|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
A ja nie mam jeszcze żadnej części bielizny do ślubu... ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Heh, włączyłam komputer, żeby uczyć się na jutro fizyki... To chyba przekleństwo, że materiały do nauki są na kompie...---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- A! Przyszły krówki... ale to zabrzmiało, hehe - przesłali paczkę z krówkami Na początku się załamałam, że kolor wyszedł bardziej czerwony niż różowy - ale w sumie dobrze, bo nie są aż tak słodkie przynajmniej. Kilka ma błędy w druku (np. paski) ale przysłali kilka więcej niż być miało - więc się wyrównuje
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się tu bywa dzień w dzień to niestety niektóre miejsca tracą swoją magię. Wiecie już, gdzie się zatrzymacie? My nie damy rady jechać nigdzie na dłużej i właśnie też zastanawiam się nad jakimś weekendem- czasem są organizowane jakieś weekendy dla dwojga- z kolacjami, koszem owoców do łóżka, masażami i tego typu bajerami Więc może na coś takiego się zdecydujemy. Ja nie potrafię uczyć się z komputera, zawsze drukuję Super, że krówki już są
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-20 o 21:42 |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miasto z klimatem. Jeszcze chcemy obejrzeć Stolicę, ale to się jeszcze pomyśli. Człowiek był w Rzymie, Wenecji, Paryżu itd., a nie byliśmy w Warszawie...Oj, coraz bliżej do ślubu z każdym dniem. |
|
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ja też
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak Kraków magiczne miasto
Bieliznę ślubną już mam, tzn stanik i stringi, ale tak się właśnie cały czas zastanawiam czy nie założyć czasem fig A Wy na co będziecie się decydować?
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy większość Sierpniówek ma sporo wspólnego z Krakowem? |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nawet juz kupilam ja mam duzo wspolnego bo mieszkamy w krakowie
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny pomysł z tym weekendem. Może uda mi się mojego namówić na taki szybki wypad gdzieś na chwilę... Dwa lata temu byliśmy na spontanie nad morzem. Ale wtedy to leżąc w Gdyni na plaży szukaliśmy noclegu dopiero, mając w perspektywie noc na ławeczce. A w plecaku ręcznik, trampki i strój kąpielowy ![]() Też wolę drukować, szczególnie że zwykle dopuszczam mój zmysł twórczy do głosu i notatki zdobią różnego rodzaju robale, kwiatki, bohomazy i maziaki... Cytat:
![]() Ja jestem od 5 lat związana z Krakowem i pewnie tak pozostanie już na długo
|
||
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mam nadzieję że mnie przygarniecie, też mam w sierpniu ślub, to już tak blisko.
Czytam Was już dłuższego czasu, ale z uwagi na moją nieśmiałość dopiero dziś się odważyłam ujawnić
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Wasze przygotowania?
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy dokładnie ślubujesz? i co już macie załatwione?
|
|
|
|
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast co do podróży pośłubnej to mamy dwa tygodnie w Egipcie (kupowaliśmy w grudniu jeszcze przed zamieszkami ), musimy tylko ostatnią rate zapłacić.---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy dokładnie ślubujecie?
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
uf nie miałam czasu nic pisać, ale zaglądam codziennie. Wzięliśmy się porządnie za rozdawanie zaproszeń i muszę się pochwalić że całkiem sprawnie nam poszło, zostało jeszcze ze 20 zaproszeń, ale to już tacy goście do zaproszenia na luzie(rodzeństwo, koleżanki itp)
Trochę się wkurzyłam bo miała już dawno przyjść paczka z allegro z kotylionami dla gości i rodziców i zaginęła gdzieś na poczcie ![]() No i dziś powinny też przyjść kieliszki grawerowane też z allegro. Już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że przyjdą w całości
|
|
|
|
#949 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
opowiedz coś o Was ![]() Cytat:
![]() za zaproszenia ![]() ja dziś byłam z mamą na zakupach, mama szukała butów na wesele, ale w ostatecznie nic nie wybrała... ![]() ale za to ja kupiłam dla nas pościel ładniutką i babcia zakupiła nam bardzo ładny komplet 6 ręczników wybrałam sobie kolorystykę fioletowo beżową:P i ręczników i pościeli ![]() umówiłam się też z kilkoma osobami na czwartek, że przyjdziemy z zaproszeniami co by w końcu pozapraszać wszystkich...
|
|||
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Podczytałam szybciutko co tam nowego na wątku
u mnie dziś 2 miesiące do ślubu
|
#951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) ??Bardzo lubię takie kolorki No i ostatnio dostałam od cioci piękny komplet ręczników, jasnobeżowych, więc do wszystkiego nam pasują My też w czwartek będziemy zapraszać, mamy wtedy do rozdania 10 zaproszeń. Zapraszamy też w sobotę i niedzielę, na szczęście blisko nas, więc ze wszystkim powinniśmy zdążyć ![]() Cytat:
za 2 miesiące. I powodzenia na protokole My sobie dziś przypomnieliśmy, że wczoraj zapomnieliśmy wziąć od księdza kartek do spowiedzi i znów musimy tam iść
|
|
#952 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi to bez roznicy. Wolalabym takie fontanny zimnych ogni, czy jak to sie nazywa ![]() Cytat:
alez zazdroszcze![]() My narazie musimy odpuscic podroz poslubna, bo planujemy kupic mieszkanie, wiec przyda sie kazdy grosz. Cytat:
tak samo bylo z obraczkami...wiec zostawilam je w Polsce![]() Cytat:
za protokol.Cytat:
![]() Ja nic. Choc bylam kiedys na wycieczce szkolnej. Niestety niewiele pamietam ![]() Cytat:
i zapraszamy na pogaduchy.
|
|
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za miesiące i za USC my wybieramy się jutro ![]() Cytat:
zobaczymy jak nam to wyjdzie ![]() a co do pościeli, to tak satynowa bawełna, wzór dokładnie jak w załączniku i ręczniki takie jak na zdjęciu, ale komplecik 6 częściowy, 3 fioletowe i 3 beżowe
|
||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my się szykujemy na budowę domu... ale co tam - raz w życiu ma się taka podróż. Cytat:
|
||
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdradź, ile takie cuda kosztują I jakie duże te ręczniki w zestawie ![]() A co do USC, to byliśmy, popodpisywaliśmy się, a te 3 papiery, co księdzu musimy zanieść mamy odebrać z USC dopiero 12 lipca... A byliśmy w USC 15 czerwca... Miesiąc muszą 3 papierki wypisywać? ![]() Jeżeli chodzi o podróż poślubną, to my takiej typowej pewnie nigdy nie będziemy mieć, ale po ślubie we wrześniu upolujemy z Groupona lub FastDeal jakiś wyjazd weekendowy :P może góry, może jakieś spa :P hihi dużo fajnych ofert można przypolować, to mam nadzieje, że i dla nas coś się znajdzie w niewygórowanej cenie.
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-06-21 o 17:15 |
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jutro przyjdzie świadkowa to zrobimy przymiarkę z welonem i poogląda sobie jak się zapina tren, ale to niepewne jeszcze. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() my wszystko załatwiliśmy w tym samym dniu, w USC jak byliśmy 30 min to był max. |
||
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() blueberry nie straszę... u nas tak jest ;/ Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-06-21 o 17:48 |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

To chyba przekleństwo, że materiały do nauki są na kompie...

A Wy na co będziecie się decydować?

22.05.2008
za zaproszenia
A byliśmy w USC 15 czerwca... Miesiąc muszą 3 papierki wypisywać?