Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 14:15   #1681
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
jak bylismy w zwiazku, bylo wszystko dobrze jeszcze, to nie mialam takich mysli, bylam tego pewna, ze go kocham, teraz w czasie tej przerwy sie to zaczelo.
Nie doszłoby do przerwy, gdybyście oboje wiedzieli, że czujecie miłość i umieli to sobie okazać.
Stary 2011-06-21, 14:18   #1682
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dla mnie to coś, to ostatnio głos. Nie wiem dlaczego, ale bardzo to na mnie działa
a tak wogóle to musze wam zadać pytanie : Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy?
Dawno, ale to dawno, nie poznałam faceta, który by mnie jakoś ekstra zafascynowal. Jesli już wydaję mi sie przystojny, to dostrzegam w nich milion wad. Przewrażliwona jestem?

bo w większości przystojni faceci albo są gejami( przeraża mnie to!) albo niedowartościowany . Dlatego w księciuniów z bajki nie wierze, tacy sa w filmach i w bajkach a w rzeczywistości opisałam powyżej. Dlatego Facet dla mnie musi mieć urok i być człowiekiem wesołym a nie poważnym idiotą...najgorsze ze ja w facetach widze idiotyzm i głupotę a zero ambicji.
Stary 2011-06-21, 14:21   #1683
Flanelka_
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]

jakie masz zamiary wobec niego?
[/QUOTE]

Niecne.
1.Brakuje mi seksu a on był w tym najlepszy i...
2.chcę go zaciągnąć na wesele do przyjaciółki.
3.chcę zająć się kimś innym ale nie koniecznie w związku.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:27   #1684
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
U mnie nijak. Nareszcie zmotywowałam się, żeby pójść do fryzjera i o dziwo jestem zadowolona z efektu Poza tym kolega z Poznania podtrzymał propozycję spaceru. Tyle, że ja chyba nie chcę na niego pójść Jednak wmawiam sobie, że powinnam, żeby przekonać się, że istnieją na tym świecie inni faceci. Tylko czy powinnam robić coś takiego na siłę? Tym bardziej, że wnioskuję, że chłopak rzeczywiście jakoś tam jest mną zainteresowany. A ja i tak cały czas mam w głowie eksa... czy powinnam to robić temu chłopakowi i sobie i na siłę się z nim spotkać?
Przecież spacer do NICZEGO Cię nie zobowiązuje A może okaże się że było miło i będziesz chciała iść jeszcze raz?! Lepiej coś zrobić i żałować niż nie zrobić i też żałować
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:28   #1685
howdoi
Zadomowienie

http://kwejk.pl/obrazek/172315/please.html
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:31   #1686
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
najgorsze ze ja w facetach widze idiotyzm i głupotę a zero ambicji.
Mam to samo. Mam świetnych kolegów, znajomych, ale kiedy myśle o nich jako o facetach "do życia" to, aż mi słabo. Każdy ma jakiś defekt! To samo jesli chodzi o facetów koleżanek - niby są okej, ale zawsze znajdę jakąś wade.
I to wcale nie od rozstania, tylko trochę wcześniej.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:43   #1687
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Przecież spacer do NICZEGO Cię nie zobowiązuje A może okaże się że było miło i będziesz chciała iść jeszcze raz?! Lepiej coś zrobić i żałować niż nie zrobić i też żałować
Podtrzymuję znanie.
Stary 2011-06-21, 14:50   #1688
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Mam to samo. Mam świetnych kolegów, znajomych, ale kiedy myśle o nich jako o facetach "do życia" to, aż mi słabo. Każdy ma jakiś defekt! To samo jesli chodzi o facetów koleżanek - niby są okej, ale zawsze znajdę jakąś wade.
bo widzisz ja np. u kolezanek faceci sa super, tylko sie zastanawiam czy kobiety tez nie staraja sie pomoc facetom ładnie ubrac się, czesto zwracaja im uwage na zachowania i idzie im to super - wiec wniosek wychodzi taki ze facet z domu takie zachowania wnosi w życiu dorosłym nie wie czego chce, zależy jaki facet, bo znajda się super świetni ale maja super dziewczynyodbić faceta koleżance to wielki grzech...mam jednego na oku ale wiem ze jedynie mogę pomarzyć..

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
byłam ostatnio z jednym kolegą któremu sie spodobałam ale on mi nie, niby spacerek miał być, a tu widzimy sie i dał mi różę - nienawidze dostawać kwiatków na randce, uznałam jeden piękny kwiat od mojego eks ale od innych to wyrzucam do kosza nie wiem czemu? spacer był nudny ze ziewałam i marzlam a moj kolega nawijał jak magnetofon. siedziałam na ławce i kwiatka zostawiłam zeby nie brac go do domu eh
Stary 2011-06-21, 15:04   #1689
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
bo widzisz ja np. u kolezanek faceci sa super, tylko sie zastanawiam czy kobiety tez nie staraja sie pomoc facetom ładnie ubrac się, czesto zwracaja im uwage na zachowania i idzie im to super - wiec wniosek wychodzi taki ze facet z domu takie zachowania wnosi w życiu dorosłym nie wie czego chce, zależy jaki facet, bo znajda się super świetni ale maja super dziewczynyodbić faceta koleżance to wielki grzech...mam jednego na oku ale wiem ze jedynie mogę pomarzyć..
Nie chodzi mi o facetów koleżanek -tacy mnie nie inetresują. Kiedyś umiałam powiedzieć - "masz fajnego faceta", tak po prostu, a teraz jestem jakaś mega wybredna, co najwyżej powiedziałabym "kochana, zawsze może być gorzej". I jakoś nie zwracam uwagę na facetów.
Stary 2011-06-21, 15:07   #1690
pika87
Rozeznanie

Cytat:
wszyscy mają jakieś wady. faceta idealnego nie znajdziesz, kobiety tez. znam nawet jednego który szuka właśnie ideału, choć on sam baaaaardzo od niego odbiega. kończy się na tym że - ta to ma głos nie taki, tamta to nie umie dobrze gotowac, inna jest za brzydka... dodam ze gość ma już chyba 35 lat i nadal jest sam (najśmieszniejsze, że to kolega eksa) facet tez zawsze bedzie cie czymś wkurzał. najważniejsze jest zeby te wady były akceptowalne i akceptowane przez ciebie.
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:15   #1691
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Podtrzymuję znanie.
Tylko widzicie dziewczyny ja zupełnie nie czuję żadnego przyciągania w kierunku tego faceta. Nie mówię tutaj o pociąganiu, pożądaniu czy jeszcze tam czymś intensywniejszym Chodzi o to, że jeżeli miałabym umówić się z facetem,to chciałabym z takim, którym w jakimś tam stopniu jestem zainteresowana. Chciałabym poczuć przed tym spotkaniem motyle w brzuchu i nie móc się go doczekać. A tutaj czuję zobojętnienie. I szczerze... chyba nie będę żałowała jak nie skorzystam z zaproszenia. Póki co nie daję mu odpowiedzi Facet dał mi i tak ograniczenie czasowe jeżeli chodzi o to spotkanie, więc zawsze mogę się wywinąć, że już wtedy nie będzie mnie w Poznaniu. Jedną z najgorszych moich cech jest niezdecydowanie, sama nie wiem czego chcę Wiem jedno... nadal chcę eksa

Cytat:

byłam ostatnio z jednym kolegą któremu sie spodobałam ale on mi nie, niby spacerek miał być, a tu widzimy sie i dał mi różę - nienawidze dostawać kwiatków na randce, uznałam jeden piękny kwiat od mojego eks ale od innych to wyrzucam do kosza nie wiem czemu? spacer był nudny ze ziewałam i marzlam a moj kolega nawijał jak magnetofon. siedziałam na ławce i kwiatka zostawiłam zeby nie brac go do domu eh
Ja też boję się takiej klapy. Boję się, że zostanę dla niego jeden dzień dłużej, a to nie będzie tego warte. Też miałam przyjemność kiedyś być na takiej dziwnej randce Nienawidzę, gdy umawiam się z kimś na mieście i dostaję na pierwszym spotkaniu kwiata. Ok rozumiem, gdyby przyjechał po mnie, wręczył mi, mogłabym zostawić w domu. Jednak takie chodzenie z już pół zwiędniętym kwiatem to przesada, a ja w przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię pozbywać się takiego prezentu na oczach osoby, która mi go daje Aż sobie zaczęłam przypominać nieudane randki w moim życiu... szkoda, że ich więcej niż udanych W sumie chyba tylko te z eksem były udane :/

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-06-21 o 15:18
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:17   #1692
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
wszyscy mają jakieś wady. faceta idealnego nie znajdziesz, kobiety tez. znam nawet jednego który szuka właśnie ideału, choć on sam baaaaardzo od niego odbiega. kończy się na tym że - ta to ma głos nie taki, tamta to nie umie dobrze gotowac, inna jest za brzydka... dodam ze gość ma już chyba 35 lat i nadal jest sam (najśmieszniejsze, że to kolega eksa) facet tez zawsze bedzie cie czymś wkurzał. najważniejsze jest zeby te wady były akceptowalne i akceptowane przez ciebie.
Partnera należy akceptować takim jakim jest
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:32   #1693
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Tylko widzicie dziewczyny ja zupełnie nie czuję żadnego przyciągania w kierunku tego faceta. Nie mówię tutaj o pociąganiu, pożądaniu czy jeszcze tam czymś intensywniejszym Chodzi o to, że jeżeli miałabym umówić się z facetem,to chciałabym z takim, którym w jakimś tam stopniu jestem zainteresowana. Chciałabym poczuć przed tym spotkaniem motyle w brzuchu i nie móc się go doczekać. A tutaj czuję zobojętnienie. I szczerze... chyba nie będę żałowała jak nie skorzystam z zaproszenia. Póki co nie daję mu odpowiedzi Facet dał mi i tak ograniczenie czasowe jeżeli chodzi o to spotkanie, więc zawsze mogę się wywinąć, że już wtedy nie będzie mnie w Poznaniu. Jedną z najgorszych moich cech jest niezdecydowanie, sama nie wiem czego chcę Wiem jedno... nadal chcę eksa

/
A pamiętasz, jak opisywałaś nam co czułaś jak ten chłopak zainteresował się Tobą? Poczułaś, że możesz komuś się podobac... Wykorzystaj to dla choćby poprawienia sobie humoru, czasem trzeba być egoistką, tym bardziej, że spacer do niczego nie zobowiązuje.
Stary 2011-06-21, 15:39   #1694
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

witam po długiej nieobecności cały czas Was czytam, ale sie nie udzielalam jakis czas wiec pewnie malo kto mnei pamięta ale napiszę co u mnie na początku lipca minie 5 miesięcy od rozstania. osoby ktore mnei kojarza napewno wiedza jak bardzo przezylam rozstanie...ale od miesiaca spotykam sie z kims nowym jest milo fajnie nie wiem co jest miedzy nami, nei wiem czy moge to nazwac zwiazkiem, spotykamy sie czesto , prowadzamy na raczki, przytulamy ale innych kontaktow fizycznych miedzy nami nei bylo, wiec sama nie wiem... chlopak jest fajny, bardzo wartosciowy, ale na razei jest milo, bez wiekszych uczuc...moze to dlatgeo ze nie ma tej fizycznosci...nie wiem...
odkad zcazelam sie znim spotykac , przestalam plakac za eksem, myslec o nim, po prostu zapominalam...kilka dni temu szlam z nowym za reke i minal nas samochod eksa wiec bylam pewna ze mnei z nim widzial i wie ze juz sie z kims spotykam... wczoraj ku mojemu wielkiemu zdziwieniu odezwal sie do mnei na gg z pytaniem czy znajde czas na spotkanie, ja nie bardzo chcailam zapytalam w jakim celu, a on ze w jakimkolwiek i chce mi cos oddac, ale to byla tylko wymowka. zapytal czy jestem w domu i czy mzoe przyjechac. zgodzilam sie. przyjechal , posiedzail z pol godz, pogadalismy, ale to byla taka kolezenska rozmowa, ma teraz duzo problemow i chcial sie komus zwierzyc, troche sie wzruszyl, ale nei nawiazywal do nas...po prostu ma ciezsze dni. raz tylko zapytal czy sie z kims spotykam , pwoiedzailam ze tak. on mowi ze sie z nikim nie spotyka, ze nie nadaje sie do zwiazkow i nie chce teraz zadnego, zapytalam czy chociaz probiwal, odpowiedzail ze tak- raz byl na spotkaniu, ale chcial stamtad uciekac po 10 minutach, ze ciezko teraz poznac kogos wartosciowego...posiedzai l pogadalismy i pojechal... 1,5 misieca temu wyslalam mu listy ktore pisalam do niego przez jakis czas po rozstaniu, powiedzail ze jeszcez ich nei czytal i czy nadal chce zeby przeczytal czy ma mi je oddac...powiedzailam mu ze wyslalam je zeby przecxzytal, wiec jak chce to mzoe to zrobic...wiecie - mysallam ze takie spotkanie juz mnei nei ruszy...a mi ciezko bylo opanowac emocje, a jak wyszedl to zaczelam ryczec...caly czas to jeszcez wemnie siedzi...mozee za wczesnie zaczelam sie spotykac z nowym? nie wiem co mam robic, ani co myslec. jestem starsznie rozdarta...on wczoraj siedzail i rozmawial ze mna i byla chwila ze pomyslalam patrzac na niego- "zazdroszcze twojej przyszlej partnerce"...ehhh, a jednmoczesnie wiem ze oboje mamy wybuchowe charaktery i sie nei dogadywalismy a teraz z tym nowym jest bajka, on jest taki spokojny, z nim sie nei da klocic....powiedzailam mu ze byl na chwile eks, bo chce byc w porzadku...moje serce ciagnie do eks, a rozum do nowego... poza tym eks teraz sie rozpil, ma duzo probelmow, mysli o wyjezdzie za granice...od wczoraj mam metlik w glowie, ale zdecydowalam sie nic nei robic i pozostawic to czasowi...jak to jest ze jak my o nich zapominamy to oni sobie nagle przypominaja...nie wiem czemu mialo sluzyc to spotkanie, czy chcial tylko aby ktos go wysluchal, czy chcial wybadac teren..
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:47   #1695
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Z akceptacją myslę, że nie będzie cięzko, ale chcialabym się kimś zachwycić, nawet w sensie platonicznym, bez podtekstu miłosnego. chyba po prostu mam przesyt.
Stary 2011-06-21, 15:53   #1696
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Nie chodzi mi o facetów koleżanek -tacy mnie nie inetresują. Kiedyś umiałam powiedzieć - "masz fajnego faceta", tak po prostu, a teraz jestem jakaś mega wybredna, co najwyżej powiedziałabym "kochana, zawsze może być gorzej". I jakoś nie zwracam uwagę na facetów.

własnie tez jestem wybredna i egoistka wszyscy mowia ze jestem wymagajaca niech to szlag! Juz taka od urodzenia jestem i czy ja to teraz wina?
Stary 2011-06-21, 15:54   #1697
jasmine23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
hej, ledwo daje rady. Sesja mnie przeraża.
Nie umiem się skupić. Uczę się 6 godzin i nie jestem w stanie nauczyć się 3 stron A4. A mam ich na egzamin 200. Strasznie rozkojarzona jestem. Cały czas myślę o nim, chociaż nie mamy kontaktu już 5 dzień. Najlepiej by było, gdybym olała to wszystko i poszła na imprezę, bo uczę się, czy nie... i tak nic nie umiem.
Skoro mój szanowny eks bawił się mną pół roku to czemu nie mógł się bawić 2 tygodnie dłużej, przynajmniej byłabym po sesji, a tak to wszystko na wrzesień. Mam nadzieję, że u was lepiej.
Ale muszę się pochwalić. Codziennie wieczorem mam chęć napisać desperackiego smsa, ale wtedy sobie przypominam jego tekst ''nie zależy mi na Tobie'' i chęć mija... Ciekawe kiedy ja będę tak mogła powiedzieć o nim.
Do usranej śmierci będę miała status porzuconej.
Ja też mam jutro egzamin i jeszcze 2 inne w najbliższym czasie, a im bardziej próbuje się skupić na nauce i nie myśleć o byłym to jest coraz gorzej fatalnie sie z tym czuje, do tego doszła bezsenność! Nie mogę w nocy spać, mam jakieś chore myśli z nim Próbuje rozliczyć w myślach jego i siebie z naszego postępowania, ciągle zadręczam się tym, że on ma inną, a ja gniję samotnie w domu Przeraza mnie to jakim stal się człowiekiem, kłamliwym i niewiernym... blee Mimo wszystko tak bym chciała żeby mnie przytulił, żeby był znowu MÓJ czuje się jak jakaś wariatka...

Edytowane przez jasmine23
Czas edycji: 2011-06-21 o 15:57
jasmine23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:55   #1698
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
ciezko teraz poznac kogos wartosciowego...
No heloł, tyle nas tu siedzi
Stary 2011-06-21, 16:05   #1699
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Hej dziewczyny Dawno mnie tu nie było :P
Tak więc po krótce powiem co u mnie. Były chciał wrócić ale nie nabrałam się już na te jego słodkie słówka. Poznałam zaje*istego faceta ale niestety uciekł mi na 2 miesiące do Niemiec .. teraz czekam aż mi ten czas zleci . Przebyłam małą metamorfoze..Obciełam włosy na krótko ale teraz kusi mnie żeby je sobie przedłużyc . No i żyje sobie od weekendu do weekendu To chyba na tyle :P
Stary 2011-06-21, 16:47   #1700
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
witam po długiej nieobecności cały czas Was czytam, ale sie nie udzielalam jakis czas wiec pewnie malo kto mnei pamięta ale napiszę co u mnie na początku lipca minie 5 miesięcy od rozstania. osoby ktore mnei kojarza napewno wiedza jak bardzo przezylam rozstanie...ale od miesiaca spotykam sie z kims nowym jest milo fajnie nie wiem co jest miedzy nami, nei wiem czy moge to nazwac zwiazkiem, spotykamy sie czesto , prowadzamy na raczki, przytulamy ale innych kontaktow fizycznych miedzy nami nei bylo, wiec sama nie wiem... chlopak jest fajny, bardzo wartosciowy, ale na razei jest milo, bez wiekszych uczuc...moze to dlatgeo ze nie ma tej fizycznosci...nie wiem...
odkad zcazelam sie znim spotykac , przestalam plakac za eksem, myslec o nim, po prostu zapominalam...kilka dni temu szlam z nowym za reke i minal nas samochod eksa wiec bylam pewna ze mnei z nim widzial i wie ze juz sie z kims spotykam... wczoraj ku mojemu wielkiemu zdziwieniu odezwal sie do mnei na gg z pytaniem czy znajde czas na spotkanie, ja nie bardzo chcailam zapytalam w jakim celu, a on ze w jakimkolwiek i chce mi cos oddac, ale to byla tylko wymowka. zapytal czy jestem w domu i czy mzoe przyjechac. zgodzilam sie. przyjechal , posiedzail z pol godz, pogadalismy, ale to byla taka kolezenska rozmowa, ma teraz duzo problemow i chcial sie komus zwierzyc, troche sie wzruszyl, ale nei nawiazywal do nas...po prostu ma ciezsze dni. raz tylko zapytal czy sie z kims spotykam , pwoiedzailam ze tak. on mowi ze sie z nikim nie spotyka, ze nie nadaje sie do zwiazkow i nie chce teraz zadnego, zapytalam czy chociaz probiwal, odpowiedzail ze tak- raz byl na spotkaniu, ale chcial stamtad uciekac po 10 minutach, ze ciezko teraz poznac kogos wartosciowego...posiedzai l pogadalismy i pojechal... 1,5 misieca temu wyslalam mu listy ktore pisalam do niego przez jakis czas po rozstaniu, powiedzail ze jeszcez ich nei czytal i czy nadal chce zeby przeczytal czy ma mi je oddac...powiedzailam mu ze wyslalam je zeby przecxzytal, wiec jak chce to mzoe to zrobic...wiecie - mysallam ze takie spotkanie juz mnei nei ruszy...a mi ciezko bylo opanowac emocje, a jak wyszedl to zaczelam ryczec...caly czas to jeszcez wemnie siedzi...mozee za wczesnie zaczelam sie spotykac z nowym? nie wiem co mam robic, ani co myslec. jestem starsznie rozdarta...on wczoraj siedzail i rozmawial ze mna i byla chwila ze pomyslalam patrzac na niego- "zazdroszcze twojej przyszlej partnerce"...ehhh, a jednmoczesnie wiem ze oboje mamy wybuchowe charaktery i sie nei dogadywalismy a teraz z tym nowym jest bajka, on jest taki spokojny, z nim sie nei da klocic....powiedzailam mu ze byl na chwile eks, bo chce byc w porzadku...moje serce ciagnie do eks, a rozum do nowego... poza tym eks teraz sie rozpil, ma duzo probelmow, mysli o wyjezdzie za granice...od wczoraj mam metlik w glowie, ale zdecydowalam sie nic nei robic i pozostawic to czasowi...jak to jest ze jak my o nich zapominamy to oni sobie nagle przypominaja...nie wiem czemu mialo sluzyc to spotkanie, czy chcial tylko aby ktos go wysluchal, czy chcial wybadac teren..

podejrzewam ze chciał wybadac teren zwroc uwage jakie zadał ci pytania? jestes z kims? chciał sprawdzić czy juz po nim cierpisz..widac ze niewie czego on chce..nie broń go tak, sama pwoiedziałas ze to wymówka..on napewno taki biedulek to nie jest...dbaj o tego nowego moze to byc prawdziwa miłość,,pielegnuj to co masz
Stary 2011-06-21, 16:51   #1701
emely
Rozeznanie

Dziewczyny, waham się nad zaproszeniem faceta na kawę .
Po sobotniej imprezie udało mi się załatwić jego numer i tak sobie myślę co by mu napisać żebym głupio nie wyszło ?
Stary 2011-06-21, 16:53   #1702
Malla
Nie depcze krokusów

mp_84 - badał teren, bo ścisnęło go, jak zobaczył Cię z innym
Stary 2011-06-21, 16:55   #1703
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Dziewczyny, waham się nad zaproszeniem faceta na kawę .
Po sobotniej imprezie udało mi się załatwić jego numer i tak sobie myślę co by mu napisać żebym głupio nie wyszło ?

Pisz, nie masz nic do stracenia. A tylko wiele możesz zyskać, np. interesującą rozmowę, dobrze spędzony czas.
Stary 2011-06-21, 17:05   #1704
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasmine23 Pokaż wiadomość
Ja też mam jutro egzamin i jeszcze 2 inne w najbliższym czasie, a im bardziej próbuje się skupić na nauce i nie myśleć o byłym to jest coraz gorzej fatalnie sie z tym czuje, do tego doszła bezsenność! Nie mogę w nocy spać, mam jakieś chore myśli z nim Próbuje rozliczyć w myślach jego i siebie z naszego postępowania, ciągle zadręczam się tym, że on ma inną, a ja gniję samotnie w domu Przeraza mnie to jakim stal się człowiekiem, kłamliwym i niewiernym... blee Mimo wszystko tak bym chciała żeby mnie przytulił, żeby był znowu MÓJ czuje się jak jakaś wariatka...
Wiem co czujesz.. ja dowiedziałam się pare dni temu, że mój były już ma nową pannę, ale staram się nie myśleć, nie roztrząsać tego wszystkiego. Chociaż nie powiem ciężko jest, jak ktoś mówi jak to Cię kocha i że z nikim nie będzie, a miesiąc później obnosi się jaki to jest szczęśliwie zakochany . Różne emocje mną targają ale powiem Ci jedno - trzeba iść do przodu i nie oglądać się za siebie bo nic dobrego z tego nie wyniknie.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Pisz, nie masz nic do stracenia. A tylko wiele możesz zyskać, np. interesującą rozmowę, dobrze spędzony czas.
Też mi się tak wydaje, może w końcu przestane myśleć o tym, o czym nie powinnam , myślisz, że mogę napisać tak prosto z mostu czy da się zaprosić na kawę ?
Stary 2011-06-21, 17:13   #1705
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Też mi się tak wydaje, może w końcu przestane myśleć o tym, o czym nie powinnam , myślisz, że mogę napisać tak prosto z mostu czy da się zaprosić na kawę ?

Napisz, serio nie masz nic do stracenia.
Ja raz kilka lat temu wzięłam numer od kolesia i później cały czas do mnie pisał i proponował spotkanie.
Ja się odważyłam, Ty też to zrób
i zaproponuj wyjście na kawę!
Stary 2011-06-21, 17:14   #1706
Manja25
Rozeznanie

No....i zaczęło się... zaczęłam tęskniććććććććć

Idę sprzątać.
Stary 2011-06-21, 17:26   #1707
zverka
Rozeznanie

Cytat:
To ma być kawa czy Ty chłopaka szukasz? Bo nie rozumiem.
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 17:30   #1708
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie doszłoby do przerwy, gdybyście oboje wiedzieli, że czujecie miłość i umieli to sobie okazać.

tak masz calkowita racje, wlasnie dlatego zdecydowalismy sie na nia, od miesiaca bylo cos nie tak, rozmawialismy duzo, mowilam jemu, ze tak sie czuje i tak, opisywalam to w tamtej czesci az on ostatnio mi powiedzial, ze nie wie co tak naprawde czuje, ze boi sie mi powiedziec, ze mnie kocha i dlatego ta przerwa, a w czasie tej przerwy i ja zaczelam miec watpliwosci. Dobrze dam sobie ten czas, tak jak radzila mi elve zaczynam zyc swoim zyciem, zajme sie soba i zobacze jak bedzie mi sie zylo samej, skupie sie na odczuciach, a po tych 3-4 tyg moze juz bedziemy wiedziec co tak naprawde czujemy do siebie.
Stary 2011-06-21, 17:32   #1709
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
No....i zaczęło się... zaczęłam tęskniććććććććć

Idę sprzątać.

ja tez tesknie ale raczej nie za eks a za miloscia .....
Stary 2011-06-21, 17:46   #1710
sylllvia89
Wtajemniczenie

dzieki za pomoc kazdej dziewczynie, powodzenia na przyszlosc
ja juz znikam z tego watku, dobija mnie za bardzo

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości