|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27675708]O mamo, właśnie "chłopak" mojej 16letniej siostry przyszedł zapytać, czy pożyczę mu pilniczek, bo Sara [moja siostra] chce mu opiłować paznokcie ![]() Mgiełko, no u mnie też zmieniają, ale mój rocznik jeszcze się łapie na stare zasady na szczęście...[/QUOTE] urocze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Orchid wszystkiego najlepszego ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Karola ja właśnie kupiłam dzisiaj cienie z inglota. jakby kogoś ciekawilo to les to cień vertigo 22 pomarancz i wkład 456 double shine taka kawa z mlekiem
![]() pytałam o pracę i mówiła że nie trzeba mieć jakiś specjalnych zdolności więc jeszcze na stoisko zaniósłe cv i list motywacyjnych:d
#3993 |
Zakorzenienie
|
Malina maruda, Malina maruda
![]() zaraz lanie dostanie ![]() Lolii ciekawe ombre, choć jak dla mnie w niektórych nie pasuje lakier perłowy do reszty Karola pokaz lakiery ![]() ![]() ![]()
#3994 |
Zakorzenienie
|
Malinko - tylko czemu mój portfel jest innego zdania
![]() Ewaluacja - dziękuję ![]() Alazkrainy - i dlatego muszę kupić więcej lakierów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Strażnik Wizażu
|
Nie jest mało, więc po co wszystko czytać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pazury rosną powoli, są twardsze na pewno po Rimmelu. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że jakby krzywo rosną ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Dmka ja już wysłałam im przez stronę pracuj więc nawet nie wiem jaki to meil ale w piątek muszę jechać zapisać się na egzamin to zaniose sobie cv i list. pogadałam sobie z pracownica, całkiem fajna, ale ja nigdy nie miałam problemów z rozmową
![]() i jak decydujesz się starac o ta pracę? wymeczona jestem... nawet żaden lakier mnie nie skusil ![]()
#3997 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Aktualnie mam pracę. Gdy jeszcze jej szukałam to wysyłałam im CV, pytałam też na miejscu i nic, nawet nie zaprosili na rozmowę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, jestem w połowie kuracji Nail Rescue, a już widzę efekty!
Co prawda pazurki nadal wyglądają paskudnie, półprzezroczyście i żółto, ale mam wrażenie, że jakieś takie mocniejsze są ![]() Takie małe porównanie, choć dużo tu nie ma do porównywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
No zobacz, ja właśnie miałam pisać że widze że po nt mam takie twardsze paznokcie
![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-06-22 o 14:07 Powód: ponieważ gdyż albowiem bo zrobiłam banalny błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
Czy ta odżywka z Rimmela to ta KLIK
jesli nie to możecie podać pełną nazwę ? ![]()
#4001 |
Zakorzenienie
|
Orlico- a czy NR pomaga też na rozdwojone paznokcie?
Bo dziś jak zmywałam to zauważyłam, że ze wskazującym lewej ręki coś się dzieje ![]() ![]() Mocne to są nadal, więc looz... Ale jak one moga się rozdwajać ![]() ![]() Czytałam recenzje na wizażu ale ile ludzi tyle opinii- więc pytam osobiście ![]() Kolorek wstawię jutro bo nie mam aparatu chwilowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie kupujcie na razie, bo możliwe, że uda mi się dogadać z Rimmelem i będę mieć na rozdanie dla czytelniczek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27678833]Teoretycznie ma pomagać, ja na swoich na razie nie zauważyłam różnicy, bo mam na zero ścięte
![]() OK. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
A ta z Rimmela nie jest przypadkiem czerwona?
[b]Karola[/ b], jak to "coś się dzieje?" ![]()
#4005 |
Konto usunięte
|
Teraz już jest, ale różowa, nie czerwona.
Nieco zmienili po prostu buteleczkę i wygląd samej odżywki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Mhm... spoko
![]() ![]() widze ze jednak te drozsze odzywki maja cos w sobie ![]() ![]() ![]() a co do nt to jestem po prostu pewna ze ta buteleczka co ja mam nie jest ostatnia ![]()
#4007 |
Zakorzenienie
|
Zaczyna się rozdwajac ale nie ma tragedii jeszcze. I nie wszystkie paznokcie a tylko ten jeden
![]() Dziwnie jakoś ale w sumie lepiej jeden niż wszystkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze żebym miała jakaś złą dietę czy co, a teraz u mnie cały czas i warzywa i owoce na tapecie. Jeszcze muszę zainwestować w jakieś witaminy typowo na paznokcie, może jakaś skrzypowita czy co. polecacie coś ?
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oto co dzisiaj kupilam ![]() ![]() alee, ta pomaranczka w normalnej cenie kosztuje 16 zl, a jak sie kupi dowolny cien bodajze, to jest -50% wiec za 8zl. takim sposobem mam 2 cienie za 18 zl ![]() alez sie wymaluje jutro pomaranczką ![]() ![]() i wlasnie sie zorientowalam ze mam bardzo podobny cien z inglota w potrojnym opakowaniu... jestem mega zmeczona, ide po kawę. edit: wlasnie o malo co nie dodalabym ketchupu zamiast mleka... Maliniak i Mgielka ja w piatek bede w Zamosciu ![]() co by off topa nie bylo to chcialam kupic cos z fruity coctail ale w nomi mieli tylko 4 kolory, w carrefourze byly te nowe z virtuala ale jakos mnie nie urzekly ![]() Orli i podniesli cene z 17 na 20-21 zl ![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-06-22 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
karola mi pomogla na rozdwojenie ta rimelowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Karola oj no szkoda
![]() Cytat:
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
alazkrainy ja proponuje pic skrzyp+pokrzywę
![]() ew tabletki bralam i maja bardzo fajny sklad" Domowa apteczka, skrzyp complex chelatowany" w mojej internetowej kosztuje 14 zl za 50 tabletek a w skladzie masz:skrzyp, pokrzywe, drozdze, biotyne, krzem i witaminek sporo ![]() ![]() ![]()
#4013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za recenzje dziewczyny
![]() Nastepnym razem zakupię NR jak wyskoczę na zakupy. Chciałam już kupić jakiś czas temu ale nie było w szafie Rimmela :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakbym miała paletę to bym nie kupowała chyba pojedyńczych ![]() mmm, obiecujesz? ![]() bo portfele są jak brzuszki, najlepiej się czują, gdy sa pełne ![]() Cytat:
![]() ![]() a w dzienniku regeneracji strasznie dużo zdjęć przepadło ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27678682] Takie małe porównanie, choć dużo tu nie ma do porównywania ![]() nie mów, że w tydzień tak Ci pazury rosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() smacznej kawki, ja właśnie skończyłam ![]() ja bym chciała ten czerwony z FC :x to pisz na bieżąco co i jak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
ej Mali a gdzie je zdobyc można?? ja sie w tej pomaranczce zakochalam, z wkladow byly same pod miedz, a mam juz taki miedziano- zlote cos .
uwierz, jak cos do czego to tez bys znalazla kilka kolorow na gwal potrzebnych i ze nie bedzie;/ akurat pomarancze mam srednie w niej, jedna odcien ladny ale na powiece nic nie widac. jest kilka takich sredniej jakosci ale reszta oh ah eh ![]() postelowe bym sobie kupila kiedy... ![]()
#4017 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Malina, nie, nie rosną tak szybko, ale poodsuwałam skórki spod płytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27680087]Wstrzymaj się na razie, serio serio
![]() ![]() haha. OK ![]() Eeejjj. Mamy juz ponad 4 000. Muszę się zastanawiać co zamieścić w 1 poście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Miyo kupisz na pewno w Tomaszu ![]() Produkuje je Pierre Rene, naprawdę byłam zaskoczona nimi ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27680087] Malina, nie, nie rosną tak szybko, ale poodsuwałam skórki spod płytki ![]() spod płytki? tzn jak? ![]() zobacz sobie Orchidku jakie dobroci ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-22 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Orlicy chodziło pewnie o odsuwanie skórek po prostu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.