Scent Bar XXIX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 23:28   #3151
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ale czemu ma marudzić
deszcz mówisz no to, ja nie wiem, a może jak już ten remont u mnie będzie to sobie pokój w stolemie wynajmiemy
A bo ciągle marudzi Przebiera w tych autach,jakby wyspę na Atlantyku co najmniej kupował A jak znajdzie coś ciekawego to albo na drugim końcu Polski,albo sprzed nosa mu zwiną

Chyba normalnie będę losować-jechać czy nie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:52   #3152
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja, od wielu lat

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

torbiele masz pod kolanami? na usg nie wszystko wychodzi więc się nie poddawać, jakby co to jest rezonans jeszcze a może polecić Ci mojego lekarza? dobry jest i drogi

Dziękuję zbiorowo za kciuki, głaski i przytulasy w sumie to pomogły chyba, chociaż nie wiem czy to można tak nazwać
Jak mi się pogarsza to już konkretnie, bo znów się kwalifikuję na artroskopię, to już czwarta moja będzie, jestem weteranką terminy na kasę chorych są prawie 1,5 roku, więc plan jest taki, że się zapiszę do kolejki i zobaczymy jak będzie jak przestanę chodzić (dotychczas to było zawsze następstwem pogorszenia) to będziemy myśleć... albo na blokadach doczekam albo wybulę 5 tys na prywatne krojenie Także lepiej abym chodziła jednak. No i po artroskopii oczywiście nie będzie do końca dobrze, ale to już tak na zawsze, przyzwyczaiłam się do tej myśli i już nauczyłam się żyć bez niektórych czynności (biegania, chodzenia po schodach, górach, kucania, klękania itp) Aczkolwiek i tak dobrze ze diagnoza jest z tego się trza cieszyć
matko bosko - weteranka zaiste - tak to jusz jest pomorek chodzi po ludziach - nie ma że z wiekiem - straszne to, młodym podcinam skrzydełka, ehhh współczuję

a o namiar poproszę na wszelki wypadek, ja mam dr z Zabrza/Gliwic i na razie spoko loko ale nigdy nie wiadomo

Cytat:

napisałam egzamin raczej nie za dobsz ale napisałam i mam wolne do ogłoszenia wyników czyli do 30.06
no ale jak czujesz tak na prawdę? że do przodu? bo to ocen nie ma ? tylko tytuł? paiór ? kwalifikacje ? że albo albo?

edit: tam miało być papiór a nie pawiór

FLO - jusz doczytałam
Cytat:
uwialbiam to uczucie kiedy jest "po" i można odsapnąć już bez względu na wynik

weekend deszcz to standard, ładna pogoda jest tylko w środku
ja też teraz widzę jak można to jeszcze odczytać

a ja lofciaaam deszcze i wołam o jeszcze

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Kufa, obiecałam se, że jak schudnę ile tam mi się marzy (no comments) to se sprawie obów w stylu Litów czy jak im tam. I nie wiem gdzie szukać.
O tego typu http://moda.allegro.pl/asos-czarne-b...680031401.html
http://cgi.ebay.co.uk/New-TOPSHOP-AT...item3f0b1ebaf2
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Rozmiar 38/39.
zanożyczkiste są one zaiste

to się nazywa seksi mammmmmma
w takich to nawet ja " za-nic-w-swiecie-nie-lubiąca-zwracac-na-siebie-uwagi" bym chętnie wyszła - są ponad moje zamknięcie w sobie

chodziłabym se w takich nawet po domu - w sumie łapię się na tym ze perfum też używam głównie w zaciszu domowym - nie lubię nimi zwracać na siebie uwagi ale to jusz chyba podpada pod leczenie

nie wiem czy nadrobię bom śpiąca dziś znóf kokufa

Polly - współczuję akcji graffiti na torebce - ale przyznaj że nie robiłaś sobie nadziei?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A bo ciągle marudzi Przebiera w tych autach,jakby wyspę na Atlantyku co najmniej kupował A jak znajdzie coś ciekawego to albo na drugim końcu Polski,albo sprzed nosa mu zwiną

Jeśli kupujeta używkę - to tak chłopy marudzo - to ich że tak powiem konik - częste - no ale chyba nie jesteście bez auta w międzyczasie? choc faktycznei wszystko ma swoje granice bo coś dawno temu w Ameryce wspominałaś że ma kupić - no nieładnie nieładnie

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
badałaś poziom 25(OH ) D ( metabolit vit D ) ?
uprzyj się tez przy badaniu rezonansem magnetycznym , z kolanami i nadgarstkami nie ma żartów,
a to miekkie pod kolanami nie bolało albo nie swędziało cię, nie było zaczerwienione?
zanotowałam - nie - nic mi się nie robi - ona, lekarka mnie tym oświeciła - a ja myślałam całe zycie ze to normalne (ostanio puchło bardziej ale sie zmniejszało)

Cytat:

Mnie się zawsze podobały wysokie wnętrza Chociaż... 4,5 m to praktycznie wysokość mojego pokoju x 2
mnie teeeeeeesz mrrrrrrrrrrr - są bardzo moim zdaniem zmysłowe, tzn jak wchodzę do jakichkolwiek pomieszczeń w tak wysokich kamienicach to myślę o jednym - jakby to było tu... działają na mnie jak kocimiętka
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
wiecie, co usłyszałam, jadąc z niewidomym kolegąz zajęć tramwajem? Poza różnymi komplementami na moj temat (lubię, jak tak mówisz itp) "Nie jestem normalny- nawet teraz, kiedy tramwaj tak trzęsie, czuję się bardzo pobudzony- może lepiej, żebyśmy już wysiedli". Fajnie, co?
Nie wiedziałam, co powiedzieć i coś tam udałam, że nie dosłyszałam, nie zrozumiałam...

Rozterko- najpierw te najbardziej odjazdowe:
Załącznik 4039847
nooo

a te buty - mają wszystko piękne - trzymałabym je na półce z perfumami i patrzyła sobie jak na dzieło sztuki - i tak, mam nierówno pod sufitem i baaardzo mi z tym dobrze

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-06-21 o 23:46
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 00:02   #3153
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Uh, umalowałam framugi i kuchnię, jeszcze mi zostały jakieś pierdoły do zrobienia...
Ale mi sie nie kce.
Kobieta pracująca! Jesteś niesamowita!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
"Lidzie mają tendencję do wybierania partnerów, których ciało posiada podobny odsetek tłuszczu co ich własne"
no ciekawe, ciekawe- ja ważę +- 54, a W. 125

Cytat:

czadowe ja bym się w nich zabiła
Właśnie to jest w nich najlepsze- wyglądają niebotycznie, a są super stabilne i wcale nie czuje się wysokości
Zazwyczaj jest odwrotnie...
Żeby mi tylko nogi już odpuchły- strasznie wyglądają, myslałam, że może na wystających worach pod oczami si ę skończy, ale nie... Na szczęście jeszcze tylko 4 dni brania- no i czuję, że mi się polepszyło

Ewusiu, bardzo współczuję sytuacji nożnej

Cytat:
wyniki w przyszłym tygodniu
a poszło b. dobrze na niczym nie "stanęłam", po prostu rozwiązywałam i rozwiązywałam pare baboli walnęłam, ale jestem b. zadowolona, jak na ten poziom przygotowania, to wręcz zarąbiście mi poszło
Wspaniale!

Ja jutro z Guciem do klubiku
Słuchajcie, zaczął mówić swoje imię- co prawda w Jego wydaniu brzmi "Sio"- ale zawsze

Kochani, kupować Pamplelune? Bo tak mi się, kurcze, wydaje, że nawet jak jakieś perfumy mi się podobają-np. po wizycie w Sephorze, to jak się nimi wypachnię i zadam sobie pytanie, czy je chcę- to odpowiedź brzmi : "Mogę mieć, ale nie muszę"- co to się porobiło???

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

a te buty - mają wszystko piękne - trzymałabym je na półce z perfumami i patrzyła sobie jak na dzieło sztuki - i tak, mam nierówno pod sufitem i baaardzo mi z tym dobrze
Też o tym pomyślałam- szczególnie, że flakonów coraz mniej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 00:04   #3154
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
tylko tytuł? paiór ? kwalifikacje ? że albo albo?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
mnie teeeeeeesz mrrrrrrrrrrr - są bardzo moim zdaniem zmysłowe, tzn jak wchodzę do jakichkolwiek pomieszczeń w tak wysokich kamienicach to myślę o jednym - jakby to było tu... działają na mnie jak kocimiętka
łostatnie tango, sliver, single white female itp.

i pozdro dla Flosika, i dziecka 102

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2011-06-22 o 00:06
Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 00:07   #3155
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

no i zostałam bez torebki na wesele , obeszkam wszystkie sklepy i nie ma czerwoneh małej torebki niesatynowej
są ! na pasażach - stoiska torebkowo-portfelowe - mam je w każdym hipermarkecie - no uginajo się - sama mam czerwoną ale kolor makowy - tylko ona mi sie nie podoba - bo nie jest kanciasta ale tania była i kupowana na szybko szybko jak znajdę linka wkleję - bo nie mam czym obfocić

aaa masz tam jakiś targ osiedlowy czy cuś? gdzie jest hasie szkło barachło? bo tam tesz dajom fajne portfele i torepki - cąłkiem całkiem 20zeta za portfel a dobry trwały i ładny

Cytat:

A najważniejsze, że skończyłam obrazek dla Taty i mam za co kupić Pamplelunę!
kurdeu znóf nie zdążyłam napisać ze z tej trójki wytypowałabym ze zaweźmiesz to ( na pierwszy ogień )
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

mysleu o drzewi prawdziwym-dembie, klonie

hmmm a co jak urośnie i spadnie z ęntego piętra na ludzióf? co na to przepisy budowlane? do ilu metróf można hodować drzewo na fefnastej kondygnacji??????

Cytat:

Czytałem gdzieś, że to częste u facetów jest, tzn. takie "pobudzenie" na skutek wstrząsów pojazdu znajdującego się w ruchu (podobno szczególnie na tylnym siedzeniu autobusu, no i nie powiem, coś w tym jest, aczkolwiek nie zawsze)

Czas edycji: 2011-06-22 o 00:08
Stary 2011-06-22, 00:08   #3156
justynaneyman
Zakorzenienie

Mić, podasz linka do wątku o drazniących słowach? Poproszę!

Wybaczcie, że znowu wklejam, to dla Rozterki
ryłki.jpg

Stary 2011-06-22, 00:13   #3157
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

łostatnie tango, sliver, single white female itp.
hue hue - no tyż - choć ostatnio bardziej lokalnie - na mieście w gabinecie lekarskim i u znajomych rodzinki w Gliwicach - normalnie asz sie wyłączyłam - i z tego co mi wiadomo nikt nie wypadł był z balkona - te balkony to secesja cheba - dobrze gadam?

żaliłam się kiedyś Kamenie że moja ciotka rodzona ( b. lubię) przykryła te parkiety kamienicowe Pamelami to było jak mokrą szmatą w pysk ( niby tłumaczy ją parter i przeszywające zimno) ale do dziś płakać mi się kce

Czas edycji: 2011-06-22 o 00:20
Stary 2011-06-22, 00:35   #3158
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Kufa, obiecałam se, że jak schudnę ile tam mi się marzy (no comments) to se sprawie obów w stylu Litów czy jak im tam. I nie wiem gdzie szukać.
asos to wspólne zakupy na fisaszu robiom Dominkab się zaopatruje i zadowolona bardzo jest

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Chudego P. to fidziałam, ale nie na tym zdjęciu, które wrzuciłaś na kwilkę
i koniecznie kcesz jeszcze raz na tym, na kwilkę

Cytat:

hmmm powim tak zakup auta ważna rzecz, wiem coś o tym to losuj, a ja czekam na info

Cytat:
no ale jak czujesz tak na prawdę? że do przodu? bo to ocen nie ma ? tylko tytuł? paiór ? kwalifikacje ? że albo albo?

FLO - jusz doczytałam
ale nie klaskaj jeszcze, bo ja bym siebie nie zdała

Cytat:
no ciekawe, ciekawe- ja ważę +- 54, a W. 125

Wspaniale!
ad1. a my z P tyle samo, albo on mniej i wyższy jest 15 cm

ad2. jeszcze się nie cieszymy

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
i pozdro dla Flosika, i dziecka 102
i 102 pozdrawia

dziś wyrył ziemie z doniczki/kfiatka i wskoczył do talerza zupy letniej dzięki Bóg

i strasznie zawzięty na moje paznokcie jest usiłuje obgryźć

Cytat:
Załącznik 4040853
czerwone gratuluję, pikne

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-06-22 o 00:37
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 00:42   #3159
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ale nie klaskaj jeszcze, bo ja bym siebie nie zdała

ad2. jeszcze się nie cieszymy
dobra - nie cieszę się

cieszmy się zatem że nie Ty oceniasz

Cytat:
dziś wyrył ziemie z doniczki/kfiatka i wskoczył do talerza zupy letniej dzięki Bóg

to chłopak jest - dlatego

a może on coś z tymi pazurkami Ci sugeruje

jest mam!!!!!!!!!!! OLŚNIENIE czym mi pachnie Sequoia CdG w początkowych nutach - co mi przypomina - http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p8657-Apit..._dzieci_120_ml
a tak na prawdę to chodzi o składnik - ziołomiód sosnowy - ufffffff bosze jaka ulga
Jeszcze tylko sobie musze przypomnieć co mi przypomina Rock Crystal - bo też coś chyba z apteki

ale to oczywiście przeciwny biegun

Czas edycji: 2011-06-22 o 00:49
Stary 2011-06-22, 01:00   #3160
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 4040853
cudne , też mogłabym w nich chodzic

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

a ja oczywiście przegapiłam,że jednak będziesz w moich rejonach. Szkoda
Byłam w Poznaniu 4 pełne dni .

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
ktoś z was ma długi weekend?Czy tylko ja pracuje normalnie
Ja mam cały tydzień urlop
Cytat:
pięknie

Dziękuję zbiorowo za kciuki, głaski i przytulasy w sumie to pomogły chyba, chociaż nie wiem czy to można tak nazwać
Jak mi się pogarsza to już konkretnie, bo znów się kwalifikuję na artroskopię, to już czwarta moja będzie, jestem weteranką terminy na kasę chorych są prawie 1,5 roku, więc plan jest taki, że się zapiszę do kolejki i zobaczymy jak będzie jak przestanę chodzić (dotychczas to było zawsze następstwem pogorszenia) to będziemy myśleć... albo na blokadach doczekam albo wybulę 5 tys na prywatne krojenie Także lepiej abym chodziła jednak. No i po artroskopii oczywiście nie będzie do końca dobrze, ale to już tak na zawsze, przyzwyczaiłam się do tej myśli i już nauczyłam się żyć bez niektórych czynności (biegania, chodzenia po schodach, górach, kucania, klękania itp) Aczkolwiek i tak dobrze ze diagnoza jest z tego się trza cieszyć
Blokady to zuo , sterydy rąbia nerki i kości , niczego nie leczą a nawet pogarszaja, co bierzesz Diprophos?
Ja prewlekły stan zapalny i bóle barku wyleczyłam magnesami neodymowymi , prawie pełna ruchomoś mi powróciła, zostało tylko uszkodzenie głowy kości naramiennej typu Sahsa, jak oszczędzam rekę to nie boli , z tym wybieram się do ortopedy, zobacze co powie.
Nie zamierzam się spieszyc z ewentualna artroskopią.
Stary 2011-06-22, 01:12   #3161
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
i 102 pozdrawia

czerwone gratuluję, pikne
Dziękuję! Jeszcze czekam na te z ćwiekami- w razie czego pobiegną do Tru

102 to mój absolutny faworyt- tylko pancernik albo mały leniwiec moglby się równać

Spadam- wstaję o 8
Ale co tam- klubik mnie napędza

Stary 2011-06-22, 02:05   #3162
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

kto zasnął na grzędzie?
Stary 2011-06-22, 07:54   #3163
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
są ! na pasażach - stoiska torebkowo-portfelowe - mam je w każdym hipermarkecie - no uginajo się - sama mam czerwoną ale kolor makowy - tylko ona mi sie nie podoba - bo nie jest kanciasta ale tania była i kupowana na szybko szybko jak znajdę linka wkleję - bo nie mam czym obfocić

aaa masz tam jakiś targ osiedlowy czy cuś? gdzie jest hasie szkło barachło? bo tam tesz dajom fajne portfele i torepki - cąłkiem całkiem 20zeta za portfel a dobry trwały i ładny

kurdeu znóf nie zdążyłam napisać ze z tej trójki wytypowałabym ze zaweźmiesz to ( na pierwszy ogień )

hmmm a co jak urośnie i spadnie z ęntego piętra na ludzióf? co na to przepisy budowlane? do ilu metróf można hodować drzewo na fefnastej kondygnacji??????

szukałam juz w takich badziewiarniach i owszem portfele są,ale torebkof czerwonych niet chyba ze satanowe z brylantami to som

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

fogle to proszeu o kciuki od 9.30
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 07:56   #3164
kamena
ʞɐɯǝuɐ

zszokowała mnie - pozytywnie - firma kurierska kolporter - dzwoni do mnie facet rano i pyta czy ktoś będzie pomiędzy 10 a 12 pełna cywilizacja, a już myślałam że tak się nie da

Cytat:
a ja lofciaaam deszcze i wołam o jeszcze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:30   #3165
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
asos to wspólne zakupy na fisaszu robiom Dominkab się zaopatruje i zadowolona bardzo jest
Wiem ale już ich nie mają na stronie

Cytat:
zanożyczkiste są one zaiste

to się nazywa seksi mammmmmma
w takich to nawet ja " za-nic-w-swiecie-nie-lubiąca-zwracac-na-siebie-uwagi" bym chętnie wyszła - są ponad moje zamknięcie w sobie
Hehe Ja nie lubię zwracać na siebie uwagi seksownym wyglądem ale butami ortopedycznymi już mogę
Coś ciekawego w sumie widziałam w Deichmannie, muszę się przejść.

Ju, cudny obów

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:32   #3166
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Red, jak byłaś w Lądku to gdzie mieszkałaś? polecasz coś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-22, 08:32   #3167
Redhaired Witch
Nindżopesz

http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1050156 i te torebki mi się podobają ale za krótki pasek. Kombinuje coby samej se taką zrobić z jakiejś szmaty i korali tylko w formie listonoszki...

Stary 2011-06-22, 08:40   #3168
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Mić, podasz linka do wątku o drazniących słowach? Poproszę!
nie właziłam w niego, przepraszam, chyba grysiek zapodawał, może pamięta

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:48   #3169
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Red, jak byłaś w Lądku to gdzie mieszkałaś? polecasz coś?
Mieszkaliśmy w Queens Park Hotel http://www.queensparkhotel.com/ widzę, że przeszedł niezły remont. Ceny znośne ale nie pamiętam ile, okolica spokojna koło Hyde Parku a przecznicę dalej pełno knajp, sklepów i metro.
Polecam natomiast Londons Walks http://www.walks.com/ jeśli kogoś interesują londyńskie ciekawostki
A wybierasz się?

Stary 2011-06-22, 08:53   #3170
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-06-22, 08:54   #3171
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Mieszkaliśmy w Queens Park Hotel http://www.queensparkhotel.com/ widzę, że przeszedł niezły remont. Ceny znośne ale nie pamiętam ile, okolica spokojna koło Hyde Parku a przecznicę dalej pełno knajp, sklepów i metro.
Polecam natomiast Londons Walks http://www.walks.com/ jeśli kogoś interesują londyńskie ciekawostki
A wybierasz się?
dzięki obluczę
jeszcze się nie wybieram ale kce mi się, wczoraj mi przyszło na myśl, może we wrześniu..

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-22, 09:24   #3172
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

W/g Fejsa Polly ma dziś urodziny

Nie wiem,czy to prawda ale 100 lat Ogonku

Stary 2011-06-22, 09:27   #3173
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

i koniecznie kcesz jeszcze raz na tym, na kwilkę
Niekoniecznie

Cytat:
i 102 pozdrawia

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:31   #3174
kamena
ʞɐɯǝuɐ

łoooo, wiecie że LOTem można do Lądka i z powrotem za 335 zeta na taryfie first minute? to może na wiosnę sobie zaplanuję zamiast na jesień... i zakwaterowania większy wybór będzie.. hmmm

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-22, 09:45   #3175
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam z mojego ulubionego sklepu czyli castoramy markety budowlane to jedyne sklepy po których mogę chodzić i chodzę dla przyjemności
a mnie budowlane przerażają za wysokie półki chyba

Cytat:
współczuję

Cytat:

wyniki w przyszłym tygodniu
a poszło b. dobrze na niczym nie "stanęłam", po prostu rozwiązywałam i rozwiązywałam pare baboli walnęłam, ale jestem b. zadowolona, jak na ten poziom przygotowania, to wręcz zarąbiście mi poszło
wiedziałam że zdolna z Ciebie dziewczynka
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Osz, osz, osz
Przytulam mocno
(i niniejszym przestaję narzekać na swoje kolana )

nie przestawaj, narzekanie jest dobre czasem a każdy ma swój problem i dla każdego własny jest największy
Cytat:

Ewuś, o rany współczuję A jeśli będziesz musiała czekać 1,5 roku to jakie są szanse na wyleczenie?

na całkowite żadnych ale to już taka moja uroda, to nie zależy os tego ile będę czekać ale będę mieć oczyszczone to kolano i wtedy miejmy nadzieje będzie ok i wystarczy jak będzie podany co jakiś czas zastrzyk "smarujący" te moje z✂✂✂ane chrząstki
Cytat:
podobne do tych pierwsze moja kumpela na asosie kupiła i to tanio całkiem
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Cytat:

matko bosko - weteranka zaiste - tak to jusz jest pomorek chodzi po ludziach - nie ma że z wiekiem - straszne to, młodym podcinam skrzydełka, ehhh współczuję

no nie ma ze z wiekiem właśnie no chyba że ja zaczęłam się starzeć w wieku 16 lat, to możliwe
Cytat:
a o namiar poproszę na wszelki wypadek, ja mam dr z Zabrza/Gliwic i na razie spoko loko ale nigdy nie wiadomo
wyślę na PW (on przyjmuje w Kato, w Żorach i w Sosnowcu) ale i tak czymam kciuki za szybką diagnozę, żebyś nie musiała nowych lekarzy szukać

Cytat:
ja też teraz widzę jak można to jeszcze odczytać

Cytat:

Właśnie to jest w nich najlepsze- wyglądają niebotycznie, a są super stabilne i wcale nie czuje się wysokości
Zazwyczaj jest odwrotnie...
Żeby mi tylko nogi już odpuchły- strasznie wyglądają, myslałam, że może na wystających worach pod oczami si ę skończy, ale nie... Na szczęście jeszcze tylko 4 dni brania- no i czuję, że mi się polepszyło
no to skoro oprócz tego ze odjechane to jeszcze wygodne to pełen sukces
Cytat:
Ewusiu, bardzo współczuję sytuacji nożnej

Cytat:

Załącznik 4040853
ja mogę patrzeć na nie cały czas wklejaj na każdej stronie
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Blokady to zuo , sterydy rąbia nerki i kości , niczego nie leczą a nawet pogarszaja, co bierzesz Diprophos?
Ja prewlekły stan zapalny i bóle barku wyleczyłam magnesami neodymowymi , prawie pełna ruchomoś mi powróciła, zostało tylko uszkodzenie głowy kości naramiennej typu Sahsa, jak oszczędzam rekę to nie boli , z tym wybieram się do ortopedy, zobacze co powie.
Nie zamierzam się spieszyc z ewentualna artroskopią.
no właśnie dlatego ze to zło to staram się unikać blokad raz tylko miałam podaną (nie wiem jaką, bo lekarz mi podał w gabinecie po prostu) ale to była sytuacja awaryjna bo straciłam całkowicie zdolność chodzenia a środek sesji był
stany zapalne też doraźnie leczyłam ale teraz to już grubsza sprawa ma mojemu lekarzowi ufam, bo komuż mam ufać on jedyny wiedział od początku o co kaman i nie spieprzył mi operacji (w przeciwieństwie do innego, też ponoć sławnego chirurga )
Cytat:
zszokowała mnie - pozytywnie - firma kurierska kolporter - dzwoni do mnie facet rano i pyta czy ktoś będzie pomiędzy 10 a 12 pełna cywilizacja, a już myślałam że tak się nie da
czasami się zdarza, sporadycznie też jestem zawsze w szoku a jak jeszcze np można zmienić adres przesyłki żeby do pracy przenieśli to już pełnia szczęścia wtedy jest

Dobry

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:47   #3176
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem,czy to prawda ale 100 lat Ogonku
też to właśnie obczaiłam

no to pijemy wszystkiego najlepsiejszego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 10:18   #3177
Maja102
Zakorzenienie

ja i moja niewidzialna przyjaciółka Anoreksja się witamy
Stary 2011-06-22, 10:25   #3178
Maja102
Zakorzenienie

Polly sto lat!!!
gif z Vargiem specjalnie dla Ciebie
Happy Burzday!

http://i200.photobucket.com/albums/a...3839620ob0.gif

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-22 o 10:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 10:49   #3179
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a tu się nie przyznała

wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!! i udanej kreacji weselnej

Cytat:
a mnie budowlane przerażają za wysokie półki chyba
półki dosłownie czy w przenośni? bo jak dosłownie, to wiesz, są drabinki i mili panowie z obsługi

Cytat:
czasami się zdarza, sporadycznie też jestem zawsze w szoku a jak jeszcze np można zmienić adres przesyłki żeby do pracy przenieśli to już pełnia szczęścia wtedy jest
mała rzecz a jak cieszy

kurier już był, nie muszę warować w chacie do wieczora

suomki nabalkonowe fajne są i pachnom

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja i moja niewidzialna przyjaciółka Anoreksja się witamy

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-22, 10:54   #3180
skarbiatko
Zakorzenienie

: hi:

to jeszcze tu:

Sto lat Polly :pijemy :

Ju te fioletowy buty zaiebiaszcze

Kameno a co to za suomki nabalkonowe

żem znowu zapóźniona ze wszystkim.....

nie pogratulowałam Majutce shóścia... grtuluję więc i podziwiam
u mnie stoi waga póki co

bede nadrabiać na bieżąco.. wszystkie szczescia i nieszczescia... jakby kto potrzebowała aktualnie utuleń to utulam

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości