Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 17:57   #1711
howdoi
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
dzieki za pomoc kazdej dziewczynie, powodzenia na przyszlosc
ja juz znikam z tego watku, dobija mnie za bardzo

Powodzenia.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:07   #1712
bibi2412
Raczkowanie

dziewczyny,mam pytanie...usunac ze znajomych mojego bylego...?wiem ze to zalosne ,ale dobrze sie trzymam a kazdy raz jak wchodze na jego profil (idiotka) wyje bo widze co pisze mu jego "przyjaciolka" ktora coraz bardziej sie przekonuje nie byla raczej bo mojej stronie jak sie klocilismy;/a teraz prawdopodobnie z nim jest... czyli usunac czy nie? (ryczy)
bibi2412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:09   #1713
juniorka89
Wtajemniczenie

....
Nawet nie chce mi się komentować zgodnie z obietnicą zakończyłam całkowicie stary rozdział
Do mojego kopniaka przyczyniła się reakcja faceta, który był dla mnie ważny...W tym momencie przestał "być" wiec z czystym sumieniem zaczynam od nowa na pełnym gazie

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bibi2412 Pokaż wiadomość
dziewczyny,mam pytanie...usunac ze znajomych mojego bylego...?wiem ze to zalosne ,ale dobrze sie trzymam a kazdy raz jak wchodze na jego profil (idiotka) wyje bo widze co pisze mu jego "przyjaciolka" ktora coraz bardziej sie przekonuje nie byla raczej bo mojej stronie jak sie klocilismy;/a teraz prawdopodobnie z nim jest... czyli usunac czy nie? (ryczy)
Jeśli Cie to rusza to usuń...Twój święty spokój i równowaga psychiczna jest ważniejsza
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:15   #1714
Malla
Nie depcze krokusów

bibi2412 - widocznie jestem żałosna, bo bez skrupułów usunęłam byłych z kontaktów i mam spokój.
Stary 2011-06-21, 18:16   #1715
plu
Rozeznanie

ufff nadrobiłam ostatnie dni - naprodukowałyście przeokropnie

miałam ostatnio ciężkie dni na uczelni, ale teraz chyba już będzie z górki mam nadzieje.
Odzyskałam telefon - nie tknięty a tak poza tym to z doktorkiem trochę lipa, chyba przestaje mi zależeć już powoli. Może i dobrze.

Dochodzę też do wniosku że byliśmy z eksem świetnymi przyjaciółmi. Tak. Tylko przyjaciółmi. I szkoda że nie możemy tego kontynuować na tej płaszczyźnie.
Za tydzień zabieram ostatecznie rzeczy z mieszkania gdzie on został...
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:19   #1716
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Usuń, nie będzie Cię korciło aby podglądać.
Stary 2011-06-21, 18:25   #1717
bibi2412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
bibi2412 - widocznie jestem żałosna, bo bez skrupułów usunęłam byłych z kontaktów i mam spokój.
chodzilo mi o to ze zalosne jest moje podgladanie i ze nie umiem z tym walczyc ,a to takie glupie;/
bibi2412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:27   #1718
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
chodzilo mi o to ze zalosne jest moje podgladanie i ze nie umiem z tym walczyc ,a to takie glupie;/
też tak mam, nie mam go na fb i nie mam problemu. Uwierz, pomaga.
Stary 2011-06-21, 18:36   #1719
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz.. ja dowiedziałam się pare dni temu, że mój były już ma nową pannę, ale staram się nie myśleć, nie roztrząsać tego wszystkiego. Chociaż nie powiem ciężko jest, jak ktoś mówi jak to Cię kocha i że z nikim nie będzie, a miesiąc później obnosi się jaki to jest szczęśliwie zakochany . Różne emocje mną targają ale powiem Ci jedno - trzeba iść do przodu i nie oglądać się za siebie bo nic dobrego z tego nie wyniknie.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Też mi się tak wydaje, może w końcu przestane myśleć o tym, o czym nie powinnam , myślisz, że mogę napisać tak prosto z mostu czy da się zaprosić na kawę ?
kochana, też przez to przechodziłam - przy zerwaniu wkręcał, że nie ma nikogo, że chce być sam bo nie dorósł do związku bo jest niedojrzały i wogóle ON CHCE BYC SAM. moje zdziwienie kiedy dowiedziałam się jakieś 2 miesiące później że poinformował swoją rodzinę ze spotyka się z X która ma dziecko, było naprawdę bezcenne. przyjmuje, że skoro powiedział o niej swojej rodzinie to musiał spotykać się z nią już od jakiegoś czasu. najpierw strasznie się wkur****, a potem stwierdziłam, że biedak musi być zdesperowany skoro musiał zając sobie kimś myśli. dodam ,ze po rozstaniu zaczął imprezować, pić piwo pod bramą, chodzić na jakieś beznadziejne imprezy (wszystkie rzeczy o które nigdy go nie podejrzeałąm, nie sądziłąm że znizy się do tego poziomu). teraz śmiać mi się chce z tego co wyprawiał/wyprawia i co ze sobą zrobił bo to jest poprostu zenujące. to ze ze soba są nie znaczy ze będą ze soba długo. ja teraz nie wiem co dzieje się z moim eksem, prawdę mówiąc średnio mnie to obchodzi. ciebie też będzie to wszystko mało obchodzić, potrzeba tylko czasu
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:42   #1720
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie, to nie jest głupie. Walcz z tym. Usunięcie namiarów to pierwszy krok do normalności.
Stary 2011-06-21, 18:44   #1721
howdoi
Zadomowienie

Niekiedy myślę, że będąc matką wychowującą samotnie dziecko nikt mnie nie będzie chciał.
Stary 2011-06-21, 18:56   #1722
zielonejabluszko
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]

aaa... Ania? zmieniłaś nick?
pytanie o przypuszczenia odnosiło sie do Twojego zdania 'Jest jest i myślę że ta nowa miłość może "trochę" potrwać".

---------
śnił mi się dzis eks. standard, ale pierwszy raz po jakimś śnie zrobiło mi się tak smutno. przyszedł do mnie, rozmawialiśmy, przepraszał itd. a potem wyciągnął ręce żeby mnie przytulic i stał tak z otwartymi ramionami, ja do niego szłam, już miał mnie przytulic, a tu budzik

spotkałam się wczoraj z exex. chciał żebyśmy się zeszli, że on rozumie moją sytuację z exem, że poczeka na mnie te 3 miesiące wakacji itd. ech [/QUOTE]

A no zmieniłam, bo eks znał mój stary nick i obawiam się, że mógłby kiedyś przeczytać za dużo
Bo on był raczej takim typem, że jeśli już w coś się ładuje to musi to być "to coś". Chociaż tak naprawdę po tym wszystkim wychodzi na to, że go guzik znałam.

Już dawno nie miałam snów o eksie. Ale dzisiaj znowu śniło mi się, że napisał do mnie list że wie jak jest mi ciężko jemu zresztą też nie jest łatwo, że chciałby się ze mną spotkać i porozmawiać ale to nie teraz bo wyjeżdża z dziewczyną
Na początku rozstania śnił mi się co noc. To był jakiś horror. Śniło mi się, że napisał mi smsa" czasem myślę o Tobie wieczorem, czasem tęsknie. Życzę Ci powodzenia w życiu", a drugiej nocy to ja mu napisałam smsa " to ja Tobie życzę powodzenia i szczęścia"
I że graliśmy w jakąś grę z kulami ognia i wszystkie te kule trafiały tylko we mnie, a w niego żadna i gdzieś było napisane " nie przejmuj się że teraz Ty dostajesz, bo później jemu też się jeszcze oberwie"
Nie dość że w dzień się męczyłam to jeszcze w nocy miałam koszmary.

A ten exex skąd się wziął? utrzymywaliście wcześniej kontakt?

zielonejabluszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 19:30   #1723
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Niekiedy myślę, że będąc matką wychowującą samotnie dziecko nikt mnie nie będzie chciał.
Własnie ze nie, szybciej samotne matki znajdują partnerów nie znam ani jednej samotnej matki która sie nie związala z kimś, cos w tym jest
Stary 2011-06-21, 19:30   #1724
pika87
Rozeznanie

Cytat:
co ty gadasz, przeciez miałaś juz jednego adoratora, a właśnie co z nim bo chyba dawno nic nie wspominałaś?
Stary 2011-06-21, 19:36   #1725
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
co ty gadasz, przeciez miałaś juz jednego adoratora, a właśnie co z nim bo chyba dawno nic nie wspominałaś?

Nie poczułam nic do niego i mu o tym powiedziałam. Pisze do mnie lecz nic z tego nie będzie.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Własnie ze nie, szybciej samotne matki znajdują partnerów nie znam ani jednej samotnej matki która sie nie związala z kimś, cos w tym jest
Dzisiaj powiedziałam byłemu, że nie pozwolę na to aby jego panienki dotykały mojego dziecka i będzie mógł je odwiedzać tylko u mnie.

Nie odpowiada mu to, dla niego to nie będzie wychowywanie.
Stary 2011-06-21, 19:36   #1726
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dobrze, że tylko "niekiedy", bo to bzdura
Stary 2011-06-21, 19:48   #1727
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Mam do was pytanie.

Co dla was oznacza " mieć to coś" ?
ja się przyznam, że też się od pewnego czasu nad tym zastanawiam...nawet sobie to googlowałam. nic nie wyszło, dlakażdego, to jest cos innego, coś pociągającego. niestety nie można sie tego nauczyć, ani sobie kupić
Stary 2011-06-21, 19:55   #1728
emely
Rozeznanie

Cytat:
Usunąć koniecznie!, wiem sama po sobie, że lepiej jest po prostu żebyś nie wiedziała co się u niego dzieje, mnie przynajmniej jest łatwiej żyć nie wiedząc tego. Kiedyś miałam go w znajomych, a wszystkie moje aktywności tłumaczył sobie na różne sposoby i robił mi wyrzuty. Mam momenty, że korci mnie żeby wejść zobaczyć tylko po co ? po to żeby się zadręczać? o nie!

Cytat:
kochana, też przez to przechodziłam - przy zerwaniu wkręcał, że nie ma nikogo, że chce być sam bo nie dorósł do związku bo jest niedojrzały i wogóle ON CHCE BYC SAM. moje zdziwienie kiedy dowiedziałam się jakieś 2 miesiące później że poinformował swoją rodzinę ze spotyka się z X która ma dziecko, było naprawdę bezcenne. przyjmuje, że skoro powiedział o niej swojej rodzinie to musiał spotykać się z nią już od jakiegoś czasu. najpierw strasznie się wkur****, a potem stwierdziłam, że biedak musi być zdesperowany skoro musiał zając sobie kimś myśli. dodam ,ze po rozstaniu zaczął imprezować, pić piwo pod bramą, chodzić na jakieś beznadziejne imprezy (wszystkie rzeczy o które nigdy go nie podejrzeałąm, nie sądziłąm że znizy się do tego poziomu). teraz śmiać mi się chce z tego co wyprawiał/wyprawia i co ze sobą zrobił bo to jest poprostu zenujące. to ze ze soba są nie znaczy ze będą ze soba długo. ja teraz nie wiem co dzieje się z moim eksem, prawdę mówiąc średnio mnie to obchodzi. ciebie też będzie to wszystko mało obchodzić, potrzeba tylko czasu

Pika
,mój miał takie momenty, że pragnął bardzo wrócić, a jednocześnie bajerował inne. Na moje stwierdzenie, żeby się może określił - bo albo chce wrócić i walczy albo pisze do innych, wiesz co powiedział?
Powiedział, że kolega mówi mu, żeby kogoś sobie znalazł bo nie jest sobą . Nie rozumiem jak można szukać sobie kogoś na siłę? mówiąc, że się kocha. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie jest tak zakochany, czy po prostu na ślepo chce kogoś mieć, bo mimo, że mija 8 miesiąc od rozstania ja jakoś nie potrafię się przełamać żeby z kimś być, tak jakoś nie czuję się gotowa. Za dużo jeszcze mam w głowie rzeczy związanych z nim i nawet iż bardzo mnie skrzywdził czasem o tym zapominam.

Hodwoi
- znajdziesz na pewno każdy gdzieś ma swoją druga połówkę. Kwestia nastawienia

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2011-06-21 o 20:15
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 20:03   #1729
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Usunąć koniecznie!, wiem sama po sobie, że lepiej jest po prostu żebyś nie wiedziała co się u niego dzieje, mnie przynajmniej jest łatwiej żyć nie wiedząc tego. Kiedyś miałam go w znajomych, a wszystkie moje aktywności tłumaczył sobie na różne sposoby i robił mi wyrzuty. Mam momenty, że korci mnie żeby wejść zobaczyć tylko po co ? po to żeby się zadręczać? o nie!

Pika,mój miał takie momenty, że pragnął bardzo wrócić, a jednocześnie bajerował inne. Na moje stwierdzenie, że by się może określił - bo albo chce wrócić ale pisze do innych, wiesz co powiedział?
Powiedział, że kolega mówi mu, żeby kogoś sobie znalazł bo nie jest sobą . Nie rozumiem jak można szukać sobie kogoś na siłę? mówiąc, że się kocha. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie jest tak zakochany, czy po prostu na ślepo chce kogoś mieć, bo mimo, że mija 8 miesiąc od rozstania ja jakoś nie potrafię się przełamać żeby z kimś być, tak jakoś nie czuję się gotowa. Za dużo jeszcze mam w głowie rzeczy związanych z nim i nawet iż bardzo mnie skrzywdził czasem o tym zapominam.
no, mój nie chcial wracać i juz raczej nie bedzie chciał (4 miesiące minęły) początkowo bolałąo mnie, że po tym wszystkim on nie ma nawt potzrzeby zeby zapytac co słychac, ale teraz mam to w dupie. czasmi tylko wkurzam się sama na siebie, że tak dałam się w h*** zrobic, ale co się stało to się nie odstanie, nigdy nie wiadomo co człowieka czeka w przyszłości.
ja to chyba jestm gotowa, żeby kogoś poznać, ale nikogo na horyzoncie nie ma. już częsciej martwie się, że nikogo nie znajdę, nikt nie będzie mnie chciał, niż eksem

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-06-21 o 20:06
Stary 2011-06-21, 20:12   #1730
emely
Rozeznanie

Cytat:
no, mój nie chcial wracać i juz raczej nie bedzie chciał (4 miesiące minęły) początkowo bolałąo mnie, że po tym wszystkim on nie ma nawt potzrzeby zeby zapytac co słychac, ale teraz mam to w dupie. czasmi tylko wkurzam się sama na siebie, że tak dałam się w h*** zrobic, ale co się stało to się nie odstanie, nigdy nie wiadomo co człowieka czeka w przyszłości.
ja to chyba jestm gotowa, żeby kogoś poznać, ale nikogo na horyzoncie nie ma. już częsciej martwie się, że nikogo nie znajdę, nikt nie będzie mnie chciał, niż eksem
Niestety czasem tak bywa.. .
Też nachodziły mnie te myśli, baa nawet nadal nachodzą, momentami mam wrażenie, że nie będę się przed nikim potrafiła już otworzyć bo cały czas w głowie będę miała myśl, że mnie zdradzi, a przecież ja już nie chcę cierpieć! Smutne to jest ale takie jest życie, trzeba się podnieść i iść dalej żeby za 10 lat nie żałować, że zmarnowało się tyle czasu na rozpaczanie po kimś kto nie był tego wart!

Mam teraz szansę na ciekawą znajomość i cholernie się boję że to spieprzę...

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2011-06-21 o 20:16
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 20:17   #1731
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
To ma być kawa czy Ty chłopaka szukasz? Bo nie rozumiem.
Widzisz, tylko to nawet nie kawa, a spacer Szczerze? Nie mam ochoty na niezobowiązujące znajomości. Jeżeli miałabym się z kimś spotkac to tylko w ramach rozważania tej osoby jako przyszłego chłopaka Nigdy nie miałam kolegów od spacerów i nie zamierzam miec. Jeżeli ktoś miałby mi poświęcic czas, a ja jemu to wolałabym, żeby było to robione w ramach przyszłej relacji między nami. A ten koleś nie działa na mnie w żaden sposób. I nawet się nie stara, bo nie śmiał przez kilka dni odpisac na moją wiadomośc. Dopiero ja wczoraj ponownie się odezwałam. Tak czy siak, nie będę latac za kolesiem, który mnie nie kręci Postanowiłam, że nie spotykam się z nim, więc po problemie
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 20:17   #1732
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko zerwanie kontaktu może spowodować, że kiedyś zatęskni i wróci. Kontaktem tylko utwierdzasz go w przekonaniu, że dobrze się stało, że nie jesteście razem. Nie przemawia to do Ciebie w żaden sposób?
Fakt. Oczywiście, że przemawia, ale... to nie takie proste. Teraz już tego kontaktu nie będzie. Ja sama nie odezwę się napewno. Może spotkam go w sobotę i zobaczymy jak to się potoczy... a może akurat go tam nie będzie. Jeśli go spotkam i znowu to będzie tak bolało, to obiecuje sobie, że przez następny miesiąc nie będę chodzić w miejsca, w których mogłabym go spotkać. Albo i dłużej jeśli będzie trzeba.

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]przed snem widziałam na fb zdjęcia z jakiejś imprezy na której byłaś, pewnie dlatego ale byłam zadowolona, bo to pierwsza noc, kiedy śnił mi się ktoś inny niż eks.[/QUOTE]

ooo to chyba dobrze

Ja dzisiaj w pracy już parę razy ledwo co się powstrzymałam, żeby się nie rozpłakać. Ale poza tym nie było źle, nawet się śmiałam, starałam się z ludźmi rozmawiać. I tak czuję, że jestem silniejsza teraz, bo zaraz po rozstaniu to był ze mnie wrak, nie chciałam rozmawiać z nikim, łzy w oczach non stop. Ale teraz nie pozwolę mu doprowadzić mnie do tego stanu.

A w ogóle, to kiedyś tam zaprosił mnie do znajomych na fb jakiś chłopak, mamy wspólną znajomą, zapytałam czy się znamy, a on odpisał, że nie, ale pomyślał, że możemy się poznać, ale już nie odpisałam (to było jakiś miesiąc po rozstaniu z eksem). No i zaproszenia nie przyjęłam. Gdzieś po 2 tygodniach napisałam, zapytałam czy wychodzi w weekend, odpisał, ale jakoś się nie zgraliśmy. Później cisza, a wczoraj wysłał mi wiadomość ze swoim nr telefonu... chce żebym się odezwała. Nie wiem co robić, napisać, nie napisać. Jakoś nie jest w moim typie, ale może jakbyśmy się spotkali to byłoby miło... a no i to polak... w końcu, nie umawiałam się z żadnym polakiem, od czasów eks eks, czyli już rok. Może dobrze byłoby kogoś poznać, nawet jeśli miałoby nic z tego nie wyjść?

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-06-21 o 20:18
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 20:26   #1733
plu
Rozeznanie

Cytat:
Niestety czasem tak bywa.. .
Też nachodziły mnie te myśli, baa nawet nadal nachodzą, momentami mam wrażenie, że nie będę się przed nikim potrafiła już otworzyć bo cały czas w głowie będę miała myśl, że mnie zdradzi, a przecież ja już nie chcę cierpieć! Smutne to jest ale takie jest życie, trzeba się podnieść i iść dalej żeby za 10 lat nie żałować, że zmarnowało się tyle czasu na rozpaczanie po kimś kto nie był tego wart!

Mam teraz szansę na ciekawą znajomość i cholernie się boję że to spieprzę...
nie przekreślaj tego, tylko po prostu podejdź do tego z dystansem nie nastawiaj się na już i teraz ja popełniłam ten błąd bo chciałam zbyt wiele i zbyt szybko

ja z kolei chyba jestem zbyt ufna, pewnie kiedyś mnie to zgubi
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:29   #1734
sidek
Raczkowanie

Wybaczyłybyście smsowanie z inną dziewczyną? - sam mi się przyznał, chociaż musiałam go "prosić" żeby mi pokazał treść smsów. Ogólnie było o tym " żeby się spotkać na flache (), dobranoc ;* itp." -było to wszystko po pijaku i w kryzysie( mieliśmy mały kryzys). Byliśmy ze sobą 5 lat.. dziś zerwałam, jak mi powiedział przyrzekał że nie zdradził, nie całował.. ale boli.

sidek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:32   #1735
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sidek Pokaż wiadomość
Wybaczyłybyście smsowanie z inną dziewczyną? - sam mi się przyznał, chociaż musiałam go "prosić" żeby mi pokazał treść smsów. Ogólnie było o tym " żeby się spotkać na flache (), dobranoc ;* itp." -było to wszystko po pijaku i w kryzysie( mieliśmy mały kryzys). Byliśmy ze sobą 5 lat.. dziś zerwałam, jak mi powiedział przyrzekał że nie zdradził, nie całował.. ale boli.
zależy kim była dla niegt dziewczyna. umawianie się na flachę jest raczej mało romantyczne, zwykle takie umawianie do niczego nie prowadzi, złaszcza jeśli nie umówili się w konkretnym miejscu i w konkretnym czasie. sama umawiałam się na piwo z dawnymi zanjomymi i prawdę mówiąc na umawianiu sie skończyło. nie było zadnych podtekstów
Stary 2011-06-21, 21:39   #1736
sidek
Raczkowanie

to ona pisała o tej flaszce, nie znali się tak bardzo (może kiedyś na "cześć"). Ale nie miał wcześniej jej numeru, wziął parę dni temu - jak pił z kolegą w barze.

sidek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:40   #1737
Malla
Nie depcze krokusów

sidek - nie wysyłam innym facetom buziaczków i życzeń dobrej nocy i tego samego oczekuję od swojego faceta.
Stary 2011-06-21, 21:47   #1738
pika87
Rozeznanie

Cytat:
sidek - nie wysyłam innym facetom buziaczków i życzeń dobrej nocy i tego samego oczekuję od swojego faceta.
jeśli były takie akcje to zmienia postać rzeczy, również to że nagle sobie o kolezance przypomniał i skombinował jej numer tel. nie wiadomo po co.
Stary 2011-06-21, 22:06   #1739
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
jeśli były takie akcje to zmienia postać rzeczy, również to że nagle sobie o kolezance przypomniał i skombinował jej numer tel. nie wiadomo po co.
Przechodziłam przez smsowanie z koleżankami 2x z Eksem. Nie chodziło tylko o koleżeństwo. Mam kolegów i nie ukrywam znajomości z nimi przed facetem, nie flirtuję z nimi, nie kasuję nerwowo skrzynki nadawczej z telefonu.
Stary 2011-06-21, 22:08   #1740
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Święte słowa, no chyba że do młodszego braciszka.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości