|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() No to nieźle się trzymasz oby tak dalej!Poczytaj kiedyś miałam opryszczkę rzadko... bardzo rzadko, co 2 lata gdzieś... a w ostatnim czasie to dwie w ciągu roku, a ta ostatnia to już w ogóle zmasowany atak i właśnie wynalazłam te tabletki i muszę powiedzieć, że bardzo szybko znikały te bąbelki/ ranki, więc wierzę w ich moc... również w to że nie pojawi się przez kilka lat... oby bo ja wiadomo całkowicie to jest nieuleczalna.
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ale jestem zła troszkę , byłam w tej poradni od zaburzeń odżywiania , porażka wolny termin 27 październik wogóle te badania mnie przeraziły , jakieś USG , gastroskopia i biopsja , i nie wiem co o tym wszystkim myśleć , nie wiem zobaczymy co tz powie ale ja jestem tym wszystkim pod dołowana
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mnie zlinczujecie... ale ja bym takiego malutkiego dziecka nie posłała na gastroskopię... szczególnie, gdy maluch nie jest obłożnie chory... Może dlatego, że sama ją miałam i wiem co to znaczy.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-06-22 o 13:14 |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
czesc!
KAsiu a nie masz mozliwości skonsultowac małęgo jeszcze u innego specjalisty? moze znalazłby inne rozwiązanie.... |
|
|
|
#1625 |
|
Wtajemniczenie
|
neska z kim ? byłam już u tylu lekarzy że szok, Dominik ma niedokrwistość czy cos takiego , trzeba się dowiedzieć dokładnie czy ma tą chrobę czy nie , bo jeśli ja nie będę utrzymywac diety bezglutynowej to może się to dla niego bardzo źle skończyć , a jeśli nie ma tej celiaki czy coś ( nie wiem czy to nie to samo) to po co mam dziecka pozbywać smakowania jedzenia któe będzie mógł jeść
ana jak nie masz wyjścia to nic nie poradzisz , może uda się jakoś inaczej to wszystko zrobić, ale wolę mu to zrobić niż żyć w niepewnośći i jeszcze bardziej go truć tym czego nie może
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtórzę jeszcze raz, że to tylko moje zdanie, a każdy robi jak uważa i każdy jest odpowiedzialny za swoje dziecko. ddaiissyy widzę Cię odezwij się!
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-06-22 o 14:35 |
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwie sie, że jesteś tym troszkę poddołowana, ale jeśli trzeba zrobić te badania, to może lepiej teraz, kiedy Dominik szybko o tym zapomni, niż jak będzie starszy i będzie wszystko pamiętał. Ciekawa też jestem jak robią takie badanie u takiego maleństwa... musisz się zorientować. Co do szpitala... nie wiem co lepsze. Musicie to z mężem obgadać, ale może lepiej pójść prywatnie, a później wskoczyć do niej na NFZ. Może będzie taka możliwość? Kasiu, trzymam mocno kciuki za Was!
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
laski polecicie mi jakis filtr do wody... ale zeby to nie było na kran tylko taki do przegotowanej wody dla Tuśki... bo mam tyle białych fafrocli z czajnika ze szok
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zakończenie roku było rewelacyjne. Dziewczyny, nie sądziłam , że będzie wspaniała i rodzinna atmosfera. Niestety jak zaczęłam, to po pierwszych słowach już ryczałam aż się zanosiłam i słowa nie mogłam z siebie powiedzieć. Patrzę, a rodzice też ryczą. masakra normalnie. Taka podniosła chwila. Potem wszystkie dzieci się na mnie rzuciły, zaczęły mnie ściskać i mówiły, ze mnie nigdy nie puszczą. Rodzice mnie całowali, rzucali mi się szyję, mówili, że szkoda, ze nie poszłam z nimi dalej, że teraz nie wiedzą, czy kiedykolwiek spotkają taką wspaniałą nauczycielkę jak mnie, z tak ciepłym sercem. A płakali wszyscy (wiecie co mam na myśli ) . Rodzice mi robili zdjęcia a ja taka zaryczana, zasmarkana.... hehe. Od dzieci dostałam dużo bukietów kwiatków + słodycze a od calej klasy zestaw filiżanek z talerzykami i najlepszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć: kronikę. Są tam zdjęcia wszystkich dzieci, ich podpisy, odciśnięte rączki każdego, każdy narysował mój portret, są też zdjęcia z całego roku w dziale "wspomnienia" jest wiersz na 2 strony na mój temat, gdzie napisali m.in że byłam ich szkolną mamą. ech... najpiękniejsza pamiątka .
|
|
|
|
#1630 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą co tu gadać ja po praktykach, a ryczałam ![]() Wspaniała pamiątka od dzieci! Anika my mamy filtr wodny i wychodzi drugi kranik, w którym jest zupełnie czysta woda, nie trzeba nawet gotować
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ja po praktykach tez płakałam, ale teraz to ja ryczałam, ze nie mogłam nic powiedzieć. No i płaczu rodziców się nie spodziewałam.
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ana ja musze miec do odstanej wody bo z niej robie mleko dla tuśki i i tak musi byc przegotowana ogladałam w necie z brity filtry dzbankowe i z dafi i nie wiem sama
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
anikajedyny godny polecenia filtr na wode to brita
![]() my mamy dzbanek - wlewamy do niego wode z kranu prosto, ona sie filtruje i mozna ja pic wlewamy tez taka przefiltrowana do gotowania ![]() i nic nie plywa nigdzie na dnie czajnika czasami sie wytraca, ale to normlane po kilkunastu gotowaniach najlepiej zawsze ta wode z dna wylewac co jakis czas
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przekazuje pozdrowienia od daysy!!
bardzo sie ucieszyla ze o niej pamietamy i zajrzy tu
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zabieram za sprzątanie, bo dziś po 20 mają moi rodzice do nas wpaść zobaczyć kronikę a tu taki bałagan, jakby tornado przeszło hehe
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam spodnieeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() zarąbiście boskie ![]() ![]() postaram się zrobić fotkę, w poniedziałek idziemy na imprezę więc je załoze to wtedy najpóźniej popstrykam coś ![]() ![]() mój mąż zakochał się w sklepie camaieu i stwierdził że od dziś tylko tam się ubieram i że jedziemy w przyszłym tygodniu na duże zakupy nie będę mu tego pomysły wybijać z głowy no i poza tym obkupiliśmy Pata (spodnie buty) kilka kosmetyków i prezent dla Miłoszka bo jedziemy w niedziele do Rybulkowych ludzisków ![]() ![]() a teraz idę zbijać bąki ![]()
|
|
#1638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i mąż ma genialny pomysł! Ani waż się mu go wybijać z głowy![]() No i oczywiście czekam na foty! Pozdrów Rybulkę! Objadłam się, a teraz drzemka
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia dziękuję
![]() Marta pochwal się spodniami. |
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobry jest też kwasek cytrynowy, najgorszy kamień schodzi i do tego zdrowsze to jak gotowe odkamieniacze |
||
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
no i jezeli mamy możliwość zmiany z kimś kto również potrafi przeprowadzić masaż serca to powinniśmy się zmieniać co 5 min i nie zgrywać bohatera ze damy radę
|
|
#1642 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwus a przegotowana mi z czajnika tez przefiltruje..... kupiłam brite marella ma 4 gwiazdki
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ale mi sie weekend zaczyna.... czuej sie jak....pod wozem ![]() wszelkie siły zła sprzysięgły sie przeciwko mnie dziś rano obudzilam sie z anginąwyzaliłam sie ..... dzięki lżej mi i sorry ![]() na poprawienie humoru pochwale się. Katuni Tomaszek raczkuje (gratulacje ) a mój siedzi sam a to na dowód
|
|
|
|
#1645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Tomasz siedzi! Brawo! ![]() Mąż właśnie zadzwonił, że wpadnie tylko do domu i spada na piwo z kolega, ech! Nie chce mnie ze sobą zabrać, a ja bez planów, Daniel mi nie podrzucił książki, więc dopiero w poniedziałek mi ją da i tym samym muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie...pomysłów brak. ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Scio, widzę Cię! Jak sobie radzicie z Agatką? ![]()
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze tez nie kupiłam zaraz po porodzie tylko poiłam tym swinstwem tuśke aaaa kliwus kupiłam se lakier ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=601 pierwszy od lewej!!! i jeszcze mam taki chabro-fiolet upatrzony
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za wszystkie gratulacje
Agatka jest słodka i grzeczna. jak sie ogarne to napiszewiecej
|
|
|
|
#1648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lakier bomba! Cytat:
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
myszko ale pięknie Tomek siedzi
Napatrzeć się na niego nie mogę- cały do schrupaniascio fajnie, że jesteś ogarnij się szybko i pisz co u was
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
KAsiaher na pewno bedzie dobrze z małym!!!!!
Myszka - boski ten Twoj niuniuś ![]() Scio jak będziesz mogła to wrzuć jakies fotencje ![]() Marta pokazuj gacie myślę, ze zdecydowanie nie powinnas odwodzić męża od pomysłu z zakupami z tymi sklepami to jest róznie...ja w tym sklepie kupilam tylk raz spodenki i nic mi więcej nie wpadło w oko....ale wszytsko zalezy od zaopatrzenia.... w dwóch sklepach tej samej sieci u nas są zupełnie różne ubrania.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

oby tak dalej!
i właśnie wynalazłam te tabletki i muszę powiedzieć, że bardzo szybko znikały te bąbelki/ ranki, więc wierzę w ich moc... również w to że nie pojawi się przez kilka lat... oby 

) . Rodzice mi robili zdjęcia a ja taka zaryczana, zasmarkana.... hehe. Od dzieci dostałam dużo bukietów kwiatków + słodycze a od calej klasy zestaw filiżanek z talerzykami i najlepszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć: kronikę. Są tam zdjęcia wszystkich dzieci, ich podpisy, odciśnięte rączki każdego, każdy narysował mój portret, są też zdjęcia z całego roku w dziale "wspomnienia" jest wiersz na 2 strony na mój temat, gdzie napisali m.in że byłam ich szkolną mamą. ech... najpiękniejsza pamiątka .

wlewamy tez taka przefiltrowana do gotowania