|
|
#3151 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Przebiera w tych autach,jakby wyspę na Atlantyku co najmniej kupował A jak znajdzie coś ciekawego to albo na drugim końcu Polski,albo sprzed nosa mu zwiną ![]() Chyba normalnie będę losować-jechać czy nie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3152 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o namiar poproszę na wszelki wypadek, ja mam dr z Zabrza/Gliwic i na razie spoko loko ale nigdy nie wiadomo ![]() Cytat:
edit: tam miało być papiór a nie pawiór ![]() FLO - jusz doczytałam ![]() Cytat:
![]() a ja lofciaaam deszcze i wołam o jeszcze Cytat:
to się nazywa seksi mammmmmma w takich to nawet ja " za-nic-w-swiecie-nie-lubiąca-zwracac-na-siebie-uwagi" bym chętnie wyszła - są ponad moje zamknięcie w sobie chodziłabym se w takich nawet po domu - w sumie łapię się na tym ze perfum też używam głównie w zaciszu domowym - nie lubię nimi zwracać na siebie uwagi ale to jusz chyba podpada pod leczenie nie wiem czy nadrobię bom śpiąca dziś znóf kokufa Polly - współczuję akcji graffiti na torebce - ale przyznaj że nie robiłaś sobie nadziei? ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Cytat:
działają na mnie jak kocimiętka Cytat:
a te buty - mają wszystko piękne - trzymałabym je na półce z perfumami i patrzyła sobie jak na dzieło sztuki - i tak, mam nierówno pod sufitem i baaardzo mi z tym dobrze
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-21 o 23:46 |
||||||||
|
|
|
#3153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie to jest w nich najlepsze- wyglądają niebotycznie, a są super stabilne i wcale nie czuje się wysokości Zazwyczaj jest odwrotnie... Żeby mi tylko nogi już odpuchły- strasznie wyglądają, myslałam, że może na wystających worach pod oczami si ę skończy, ale nie... Na szczęście jeszcze tylko 4 dni brania- no i czuję, że mi się polepszyło Ewusiu, bardzo współczuję sytuacji nożnej Cytat:
Wspaniale!Ja jutro z Guciem do klubiku Słuchajcie, zaczął mówić swoje imię- co prawda w Jego wydaniu brzmi "Sio"- ale zawsze ![]() Kochani, kupować Pamplelune? Bo tak mi się, kurcze, wydaje, że nawet jak jakieś perfumy mi się podobają-np. po wizycie w Sephorze, to jak się nimi wypachnię i zadam sobie pytanie, czy je chcę- to odpowiedź brzmi : "Mogę mieć, ale nie muszę"- co to się porobiło??? ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
|
|
#3154 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() i pozdro dla Flosika, i dziecka 102
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-22 o 00:06 |
||
|
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa masz tam jakiś targ osiedlowy czy cuś? gdzie jest hasie szkło barachło? bo tam tesz dajom fajne portfele i torepki - cąłkiem całkiem 20zeta za portfel a dobry trwały i ładny Cytat:
) hmmm a co jak urośnie i spadnie z ęntego piętra na ludzióf? co na to przepisy budowlane? do ilu metróf można hodować drzewo na fefnastej kondygnacji?????? ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 00:08 |
|||
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Mić, podasz linka do wątku o drazniących słowach? Poproszę!
Wybaczcie, że znowu wklejam, to dla Rozterki ![]() ryłki.jpg
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to secesja cheba - dobrze gadam?żaliłam się kiedyś Kamenie że moja ciotka rodzona ( b. lubię) przykryła te parkiety kamienicowe Pamelami to było jak mokrą szmatą w pysk ( niby tłumaczy ją parter i przeszywające zimno) ale do dziś płakać mi się kce
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 00:20 |
|
|
|
|
#3158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zakup auta ważna rzecz, wiem coś o tym to losuj , a ja czekam na info Cytat:
![]() ad1. a my z P tyle samo, albo on mniej i wyższy jest 15 cm ![]() ad2. jeszcze się nie cieszymy ![]() dziś wyrył ziemie z doniczki/kfiatka i wskoczył do talerza zupy letniej dzięki Bóg i strasznie zawzięty na moje paznokcie jest usiłuje obgryźć Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-22 o 00:37 |
|||||
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszmy się zatem że nie Ty oceniasz ![]() Cytat:
to chłopak jest - dlatego ![]() a może on coś z tymi pazurkami Ci sugeruje jest mam!!!!!!!!!!! OLŚNIENIE czym mi pachnie Sequoia CdG w początkowych nutach - co mi przypomina - http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p8657-Apit..._dzieci_120_ml a tak na prawdę to chodzi o składnik - ziołomiód sosnowy - ufffffff bosze jaka ulga Jeszcze tylko sobie musze przypomnieć co mi przypomina Rock Crystal - bo też coś chyba z apteki ale to oczywiście przeciwny biegun Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 00:49 |
||
|
|
|
#3160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam cały tydzień urlop ![]() Cytat:
Ja prewlekły stan zapalny i bóle barku wyleczyłam magnesami neodymowymi , prawie pełna ruchomoś mi powróciła, zostało tylko uszkodzenie głowy kości naramiennej typu Sahsa, jak oszczędzam rekę to nie boli , z tym wybieram się do ortopedy, zobacze co powie. Nie zamierzam się spieszyc z ewentualna artroskopią.
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 102 to mój absolutny faworyt- tylko pancernik albo mały leniwiec moglby się równać Spadam- wstaję o 8 Ale co tam- klubik mnie napędza
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
kto zasnął na grzędzie?
|
#3163 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szukałam juz w takich badziewiarniach i owszem portfele są,ale torebkof czerwonych niet ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- fogle to proszeu o kciuki od 9.30
|
|
|
#3164 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zszokowała mnie - pozytywnie - firma kurierska
kolporter - dzwoni do mnie facet rano i pyta czy ktoś będzie pomiędzy 10 a 12 pełna cywilizacja, a już myślałam że tak się nie da ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3165 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie lubię zwracać na siebie uwagi seksownym wyglądem ale butami ortopedycznymi już mogę ![]() Coś ciekawego w sumie widziałam w Deichmannie, muszę się przejść. Ju, cudny obów |
||
|
|
|
#3166 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, jak byłaś w Lądku to gdzie mieszkałaś? polecasz coś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3167 |
|
Nindżopesz
|
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1050156 i te torebki mi się podobają ale za krótki pasek. Kombinuje coby samej se taką zrobić z jakiejś szmaty i korali tylko w formie listonoszki...
|
|
|
|
#3169 |
|
Nindżopesz
|
Mieszkaliśmy w Queens Park Hotel http://www.queensparkhotel.com/ widzę, że przeszedł niezły remont. Ceny znośne ale nie pamiętam ile, okolica spokojna koło Hyde Parku a przecznicę dalej pełno knajp, sklepów i metro.
Polecam natomiast Londons Walks http://www.walks.com/ jeśli kogoś interesują londyńskie ciekawostki ![]() A wybierasz się? |
|
|
|
#3170 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3171 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jeszcze się nie wybieram ale kce mi się, wczoraj mi przyszło na myśl, może we wrześniu..
|
|
|
|
|
#3172 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W/g Fejsa Polly ma dziś urodziny
![]() Nie wiem,czy to prawda ale 100 lat Ogonku
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3174 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
łoooo, wiecie że LOTem można do Lądka i z powrotem za 335 zeta
na taryfie first minute? to może na wiosnę sobie zaplanuję zamiast na jesień... i zakwaterowania większy wybór będzie.. hmmm
|
|
|
|
#3175 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wysokie półki chyba Cytat:
![]() Cytat:
nie przestawaj, narzekanie jest dobre czasem a każdy ma swój problem i dla każdego własny jest największy Cytat:
na całkowite żadnych ale to już taka moja uroda, to nie zależy os tego ile będę czekać ale będę mieć oczyszczone to kolano i wtedy miejmy nadzieje będzie ok i wystarczy jak będzie podany co jakiś czas zastrzyk "smarujący" te moje z✂✂✂ane chrząstki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no nie ma ze z wiekiem właśnie no chyba że ja zaczęłam się starzeć w wieku 16 lat, to możliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wklejaj na każdej stronie ![]() Cytat:
stany zapalne też doraźnie leczyłam ale teraz to już grubsza sprawa ma mojemu lekarzowi ufam, bo komuż mam ufać on jedyny wiedział od początku o co kaman i nie spieprzył mi operacji (w przeciwieństwie do innego, też ponoć sławnego chirurga ) Cytat:
też jestem zawsze w szoku ![]() Dobry
|
|||||||||||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to pijemy |
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
ja i moja niewidzialna przyjaciółka Anoreksja się witamy
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Polly sto lat!!!
gif z Vargiem specjalnie dla Ciebie Happy Burzday! ![]() http://i200.photobucket.com/albums/a...3839620ob0.gif
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 10:28 |
|
|
|
#3179 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a tu się nie przyznała
![]() wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!! i udanej kreacji weselnej ![]() półki dosłownie czy w przenośni? bo jak dosłownie, to wiesz, są drabinki i mili panowie z obsługi ![]() Cytat:
![]() kurier już był, nie muszę warować w chacie do wieczora suomki nabalkonowe fajne są i pachnom
|
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
: hi:
to jeszcze tu: Sto lat Polly :pijemy : Ju te fioletowy buty zaiebiaszcze ![]() Kameno a co to za suomki nabalkonowe ![]() żem znowu zapóźniona ze wszystkim.....nie pogratulowałam Majutce shóścia... grtuluję więc i podziwiam u mnie stoi waga póki co bede nadrabiać na bieżąco.. wszystkie szczescia i nieszczescia... jakby kto potrzebowała aktualnie utuleń to utulam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

no to, ja nie wiem, a może jak już ten remont u mnie będzie to sobie pokój w stolemie wynajmiemy
Przebiera w tych autach,jakby wyspę na Atlantyku co najmniej kupował 

a może polecić Ci mojego lekarza?
dobry jest i drogi
z tego się trza cieszyć 

ale to jusz chyba podpada pod leczenie 
to secesja cheba - dobrze gadam?

za wysokie półki chyba
ze wszystkim.....