Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 21:45   #391
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Eh idę spać bo umrę zaraz...
Dobranoc

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:48   #392
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Eh idę spać bo umrę zaraz...
Dobranoc
dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:57   #393
lipus89
Rozeznanie

właśnie dostałam sms od Tż że chce jak najszybciej zamieszkać ze mną w naszym mieszkaniu, i że już nie chce spędzać wieczorów i nocy osobno

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:10   #394
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Psotfory, kotfory O czym gadacie Świniaczek, Africa?
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
o psach i kotach ?
klask i:

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a to mam iść do okienka kasowego ? czy kajać sie przed innym urzędaskiem wolałabym siary sobie zrobić tylko przed kasą...

Powinno byś jakieś okienko związane z rachunkowością podatkową (przynajmniej w naszym us jest) i tam Ci wyliczają odsetki karne i dopiero wtedy po zsumowaniu obu kwot (odsetek i podatku) wypisujesz druczek Przynajmniej u nas tak robili

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
właśnie dostałam sms od Tż że chce jak najszybciej zamieszkać ze mną w naszym mieszkaniu, i że już nie chce spędzać wieczorów i nocy osobno

Biorąc pod uwagę, że mieszkamy ze sobą z TŻem od stycznia, to ja się Twojemu ani trochę nie dziwię, że nie może się doczekać

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:11   #395
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
klask i:
To nie można po polskiemu tylko jakieś fory

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:18   #396
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
To nie można po polskiemu tylko jakieś fory

Oj tam

A w ogóle to zrywałam dzisiaj porzeczki u dziadka, niby słońca nie było, a plecy sobie tak zjarałam, że ledwo siedzę Miałam na sobie koszulkę bokserkę, więc można się domyślić, jak wyglądają moje plecy

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2011-06-21 o 22:21
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:32   #397
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:49   #398
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
moja mam przyszła w niedzielę z kościoła i mówi: ale była huk - bo "z ambony spadliśmy"
hehe
u nas większa miejscowość i zawsze czytają, nigdy nie wywieszali...

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
akt małżeństwa odbierasz po ślubie
ja odebrałam w środę, a był gotowy we wtorek
na dowód dziewczyny pisały ostatnio że jest 14 dni by złożyć wniosek
jak odbierzesz dowód to wtedy do US NIP-3 złożyć, do banku, OFE, no prawko jeszcze trzeba wymienić
dziękować :kwiatek:

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Przy tylu kciukach nie mogło być inaczej jestem panią magister obrona na 5
GRATULA CJE!!! ale Ci zazdroszczę

Cytat:
A bony w Ikei można łączyć po 5 wiem, bo sama miałam - 5 bonów jednocześnie może mieć jedna osoba
no to jak wkońcu
Cytat:
mi TŻ takie esy pisze już od dłuższego cz\asu i za każdym razem serce bije mocniej

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:58   #399
JennyAniolek
Zakorzenienie

dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 22:59   #400
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
A To Ty nie układasz skarpetek? ciesz się, ze Ci ich nie prasuje
nie układam, teściowa to za mnie robi

mamy wyścigi
Cytat:
fajne uczucie, co nie?

pewno masz dużą parafię, że wiszą w gablocie, w mniejszych czytają w kościele... niezapomnane uczucie!
ja mam małą a wiszą w gablocie i do tego czytają
Cytat:
jak dzieci rano sprzedam do przedszkoli.. to mam czas... dla siebie.. a wieczorem jsak śpią..
to czasem sie udzielam

no mniej mniej.. i
wszystkie do przedszkola posyłasz?
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ooo matko no tak jeszcze do skarbówki trzeba iść
a ja nadal nie dostałam zwrotu za podatek
my też nie
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Jak ona mogla??? I co jej powiedzialas na to???
nic, bo teraz się mijamy, jutro już jedzie
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
W moim słowniku przez "ch"

Prosze
http://www.youtube.com/watch?v=V2HjyiUUcDY
i wszystko jasne
piszę poprawnie
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:01   #401
frezyjka85
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

W końcu znalazłam chwilę wolnego czasu, aby napisać relację z najpiękniejszego dnia, jaki mogliśmy sobie wyobrazić…

Ostatni tydzień przeleciał tak szybko, że nie mogłam uwierzyć jak na kalendarzu pojawił się 18 czerwca 2011 Przygotowania…. Codzienne wstawanie wcześnie rano (nawet o 4:00) po kwiaty… troszkę nerwówki i stresu….

W dzień ślubu obudziłam się o 5:00, ale doleżałam do 6:40. Mama przypinała goździki do wcześniej przygotowanych kokard, które około 8:30 zaniosłyśmy do kościoła, aby siostra przywiązała je do ławek… Goździki to cudne kwiaty

Na 10:00 byłam umówiona u fryzjerki i czesanie zeszło do 12:00 – cały czas towarzyszył mi kamerzysta (był pod fryzjerem wcześniej ode mnie ), a fotograf dojechała na samą końcówkę i zrobili kilka ujęć jak wychodzę…

Kiedy dojechałam już do domu, czekała tam na mnie moja świadkowa i była w trakcie malowania przez Jovankę Jovanka zrobiła mi cudny makijaż!!! Czułam się kobieco, cudnie…. No mistrzostwo!

Potem ubieranie i chwila dla kamerzysty i fotografa… wygłupiałam się, kręciłam w kółko, zakładałam biżuterię, strzelałam z podwiązki prosto w kamerę , itp….

W tych oczekiwaniach złapał mnie mały stresie, którego postanowiłam się pozbyć, więc zamknęłam się w pokoju i bardzo głośno włączyłam http://tonic69.wrzuta.pl/audio/4CvoR..._roisin_murphy i zaczęłam w tej sukni tańczyć – bardzo relaksujące

Potem wszystko działo się bardzo szybko! Przyjechali chrzestni, babcia, a ja jeszcze wyciągnęłam kamerzystę i fotografa na klatkę, gdzie prosto w nich z piętra wyżej rzucałam płatki róż na schody (chłopaki pełni poświęcenia kładli się na schodach, żeby zrobić jak najlepsze ujęcia) Nie mogę się doczekać tych zdjęć i filmu

No i w końcu dostałam info, że Łukasz już jest i jego rodzice też, tylko musi przejść przez bramę
Jak wszedł do pokoju serce mi zamarło! Wyglądał zjawiskowo!!!!! Mój przystojniak

Wręczył mi kwiaty, ja jemu przypięłam butonierkę i rozpoczęło się Błogosławieństwo… Zaczęła moja mama, która przy pierwszym (z dwóch zdań) zaczęła płakać, ale na całe szczęście przemówienie było tak krótkie, że nie zdążyła rozczulić się na dobre… mama Łukasza też miała załzawione oczy i co mnie bardzo rozczuliło, mój ojciec chrzestny też był wzruszony… Ale my się nie popłakaliśmy

Pojechaliśmy do kościoła podpisać dokumenty, wzięliśmy kilka głebokich oddechów i ruszyliśmy do wejścia kościoła...

Łukasz czekała na kilka kroków przed ołtarzem, a ja zaraz za świadkami wkroczyłam z tatą pod rękę w stronę ukochanego
Wyszła komiczna sytuacja, bo świadek zapomniał zostawić obrączki w Zakrystii i siostra (jak już byliśmy gotowi do wejścia, a najpierw wchodził świadek ze świadkowi, potem dopiero ja z tatą) przyszła do nas, żeby dać obrączki na tacę… a tu już organista zaczął grać a świadek nie mógł wyciągnąć pudełka z kieszeni jak mu się to w końcu udało to siostra zamiast od razu wziąć i ich puścić, zaczęła jeszcze mówić „oooo jakie śliczne pudełko” komiczna sytuacja, ale w końcu weszliśmy i powiem Wam, że to uczucie jakie się pojawia w czasie drogi do ołtarza jest nie do opisania! Nic z tego momentu nie pamiętam…. Nie wiem kto był, nie wiem kto robił zdjęcia, nie wiem kto się do mnie uśmiechał…. Widziałam tylko ukochanego czekającego na mnie, moment przekazania mnie przez tatę i podejście do klęcznika….

Kazanie było piękne!! Ksiądz fantastycznie do nas mówił o prezencie jaki daje nam Bóg, o miłości i o szczęściu… siostra Łukasza czytała hymn do miłości, a chór śpiewał cudnie!!!!! Na Ave Maria stanęły mi łzy w oczach i gdy Łukasz to zobaczył, to powiedział szeptem „zacznij myśleć o kurczakach”

Przysięga to moment, którego nigdy nie zapomnę…. Mówiliśmy ją z pamięci, patrząc sobie prosto w oczy, a wszystko płynęło prosto z serca z uśmiechem na twarzy Przy zakładaniu obrączki ukochany nie chwycił mojej ręki i nie wiedziałam za bardzo co z nią zrobić… i tak ją przybliżałam i cofałam… przybliżałam i cofałam widziałam to na filmiku i śmiałam się w niebogłosy…

Na koniec marsz Mendelsohna i wyjście… Nagle wybuchło konfetti, posypały się cukierki (ciężkie jak nie wiem co ) i grosiki…. Dzieciaczki pomagały nam zbierać i przeszliśmy do życzeń Dostaliśmy mnóstwo wina!!!! Ponad 40 butelek i tylko 5 bukietów kwiatów… z czego na drugi dzień 3 były już uschnięte i połamane
W większości otrzymaliśmy pieniądze, ale i kilka prezentów super uczucie tak oglądać, co się dostało i np. dziś wykorzystaliśmy komplet talerzy i filiżanek do obiadu z rodzicami i dziadkami mojego męża
Pogoda była świetna! Lekko wiało, ale dzięki temu nikt nie narzekał…. A jak się skończyły życzenia i ruszyliśmy w stronę hotelu, zaczęło lekko padać…. Więc pogoda pięknie wytrzymała do ostatniej minuty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 003_sample_04862.jpg (66,7 KB, 218 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01829.jpg (82,1 KB, 219 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19062011640.jpg (84,1 KB, 73 załadowań)

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-06-21 o 23:24
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:03   #402
lipus89
Rozeznanie

dobrej nocy Kochane
o nie nie zasnę bez relacji

frezyjka wspaniała relacja

Edytowane przez lipus89
Czas edycji: 2011-06-21 o 23:07
lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:03   #403
frezyjka85
Zakorzenienie

Gdy zajechaliśmy pod hotel, wszyscy już na nas czekali…. I nadleciał samolot (tata Łukasza z krótkofalówką w ręce instruował pilota co i jak) i przeleciał (3 razy) jakieś 20 metrów nad nami i zrzucił nam bukiecik róż co prawda nie wpadły prosto w ręce Pana Młodego, ale zaraz obok i podszedł po nie, a następnie mi je wręczył… goście byli zachwyceni tą atrakcją i ja sama też

Następnie powitanie chlebem i solą – tu mamusie też się prawie popłakały wejście gości na salę… no i na końcu nasze wejście mąż wniósł mnie na rękach, rozbiły się kieliszki i zasiedliśmy do obiadu….. Wiele nie zjedliśmy, bo trzymał nas stres przed pierwszym tańcem, który wyszedł cudownie były maleńkie błędy, ale nikt nic nie zauważył i wszyscy mówili, że ślicznie nam to wyszło

Przed wejściem na salę była zrobiona przez PMa tablica gości, a na stołach leżały ramki z naszym zdjęciem jak „malujemy” numery stołów na murze (oczywiście fotomontaż) co spotkało się z ogromnym zachwytem i część gości pozabierała te ramki na pamiątkę

Po pierwszym tańcu zrobiło się tak lekko na sercu, że w końcu mogę powiedzieć zaczęła się dla nas zabawa….. i racją jest, że własne wesele to najlepsza impreza na jakiej można być Wybawiłam się fantastycznie, potańczyła z wujkami, dziadkiem, kuzynami, kuzynkami i byłam przeszczęśliwa!!!

Zespół ADeHaDe to najlepszy zespół jaki mogliśmy sobie wymarzyć! Tak samo jak Hotel Novum w Niepołomicach! Orkiestra grała cały czas na żywo i dali czadu!!!!!!

Około 22:00 przyszedł czas na niespodziankę dla Pana Młodego…. Nic o tym wcześniej nie pisała, bo od początku do końca była to wielka konspira, żeby nikt z gości, a przede wszystkim Łukasz się nie dowiedział… jedynymi osobami, które cokolwiek wiedziały to byłam ja, moja świadkowa (która pomogła mi przy organizacji i napisaniu scenariusza) i moja mama….

Zabawa ta/przedstawienie polegała na tym, że rozpoczęło się od tych dźwięków http://barteq26.wrzuta.pl/audio/4BEtcrGhdQp/naloty na których dźwięk wpadło trzech chłopaków (mój najmłodszy wujek i dwóch chłopaków kuzynek) w maskach gazowych z wielkim hukiem i krzykiem, żeby porwać Panią Młodą chłopaki tak świetnie zagrali, że jak widziałam ich lecących miedzy stołami to sama się przestraszyłam i miałam wrażenie jakbym oglądała całkiem niezły film akcji jeden złapał PMa za ręce, żeby go ubezwłasnowolnić, a pozostali dwaj zaczęli mnie porywać – darłam się ile sił w płucach „Łukasz!!!!!!!!!! Łukasz!!!!!!!!!!!!” i wylecieli ze mną na korytarz I tak zaczęły się konkursy dla Pana Młodego…. Dostał czapkę pilota, wąsy i świadkowa rozpoczęła narrację… mój pseudonim był „Kobieta moich snów i obiekt mego pożądania” – bo tak mnie Łukasz w pierwszym etapie związku nazywał w smsach i na ten sygnał weszłam w obstawie tych trzech porywaczy, w kajdankach z czerwonym futerkiem (z którymi potem moja 4 letnia kuzynka latała po sali ) i zasiadłam na miejscu…..

Kapitan został poinformowany jaka zaszła sytuacja i że wraz załogą muszą wykonać kilka zadań…. Dostał kartki do przemówienia, które czytał i nagle na salę weszło 3 naszych kolegów ze studiów w niebieskich furażerkach na głowach, niebieskich apaszkach na szyi i z walizkami na kółkach w ręce (w których były: kamizelka, maseczka, pasek) ich zadaniem było wykonywać to, co przeczyta narrator – a była to instrukcja jak się zachowywać w samolocie – zasady bezpieczeństwa. To co chłopaki wymyślali, to było mistrzostwo – kupa śmiechu i humoru!!!! Ja się prawie popłakałam ze śmiechu

Treść instrukcji:
Na pokładzie naszego samolotu znajdują się 4 wyjścia awaryjne: jedno z przodu samolotu, 2 po środku samolotu – po jego prawej i lewej stronie, oraz 1 na końcu samolotu. W razie awarii należy udać się do najbliższego wyjścia awaryjnego, do którego poprowadzi Państwa podświetlana ścieżka na podłodze samolotu.
Jeżeli ciśnienie w kabinie gwałtownie spadnie, maski tlenowe wypadną samoistnie. W takiej sytuacji należy sięgnąć po najbliższą maskę, pociągnąć ją mocno do siebie i zakryć nią usta i nos, a elastyczną taśmę założyć za głowę i oddychać normalnie.
Kamizelka ratunkowa znajduje się pod fotelem. Jeżeli konieczne jest jej użycie, należy założyć ją przez głową, zapiąć klamrę. Kamizelka napełni się powietrzem poprzez silne szarpnięcie za czerwone uchwyty. Jeżeli kamizelka nie napełni się prawidłowo, należy napełnić ją samemu przez zawory
Teraz pokażemy Państwu jak dokładnie zapiąć i odpiąć pasy bezpieczeństwa. Pasy składają się z czarnego paska i klamry. Aby je zapiąć, należy włożyć pasek do klamry i zacisnąć go na jedną z możliwych dziurek. Aby odpiąć pasy bezpieczeństwa, należy mocno odgiąć pasek oraz wysunąć go z klamry.

Zadaniami pilota było odpowiedzieć na 3 pytania z naszego związku (datę rozpoczęcia związku, pierwszy film w kinie i pierwszy prezent ode mnie) oraz test na wzrok. Wydrukowałam listę, taką jak mają w gabinetach okulistycznych (od największych do najmniejszych liter) na której było:
- ZAWSZE BĘDĘ KOCHAŁ ŻONĘ
- BĘDĘ KUPOWAŁ ŻONIE KWIATY
- BĘDĘ PAMIĘTAŁ O WSZYSTKICH ROCZNICACH
- CHĘTNIE BĘDĘ NOSIŁ SWOJĄ ŻONĘ NA RĘKACH
- Z PRZYJEMNOŚCIĄ BĘDĘ PRZYNISOŁ ŻONIE ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA
- Z PEŁNĄ ŚWIADOMOŚCIĄ OBIECUJĘ W DALSZYM CIĄGU NIE WCHODZIĆ W KONFLIKTY Z TEŚCIOWĄ

I wszyscy się śmiali jak Łukasz to czytał, zwłaszcza, że na niektórych zdaniach udawał, że nie dowidzi
Na końcu 15 gości dostało białe kartki, z których mieli zrobić samoloty i Łukasz miał co najmniej 4 trafić do koszyka postawionego przed nim Trafił dwoma, a w międzyczasie półtora roczny synek mojej kuzynki wszedł na parkiet i zaczął te wszystkie samoloty, którymi PM nie trafił zbierać i wrzucać do koszyka i tak zaliczyliśmy pilotowi zadanie, dostał odznakę i kluczyki do kajdanek i mógł mnie uratować …. Włączona została piosenka http://sewarkrk.wrzuta.pl/audio/4ZC0...my_breath_away i zaczęliśmy tańczyć

Około 23:00 usłyszałam jak w mój mąż woła „żono” i składa mi życzenia imieninowe wyciągnął bukiet 15 wielkich róż i na koniec życzeń powiedział do mikrofonu „Kocham Cię” Jezuuuuuuuuuu, byłam wniebowzięta…. Potem inni goście składali mi życzenia, a od teściów dostałam wiśnie w czekoladzie i Euro na drobne wydatki na Krecie

Życzenia dla rodziców wyszły pięknie…. Lekko mi się głos łamał, ale wytrzymałam wręczyliśmy im kosze (potem też podziękowaliśmy świadkom) i zaczęliśmy tańczyć do mixu piosenek a ja wolę moją mamę i co powie tata….. fajnie to wyszło
Tort był piękny i pyszny, a oczepiny przy rytmach chłopaki nie płaczą i flintonów

Około 2:00 Łukasz puścił pokaz zdjęć, na którym wiele osób się popłakało…. Koleżanki ze studiów wybiegały zapłakane z sali – naprawdę przygotował to cudownie!

No i tak szybko leciał czas, że nagle zrobiła się 5:00 i orkiestra zagrała „ale to już było” , którą to piosenkę zatańczyłam z moim mężem….
W pokoju dostałam od męża prezent imieninowy – piękne perły w których wystąpiłam na drugi dzień…. A noc poślubna po 9 tygodniach oczekiwania na bliskość była cudowna

Tak minął nasz piękny ślub i wesele…. Było pięknie i nigdy tego dnia nie zapomnimy!!!

A na zdjęcia nie możemy się już doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19062011637.jpg (105,2 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19062011646.jpg (102,9 KB, 95 załadowań)
Stary 2011-06-21, 23:13   #404
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Frezyjka wyglądałaś ślicznie
Cudna relacja!
Gratuluję!!!!

Stary 2011-06-21, 23:20   #405
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

Frezyjko - relacja REWELACYJNA uwielbiam takie szczegółowe dzieki temu moge na chwile sie przenieść w inny świat i poczuć jakbym tam prawie byla. gratulacje - super ze wszytsko sie udało i że jesteście zadowoleni ! Wyglądałas zjawiskowo

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:20   #406
Niesforna_88
Wtajemniczenie

frezyjka85 pięknie wyglądałaś! fajnie, że się udało wszystko

ja też chce już swój ślub

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Stary 2011-06-21, 23:23   #407
margolka1986
Zakorzenienie

a ja z jednej strony chce zeby to było już a z drugiej boje sie ze za szybko zleci... a teraz jest jeszcze ta faza przygotowań cos sie dzieje i cały czas mam jakaś wizje tego dnia, a potem będą na pewno piekne wspomnienia ale pewnie tez żal ze juz po wszytskim - ale to juz bylo i nie wróci więcej..

wymianka książkowa

Stary 2011-06-21, 23:25   #408
Niesforna_88
Wtajemniczenie

a ja chce już szczególnie tą chwile w kościele a później będzie wspaniałe życie u boku męża

Jako jedność :
Stary 2011-06-21, 23:26   #409
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
a ja chce już szczególnie tą chwile w kościele a później będzie wspaniałe życie u boku męża
Ta chwila w kościele jest cudowna, wspaniała Przeżycie nieziemskie

Stary 2011-06-21, 23:31   #410
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Frezyjka

Cudownie wyglądałaś, piękna relacja! Oby takie szczęśliwe chwile zawsze Wam towarzyszyły!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:35   #411
frezyjka85
Zakorzenienie

dziękuję

przepraszam za brak interpunkcji miejscami, ale kopiowałam relację z zazdrośnic i wykasowało minki

mam nadzieję, że jest to w miarę do czytania

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
a ja z jednej strony chce zeby to było już a z drugiej boje sie ze za szybko zleci... a teraz jest jeszcze ta faza przygotowań cos sie dzieje i cały czas mam jakaś wizje tego dnia, a potem będą na pewno piekne wspomnienia ale pewnie tez żal ze juz po wszytskim - ale to juz bylo i nie wróci więcej..
kochana nie ma żalu! naprawdę..... pomyśl ile tego dnia zyskasz ukochanego męża... nowe wspólne życie nie ma co się smucić, że coś minęło tylko cieszyć się, że przez cały ten czas przygotowań włożyłaś tyle siły i energii, że TEN DZIEŃ wyszedł perfekcyjnie i cudnie!
Stary 2011-06-21, 23:36   #412
dottta
Zakorzenienie

Frezyjka super relacja i bardzo ładnie wyglądałaś!!

Ja z drogi pod ołtarz też niewiele pamiętam
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:37   #413
sweetieSS
Zakorzenienie

Frezja super relacja czułam się jakbym tam była tak oryginalnie z tym porwaniem, życzeniami dla Ciebie, ekstra!! i wyglądałaś ślicznie pokaż przystojniaka jeszcze i poczuję się spełniona
Stary 2011-06-21, 23:40   #414
Mustique
Lena

Cytat:
Idźdo kasy, powiedz, że chcesz druczek na podatek, wypisz, zapłać i nara

To siora robi imprezę z okazji rocznicy??
dzięki za info o urzędxzie skarbowym..ojdę i będę udawał głupieloka.. wezmę dzieci .. bęą wrzeszczeć to może nie będzie jakiejs wielkiej siary...

siostra robi takie spotkanko dla przyjaciół i rodziny... parenaście osób.. jakaś wyzerka, muzyka z wieży.. tańce, hulance i swawole... musze sie załapać.. dzieci oddam teściowej a ja w bale i tany...

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość

wszystkie do przedszkola posyłasz?
słiti.. to taki skrót myślowy.. tosia i fifi mają opiekunkę na parę godzin dziennie, a Majka do ogniska zerówkowego..

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Frezyjka śliczna relacja...
Stary 2011-06-21, 23:42   #415
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchufla Pokaż wiadomość

I prz okazji zaczeliśmy z TZ ćwiczyc nasz pierwszy taniec choreografia ułożona w połowie już więc idzie nam coraz lepiej hehe, a najbardziej dumna jestem z tego, że ściągnęłam sobie różne programy DJ-skie i sobie sama zmontowałam piosenke . Zmiksowałam, zloopowałam,zsamlpowałam, zwolniłam + rózne dodatki . Także mamy latino mixa i powoli ćwiczymy uklady

zdolniacha

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Byłam w mieście i przytaszczyłam 6 katalogów z biura podróży... Będziemy szukać wycieczki :P
Zrobiłam paznokcie u rąk i nóg = czyli zrobiłam się na bóstwo :P Za 30 min jadę do TŻ :P
pojechała i słuch po niej zaginął :P zazdroszcze Madery..

Cytat:
Przy tylu kciukach nie mogło być inaczej jestem panią magister obrona na 5

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziękuję

kochana nie ma żalu! naprawdę..... pomyśl ile tego dnia zyskasz ukochanego męża... nowe wspólne życie nie ma co się smucić, że coś minęło tylko cieszyć się, że przez cały ten czas przygotowań włożyłaś tyle siły i energii, że TEN DZIEŃ wyszedł perfekcyjnie i cudnie!
pieknie to napisałaś - masz racje to początej wspolnego nowego życia i zwienczenie przygotowan a potem tez bedzie cudnie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Frezja super relacja czułam się jakbym tam była tak oryginalnie z tym porwaniem, życzeniami dla Ciebie, ekstra!! i wyglądałaś ślicznie pokaż przystojniaka jeszcze i poczuję się spełniona
no własnie poka poka :P

wymianka książkowa

Stary 2011-06-21, 23:44   #416
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Mustique a jak z mężem się układa?

Stary 2011-06-21, 23:52   #417
Mustique
Lena

Cytat:
Mustique a jak z mężem się układa?
a dlaczego pytasz?
Stary 2011-06-21, 23:53   #418
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego pytasz?
Tak, po prostu Rzadko się zjawiasz to napisz co tam u Was

Stary 2011-06-21, 23:56   #419
Mustique
Lena

Cytat:
Tak, po prostu Rzadko się zjawiasz to napisz co tam u Was
bo jak mam czas.. to siedzę i pisze.. czasem tylko podczytuję.... nie wtrącam sie w rozmowę... czasami ciężko wbić sie w wrozmowę!
Stary 2011-06-21, 23:56   #420
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:

słiti.. to taki skrót myślowy.. tosia i fifi mają opiekunkę na parę godzin dziennie, a Majka do ogniska zerówkowego..
niech będzie i skrót
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości