|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
a co to za peeling? |
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że znajomej teściu zmarł na weselu brata od jej męża. Miałyśmy się bawić razem na weselu w sierpniu, ale chyba nie pójdą. A jak pójdą, to będą tylko siedzieć.
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- http://www.cosmeticline.pl/zabiegi/1...witacyjny.html W tym salonie nie byłam, ale opis tego mi się spodobał. Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-06-21 o 19:57 |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż Ja już czyściutka i pachnąca szybki peeling sobie strzeliłam i siedzę z maseczką na buzince- korzystając że małża nie ma jeszcze ![]() Ciekawe czy mięta już mi wystygła
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Podmuchaj mięte
A tak na serio, najlepiej ciepłą pić, bardzo ciepłą jeśli ma pomóc. Mój małż na zgage bierze renie.
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem poczekałam na kąpiel, aż mężuś wróci z pracy. Dawno nie mył mi plecy. Wczoraj było podwójnie, bo najpierw żel pod prysznic, a później peeling. Trzeba przyznać, że się przykładał do masażyku tym peelingiem. Może ma wyrzuty sumienia, że ciągle go nie ma ostatnio.
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo małża, znikam do niego.
![]() Wpadne, jak będzie spał
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka powiedziała mi, by po peelingu nakładać ampułkę (jeśli się ma w domku) a później maseczkę. Ja myślałam, że nie używa się tego razem, tylko tak naprzemiennie. Maseczkę można trzymać dłużej niż pisze na opakowaniu. Im dłużej tym lepiej.
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Zbliża się północ. Środkiem drogi biegnie przerażona kobieta, za nią groźnie posapując sunie jak czołg wielkie chłopisko. Strach pozbawia kobietę sił i krzyczy ona do faceta: - Może mnie pan zgwałcić, tylko proszę mnie nie zabijać. Na to napastnik: - Pieszczoszka! Gwałć się sama, ja muszę zdążyć na ostatni pociąg! |
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale gdzie dosięgłam, tam zrobiłam.... prawie całe plecy ![]() Choć oczywiście było by przyjemniej gdyby On to zrobił
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero tragedia ![]() Cytat:
![]() ok ja tez bede zmykac do meza |
||
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przy tym peelingowaniu plecków było bardzo przyjemnie. Normalnie zaczęłam wzdychać w tej łazience. W salonie czarł prysł, bo powiedziałam, że mam okres.
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Koleżanka co mnie wystawiła ostatnio strasznie przeprasza. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Zjadłam dziś dwie super duże gałki lodów |
|
|
|
#4181 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Ja właśniyle e skończyłam rozmawiać z mężem. Chociaż t---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Halo halo jest tu kto? |
||
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś wielkie smaki na słodkie. Usprawiedliwiona jestem, bo mam trudne dni. Trzeba je sobie jakoś umilić. Kitkat bardzo dobry, zjadłam dwa naraz.
Potem będę się odchudzać. |
|
|
|
#4183 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4184 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
10 lipiec Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ledwo się ruszam...takie dobre żarełko było Ostatnio niestety ciągle coś robiłam po godzinach...ale zaczynam być za bardzo zmęczona i niewyspana. Cytat:
![]() A pierwsza rocznica 10 lipca. Świętowanie z mężem udane ![]() Jutro znowu do pracy, ale potem dłuuugggiii weekend |
|||||
|
|
|
#4185 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taką "zapiekankę" robię na patelni. Chyba że drobiową "szynkę", albo polędwicę wieprzową. Generalnie nie można jeść szynki wieprzowej, tak samo jak mięsa wieprzowego. Wiem, wiem możesz mieć dość tych uwag ale to tylko moje dobre rady starej dukanki. ![]() Niee, pelargonie różowo białe, ciemno różowe i białe surfinie. Mam nadzieję że mi ładnie się rozwiną bo jakieś zdechlaki ostatnie były. :/ Ale to takie dukanowskie, bez mąki, tylko ze skrobi kukurydzianej mleka i jajek i słodzika, nie tuczące. A ser biały z jogurtem i słodzikiem i aromatem waniliowym. ![]() Ale to nie sen To prawda! Klepię się w czoło ręką w nocy jak śpię, a jak mi spadnie to znowu na czoło wędruje i tak całą noc...Nieraz mąż widział. Ja też jogurt teraz zjadłam.
|
|
#4187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nieźle masz z tą reką ja chyba muszę też poprosić męża żeby mnie przyfilował bo mnie rano też ręce bolą. Może ja też coś nimi modzę
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
A kisisz sama? Same kisicie?
Ja ostatnio kisiłam i pachniało koprem i chrzanem w całym domu. Mój też renie bierze i to prawie codziennie. :/ Ciągle ma zgagę wieczorami. A my 6 lat temu, też zleciało.
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4190 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja tak wcześnie jestem, bo szkrabek uciął sobie drzemkę. Nigdy nie śpi o tej porze i siedzieliśmy i słuchaliśmy muzyki ja za chwilę patrzę, a Bartuś śpi. Przeniosłam go tylko do łóżeczka. Chciałabym być z Wami częściej, ale niestety brak czasu i w sumie mogę tylko wieczorami posiedzieć. Teraz mykam na śniadanko, bo coś mnie ssie hehe Może będę wieczorkiem, ale nie obiecuje, bo jak już pisałam przyjechała ciocia z Niemiec i dzisiaj grila urządzają no i czy będziemy to zależy od Bartusia, bo przeważnie chodzi wcześnie spać. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
ale mature na szczęście zdałam.
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Mamba pociesz się, że będziecie mieć swoje własne mieszkanie. Na wakacje możecie spędzić w okolicach, nad staw jechać np. Rano pojedziecie i wieczorem wrócicie. Możesz odwiedzić rodziców, itp.
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Ja mam dzisiaj cudownie rozpoczęty dzień! Mężuś mnie obudził rano za pomocą wielkiej, czerwonej róży Wczoraj już drzemałam jak wrócił od kolegi, ale się przebudziłam jak wpakował się do łózka i chwilkę pogadaliśmy, ale kwiata wręczył mi dopiero dzisiaj Z rana zabawiłam się w mamusię brat ma zakończenie roku i razem z mamą jego kolegi pojechałyśmy po kwiaty dla nauczycieli a nawet spoko, równa babka ta mamusia ![]() Obejrzałam wczoraj tego Łabędzia- super film uwielbiam takie pokręcone fabuły, gdzie nie wszystko jest do końca dopowiedziane ![]() Natalie Portman jest cudowna w tej roli zasłużyła na Oskara Dzisiaj rano na wadze był 1kg mniej
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie mogłam się wygramolić z łóżka- jak zazwyczaj rano, a mężuś nudzi i nudzi, no to otwarłam oczy a tu przed nosem róża i całujący mężuś Potem jeszcze śniadanko mi przygotował i kawę, ale tu już czas gonił więc w pośpiechu jadłam ![]() Jak się okazało, myślał że będę wychodzić wcześniej od niego i zostawił różę na mojej torbie, Muniek- wielbiciel przyrody, wywlókł ją pod ławę dzięki czemu nie ujrzałam jej nad ranem jak szłam do sikania Ty razem dobrze się stało że Muniek maczał w tym swoje lepkie łapki, bo miałam miłą niespodziankę, a jak bym wcześniej różę ujrzała to było by o wiele mniej romantycznie
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu codownie
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No przeczytałam wszystko teraz tylko coś po odpisywać ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Zazdraszczam róży ale romantyczny ten Twój mężuś
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Arnama, super gest ze strony męża. :arnama: Swietny mialaś poranek
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o zakupach agd przez internet?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

ale sie maz cieszy
Pokaż
szybki peeling sobie strzeliłam i siedzę z maseczką na buzince- korzystając że małża nie ma jeszcze
A tak na serio, najlepiej ciepłą pić, bardzo ciepłą jeśli ma pomóc. Mój małż na zgage bierze renie. 

e skończyłam rozmawiać z mężem. Chociaż t

To prawda! Klepię się w czoło ręką w nocy jak śpię, a jak mi spadnie to znowu na czoło wędruje i tak całą noc...Nieraz mąż widział.
i teraz jogurt
Nieźle masz z tą reką ja chyba muszę też poprosić męża żeby mnie przyfilował bo mnie rano też ręce bolą. Może ja też coś nimi modzę