|
|
#4021 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
O, widzę, że mi posta poprzedniego użarło
![]() Czy ktoś zamawiał ostatnio u Th? Czy poprawiła się jakość obsługi? Cytat:
Przyjdzie czas, to będę kombinować. Na razie do przetestowania trzy odżywki-gotowce. A, zobaczcie jakie śliczne krakeny http://shop.ebay.pl/km718/m.html?_tr...4.l1581&_pgn=3 Mam ochotę zamówić. Tym bardziej, że cena taka jak w PL.
|
|
|
|
#4022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie rónież ![]() Cytat:
Ta, kierunki wybrane... Tylko nie wiem,czy matura zdana ![]() Zgadzam się i również życzę szczęścia ![]() Cytat:
z moją matmą
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa szczęścia
kupiłam sobie bluzeczke i wypatrzyłam sandałkie w CCC z lasockiego, 130 zł ale chyba kupię, bo mają porządne buty.. a tak po za tym to mam szlaban na zakupy
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
ja sie boje tych wynikow
tzn matmy i histori, obydwa napisalam tak na 50-60% okolo (przynajmniej tak mi sie wydaje) wiec szalu nie ma ![]() Cytat:
dzisiaj kupilam kolejne kolczyki i lakier granatowy ![]() ii znalazlam buty do sukienki czerwone za 49zl tylko musze powiedzec temu pajacowi zeby sie zmierzyl ile ma wzrostu bo te buty ze 12cm maja spokojnie ale na platfomie, wiec nie czyje sie tak wysokosci i stopy mniej pieka
|
|
|
#4025 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z geo liczyłam na 60%
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka ta zielen? Ciemna czy jasna, taka seledynowa?
![]() a to prawda ze jak z rozszerzonego masz mniej niz 30% to wtedy jest 0 punktow? na podstawie tez tak licza dodatkowy przedmiot?
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się wydaje,że jak masz bardzo mało % to nie masz nigdzie wpisane,że w ogóle zdawałaś ten przedmiot jako dodatkowy.
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2011-06-21 o 17:55 |
|
|
|
|
#4029 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Ciemna, ale nie jakoś bardzo. I chyba lekki brokat w niej jest, z tego, co pamiętam
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Obecnie każdy przedmiot rozszerzony, to przedmiot dodatkowy. Nawet jak masz 1%, to masz 1%. I jak na studia się liczy ten przedmiot, to masz ten 1% do przodu
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
a no to spoko
ja i tak tylko z ciekawosci pytam, bo nic rozszerzonego nie zdawalam a historie dodatkowa jakos napisalam, wiec sie liczyc bedzie ciekawe czy polski zdalam Chatul, a Ty w jakim wieku jestes? rozumiem ze sie uczysz jeszcze, ale LO czy juz studia?
|
|
#4032 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratuluje oczywiscie
|
|
|
#4034 |
|
ma zielone pojęcie
|
Wyślę Ci PW. Nie chcę tego na forum publicznym pisać
|
|
#4035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do wysuszania skóry to nie wiem bo naprawdę ponad pół roku nie używałam minerałów, teraz poużywam trochę i zobaczymy Cytat:
Napisz co kupiłaś w Naturze ![]() Cytat:
) psikadło do włosów Kupiłam wreszcie maseczkę Joanny z miodem i cytryną Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-21 o 19:12 |
||||
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam
|
|
#4037 | |||
|
|
Cytat:
].Za to korci mnie na torebkę, miałam już nawet upatrzoną jedną, ale wykupili ten model we wszystkich sklepach w mieście zanim się ostatecznie zdecydowałam Teraz mam na oku kolejny... Chyba w piątek zaciągnę TŻ i niech mi doradzi... ![]() Limit kosmetyczny mam już prawie wyczerpany w tym miesiącu, ale te krakeny... kuszą ![]() Nie wspomnę o pięćdziesięciu milionach gadżetów z ebaya, które chciałabym mieć i bez których nagle nie mogę żyć, chociaż obywałam się bez nich przez całe dotychczasowe życie Niby grosze kosztują, ale jakby tak zebrać to wszystko razem... same wiecie ![]() Cytat:
Inglot moim zdaniem przereklamowany. Mam kilka sztuk i są rzadkie, potrzebują 4 warstw, a trwałość nie lepsza niż Wibo/wręcz słabsza nawet, szkoda przepłacać. ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Tutaj wyszłam od 'hair twister' i znalazło takie najtańsze za 8 zł, ale poczytałam i sprawdziłam 'hair donut' i 'hair twist' i wyszło ![]() Czasem nazwa właśnie nie jest taka oczywista i trzeba kombinować
|
|
|
|
#4038 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim rekordem zużycia kasy na eee... nazwijmy to, drobiazgi, jest 1500zl !! Więc gdy kasy przybywa, wydatków też, teraz się strzegę Widzę, że Wy też nigdy nie próżnujecie ![]() Dziękuję, bardzo miło Cytat:
I na jakie masz ochotę?!Ja mam na razie: Dwa Masterpiece Max - brązowy i czarny, jeden L'Oreal Collagen Volume, 2000Kcal i na dodatek mama ma Experience Max Factora, a siostra 4d Lash Architect, więc maziam się wszystkimi, a pod to ulubiona baza biała Lancome ![]() Patrzę na te ebaye co pokazałaś i też mam ochotę zamówić, cokolwiek Bo wszystko takie łaaadne ![]() Teraz powiedz mi tylko jak nakładać równo lakier na paznokcie i będziesz miała poplecznika ![]() ![]() Jak mogą paznokcie boleć?? Cytat:
Ogólnie to masz ciekawe zainteresowania ![]() Dziękuje Wam dziewczyny za życzenia szczęścia, kochane jesteście wszystkie BTW, czy któraś ma jakiekolwiek pojęcie jaki dział prawa jest najbardziej aktualny jeśli chodzi o zapotrzebowanie (prawa cywilne, administracyjne etc)? |
|||
|
|
|
|
#4039 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coś Ty takie miałkie kierunki wybrała ? Gdzie Ty po nich pracę znajdziesz i za ile ? No, może jeszcze kartografia. To może lepiej geodezja. Szukaj takich, które Ci chlebuś z masełkiem zapewnią .
Widziałam dzisiaj "na żywo". Moja Psiapsiółka se walnęła . Granatowe. Dziwaczne toto straszliwie. Rób poka, poka . Coś Ty ! Jak będzie niższy, to Ci w tańcu głowę w cycuchy wsadzi Nie lubię kosmetyków z tej firmy. Gratulacje ! Nic, bo nie doszłam. Przecudnej urody junak mnie zbałamucił. Platonicznie, Świntuszyce. Platonicznie { } ! A cudny był jak Domagarov, w roli Bohuna : sama dzikość i namiętność . Gryzłby mnie jak surowy boczek. Oj, kosmate sny będę miała ...Cytat:
Moje też. Pamiętam, że nic tylko zamawiałam i bełtałam dla wszystkich bliższych i dalszych znajomych. Ile to już lat temu ? Cztery ?! Cytat:
- na pierwszym miejscu : prawo podatkowe - koniec świata nastąpi, a fiskus przetrwa; - na drugim miejscu : prawo cywilne - dopóki będą ludzie, dopóty będą i rozwody, no i najbardziej lukratywne; - na trzecim miejscu : prawo morskie - mało popularne, a bardzo potrzebne, to i o pracę łatwo. Dobranoc . A ja idę koty ganiać. |
||
|
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, byłam z moim psiskiem na spacerze i przypałętał się jakiś młody sznaucerek, zaczął ją zaczepiać więc moja oczywiście też do zabawy. I nagle jakoś musiała go nadepnąć albo coś innego mu zrobiła (w końcu ponad 20 kg waży), że ten sznaucerek zaczął piszczeć a kiedy wstał kulał na łapkę Gdybym mogła to bym się pod ziemię zapadła pod spojrzeniem jego właścicielki... Mam kurczę nadzieję, że moja psica nie uszkodziła go za bardzo i nie będzie kulał...
|
||
|
|
|
|
#4042 | ||||
|
|
Cytat:
O kurczę... co to musiały być za drobiazgi ...Cytat:
Tego Masterpieca też kiedyś chciałam Cytat:
![]() Nie mam pojęcia, jak równo nakładać lakier. To pewnie przychodzi z praktyką. No i dużo też zależy od samego lakieru. Jak trafisz na bubla to i święty turecki nie pomoże ![]() Jak mam smugi to po prostu dodaję kolejną warstwę i taki zabieg sporo wyrównuje. Staram się też ciągnąć warstwę przez całą długość paznokcia i nabrać odpowiednio dużo lakieru, żeby nie zabrakło na końcówki. A najlepiej jak pędzelek jest szeroki, to od razu go rozpłaszczam na płytce i robię jedno pociągnięcie. Jak jest węższy to staram się ograniczyć do dwóch - z lewej i prawej. A ten ból paznokcia bardzo specyficzny... czułam się wtedy jakby mi ktoś imadłem płytkę miażdżył. Też się zdziwiłam, że to w ogóle możliwe. A jednak. Ten jeden jedyny raz. Brrr... Cytat:
Oj Kasia, Ciebie to się humor trzyma ![]() You made my day, jak to się mówi
|
|
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie jak nie zdasz na 30% to "nic się nie dzieje"Gratuluję Musisz później napisać,czy jesteś zadowolona ![]() Cytat:
![]() Możecie mi,Dziewczyny, pomóc? Chciałabym kupić coś drobnego i taniego siostrze z kosmetyków jest kompletnie zielona jeśli chodzi o włosy czy makijaże i chciałabym ją jakoś zachęcić do "dbania o siebie" macie jakieś pomysły? Wiem,że ma peelingi, jakąś maseczkę, żele pod prysznic i jedną odżywkę z Joanny
|
|
|
#4044 | ||
|
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało. Może to tylko z powodu bólu tak kulał, bo wiadomo, że on jeszcze trochę 'trzyma' po całym zdarzeniu. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Pierwsze, co przyszło mi na myśl to tusz do rzęs Essence MultiAction różowy. I w ogóle kolorówka tej firmy ![]() Kolorówka Sensique albo My Secret też jest niezła. Pędzelki do makijażu ![]() Lakiery do paznokci - Wibo, Golden Rose [Miss Selene] dobre i tanie ![]() Pachnące mgiełki owocowe z Natury - Tutti Frutti. Toniki Uroda, Pollena Eva, Celia. Bajery typu masła do ciała, olejki do kąpieli [Joanna, Farmona, Ziaja] I w ogóle pół drogerii się nadaje
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nie ma u mnie Natury ani Rossa
chociaż może namówię tatę na wyjazd do miasta niedaleko,gdzie jest Ross,bo chcę sobie kupić krem na rozstępy
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już kiedyś miałam tę maseczkę i bardzo ją lubię
Cytat:
![]() Powiem Wam też, że to psikadło z Gliss Kura jest całkiem całkiem
|
|
|
|
|
|
#4047 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawo morskie? Czy masz moze wiecej do powiedzenia na ten temat? Studiowac bede w Norwegii I dopiero za dwa lata, ale juz sie przygotowuje, ale prawo morskie - zagielas mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masterpiece jest cudny. Zawsze kupuje inne, ale i tak koncze z jednym Masterpiecem w kosmetyczce. Te tansze marki mi nic nie mowia, bo tutaj ich nie ma Bede sie miec na bacznosci, podgladajac te wszystkie produkty ![]() Ohoho, chyba bede musiala sprobowac jeszcze raz. Z Twoimi radami Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4048 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ócz swych głębią mroczną ! Kawkę se jedynie z nim siorbłam w barze u Psiapsółki. No, ale cóż ... Cacany taki, że kudy mi tam do niego. A ręce jakie owłosione Cytat:
Nic mu nie będzie ! Pewnie było więcej strachu niż bólu. Niech się maluch uczy respektu dla większych. Ja zrobiłam drugie podejście do False Lash Effect . Nijak mi podpasywać nie może. Szczególnie ta jego szczoteczka. Jak już pisałam - od lat używam Chanel Inimitable . Jak dotąd nie spotkałam lepszego, a że cena obecnie wyjątkowo zaporowa, szukam czegoś tańszego. Muszę spróbować coś z tych, o których piszecie. Cytat:
Bardzo dużo zależy od pędzelka. Ja, jak trafię na jakiś dobry, to go sobie zostawiam i używam do innych lakierów. Cytat:
![]() Cytat:
Asia dobrze radzi. Chyba Ty sama wiesz, co siostra lubi : makijażować się, pluskać w pianach czy balsamować i namaszczać. A może głupnie na punkcie włosów ? Cytat:
A tak na ucho Wam powiem : te wczorajsze zderzenie z Adonisem, zmobilizowało mnie. Dobrze prawił mój Pan od angielskiego ze szkoły średniej : myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny. Robię sobie dzisiaj dzień domowego SPA. A więc : prysznic, peeling po całości, namaszczę się wonnymi balsamami,depilację tu i ówdzie, maskę na młodość i nareszcie { ! } : manicure. A potem ... Potem będę leżeć, pachnieć i czekać. A nóż widelec ... Dziewczyny, w telewizorni ostatnio reklamują jakieś nowe balsamy nawilżające DOVE. Wiecie coś więcej na ich temat ? Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4049 | ||||||
|
|
Cytat:
A nie masz tam jakiegoś hipermarketu? Może jakiś zestaw pielęgnacyjny Ziaja jej skompletuj? Dobre i tanie kosmetyki mają ![]() No to czekam, aż mi się obecne psikadła pokończą. Do zużycia jeszcze dwa mam chyba, w tym jedno już rozpoczęte ![]() Cytat:
Essence powinno gdzieś być u Ciebie Golden Rose jest francuska, zdaje się. Cytat:
Bier go Kasia Cytat:
![]() Przynajmniej nie stracisz 200 zł na eksperymenty z wysoka półką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach, przydałoby się gdzieś na takie zabiegi wypad zrobić... Nic nie wiem o Dove, niestety. Jakoś nie lubię tej formy i nigdy nic nie używałam.
|
|
|
|
#4050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego czekania ![]() ![]() Cytat:
Wczoraj dostałam ulotki(aż dwie ) z Ziaji i ku mojemu zaskoczeniu kilka próbek, których ponoć nie wysyłają aż mi się humor polepszył.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

tylko ciapnelam do oliwki jaks protein 

Szczęścia życze 

. Ale to i dawno było. Także naprawdę warto testować. W razie czego dużo się nie traci 

} ! A cudny był jak Domagarov, w roli Bohuna : sama dzikość i namiętność . Gryzłby mnie jak surowy boczek. Oj, kosmate sny będę miała ...
O kurczę... co to musiały być za drobiazgi