|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
mam torbę ciuchów do zwęzęnia i nie mam jakoś nastroju żeby się wybra c do krawcowej, nie byłam u krawcowej od chyba 20 lat.
|
#3092 |
|
Wpisz tu zomzing
|
teraz niby tak
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- sieu Ogon rozkręca ![]() jak tam suwak?
|
|
|
|
#3093 |
|
Nindżopesz
|
Uh, umalowałam framugi i kuchnię, jeszcze mi zostały jakieś pierdoły do zrobienia...
![]() Ale mi sie nie kce. |
|
|
|
#3094 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jutro odbiór dopiero ![]() Cytat:
a ja przez ciebie umyłam balkon ![]() i teraz mysleu a jakiejs roslinie ![]() ja nie wiem kiedy ty masz czas na to wszystko? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a fuaśnie! nie malujcie torebek ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- no i zostałam bez torebki na wesele , obeszkam wszystkie sklepy i nie ma czerwoneh małej torebki niesatynowej
|
|
|
#3096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie udało sieu?
|
|
#3097 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co mi po facecie,który tel nie chce odbierać
A bywają w końcu takie chwile,że ja dzwonię,a nie piszę smsy ![]() I w ogóle dzięki wszystkim za głaski Ostatnio ciągle słyszę,że znowu schudłam-ale waga ciągle ta sama To idę zjeść pączka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3098 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż... w sumie to nie rozumiem ![]() Cytat:
![]() --- Alem się fkokufił przed chwilą! Siostrzeniec (5,5 roku) był z "kolegami" na dworze, najpierw grali w piłkę na trawniku między blokami, to ktoś nasłał policję, że za głośno (dodam tylko, że placu zabaw praktycznie nie ma, resztki urządzeń, a w obu piaskownicach ogrody botaniczne se założyli) Później akcja "przebiegamy przez ulicę", nie wspomnę, że jakiś kretyn grzał chyba setką Jeszcze im piłka w nasz ogrodowy żywopłot wpadła, no i przepadła na amen, pół godziny szukania na nic (o słowniku tej gówniażerii nie wspominam nawet, bo cycki i wszystko inne opada) Poleciłem odprowadzić młodego do domu i zadzwoniłem do siostry, żeby go nie puszczała na dwór z tym towarzystwem. Stwierdzam, że albo się zestarzałem, albo mam nerwy w rozsypce, bo najchętniej to bym im w✂✂✂✂✂✂✂ił tak, że przez tydzień nie usiedliby na dupach ![]() Edit: Też Wam zniknął ten rozsuwany spis treści z lewej strony? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-21 o 17:27 |
||
|
|
|
#3099 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Albo z wiszących kffiatków lobelie. A ze stojących thuje.No z czasem bywa kicha ale matka wpada i buja małe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3100 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() i tak jest najfajniej nie wyszło? Cytat:
ale chyba nie też w wieku przedszkolnym?a spis mam niestety..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tu rozumieć- tramwaj trząsł, facet siedział i powiedział, że to go pobudza (co jest objawem jego choroby)- nie powiem, że patrząc mi w oczy, bo jest niewidomy- inaczej bym się zakrztusiła, albo coś ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- A najważniejsze, że skończyłam obrazek dla Taty i mam za co kupić Pamplelunę!
|
|
#3102 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
mhmmmm...no pomalowac sie dało ..ale nie fyglonda to dopsze ![]() malowałam farbą do skór i pendzlem ...niestety nie da sie z tym wyjsc do ludzi ![]() Cytat:
ja bym najchentniej kciała drzewo takie co szypko rosnie...moze graba se skąds zagrabieu? ![]() mialam kiedys winorosl ale dedła po roku ....w dodatku ja mam balkon od południa i on nie ma daszku...full słonce..chyba jakas akacje powinnam chodowac ![]() Cytat:
wesele juz w te sobote pójde w czarnej torepce, starej i brzydkiej no cusz , buty tez mam czarne wiec obleci..moze nie bedzie zbyt wystrzałowo ale przezyjeu
|
|
|
#3103 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No
A że ostatnio chyba z 5 osób mi to powiedziało,więc stwierdzam,że coś w tym jest,wagę mam gdzieś i należy się cieszyć ![]() Pączek został pożarty A biedna Florcia pewnie właśnie ściąga na egzaminie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3105 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryks-nie rycz
Tylko pamiętaj,że zastrzeżone też masz odbierać
|
|
|
#3106 |
|
grozi wypollizowaniem
|
palma rosnie raczej wolno,a bambus to ta takie bardziej niedrzewo jest .mysleu o drzewi prawdziwym-dembie, klonie
|
|
#3107 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Na allegro sprzedają drzewka ale i tak przycinają je do transportu. |
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, ale , ale ...
ja nie do tego byłam chętna ![]() A ja nie Mam 2 ściany już zrobione w łazience, czecia się robi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3109 | |||
|
BAN stały
|
Ze Spoorcią to ja już się rozmówię, niech no Ją tylko dorwę w swoje uapy
![]() Cytat:
Wiesz, to całkowicie zrozumiałe, że siostrzeniec ciągnie do dzieci na dworze, ale kłopot głównie w tym, że to osiedle emerytów i rencistów, placu zabaw praktycznie nie ma, i wzywanie Policji do bawiących się dzieci to już nie pierwszy raz, niestety Chłopaki chcieli na Orlik iść, a to po drugiej stronie ulicy (poza tym tam już stare barany grają, a nie dzieci "zerówkowe") ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ![]() Takie to jush fogle ![]() Masz park przed blokiem, c'nie?
|
|||
|
|
|
#3110 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale balkon mam za blokiem tam nie mam parku
|
|
#3111 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam właśnie przestawione na zastrzeżony
Mogę to zmienić,ale Ty żadnych nie odbierasz,więc to bez sensu
|
|
|
#3112 | |
|
BAN stały
|
I się jeszcze w żywe oczy wypiera, zbereźnica jedna bezbożna!
![]() Eeee, ale ja na myśli miałem, żeby po drzewo se do parku iść (pisałaś coś o dębach i grabach) ![]() A czemuż to? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3113 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tak sobie
Moge to sama zmienić,więc teraz jestem na etapie "ukrywania się" A Ty jakieś w ogóle odbierasz? Pewnie te księdza "od klamek"
|
|
|
#3114 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nauczysz mnie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3115 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie nauczę
A Ty myślisz,że w tej "Agatce" to byśmy tv oglądali do rana ![]() Dobre sobie
|
|
|
#3116 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przecież pisałem ostatnio, że miałem przy sobie m.in. bierki, scrabble, chińczyka, monopoly, nawet Twoją ulubioną je...cośtam zanabyłem
|
|
|
|
|
#3117 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Flo już po,wynik na razie nieznany
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś z was ma długi weekend?Czy tylko ja pracuje normalnie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3119 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam 4 dni wolne
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Siostrzeniec (5,5 roku) był z "kolegami" na dworze, najpierw grali w piłkę na trawniku między blokami, to ktoś nasłał policję, że za głośno (dodam tylko, że placu zabaw praktycznie nie ma, resztki urządzeń, a w obu piaskownicach ogrody botaniczne se założyli) 
To jest podłe wykorzystanie ludzkiej słabości i miłości do motoryzacji
Poza tym, kto by wyegzekwował tę, eee, zapłatę?
ale chyba nie też w wieku przedszkolnym?
A biedna Florcia pewnie właśnie ściąga na egzaminie