|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku | |||
Maty, grzechotki, gryzaczki uwielbiają nasze dzieciaczki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 17,07% |
Maty, grzechotki i smaczne gryzaczki uwielbiają nasze dzieciaczki |
0 | 0% |
Nasze dzieciaczki siadają, na wakacje spacerówki czekają |
1 | 2,44% |
Wreszcie mamy pełnie lata, nasze bobasy ciekawe świata |
6 | 14,63% |
Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy |
27 | 65,85% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Cytat:
ja mam tak samo ![]() a moje dziecko budzi się tylko raz pomiędzy 4-5 a jak dzisiaj miałam do niej wstać o 2 to ledwo na oczy widziałam ![]()
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
izabela ja malemu nakupoiwałam też dużo jeansów, ani razu nie założyłam
i takie niby eleganckie koszule, też nie, stawiam na wygodę, bodziaki lubie, bluzek również nie bo mu sie podwijają i ciągle poprawiam jak bedzie siedzial to go ubiore w jakas fajna koszule,zestawiki itp jakbym miala drugie dziecko to bym nakupowała duuużo pajaców ![]() dobrze,że nie tylko ja wcinam tak slodkosci, rownież mam zapas nie ma dnia bez slodyczy eh a teraz sie zbieramy i pakuje malego w nosidlo i idziemy na poczte odebrac skarpetki i slonia z lamaze ![]() i moje nieszczęsne soczewki ![]() któraś kupuje przez neta?
#3723 |
Zakorzenienie
|
u nas nocka znowu kiepska :/
od 22 do 5 były 3 pobudki a od 5 do 7 przerwa w spaniu wszystkich domowników, bo mała tak brzęczała ![]() ![]() mam nadzieje, że dzień bedzie lepszy od wczorajszego, póki co ma dobry humor zafascynowana była moimi palcami u ręki i próbowaniem włożenia ich sobie do buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mamy identycznie, ja tez dopiero jak będzie siedzieć będę myśleć o innych ciuchach, a narazie wygoda a jeśli chodzi o pajace to jestem ich fanką, w ogóle przez pierwszy miesiąc życia małej to ubierałam ją tylko w pajace ![]() musiałam sobie szybko dokupić, bo nie miałam ich dużo, i teraz jakbym drugi raz mogła robić zakupy w ciąży to byłoby to w rozm. 56 dużo fajnych pajacy ![]() jak wyszłyśmy ze szpitala to nawet body i polspiochow nie chciało mi się jej ubierać a teraz pajace służą nam jako piżmaka ![]() nigdy nie kupowałam ale muszę spróbować ![]() ale na all kupujesz?
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam przez rajsoczewek.pl
mieli najtaniej, zawsze fajne gratisy, dostawa w 3 dni ale teraz mnie zawiedli ![]() dlatego szukam kogoś innego ja za moje płacę 180 zł a w Vission expres 300 ![]() ![]()
#3726 |
Wtajemniczenie
|
wstawie Wam pare fotek
1. tak spi z otwartymi oczami 2. w kapieli z tatusiem 3. tygrysek 4. lubie jesc pieluszke 5. taki jestem duzy 6. tak sie wyginam jak spie 7.z kolezanka Gabrysia Edytowane przez ego_ego Czas edycji: 2011-06-21 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
przez neta 150 jednak
ego ostatnie zdjęcie jakie słodkie! ![]() wygląda jakby za łapki się trzymali, niezła parka, heh super ![]()
#3728 | ||
Zakorzenienie
|
ja np. przed sowim ślubem byłam na opalaniu natryskowym
![]() własnie czytałam o tym-ja się wykończe Cytat:
![]() już sie uspokój z tym odchudzaniem, bo nie bedzie Cie widać ![]() Cytat:
i jakie podziękowania robisz? Idalka, słodka ![]() fakt większość ciuszków dla dziewczynek jest różowych co do słodyczy...u mnie tez jest zapas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() jak fajnie się wygina, moja śpi jak mumia
![]() |
#3730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
16 albo 23 lipiec, w zależności jak to będzie w restauracji z miejscem wyglądać, jeśli oba terminy będą wolne to 23 takie podziękowania dla chrzestnych że zgodzili się nim zostać, takie ala laurki/ kartki ![]()
![]() |
#3732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do ubranek - tez cala szafa jeansow a ani razu ich nie ubralam jeszcze malemu u nas najlepiej sprawdzaja sie bodziaki + spodenki lub pajace ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie to ostatnie boskie
![]() Ale się wkur............. Kazał mi lekarz przyjść dziś z tym kolanem, a panienka w recepcji, ze ona mi nie da karty, bo nie byłam zapisana. Ja mówię, że lekarz kazał, a ona, że nie i blebleble. W kolejkę się wpychać nie będę, bo nie jestem świnią. I ✂✂✂✂a nie wiem co mam zrobić, jakbym wiedziała, że nic mi się nie stanie jak będę z tym chodzić to bym to olała, a tak, cholera wie, może z czasem jakieś zakażenie wlezie, a przecież Baśkę karmię. Po walce ja płacę w ogóle na ten ✂✂✂.... NFZ ![]() Lepiej odkładałabym w skarpete i chodziła prywatnie. Nie dość że człowiek pół życia chodzi z bolącymi stawami, bierze leki przeciwbólowe w perspektywie operacja stawu albo dwóch i kur......... do lekarza nie można się dostać. ![]() ![]() ![]() i w końcu zamówiłam pranie dywanu. u faceta w domu, chrzest mamy 2 a dzień wcześniej dostanę czyściutki dywan. ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Przynajmniej z takim humorem nadaję się na remont, złość wyżyje zrywając tapety a płytki to bym mogła zębami zrywać :/ ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
laseczka widzę dalej różowa wanienka ![]() a "żabka" piękny ![]() Edytowane przez aja1 Czas edycji: 2011-06-21 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | ||
Zakorzenienie
|
laseczka, super fotki!!! Mały super rośnie
![]() Cytat:
![]() ja bym chciała 28 sierpnia, ale nie doszlismy jeszcze do porozumienia w sprawie chrzestnych ![]() Cytat:
kurde chciałam isc na spacer z małą, ale co sie hmurzy... ego_ego, super fotki osttanie zdjęcie extra!!! super parka sie szykuje hehe Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2011-06-21 o 10:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ego - ale śliczny - superowe foty ![]() A to mój dziś - tak trzyma główkę ( skończone 2 miesiące i parę dni)
![]() |
#3736 |
Wtajemniczenie
|
czesc mamuski
na poczatku chcialbym przeprosic ze nie nadrobilam jeszce ale za duzo produkujecie a mnie kilka dni nie bylo na wizazu chcialbyam rowniez serdecznie podziekowac za wsparcie w mojej walce o laktacje za rady i dobre slowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() postaram sie jakos doczytac te kilkanascie stron a poki co buziaki dla wszytkich slicznych dzieciaczkow a Ego widze ze jzu masz synowa wybrana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym to zobaczyć ![]()
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Ciężko Was nadrobić, a przeoczyłam raptem jeden wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() Iza przecudowne włoski ma Idalka ![]() Ego Mały jest kapitalny, szczególnie te śpiące wygibasy ![]() ![]() ![]() U mnie masakra, nie dość, że mam mega wydłużone cykle, to dziś chyba zacznie mi się @, a w czwartek wesele jakiś koszmar ![]() ![]() ![]()
#3739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już zrobię i mi wyjdzie to fotę wstawię ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Wtajemniczenie
|
a mamuski cos Tz na dzien ojca kupuijecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mirabilka super Karolcio trzyma główke ![]() Cytat:
![]() nooo panna jest starsza od niego o 3 tygodnie ![]() ![]() ojj marzy mi sie fryzjer ja kupiłam kubek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
ego_ego przekochany... ostatnie zdjęcie robi wrazenie
![]() aja ja już nie wypowiadam się na temat służby zdrowia,bo nie raz dostawałam 220 ciśnienia! ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- mirabilka ooo,jaki silny chłopiec ![]()
![]() |
#3743 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
czarna sukienka wg mnie nie jest za skromna
laseczka synuś śliczny ![]() widzę że nie tylko ja stawiam na wygodę, na razie ubieram małą tylko w bodziaki, ewentualnie pajac lub śpiochy, wszelkie spodenki i bluzki tylko sporadycznie ego ego synek śliczny ![]() ![]() aja jestem tego samego zdania, po jakiego grzyba my płacimy składki zdrowotne jak i tak się człowiek do lekarza nie może dostać ![]() mirabilka ojej jaki przystojniaczek ![]() kasiapruszkow wiedziałam że ci się uda ![]()
#3745 |
Wtajemniczenie
|
cześć kobiety. ale mam nadrabiania łojj
![]() zaraz nadrobię. u nas intensywny weekend i wczorajszy dzień również, działo się ![]() strasznie mnie bolą plecy od kilku dni, głównie pod łopatkami i w odcinku krzyżowym, ale ten ból pod łopatką jest nie do wytrzymania ![]() każdy pokłon w stronę łóżeczka po małą doprowadza mnie do łez, nie mogę spać w nocy bo mi niewygodnie, nie mogę siedzieć, chodzić. Bożee ratunkuuuuuu!!!!! ![]() nie wiem czym ten ból spowodowany ![]() w odcinku krzyżowym to i może od skłonów ale pod łopatką???? ![]() nie wiem czy mogę się wysmarować czymś, czy w ogóle coś to da?? kurde muszę chyba lekarza odwiedzić. ale co on mi pomoże?przecież L4 od dziecka sobie nie wezmę. w życiu mnie tak plecy nie bolały ![]() no to się pożaliłam.... a boli dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |||
Zakorzenienie
|
Wrocilysmy
![]() ![]() Mamy paszport dla Lenki ![]() ![]() ![]() My juz mielismy dzien ojca 19 czerwca(angielski) kupilam Tzowi czekoladki i kartke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Slodki synek Cytat:
Ktos pisal o krwawieniu w 9 tygodniu. Tez krwawilam ale w 12 i kilka dni. Jakoze jestem w uK tutaj nie podtrzymuja ciazy na poczatku jak cos sie dzieje. Nic mi nie dali, ja wzielam sobie tydzien wolnego i tyle. Lenka jest cala i zdrowa ![]()
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja nie mam czasu i weny ostatnio. Został mi jeden egzamin i wakacje. Poza tym stresujemy się budową, bo nas wykonawca w dodatku znajomy olewa jak tylko można...chrzciny w ogóle bym skreśliła z listy zadań na ten rok, wkurza mnie to. Na szczęście mały ma się dobrze. Je i rośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hmmm już widzę zę nie zacytowało mi wszystko wrrr
![]() cudowna jest!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i wcale nie za skromnie. z resztą ja tam wole skromniej i bez przepychu niż robic z siebie lalkę Barbie ![]() Cytat:
![]() ![]() co do ciuszków się zgadzam, ja poluję teraz na coś fioletowego bo mam jedną bluzeczkę i mojej Malwince bardzo ładnie w niej. w ogóle zauwazyłam że ładniej jej jest w ciemniejszych tonacjach. choć tak ja pisałaś wczesniej i w bodach cudnie wygląda ale jednak blady róż nie dla nas ![]() a my byliśmy wczoraj z naszą małą w kościele, raz zawyła razem z siostrą. ona przyzwyczajona do hałasu. ucieła komara sobie i spała ![]() fajny smyk ![]() Cytat:
![]() ![]() ciuszki bezcenne. u nas już króluje rozmiar 68, 62 juz na styk .no i deficyt pajacyków odczuwam więc muszę wybrać się na łowy. może na wyprzedażach coś kupię ![]() takie inne ciuszki zawsze zakładam na wypady różne ![]() a pajace to teraz dla nas piżamka ![]() Cytat:
![]() ![]() no nie dziwię się. NFZ powinien przestać istnieć!!!! widziałam fotki twoich kobietek, jeju one są identyczne!!!!!! ![]() jak tego dokonaliście??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wanilka jak tam cycuć dzisiaj? mniej boli?? iweczka mój też się nie postarał na dzien mamy, ale ja wywołałam mu zdjęcie z Malwiniątkiem w większym formacie i kupiłam ramkę i mu to dam, jeszcze mam takie body kocham tatusia to jej założę i będzie fajnie. niech mu będzie głupio!!! ![]() chciałam jeszcze komuś odpisać ale nie wiem co komu ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-06-21 o 12:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
wanilia, może sobie jeszcze paracetamol spróbuj wziąć w razie czego
Cytat:
![]() na tym trzecim jak muskuły pręży ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.