|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny,mam pytanie...usunac ze znajomych mojego bylego...?wiem ze to zalosne ,ale dobrze sie trzymam a kazdy raz jak wchodze na jego profil (idiotka) wyje bo widze co pisze mu jego "przyjaciolka" ktora coraz bardziej sie przekonuje nie byla raczej bo mojej stronie jak sie klocilismy;/a teraz prawdopodobnie z nim jest... czyli usunac czy nie? (ryczy)
|
|
|
|
#1713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie chce mi się komentować zgodnie z obietnicą zakończyłam całkowicie stary rozdział ![]() Do mojego kopniaka przyczyniła się reakcja faceta, który był dla mnie ważny...W tym momencie przestał "być" wiec z czystym sumieniem zaczynam od nowa na pełnym gazie ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
|
#1714 |
|
Nie depcze krokusów
|
bibi2412 - widocznie jestem żałosna, bo bez skrupułów usunęłam byłych z kontaktów i mam spokój.
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
ufff nadrobiłam ostatnie dni - naprodukowałyście przeokropnie
miałam ostatnio ciężkie dni na uczelni, ale teraz chyba już będzie z górki mam nadzieje. Odzyskałam telefon - nie tknięty a tak poza tym to z doktorkiem trochę lipa, chyba przestaje mi zależeć już powoli. Może i dobrze.Dochodzę też do wniosku że byliśmy z eksem świetnymi przyjaciółmi. Tak. Tylko przyjaciółmi. I szkoda że nie możemy tego kontynuować na tej płaszczyźnie. Za tydzień zabieram ostatecznie rzeczy z mieszkania gdzie on został... |
|
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Usuń, nie będzie Cię korciło aby podglądać. |
|
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, to nie jest głupie. Walcz z tym. Usunięcie namiarów to pierwszy krok do normalności.
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
Niekiedy myślę, że będąc matką wychowującą samotnie dziecko nikt mnie nie będzie chciał.
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]
aaa... Ania? zmieniłaś nick?pytanie o przypuszczenia odnosiło sie do Twojego zdania 'Jest jest i myślę że ta nowa miłość może "trochę" potrwać". --------- śnił mi się dzis eks. standard, ale pierwszy raz po jakimś śnie zrobiło mi się tak smutno. przyszedł do mnie, rozmawialiśmy, przepraszał itd. a potem wyciągnął ręce żeby mnie przytulic i stał tak z otwartymi ramionami, ja do niego szłam, już miał mnie przytulic, a tu budzik spotkałam się wczoraj z exex. chciał żebyśmy się zeszli, że on rozumie moją sytuację z exem, że poczeka na mnie te 3 miesiące wakacji itd. ech A no zmieniłam, bo eks znał mój stary nick i obawiam się, że mógłby kiedyś przeczytać za dużo ![]() Bo on był raczej takim typem, że jeśli już w coś się ładuje to musi to być "to coś". Chociaż tak naprawdę po tym wszystkim wychodzi na to, że go guzik znałam. Już dawno nie miałam snów o eksie. Ale dzisiaj znowu śniło mi się, że napisał do mnie list że wie jak jest mi ciężko jemu zresztą też nie jest łatwo, że chciałby się ze mną spotkać i porozmawiać ale to nie teraz bo wyjeżdża z dziewczyną Na początku rozstania śnił mi się co noc. To był jakiś horror. Śniło mi się, że napisał mi smsa" czasem myślę o Tobie wieczorem, czasem tęsknie. Życzę Ci powodzenia w życiu", a drugiej nocy to ja mu napisałam smsa " to ja Tobie życzę powodzenia i szczęścia" I że graliśmy w jakąś grę z kulami ognia i wszystkie te kule trafiały tylko we mnie, a w niego żadna i gdzieś było napisane " nie przejmuj się że teraz Ty dostajesz, bo później jemu też się jeszcze oberwie" Nie dość że w dzień się męczyłam to jeszcze w nocy miałam koszmary. A ten exex skąd się wziął? utrzymywaliście wcześniej kontakt?
|
#1723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie znam ani jednej samotnej matki która sie nie związala z kimś, cos w tym jest
|
|
#1724 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poczułam nic do niego i mu o tym powiedziałam. Pisze do mnie lecz nic z tego nie będzie. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Nie odpowiada mu to, dla niego to nie będzie wychowywanie. |
||
|
|
|
#1726 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
ja się przyznam, że też się od pewnego czasu nad tym zastanawiam...nawet sobie to googlowałam. nic nie wyszło, dlakażdego, to jest cos innego, coś pociągającego. niestety nie można sie tego nauczyć, ani sobie kupić
|
#1728 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pika,mój miał takie momenty, że pragnął bardzo wrócić, a jednocześnie bajerował inne. Na moje stwierdzenie, żeby się może określił - bo albo chce wrócić i walczy albo pisze do innych, wiesz co powiedział? Powiedział, że kolega mówi mu, żeby kogoś sobie znalazł bo nie jest sobą Hodwoi - znajdziesz na pewno każdy gdzieś ma swoją druga połówkę. Kwestia nastawienia
Edytowane przez emely Czas edycji: 2011-06-21 o 20:15 |
||
|
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to chyba jestm gotowa, żeby kogoś poznać, ale nikogo na horyzoncie nie ma. już częsciej martwie się, że nikogo nie znajdę, nikt nie będzie mnie chciał, niż eksem Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-06-21 o 20:06 |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Też nachodziły mnie te myśli, baa nawet nadal nachodzą, momentami mam wrażenie, że nie będę się przed nikim potrafiła już otworzyć bo cały czas w głowie będę miała myśl, że mnie zdradzi, a przecież ja już nie chcę cierpieć! Smutne to jest ale takie jest życie, trzeba się podnieść i iść dalej żeby za 10 lat nie żałować, że zmarnowało się tyle czasu na rozpaczanie po kimś kto nie był tego wart! Mam teraz szansę na ciekawą znajomość i cholernie się boję że to spieprzę...
Edytowane przez emely Czas edycji: 2011-06-21 o 20:16 |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, tylko to nawet nie kawa, a spacer
Szczerze? Nie mam ochoty na niezobowiązujące znajomości. Jeżeli miałabym się z kimś spotkac to tylko w ramach rozważania tej osoby jako przyszłego chłopaka Nigdy nie miałam kolegów od spacerów i nie zamierzam miec. Jeżeli ktoś miałby mi poświęcic czas, a ja jemu to wolałabym, żeby było to robione w ramach przyszłej relacji między nami. A ten koleś nie działa na mnie w żaden sposób. I nawet się nie stara, bo nie śmiał przez kilka dni odpisac na moją wiadomośc. Dopiero ja wczoraj ponownie się odezwałam. Tak czy siak, nie będę latac za kolesiem, który mnie nie kręci Postanowiłam, że nie spotykam się z nim, więc po problemie
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27654169]przed snem widziałam na fb zdjęcia z jakiejś imprezy na której byłaś, pewnie dlatego ale byłam zadowolona, bo to pierwsza noc, kiedy śnił mi się ktoś inny niż eks.[/QUOTE]ooo to chyba dobrze ![]() Ja dzisiaj w pracy już parę razy ledwo co się powstrzymałam, żeby się nie rozpłakać. Ale poza tym nie było źle, nawet się śmiałam, starałam się z ludźmi rozmawiać. I tak czuję, że jestem silniejsza teraz, bo zaraz po rozstaniu to był ze mnie wrak, nie chciałam rozmawiać z nikim, łzy w oczach non stop. Ale teraz nie pozwolę mu doprowadzić mnie do tego stanu. A w ogóle, to kiedyś tam zaprosił mnie do znajomych na fb jakiś chłopak, mamy wspólną znajomą, zapytałam czy się znamy, a on odpisał, że nie, ale pomyślał, że możemy się poznać, ale już nie odpisałam (to było jakiś miesiąc po rozstaniu z eksem). No i zaproszenia nie przyjęłam. Gdzieś po 2 tygodniach napisałam, zapytałam czy wychodzi w weekend, odpisał, ale jakoś się nie zgraliśmy. Później cisza, a wczoraj wysłał mi wiadomość ze swoim nr telefonu... chce żebym się odezwała. Nie wiem co robić, napisać, nie napisać. Jakoś nie jest w moim typie, ale może jakbyśmy się spotkali to byłoby miło... a no i to polak... w końcu, nie umawiałam się z żadnym polakiem, od czasów eks eks, czyli już rok. Może dobrze byłoby kogoś poznać, nawet jeśli miałoby nic z tego nie wyjść?
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-21 o 20:18 |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie nastawiaj się na już i teraz ja z kolei chyba jestem zbyt ufna, pewnie kiedyś mnie to zgubi |
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczyłybyście smsowanie z inną dziewczyną? - sam mi się przyznał, chociaż musiałam go "prosić" żeby mi pokazał treść smsów. Ogólnie było o tym " żeby się spotkać na flache (
), dobranoc ;* itp." -było to wszystko po pijaku i w kryzysie( mieliśmy mały kryzys). Byliśmy ze sobą 5 lat.. dziś zerwałam, jak mi powiedział przyrzekał że nie zdradził, nie całował.. ale boli.
|
#1735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
to ona pisała o tej flaszce, nie znali się tak bardzo (może kiedyś na "cześć"). Ale nie miał wcześniej jej numeru, wziął parę dni temu - jak pił z kolegą w barze.
|
#1737 |
|
Nie depcze krokusów
|
sidek - nie wysyłam innym facetom buziaczków i życzeń dobrej nocy i tego samego oczekuję od swojego faceta.
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przechodziłam przez smsowanie z koleżankami 2x z Eksem. Nie chodziło tylko o koleżeństwo. Mam kolegów i nie ukrywam znajomości z nimi przed facetem, nie flirtuję z nimi, nie kasuję nerwowo skrzynki nadawczej z telefonu.
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

zgodnie z obietnicą zakończyłam całkowicie stary rozdział 

. Różne emocje mną targają ale powiem Ci jedno - trzeba iść do przodu i nie oglądać się za siebie bo nic dobrego z tego nie wyniknie.

.
przyrzekał że nie zdradził, nie całował.. ale boli.