|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 7 :D
Cześć dziewczynki
Wróciłam, ale korki ja nie mogę Jeszcze dziś 2 razy ostro hamowałam i się zestresowałam ![]() I by tir mi w bok wjechał, bo chciał mi wymusić wyjeżdżając z makro, a że on długi, to myślał, że mu usąpię młody, łysy gówniarz, wrrrr I szukałam miesjca parkingowego za free, bo miałam kasę na koncie i 4 grosze w portwelu Ale ma to, na co zasłużyła Jem ogórka małosolnego ![]() aaa fałszowała babka strasznie, nie dało się tego słuchać ![]() dlaczego ja przeczytałam: "przestało lać uciekam spać" ?? Cytat:
A Ty nie wiedziałaś, że jest odpowiedzialność materialna w takich sklepach?? Mojemu mężowi też zabierali z wypłaty... Dobrze, że zrezygnowałaś, już lepiej iść do sklepu wykładać towar na półki- zrobisz swoje i do domu
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie dziś się wyspałam, bo do 12 spałam smacznie, ale jestem bez okularów i jakoś sama sobie dokończyłam nie czytając do końca, tak jakoś mi się zrymowało W ogóle, dziś znów plamiłam
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wyszłam na najwyższy szczyt w Skoczowie. Znaczy prawie na sam szczyt. I leje się ze mnie ![]() *** Się Skoczów rozsławił Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-06-22 o 17:47 |
|
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:/ tak dziady jezdza, mnie kiedys o malo co by warszawianka potracila na przejsciu na czerwonym i jeszcze kurde trabila jedza ![]() Rodzice sloj nakwasili, aaaj, ja to kocham ten kwas moglabym go pic i pic ![]() Cytat:
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nienormalny zegarek
Siedzę i słyszę, że coś tyka. Patrzę na zegarek ale nieee, no przecież on tyka głośno ale bez przesady. Już myślałam, że mi coś w lapku tyka. Okazało się, że jak zasłonię zegarek chusteczką to jeszcze bardziej słychać jego tykanie
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho dzisiaj??
![]() Andrea, ale Ty zwracasz uwagę na szczegóły hihi ja to słyszałam mój zegar ścienny jak chodził i 'chrobotał' a przypominało mi to chrobotanie myszy, więc go zdjęłam w ogóle źle chodził, bo kupiłam go za 4 zł
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszę przez zamknięte drzwi jak u babci w pokoju zegarki dwa chodzą Ogólnie jestem przerażająca. Mam taki okropny bajzel na biurku, wszystko mi z niego spada. Przyszedł brat, usiadł na chwilę do lapka. Wpadłam 10 minut po nim i od razu wiedziałam, że coś gdzieś przestawił tylko nie umiałam stwierdzić co i gdzie. Okazało się, że wyniósł mój kubek * O! O! I jeszcze jedna rzecz, która mnie kiedyś zabije. Słyszę jak mi coś chodzi po suficie czy po ścianie Kiedyś takim sposobem o pierwszej w nocy znalazłam gigantycznego pająka w swoim pokoju. Ale to już pisałam tu kiedyś Franek się nazywał I np. nie mogę zasnąć wieczorem, bo słyszę jak mi się jakieś małe muszki tłuką pod sufitem o kasetony. Albo w środku nocy obudzi mnie komar, który tylko na mnie usiadł i jeszcze nie zdążył ugryźć Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-06-22 o 23:00 |
|
|
|
|
#4599 |
|
in love with life
|
Agatka
![]() Za spotkanie w necie
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też strasznie denerwuje tykanie zegarów, dlatego mam w pokoju elektroniczny ![]() Ooo, nie chciałabyś zobaczyć mojego biurka
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
Lilka zaprosiłam Cię na fb ![]() Jejuuu dziewczyny kocham rower <3 człowiek ma stresy wsiądzie i jedzie i jedzie i gdzieś między drzewami, polami gubi to zrobiłyśmy taką mega trase i dzisiaj jak Bóg da ( brak deszczu) to powtórzymy to
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio na kwejku chyba było hasło: 'mam taki burdel w pokoju, że mógłbym zatrudnić alfonsa'. Popatrzyłam na to, na swój pokój i trzeźwo oceniłam sytuację: "u mnie jeden by nie wystarczył" Jestem strasznie straszną bałaganiarą. I mam wszystko wszędzie. Mam pierdylion książek na stole, które miały swoje miejsce, a teraz ni huhu nie wiem gdzie je wsadzić, bo nie ma miejsca na półce |
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chociaż mam strasznie mały pokój, a bałagan to jest normalnie ogromny, nie taki bałagan że podłoga tam nie umyta, akurat podłoga zawsze czysta, chociaż dziwne, przy dwóch chomikach i śwince trociny mi zawsze fruwały po pokoju o.O też jestem totalna bałaganiara, ale jak mi raz mama posprzątała w pokoju, to 2 dni siedziałam omotana, nie wiedziałam gdzie co leży, a tak wszystko na wierzchu to przynjamniej wiem gdzie co jest ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Zapraszam na notke na blogu
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no 5 stron, postarajmy sie jeszcze dzisiaj VIII część założyć
Siema Iza
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka
Ja mogę trochę pospamować bo TŻ do pracy poszedł (pomijam fakt że dzisiaj święto ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Ale chyba nie uda się dzisiaj kolejnej części założyć ![]() No i Madziuś musi być żeby założyć
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a kto inny nie może założyć?
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
No jak nie
a Gosia na facebooku zobaczyła moje zdjęcie, przestraszyła sie i umilkła
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie nie
Madziuś zakłada od początku ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Mhm, no to chyba że :}
No mówie Ci że sie przestraszyła ![]() Czytał ktoś notke na blogu? chciałyście recenzje to macieee
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno się nie przestraszyła
![]() Zaraz poczytam notkę tylko trochę się ogarnę |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Dawałam tu na wątku
http://imageshack.us/m/824/9513/zdjcia0005m.jpg---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Kot mi linka wkleił
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka mój pokój jest dowodem na to, że bałagan robi się sam
Sprzątałam w wielką sobotę. Wysprzątałam cały pokój (aż błyszczał! co się często nie zdarza ). Skończyłam koło 20. 20:05 wychodziłam z domu i nie było mnie na noc. Wróciłam koło czwartej czy piątej. I miałam bajzel w pokoju Samo się u mnie wszystko dzieje
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja mam to samo
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- No patrzcie, ja jakaś godzilla jestem że i Iza sobie poszła
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Oo, to ja chyba przegapiłam to zdjęcie
![]() Nie widzę powodu dla jakiego Gosia miałaby się wystraszyć ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Lilka szkoda że aparat odmówił posłuszeństwa bo chętnie zobaczyłabym efekty po tym cudzie We wrześniu sobie zakupię bo pewnie moje paznokcie będą wołać o pomoc
|
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj wystraszyła sie ![]() No naprawde, ja nie chciałam wkleić tego zdjęcia, ale jak już mi wkleiła to niech będzie ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Wow, pod meblami znalazłam pudełko po Toffifee o.O dziwne że świnka sie tym jeszcze nie zajęła
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wystraszyłam się
tylko nie zauważyłam wiadomości i uważam, że będzie z Ciebie fajna babeczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

młody, łysy gówniarz, wrrrr
Ale ma to, na co zasłużyła 

a chciałam dla odstresowania wybrać się daleeeko daleeeeko na rowerze 

:/ tak dziady jezdza, mnie kiedys o malo co by warszawianka potracila na przejsciu na czerwonym i jeszcze kurde trabila jedza 

ja to słyszałam mój zegar ścienny jak chodził i 'chrobotał' a przypominało mi to chrobotanie myszy, więc go zdjęłam