|
|
#271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
![]() och feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii och och och Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh no proszę proszę-Wy kupiłyście a moja poleciała w świat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ROOOXXXII
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zła na TŻ-ta
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Byłam u promotora i powiem wam, że jeszcze bardziej zakręcił niż zakręcone było, oczywiści nic nie załatwiłam :hahah a:
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-21 o 19:26 |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
A co zrobił ?
![]() Danula |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
hello
przyszła dziś moja torebka ala celine (ala marti) i coś wam powiem jest cuuuuuuudddooownnnnaaaaaa
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
a oto dowód
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa dajcie spokój
... nie mogę napisać o co chodzi bo to intymne sprawy, ale fakt, że mam zwalony humor do końca dnia... a jutro egzamin i nawet nie mam głowy żeby do niego usiąść
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta co dziś jemy na kolacje?
![]() Hamburgera niestety nie udało mi się załatwić
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
mi podoba się dół, góra jakaś taka średnia ![]() Cytat:
Wyplata jest raz w tygodniu w czwartek (w ten będzie moja pierwsza ), ale nie ma z nimi problemu ![]() Wiem, że ten klub ogłaszał się w necie, ale ja o tym nie wiedziałam, poleciła mi koleżanka, która już pracowała tam kilka dni wystarczy przejrzeć gumtree, tam jest sporo ogłoszeń (jak chcesz to mogę ci podac numer do Materii, tam akurat kogoś szukają 9 zł za godzinę, jeśli będzie 5 zwrotów w ciągu 4 godzin, jak nie to 5 zł za godzinę)Robota jest naprawdę spoko, pochodzisz, pogadasz z innymi promotorami, wpadną znajomi, możesz sobie odpocząć w każdej chwili, nikt cię nie sprawdza na mieście (przynajmniej z tego klubu, bo wiem, że z niektórych bardziej pilnują ), a i tak każdy pracuję ile może, bo od zwrotu jest jeszcze dodatkowa kasa, a potem stały etat i jeszcze lepsza stawka ![]() Cytat:
![]() W skrócie: chodzisz po mieście i zapraszasz do klubu i ogródka, rozdajesz ulotki ze zniżkami, z których cię potem rozliczają (przynajmniej tam gdzie pracuję)
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde miałam zrobić (zapomniałam)... zaraz cyknę ![]() Ee to spoko praca
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Charlie
Ja niedługo na jazdy idę, a tak mi się nie chce
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, warto, ja byłam sceptycznie nastawiona, a jestem zadowolona jak diabli ![]() ja na osiemnastkę zaraz śmigam będę -> ![]()
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Cyknęłam takie brzydkie na szybko
|
|
#287 |
|
BAN stały
|
cześć
![]() jutro koniec roku... po szkole idziemy z klasą oblewać nasze zwycięstwo . ale poszłabym na jakąś imprezę jutro ![]() kali - ładna torebeczka .Charlie - nie wiedziałam do końca na czym na praca polega, ale jak opisałaś to podoba mi się bardzo Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-06-21 o 19:12 |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za skorzystanie dziś z mojego kodu
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam po długiej nieobecności ![]() zakończyłam już sesję (5 mega ogromnych egzaminów) więc mogę rozpocząć wakacje i będę miała więcej czasu na wizażowanie ![]() co słychać? dlaczego nowy wątek nie ma żadnego tytułu tak jak to zawsze było? p.s. kupiłam niedawno niebieską Maradę
|
#290 |
|
BAN stały
|
moniuleczka
![]() . gratulacje za zdaną sesję , Iduś trochę się pospieszyła i założyła zanim ktokolwiek zaproponował tytuł .planujesz jakieś wakacje?
|
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
aaa, no i ostatnio trochę ciszej w wątku
. trochę chyba to sprawka sesji, cieplejszych dni, a także etorebki, na której się chyba wszystkie już do końca zawiodłyśmy
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, od jutra wakacje ![]() A dziękuję ![]() Cześć Moniuleczka
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Też mnie moniuleczka dawno nie było, zakończyłam mgr (124strony!) i teraz czekam na obronę za 2 tygodnie, musze jeszcze pytania wyciągnąć i będzie oki ![]() Jak widzicie wywaliłam kod z podpisu bo i tak był już dawno nieważny od wczoraj Widzę że dziadocha na etorebce więc i tak nie żałuję :PW ogóle jakoś mi torebkoholizm przeszedł aaaa i zdałam egzamin OSTATNI na studiach! Na 5 a myślałam że 2, ponaciągali na koniec sporo
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszty wyniki będą w przyszłym tygodniu dopiero ![]() A co do wakacji to tak, już mam plany a nawet bilet zakupiony do Anglii do siostry lecę. Może jakaś praca się znajdzie a jak nie to zrobię zakupy i wrócę I dodatkowo na tydzień do Hiszpanii (tam z Anglii) ale jeszcze nie wiem gdzie dokładnie. ![]() A u Was jak dziewczyny plany na wakacje? Jutro muszę poczytać trochę wątek, bo dzisiaj TŻ jest u mnie i już coś narzeka że siedzę za długo przy komputerze. ![]() Cytat:
dużo stron nawet Ci wyszło Mi ostatnio też przeszedł trochę torebkoholizm, ale to pewnie dlatego, że mało czasu spędzałam na wizażu i w ogóle na internecie Czasem co prawda odwiedzam stronę etorebki, ale w poszukiwaniu jakichś przecen ale nic szczególnego się tam faktycznie nie dzieje.---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie na seminarce jak ktoś się spytał ile ma mieć praca stron to powiedział "nie daj boże więcej niż 90 bo kto to będzie czytał" coś jeszcze dorzucił o nadgorliwości, wiesz A dziś taka trochę nieprzyjemna sytuacja była. Dziewczyna ode mnie z roku dziś miała obronę i zdała ale mówią do niej że jeszcze niestety będzie sprawdzana antyplagaitem także może nie zaliczyć Promotor mi mówi, że miało w ogóle już nie być tego sprawdzania bo ten system jest do niczego Także dziwnie się zrobiło, nie wiem co to będzie
|
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do nadrabiania to widzę, ze jest malutko! Takiej posuchy to nigdy nie widziałam tutaj.Stron w mgr wiem że dużo.. ale promotor: a jeszcze to a jeszcze tamto, a jak zaczęłam przesuwać margines, i robić ogólnie korektę, to wtedy mi najwięcej przybyło! A to słowniczek trza dać, a to aneks i wyszło samo ![]() Cytat:
U nas mówił to samo co do objętości, że najlepiej max 90, a potem jeszcze to musi być jeszcze tamto i wyszło na to że z naszego seminarium była tylko jedna praca w okolicach setki, a reszta tak podobnie jak ja -120 a jedna dziewczyna poszalała i napisała pawie 200 stron nigdzie nie chcieli jej tego oprawić a w punkcie wydruku wydała 300 zł Co do plagiatu Dobrze że moja uczelnia nie ma tego systemu, nie żebym sie miała czego bać, ale taki spokój na duszy Może Twoja też nie ma tylko ściemniają? Sprawdź sobie
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#298 | |||||
|
Zakorzenienie
|
teraz jak będą te wolne dni- to dopiero wątek przygaśnie
![]() Cytat:
klaski:![]() ![]() Cytat:
barzdo ładna, ale to tylko do ręki chyba- na ramię nię? ania obczaj sobie intrygo indygo Q 100 Cytat:
to teraz jeszcze zdjęcie w stylizacji poprosimy![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj już trwale zanikam- miłego wieczorka- piszcie dużo!!!!!!!!!!! |
|||||
|
|
|
#299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej Kunia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() Co kupiłaś w Ikei ? ![]() Jak coś wymyślę to wrzucę na MSD
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Toż to tyran nie promotor ![]() Ma niestety. Niby miało nie być ale widać nie mogą się zdecydować, cóż. Hm ja się nie martwię, bo mam ładne cytaty i pisałam własnymi słowami i sama ale powiedzmy sobie tak: trudno żeby uniknąć pewnych wyrażeń i typowych sformułowań chyba, żeby pisać w staropolskim dialekcie zachodniego plemienia Polan czy cu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

... nie mogę napisać o co chodzi bo to intymne sprawy, ale fakt, że mam zwalony humor do końca dnia... a jutro egzamin i nawet nie mam głowy żeby do niego usiąść 

), ale nie ma z nimi problemu 

. ale poszłabym na jakąś imprezę jutro
nigdzie nie chcieli jej tego oprawić a w punkcie wydruku wydała 300 zł
klaski: