|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Ja właśnie się obudziłam. I znowu kolejne przespane popołudnie
|
#4142 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zakochałaś sięCytat:
![]() Cytat:
a Ty nawet jak nic z tego nie wyjdzie to jesteś bogatsza o nowe doświadczenia![]() uff wróciłam z pracy dziś bardzo szybko dzień zleciał![]() przeprowadzamy ankiety dotyczące centrów handlowych w POZNANIU może mi któraś z poznaniaczek wytłumaczyć czemu macie ich az tak dużo?? czemu parking w galerii malta jest źle zbudowany albo co to są jeziorka maltanskie??
|
|||||
|
|
|
#4143 | ||
|
Rozeznanie
|
Bry
taka padnięta wróciłam z pracy, że zjadłam obiadek i walnęłam se drzemkę, obudziłam się niedawno ![]() Ala, wszystkiego dobrego Cytat:
![]() Cytat:
witaj w klubie ![]() Nadia, czekamy na relację z obrony |
||
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam uff
nureczku kochana a ile mniej wiecej chcecie max wydac i skad wylot bo to wazne juz sprawdzalam te linie co my latamy i z polski tylko z jednego miejsca lataja chyba z krakowa i niema tak czestych lotow jak z Dublina wam by pewnie warszawka najbardziej pasowala sluchaj umowmy sie tak ze ja sie porozgladam co i jak jak wroce z urlopu i ci pw wysle ah duzy plus z ta karta dla studentow co do 24 czy 26 roku zycia mozna skozystac z wielu wystaw,muzeow itp za darmo Zapisze sobie wszystko i ci dam znac jak sie cokolwiek dowiem |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby mega tańsze było z Krakowa to dojedziemy i tam a ile chcemy wydac ciężko mi powiedzieć na prawdę wiadomo, ze jak najmniej bo w Paryżu już będzie mnostwo i okazji i wszystkiego do wydawania kasy![]() dziękuje Ci bardzo |
|
|
|
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem, złaaaaa jak nie wiem co, weekend choojowy i ciągnie się do dzisiaj, dopiero co pisałam, że uwielbiam ciche dni, to teraz mam
coraz bardziej nienawidzę tego miejsca i tych ludzi, nie mogę tu żyć. no nie mogę. jak się nie wyprowadzimy będzie rozwód, bo zwieję stąd i za Boga żywego nie wrócę. jeszcze mi o tyle brakuje | | ... mówię jak do słupa a słup jak d...a. w kółko o to samo kłótnie i bez żadnej poprawy. jedzemy na weekend do moich rodziców, zobaczymy co się zmieni... miłego dziewczynki i Ala - wszystkiego najnajnajlepszego
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo ale mam nadzieje ze ktos o mnie pamieta
![]() kashmirko ciesze sie ze uwolnilas sie na dobre od ex i ze z nowym facetem dobrze sie uklada. anastazja wspolczuje przerpawy z NFZ, mam nadzieje ze szybko pojawi sie pielegniarka dla twojej mamy. u mnie w sumie ok, tylko mam L4 i zapalenie pecherza.boli jak nie powiem co.siedze na tylku do konca tyg.
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja - no czasem należy nam się odpoczynek od sprzątania - tżtowie też mają dwie rące (niekoniecznie lewe
)Marcia - nowe doświadczenie i szanse zawsze są JUŻ PO!!!!! Dziękuję wszystkim za kciuki Obroniłam się dzielnie - na 5! ![]() Stres był. Słuchał mnie jedynie mój promotor (reszta komisji ucięła sobie pogawędkę w trakcie mojej obrony ) Promotor zadawał pytania. Poszło ok. Później pytanie zadawał koleś z komisji. Na jedno odpowiedziałam, na jednym się rozłożyłam A oni do mnie - przecież się jeszcze zobaczymy Najlepsze jest to że będzie uroczyste wręczenie dyplomów (impreza z kabaretami itp) Ogólnie - cieszę się że mam to za sobą i na dzień dzisiejszy rzadne studia już nie są mi w głowie! KONIEC! Jestem za stara na to
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że się dogadacie... na tżta.
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdolnia cha
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
nureczku niema problemu zrobie co moge
poszperam po jakis forach zobaczymy co i jak mi znow tz ciagle powtarza ze hotele tam drogie itd a znajomi z pracy jak latali to mieli dosc tanio ( bo taka sama chyba cena jak w mojego tz-a miasteczku wiec tez nie tak zle ) dam ci znac jak tylko znajde jakies ciekawe info hey zetafon Nadia brawo zdolniacho
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-21 o 20:13 |
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
wiznatalka, golden dziekuje Wam za zyczenia
Nadia wiedzialam ze pojdzie na 5 Dzis moja kolezanka miala obrone z tej samej grupy ale u innego promotora i powiedziala ze komisja wcale nie slucha i najwazniejsze aby gadac i gadac haha a znajc mnie to ja jak sie zatne to bedzie dupa blada
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest zasada - im więcej Ty mówisz tym mniej oni mają czasu na ewentualne pytania i gadki
|
|
#4155 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla TŻCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
nadia gratuluje
w koncu z glowy.musze sie wam pochwalic ze dostalam podwyzke w pracy (mimo ze jestem na okresie probnym) w wys.600zl brutto.z mezem tez troche lepiej sie dogadujemy a bylo blisko konca. a w sierpniu albo we wrzesniu ide na kurs hiszpanskiego
|
#4157 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
U mnie słuchali, szczególnie Dziekan
Oczywiście sam musiał jeszcze dopytać... Ale dobrze wszystko wspominam ![]() Nadia, Gratulacje Golden Mam nadzieję, że u Twoich rodziców trochę ochłoniecie. TŻowi trzeba bejzbolem do głowy wbić
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że już jesteś po ![]() Cytat:
Ale byle coś powiedziec, jak to moja promotorka powiedziała Ja raczej na 5 nie mam szans, bo u nas to rygorystycznie na średnią patrzą. Musiałabym mieć z całego toku studiów ponad 4,75
|
||
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
nadia- brawo!
jesteś zdolniacha że ho ho!zetafon- ja pamiętam ![]() golden- bidulo... uciekaj stamtąd jak najszybciej bo kurcze życie Ci zmarnują. uściski wysyłam i mam nadzieję że weekend u rodziców podniesie Cię na duchu. tż chory. tzn wydaje mi się że symuluje, ale każdemu przydaje się dzień lenistwa więc przymykam oko na jego jęki ![]() ![]() w związku z tym że chory obiadu nie ugotował to ja się wzięłam i gotowałam- karkówkę duszona z ryżem i surówką ![]() z rozpędu nawet cisto zrobiłam z czereśniami od mamy chłodzi się w lodówce i mam nadzieję że będzie zjadliwe![]() a teraz obejrzę sobie Królową, bo zabieram się do tego filmu już od dłuższego czasu a zawsze d**a z tego![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...-zycie/4712347 właśnie obejrzałam i znowu wszystko wróciło
to ciągle jakoś nie dociera do mnie, że jego już nie ma
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Golden bidulko moja. Sama nie wiem co poradzić, bo do niedawna ja byłam w takiej sytuacji. Teraz moje nerwy trochę opanowane, ale nie wiem na jak długo. Terapia wstrząsowa wskazana ! I to porządna !
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiem szczerze, że mi wyjazd pomógł średnio. jak wróciłam to ciągle myślę, czy by nam w moich okolicach nie było lepiej niż w tych 30 metrach ![]() jestem rozdarta w tej kwestii my rozmawialiśmy na weselu z młodymi ludźmi i twierdzą, że z robotą w moich okolicach ciężko i że by nie wracali też jestem rozdarta. z drugiej strony myślę o tym, że tu do końca życia będziemy na wynajętym ![]() zazdroszczę wyjazdu, bo mój już za mną ![]() nadia gratulacje
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-21 o 20:31 |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super pomysł z nauką hiszpańskiego![]() ja od października/września chce się zapisać na kurs ang ale taki pod FCE typowo do dziewczyn które mają dużą styczność z ang myślicie, że w ciągu 9miesięcy da się jakoś opanować ten materiał do FCE?? mój poziom jest hm... trudno okreslic na mturze z podstawy mialam 89%
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia nie zgodze sie z Toba ,bo na licencjacie mowilam krotko i szybko i nie pytali mnie o nic, na dobra spytali czy to wszystko ja na to ze tak i mi podziekowali i tyle
Musze gary pozmywac, rodzice poszli, nikt wiecej nie przyszedl nawet babcia Kupilam dzis bob po 4 zl za pol kiko, ostatnio placilam 5 zl. Chyba dolek mnie dopada
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia
![]() ![]() klask i:zdolniacha naszaZetafon gratuluję podwyżki ![]() Golden mam nadzieję że jakoś się dogadacie i będzie dobrze między wami.
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon gratuluje podwyzki
goldenku mam nadzieje ze sie cos zmieni i to tylko na dobre dla was
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
nurku moze sie uda w 9 mies opanowac ten material do FCE, ale ja bym sobie dala troche wiecej czasu.masz noz na gardle zeby sie spieszyc z certyfikatem??
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
Nadia wykozaczyłaś
![]() A co do tej pracy, to facet chyba był pozytywnie do mnie nastawiony, mówił, że minusem jest to, że jeszcze studiuje, więc nie mogłabym być na cały etat i to, że on się boi, że po takiej uczelni(jak juz ja skoncze) szybko znalazłabym coś lepszego, tak to zasugerował. Bo powiedział, że praca nie wykorzystywałaby nawet w połowie tego co potrafię, a on chcę pracownika na co najmniej dwa lata(niepotrzebnie głupia się pytałam o możliwości rozwoju w firmie ). Łatwo mu mówić jak tu ciężko w ogóle prace znaleźć po każdej uczelni. Pożyjemy, zobaczymy. Ogólnie atmosfera tam super fajna i ludzie wydali się bardzo sympatyczni.Nurku moje przyjaciółki teraz w paryżu były, bilet w dwie strony z wrocławia wyszedl je chyba 220 zl. Nocowały też tanio w jakimś mieszkaniu, ale warunki nie hotelowe. Gdyby nie finanse i oszczednosci to tez bym ruszyła ![]() Lili gdzie foty z wesela?? Jaka kiecka jakie buty Golden życzę odsapnięcia i nabrania nowej energii w rodzinnych stronach Zetafon gratulacje podwyżki, calkiem sensownej w dodatku
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

Jestem żonką 

ale wiem, że i bez nich świetnie sobie poradzisz
powodzenia!
) to musi się ze mną zobaczyć bo do jutra nie wytrzyma
i już jestem cała w skowronkach 
Raczej kiepsko mi poszła, nastawiłam się pod względem technicznym, a była tak bardziej psychologiczna. I okazało się, że wybierają jedną z kilkunasu osób, którę przybędą na rozmowę, a cv wysłanych bylo jeszcze więcej. Nawet mijałam chłopaka, który miał rozmowę po mnie. Ale zawsze pozytyw, że pierwszą poważną rozmowę mam za sobą i będę wiedziałam jak na kolejne się przygotować(jeśli ktoś oddzwoni
wiadomo, ze jak najmniej bo w Paryżu już będzie mnostwo i okazji i wszystkiego do wydawania kasy

Obroniłam się dzielnie - na 5!
na tżta.

klask i:zdolniacha nasza