|  2011-06-22, 10:58 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Co zrobisz gdy....

Czas na kolejną zabawę, mam nadzieję, że jej jeszcze tutaj nie było   . Zadajemy osobie poniżej pytanie, co by zrobiła, gdyby coś tam, coś tam.  A osoba poniżej odpowiada na pytanie jej zadane.  Start!  Co byś zrobiła, gdyby ktoś przeczytał wszystkie Twoje smsy w telefonie?   
				__________________  ,,Teraz wiem, dlaczego wymyślono słowo "miłość", dlaczego musiano je wymyślić: to jedyne  słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie."  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 11:03 | #2 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Dot.: Co zrobisz gdy....

Strzeliłabym sobie w łeb   Co zrobisz gdy Twój TŻ powie Ci że woli chłopców?   | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 11:41 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Wsadziłabym mu wibrator w dupę, żeby zobaczyć czy taką przyjemność mu to sprawia   Co byś zrobiła gdyby nagle okazało się że Twoja przyjaciółka jest w Tobie zakochana? | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 12:09 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: NY 
				 | 

zdziwiłabym się i chyba by był to koniec znajomości, bo mam chłopaka... ;o  a gdyby twój najlepszy przyjaciel wyznał Ci miłosc?   
				__________________ mogę mieć świat u stóp, ja nie przypuszczam - ja to wiem mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen!  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 12:27 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

myślę że wtedy musiałabym z nim szczerze porozmawiać i wytłumaczyć mu że takiej opcji nie ma, nie chciałabym jednak z tego powodu kończyć naszej przyjaźni...  A co byś zrobiła, gdyby Twoje ulubione zwierzątko domowe umarło? 
				__________________ If it is important to you, you will find a way.  If it is not important to you, you will find an excuse. | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 12:39 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: NY 
				 | 

o nie, nie wyobrązam sobie tego, jestem strasznie przywiązana do zwierząt. gdy znalazłam, a raczej uratowałam pieska po jednym dniu go oddałam, i płakałam. ostatnio znalazłam małą kicię, miałam ją trzy dni i znalazłam dla niej dom, płakałam dwa dni.    A co byś zrobiła gdyby chłopak Cię zdradził...z chłopakiem ;p ? 
				__________________ mogę mieć świat u stóp, ja nie przypuszczam - ja to wiem mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen!  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 12:54 | #7 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Wlkp :) 
				 | 

Cytat: 
  Co bys zrobiła gdybyś wysłała sms-a o kimś do niego samego - przez pomyłkę   
				__________________ I  to be ŻONA and MAMA   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-06-22, 13:39 | #8 | 
				 | 

byłabym zażenowana własną głupotą i prawdopodobnie przeprosiłabym za tego smsa  Co byś zrobiła gdybyś wygrała miliard dolarów? 
				__________________ If it is important to you, you will find a way.  If it is not important to you, you will find an excuse. | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 15:18 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

O rety, chyba bym oszalała   Ale pewnie podróże dookoła świata, oddałabym część sporą potrzebującym, rodzinie, kupiła sobie mnóóóóstwo ciuchów.  I coś na wizaż bym dała...  Co byś zrobiła, gdyby wszystko, czego dotkniesz zamieniało się w złoto, diamenty itp?   
				__________________  ,,Teraz wiem, dlaczego wymyślono słowo "miłość", dlaczego musiano je wymyślić: to jedyne  słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie."  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 15:30 | #10 | 
| Wtajemniczenie | 

dotykałabym wszystkiego tego co mi niepotrzebne :PP co byś zrobiła gdyby okazało się że jutro stracisz wszystko co masz ?? | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 15:41 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Zwariowałabym ze strachu   Jeśli by to dotyczyło też ludzi, których kocham.. Co byś zrobiła, gdyby ktoś w nocy wkradł się do Twojego pokoju i obciął Ci całkiem włosy?   
|     |   | 
|  2011-06-22, 15:44 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

zabiła bym !!!   co byś zrobiła , gdyby wszystkie Twoje dotychczasowe marzenia spełniły się w zamian za utratę wzroku ? | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 15:57 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Zrezygnowałabym, wolałabym widzieć i żyć tak jak do tej pory   Co byś zrobiła, gdybyś dowiedziała się, że jutro będzie koniec świata, ale wiedziałabyś o tym tylko Ty na całym świecie? 
|     |   | 
|  2011-06-22, 16:27 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Nie powiedziała bym nikomu, bo uznali by mnie za wariatkę   napewno bym jakos dobrze wykorzystała ten ostatni czas co byś zrobiła gdyby Twoi rodzice nakryli Cię w łóżku z tż? 
				__________________ 26.06. 2015 -  "TAK" 27.05.2017 -   | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 16:41 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

obrocilabym to w zart   i jakos glupio skwitowala  co bys zrobila, gdyby wsadzili Cie pijana za kierownice i kazali jechac autem? 
				__________________ Lubię siłę czerni, i nieużywania słów. Wszystkiego, co niezmienne, w nicości za oknem, gdy budzą się mgły... | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 17:10 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Odmówiłabym   Co byś zrobiła, jakby nagle za Twoim oknem pojawiło się UFO?   
				__________________ Żona 2013  Mama 2015  [*] Mama 2016  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 18:05 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Mordor 
				 | 

gapiła bym się na nie z szczęką opuszczona do podłogi :P co byś zrobiła gdyby zaprzestano emisji i produkcji Twojego najukochańszego serialu TV? | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 18:45 | #18 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

zaczelabym go ogladac od nowa na necie i nagrywac na pamiatke  co bys zrobila gdyby zjawila sie u ciebie dziewczyna z dzieckiem i powiedziala, ze to dziecko twojego Tzta? 
				__________________ Dimipedia MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać! FB, Instagram  | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 19:57 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

O rety. Dałabym jej w twarz :P  Co byś zrobiła, gdyby Twój komputer nie chciał otwierać wizażu ?   
|     |   | 
|  2011-06-22, 20:10 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Wściekałabym się i próbowała coś z tym zrobić   co byś zrobiła gdyby ptak narobił Ci na głowę gdzies publicznie?   
				__________________ 26.06. 2015 -  "TAK" 27.05.2017 -   | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 20:18 | #21 | 
| Wtajemniczenie | 

pierwsze co mój własny śmiech następnie pobiegłabym gdzieś się ukryć    co byś zrobiła gdybyś rano obudziła się z wąsami ? ;> hehe | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 20:26 | #22 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Poleciała z tym jak najszybciej do lekarza po czym zgoliła   Co byś zrobiła gdyby Cię zastał deszcz w środku drogi a jesteś bez parasolki i Ci się spieszy na ważne spotkanie i musisz jakoś ładnie wyglądać ?   | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 20:28 | #23 | 
| Wtajemniczenie | 

to zależy , jeśli miałabym coś prócz koszulki to na głowę  , jeśli nie to do pierwszego daszka   Co byś zrobiła gdybyś straciła pamięć ? | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 21:53 | #24 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

czułabym się jak w innym świecie. co byś zrobiła, gdyby nagle zerwał z Tobą facet? 
				__________________      | 
|     |   | 
|  2011-06-22, 22:21 | #25 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Tychy 
				 | 

żądałabym ogromnych alimentów  co byś zrobiła jakby Twój partner chciał zaprosić do waszego łózka jeszcze 2 kobiety? 
				__________________                               | 
|     |   | 
|  2011-06-23, 00:17 | #26 | 
				 | 

Odpowiedziałabym ze ja chcę zaprosić dwóch facetów   Ciekawe co On by na to powiedział??  Co byś zrobiła, gdybyś nagle straciła głos?? 
				__________________ I  to be ŻONA and MAMA   | 
|     |   | 
|  2011-06-23, 01:37 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Mordor 
				 | 

pisała bym na karteczkach i natychmiast poszła po fachową pomoc co byś zrobiła gdyby zabrakło ci drobniaków w spożywczaku? | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-06-23, 02:16 | #28 | |
				 | 

Cytat: 
  co byś zrobiła gdyby Twoje dziecko odstawiło ci szopkę w sklepie w stylu: Mama ja chcę ta zabawkę łeeeeeeee!!!!!!!!! i w ryk  ?? 
				__________________ I  to be ŻONA and MAMA   | |
|     |   | 
|  2011-06-23, 10:49 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Wonderland 
				 | 

Próbowałabym go uspokoić i dojść do kompromisu jeśli zabawka byłaby droga   Mam małego brata, da się z nim dogadać  Co byś zrobiła gdybyś odnalazła fontannę wiecznej młodości jak Jack Sparrow?   
				__________________ "Take my mind and take my pain Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." | 
|     |   | 
|  2011-06-23, 12:43 | #30 | 
				 | 

miałabym nadzieję że wylosuję kubek ze łzą syreny    co byś zrobiła gdyby Jhonny Depp zaprosił Cię na randkę? 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.