważnie od 350 zł.... Pozdrawiam wszystkich wytrwałych w pozbyciu się zbędnych kg
francuzka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-10, 17:54   #28
Divajn
Przyczajenie

Hej, czy któraś z Was miała zabieg wykonywany maszyną Beauty Secret? czy to dobry sprzęt?
Divajn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 00:12   #29
sunny8921
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Liposukcja bez ingerencji chirurga

Do MissiSissi_; na brzuch i boczki powinno trwac najmniej 1 godz najwiecej 1.40 min. ja chodze i mam efekty ale przedewszystkim dieta lekka chlebek ciemny brak makaronu i do tego owoce warzywa brak cukru. duzo wody 2 litry dziennie.lipo royal dziala klozysta z tluszczu z watroby.lipo royal ma efekty dosyc dobre ja jestem po 3 zabiegach i spadlo mi 7 cm w obwodzie ciala) takze polecam z dieta i pic duuzo wody przed zabiegiem.watroba kozysta wlasnie z tego tlusczyku co sie po zabiegu lipo royal osdza.wtedy dieta niskotluszczowa i spalamy .inaczej wszystko wr aca a to byloby bez sensu.cwiczmy panie siln a wole)
sunny8921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-28, 08:50   #30
Aniamac
Przyczajenie

ja też nie mam nic do zarzucenia lipo royal. Zrobiła 4 zabiegi (po 2 na brzuch i boki) i mam 9 cm mniej. Tylko teraz muszę uważać żeby tego nie odrobić
żałuję tylko, że nie stać mnie na więcej zabiegów bo jeszcze z 1 no 2 by się przydały.
Ale samych zabiegów nie żałuję - obwód mniejszy. Uważam, że to dobra baza na początek ... a i tak ćwiczę - tylko z dietą problem
Aniamac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości