![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19
Gospella jakoś długo Cię to przeziębienie męczy, zdrówka Ci życzę
![]() co do sałatki to ja bardzo lubię właśnie taką: szynka, ananas, seler, ser żółty, kukurydza, majonez / albo to samo tylko z kurczakiem bez selera - ulubiona sałatka mojego męża my jakoś ciągle teraz robimy grecką sałatkę, jakoś nie mam ostatnio weny Agawoo widzisz wytrwałaś w postanowieniu, ja sobie odpuściłam dzisiaj prasowanie, jakoś kręgosłup mnie boli i w ogóle jestem nie do życia ostatnio ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-06-21 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() aj, sie zdenerwowałam, ale trudno ^^ nosz kurde, chyba wam nie odpiszę już nigdy. acelinka, zaraz ci napiszę PW, co ją piszę od miesiąca ![]() TŻ w pracy, nie lubię tych samotnych nocy ![]() zeżarłam prawie całe opakowanie kukułek, będę kukać w nocy ![]() kolejna transakcja dojdzie do skutku na targowisku. mam już 27 przekupek ![]() może się uda jutro do fryzjera, bo grzywka mi się kończy w buzi ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tej cenie co mamy ten jest chyba najsensowniejszy i myśle że spoodoba się Monice ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zazdraszczam weekendu, my chyba jednak znowu z dupencjami w domku zostaniemy ![]() ![]() jejciu ![]() ![]() Cytat:
![]() pyszne śniadanko to dobry pomysł i żonka na deser ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeeeej zapomniałam Wam napisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-21 o 06:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
hej witam się i ja
![]() ![]() ja dzisiaj w dobrym humorze bo TZ wraca w nocy z delegacji ![]() ![]() ![]() Na 2 dni chcemy sobie gdzieś wyskoczyć i odpocząć ze znajomymi ale co z tego wyjdzie się okaże ![]() magolinko co za babsztyl z tej Twojej promotor ![]() ![]() ![]() acelinko gratuluje zdanych egzaminów ![]() ![]() gospelko śniadanko pyszne to świetny pomysł ![]() ![]() ![]() sjoanna juz ja to wiem jak każda nowa rzecz w remontowanym mieszkanku cieszy ![]() ![]() agawoo ja uwielbiam sałatkę z pora i ananasu ![]() Danaeee84 może warto jeszcze raz skonsultować z lekarzem zapisane tabletki ![]()
#65 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() słoneczko świeci ![]() ![]() ultra gdzie się wybieracie? acelinko ubawiłaś mnie ![]() ![]() Dobrze, że już skończyłaś zajęcia, a kiedy masz termin? bezaczku dużo masz już bardzo tych przekupek, widzę że interes się kręci ![]() gospella jeśli chodzi o prezent dla TŻ to może jakiś fajny ciuszek letni? sama nie wiem, mój TŻ ostatnio szaleje za takimi sportowymi koszulami, więc w ostatnim czasie nabyliśmy 4 ![]() martoolka fajnie, że będziecie mogli kupić wypoczynek, rozumiem, że po jakiejś super cenie? ![]() mnie martwi brak pomysłów na prezent na dzień ojca. A propo dnia ojca czy Wy zamierzacie dzwonić do teściów swoich i składać im życzenia? Mój TŻ chyba nie zamierza, a mnie to troszkę smuci, bo ja do jego mamy zadzwoniłam, ale jeśli on nie zamierza, to ja w przyszłym roku też nie zadzwonię, nie chcę żeby nasi rodzice traktowani byli nierówno |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Druga synowa mojej teściówki ma inne zdanie - jak teściowa pilnowała wnuków i przy okazji wysprzątała jej mieszkanie, to było dla niej ok. Ja bym się wściekła ![]() Cytat:
![]() Możesz mu tort upiec ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez uwielbiam kukulki - zreszta malo jest slodyczy ktorych nie lubie. ![]() Brawo za przekupki. ![]() Ja zapuscilam grzywke bo musialabym co chwile podcinac a niestety ceny uslug fryzjerskich we Wloszech w porownaniu do Polski to niebo a ziemia. ![]() Cytat:
Cytat:
Musze przestac myslec o meblach, kuchni, sprzecie itd bo spac nie moge. Wczoraj nie moglam usnac. ![]() Zebym chociaz troche z tego remontowego stresu schudla. ![]() Niestety nic na to nie wskazuje. ![]()
![]() |
#68 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ale już dużo ich masz ![]() 3. Też bym musiała się wybrać, bo nawet TŻ mi ostatnio powiedział, że mam dziwną grzywkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale sobie reklamę zrobiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. My kupiliśmy t-shirty już jakiś miesiąc temu, bo nam się okazyjnie trafiły ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to rzeczywiście super okazja z tymi meblami ![]() trochę głupio tak udawać, że się nic nie stało, no ale może to jest sposób na zycie Twojej teściowej ![]() my jak byliśmy w niedziele u teściowej to coś tam rozmawiamy (o tym, że TŻ o nic nie pyta, nic go nie interesuje, że tyko matka go o wszystko wypytuje) i nagle ona mówi, że ona to pomimo tego, że nie lubi swojej teściowej to co tydzień dzwoni zapytać się co słychać bo tak wypada, pomimo tego, że jej teściowa jakieś głupoty opowiada i nie lubi jej słuchać. Nie wiem czy to miałby być jakiś przytyk do mnie, że niby powinnam do niej dzwonić i interesować się jej życiem? Wkurza mnie ta baba. Nie zamierzam się z nią przyjaźnić, ani podporządkowywać i robić tak jak ona chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() dzięki dziewczyny za pocieszenie, mam nadzieję że jakos jednak dam radę złożyć tą pracę, ale nie ukrywam że nadal jestem zła i nie moge przestać o tym myśleć ![]() dana ja na Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym neurologiem, pamiętam jak było z moją mamą - pierwszy neurolog przepisał jej leki po których bardzo źle się czuła więc pojechaliśmy prywatnie na konsultacje do innego i ten drugi powiedzial że jakby pobrała jeszcze dłużej te leki to by mogła dostać zapaści ![]() ![]() ![]() gospella zdrówka ![]() Cytat:
![]() nie ma to jak skromność ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj po południu jadę na spotkanie z moimi dziewczynami w salonie i będziemy farbować włoski i się pindrzyć ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, wpadałoby się wreszcie ogarnąć, bo jeszcze w wyrku leniuchuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przykre jest to co piszesz, ale czasami tak jest, ludzie są bardzo różni, mojego TŻ tata nie żyje, ale z tego co pamiętam, a widziałam go tylko ze 3 razy w życiu i z opowieści jego rodziny był to człowiek żyjący we własnym świecie, którego rodzina praktycznie nie interesowała, mało mówił, a mój tata znowu traktuje TŻ bardzo dobrze, nawet TŻ mówi, że jest dla niego wzorem do naśladowania, także jak widzisz, różne są sytuacje, ale cieszę się że masz takiego teścia ![]() zazdraszczam fryzjera, na pewno Ci się humor poprawi, mi zawsze po wyjściu od fryzjera buzia się cieszy ![]() w przyszłym tygodniu pójdę podciąć grzywkę, bo też już słabo mi się układa, a na farbowanie jeszcze za wcześnie, bo byłam miesiąc temu ![]() jadę na działkę po jedzonko dla królika i umyć samochód ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
no dokładnie, dobrze piszesz, ja myślę, że jestem porządnie obgadana przez nią do jej koleżanek i córki, w twarz mi nie powie, teściowe to chyba takie tykające bomby, które w najmniej odpowiednim czasie wybuchają, ale ja mam to gdzieś, to jest dla mnie zupełnie obca kobieta, łączą nas tylko więzy powinowactwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||||
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gospella zdrowiej, Cytat:
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
ja swojemu tatusiowi
![]() ![]() ![]()
#75 |
Wtajemniczenie
|
ja też złożę życzenia, ale jakiś drobiazg by się przydał, zastanawiam się nad filmem na dvd albo jakąś płytą, sama nie wiem
![]() ale wypucowałam autko ![]() no i dowiedziałam się niedawno, że jednak w piątek nie pracuję, ale skoro TŻ tak, to i tak nici z dłuższego wakacjowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już w domku, bo odebrałam sobie wczorajszy dyżur ![]() ![]() ![]() ![]() Co do neurologa - powiem, że źle mi po tych tabletkach - może coś zmieni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27641286]kiedyś moja mam zrobiła z ananasem serem żółtym, selerem ze słoika, papryką, jajkiem i majonezem...poptrzyłam i się skrzywiłam a ja spróbowałam to pychaa jeszcze jak sie serek taki mięciutki nastepnego dnia zrobił, pychota
Agawo jakaś pracowta żonka ![]() Oj, pracowita ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Resztę nadrobię w domu, bo mój szef sie uaktywnił i co chwila wylazi z gabinetu ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-06-21 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na pewno do teścia nie zadzwonie ![]() Co do prezentu to nie mam pojęcia. Ale myśle ze nie musi to być nic dużego. Ja chce coś fajnego wymyślić dla tż w końcu też już prawie tatuś ![]() Cytat:
![]() nie stresuj się kochana bo to remontu nie przyśpieszy a tylko Ci źle na zdrówko wyjdzie ![]() Cytat:
![]() super okazja z tymi mebelkami ![]() co do reklamy to anuluję ![]() ![]() ![]() Czy odpoczne to nie wiem, kupa roboty w domu sypialnie trzeba sprzątać i szykować dla maleństwa ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że wychodzisz z dziewczynami, oderwiesz się trochę ![]() Mój Tzcik też pracuje w piątek, ale ma 2-gą zmianę to albo się wyśpimy (jak robotników nie będzie), albo skoczymy na działeczkę (jak pogoda dopisze) ... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
agawoo też myślę, że właśnie przytyk, ale tak sobie myślę, że nie wierzę, żeby od dnia ślubu moja teściówka dzwoniła co tydzień do swojej
![]() ![]() ![]() a ja się wzięłam za prasowanie, bo już najwyższy czas, obiad zrobiony, poodkurzane, jeszcze tylko kanapki na jutro muszę zrobić, albo poczekam aż TŻ zrobi, bo w końcu musi mi jakoś pomagać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Żegnam się z Wami dziewczynki do niedzieli, bo jutro od razu po pracy jedziemy do Dusznik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie, bawcie się dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
widzę , że następna miłośniczka
![]() ![]() ![]() acelinkka: ładny zestaw ![]() ![]() ![]() magolina: no to Wam babka zrobila ![]() ![]() Ja dzisiaj troche prace poprawialam , ale nie wiem czy dobrze, za tydzien musze juz ja do dziekanatu oddac jesli chce sie bronic ![]() Mam nadzieje , ze sie obronie... potem znajde jakas prace, chociaż będzie ciężko ...
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teściową bym olała, moja też czasem robi dziwne przytyki, ale przeważnie to olewam albo się jej odgryzam, ale potem TZ sie trochę krzywi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyneczka, obronisz się ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
ale narobiłyście mi smaka na fasolkę, chyba pomaszeruję jutro po pracy i zakupię z kilogram
![]() dziewczyneczka wizażowe kciuki będą i na pewno sobie poradzisz ![]() ale jestem padnięta, prasowałam 3h, a wcześniej też dużo zajęć miałam. Jutro idę do pracy po dłuższej przerwie i się trochę stresuję, ale mam nadzieję, że nie zapomniałam niczego i sobie poradzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||||||
Zakorzenienie
|
kochane, odpowiadam
![]() ![]() Cytat:
![]() morele ![]() ![]() dobrze, że z remontem idzie naprzód ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje gratulacje ![]() ![]() Cytat:
niżej poczytam jak wam poszło ![]() Cytat:
![]() zajrzałam jednym okiem, ale nie chce mi się czytać, wybacz ![]() ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27606146] ja właśnie z kawką siedzę, po sprzątaniu i chyba zbiorę się na rower... wyciągnę go w końcu z przepastnej piwnicy...wiem wstyd, że tak późno..[/QUOTE] wstyd to u mnie. przez cały zeszły sezon chyba ani razu nie wyciągnęłam swojego z piwnicy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na dziś tyle, reszta po kolei. co u mnie: fryzjer jednak jutro, TŻ w pracy, z głupia frant wygrałam książkę i idę spać ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
cześć, zbieram się do pracy i nie wiem jak mam się ubrać, bo niby słońce świeci, ale znowu jakoś gorąco to chyba nie jest
![]() bezaczku a co Ty spać w nocy nie możesz? miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() ![]() witam się z samego ranka. U mnie pogoda zdradliwa za oknem wydaje się zimno a tak na prawdę jak się wyjdzie jest na prawdę ładnie ![]() Dzisiaj TZ wraca za ok 4 godzinki będzie w domku ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyneczka, na pewno sie obronisz Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() agawoo przepis Ci podam jak będę w domku bo teraz nie mam go ze sobą w pracy ![]() Danaeee84 wyszalejcie się na wyjeździe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() certi mam ten sam problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje za kciuki ![]() dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.