|
|
#3211 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIX
zakiecik od kameny , a jeszcze rano sie wsciekałam ze nie mam czarnego zakietu a by sie przydał kameno
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ffstyd
|
|
#3213 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale prezent no ja za Ciebie myśleć nie będę ![]() ![]() idem gotować tusty rosół i robić tuste szaszłyki na grilla i surówkę z majonezem i ziemniory po prowansalsku z oliwą ![]() chyba powinnam jeszcze ciasto upiec, najlepiej tort
|
|
|
#3215 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kupiłam sobie brzozę
![]() ciekawe czy urośnie? i czy przeżyje.. ale za 10 zeta była to wzięłam i postanowiłam że balkon owinoroślę coby zielono było i cieniście.. i jeszcze winogrona można przy okazji wyhodować ![]() ile i jak znalazłaś tam ceny, mi się nie udało..zresztą są i tańsze, może i standard do kitu ale znalazłam taki w centrum z pojedynczym pokojem za około 30 funtów, gorszy niż najtańszy praski na pewno nie będzie ![]() Cytat:
ale przyznaj, nie tak fajnie ![]() to faktycznie kiepsko.. nom ja już się przestałam przejmować, nie trzymam w chacie takich ewidentnie trujących co to wiadomo od zawsze, zresztą moja kota żre tylko takie a la trawiaste.. tak więc nolinę stawiam tak żeby nie dosięgła.. a, i miętę pożarła całą, kocimiętki za to nie ruszyła ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jutro takie cusie - na wsiiiiiiii ( u chuopoka cos mnie lubi bardzo coś knuje wenszę podstęp ) ino bez rosoła ( rosół jadłam cały zeszły tydzień ) i czemu Twoje szasżłyki będom tuste? co tam nadziewasz? bo ja cebuli moc i indorka i papriku i boczek - aaaaaaa mam boczek ![]() mam dziś dzień wkurfa ale nie dam sie jak babcie drybcie nie dam sie - przezyję ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() brzozy piękne są -w sumei każde drzewa piękne ale brzózka taka jasna i optymistyczna życzę udanej kolekcji balkonowej ja mam w planie nosić drewno do lasu czyli 800 metrów od lasu sadzić na wsi las ( miejscowy sposób an odgrodzenie się sąsiadów już kilku tak ma w promieniu 200 metrów) za 10 lat będzie jak znalazł ![]() mój dzisiejszy incydent z Rossmanna - stoję ja se koło Pachnącej Szafy i fonham i fonham i fonham - i co widzę - świeca zapachowa - fonham - mrrrrrrrrrrr bosssssska - biere - paczę na etykietkę - Orient Express jak to być może - niby orient lubię ale BEZ CYNAMONU - a Orient podobał się Polly a ona OI lubuje - no se myslę fajnie fajnie, czaderski ten Orient Express - bym się nie spodziewała ( czułam paczulę cheba nawet ? ki diabeł ) kasjerki to myślały ze zejdom ze mnie ile ja razy nos wsadząłam z gópiom minom w tę świeczkę. No to se myślę jak takie pikne to se niuchne reszte dla porządku, biere czerwoną - a tu - Orient Express ktoś przełożył tekturki z Orientu na Paris Paris - dziś sie nocą zamierzam przekonać we kąpieli czy ten Paris taki fajny, ale przynajmniej moja orientacja w Oriencie pozostanie niezakłócona
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 16:51 |
||
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nagle zdechły i już później nie udało nam się takich samych kupić, posadziliśmy jakieś i owoców było mało i kwaśno-gorzkie byłymam jakiś uwiąd starczy, albo inną sklerozę, bo tak se myślę: przez ten egzamin to się czuję jakby był weekend za chwilę myślę: no przecież jest weekend i to długi, a za parę minut: kurcze dziś piątek?, nie jednak środa, a ja się czuję jakby był weekend
|
|
|
#3218 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Taką cynamonowo-paczulową to bym mogła chcieć
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fioletowa - Paris ja nie wiem jakie są nuty ale w orient - masz cynamon na bank ( paczuli nie czuję) we fiolecie - czułam paczulę ale kurde tak llajtowo na przemian z mydełkiem cheba ( pizmem? ) niestety miksu - nie uświadczyłam - albo rybka albo.. ![]() kurde Ekscentryk zero drugi dziś nie dał rady za bardzo - upał mu nie służy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 17:04 |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj o chuopaku ![]() podłogi se pomyj ![]() łotwieram pifo kto chętny, oprócz Łinter
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-22 o 17:12 |
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chuop jak chuop - chyba będziemy dzielić łazienkę - zrobioną "pode mnie" ale to za milion lat świetlnych pewno a mnie się moze wszystko odwidzieć bo ja niestety niestabilna jestem emocjonalnie nie spieszam sie i nie kupuję lubości - jusz wolę tak jak było, bez cukru ![]() rili ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() no ba - jacha że ja - ale ja autentycznie podłogi myje ![]() piwko chłodzę na noc ( choc pieczenie ciast nocą nas czeka pewnikiem aleeee na pewno się udadzą) |
||
|
|
|
#3224 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() cene znalazłam jak wlazłam na rezerwuj 140 funciaków za 2-osobowy pokoj ![]() Cytat:
kurcze ja mam orient ekspres (czerwony) i czuje w nim paczule a cynamonu niebałdzo paris niuchalam ale mi sie nie podobał-chyba kfiatkowy był?
|
|
|
#3225 |
|
Panaroja
|
Znowu wydałam forsę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3226 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3227 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale wiecie z tymi swieczkami to jest dziwna sprawa-one fogle nie pachnom jak se palom
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko bosko powrócę po niom Cytat:
o to miałam pytać - bom przed odpaleniem - to kicha to wolę Tea lighty to pokaż na co
|
||
|
|
|
#3229 |
|
BAN stały
|
Najpiękniej pachnąca świeczka świata
Nawet nie umiem opisać tego zapachu. Ale pachnie jak się pali - na cały dom i długo się utrzymuje |
|
|
|
#3230 |
|
Panaroja
|
Aparata nie mam , bom w robocie , to napiszę
poniosło mnie licho do Superpharmy i była bardzo korzystna promocja Femme Rochas i Rumeur Lanvin - no tylko gooopi by nie skorzystał
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3231 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a moze to jednak ambre czujeu a nie paczuleu ![]() ale wisz ona pachnie przed odpaleniem ![]() Cytat:
oooo...to moze jednak sie postaraj opisac jak pachnie ![]() edit-sieciunia mufi ze to zapach kwiatowy z nutom czekolady i mniotku
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-22 o 17:50 |
||
|
|
|
#3232 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kwiatowy to chyba nie cieplutki, przyjemniutki, raczej na zimę, ale własnie nie pachnie czymś "konkretnym'. no charakterystyczny jest.jak się komuś nudzi, to może mi posprzątać całe mieszkanie, gdyż jutro się stąd wyprowadzam na amen dodam, że nie było tu generalnych porządków przez 2 lata dlaczego ja sobie dziś nie kupiłam piwa
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-06-22 o 18:00 |
|
|
|
|
#3233 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko - nie inaczej mam to samo - wiem że no grzech nie kupić - dlatego nie łażę tam na razie ![]() Polly - w Oriencie to jednak mogła być paczula - mam na sobie dzis Paczulę Ces't la Fete i kur dwa za to w chusteczce antybakteryjnej tejże Szafy mam paczulowo -lawendowy zapach i mię o takom paczulę mnij słodkom chodziło - jako i w olejku do kąpieli marki Carefur ( tam chyba bergamot jest też ) nieźle pachniała świeczka dodawana do bombonierki Ferrero Rocher - czekuladom nienachalnom - oszczędzam ją na każdą zimę ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
zajrzyj na krzesła
|
||
|
|
|
#3235 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Polly_, to powinno Ci się chyba spodobać
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rQ0CUMZe9WQ
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo...to ja bym chciala niuchnąc c;est la fete ![]() a czekoladowa to jest ta trzecia z serii-samba rio czy jakos tak , skojarzyła mi sie z paczulowanilia seforową
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

, a jeszcze rano sie wsciekałam ze nie mam czarnego zakietu a by sie przydał

pownnaś się cieszyć z podkręconej przemiany i wykorzystać ją do spalania zapasów w ciałku

i jak znalazłaś tam ceny, mi się nie udało..
u mnie jutro takie cusie - na wsiiiiiiii ( u chuopoka 
i nagle zdechły i już później nie udało nam się takich samych kupić, posadziliśmy jakieś i owoców było mało i kwaśno-gorzkie były