|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma hehehe kazdy mowi o jak fajnie bo nie wie z czym to sie "je" ![]() nie chce pisac o tym jak wielu nauczycieli po latach fiksuje ![]() no niestety uroki pracy z mlodymi niesfornymi
|
|
#902 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię jej "Daria, co ci się dzisiaj stało? tyle razy się tak fajnie ubrałaś że aż miło było popatrzeć, takie masz fajne spódniczki stosowne na taką okoliczność, taka ładna dziewczyna jak ty powinna się dzisiaj inaczej ubrać etc" a ona mi na to "Jak się nie podoba to ja nie muszę tu być" odwróciła się i wyszła ze szkoły........wróciła po 2 godzinach po świadectwo......mnie już tak łeb napier**** że nawet nie rajcuję się piątkiem, serio....
|
|
|
#904 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze spytam- jakie kolory macie? Ja się waham między ciemnobrązową a czarną... No i faktycznie, chyba lepiej nie ryzykować i ją do pralni oddać ![]() A widok wspaniały Dziewczyny, przed chwilą wróciłam z Arkadii. Rarrko: Była tylko jedna XS motylkowa i sporo ludzi w sklepie... Bałam się, że ktoś może ją kupi i nie będzie (zwłaszcza, że w 3 innych Zarach nie widziałam jej w tym rozmiarze) . Spytałam Panią, czy można odłożyć bluzkę do piątku i zgodziła się. Jest odłożona do pt na moje nazwisko, wyślij mi pw jak to przeczytasz- czy sama chcesz odebrać. Paryżanko: Tulipanowe sukienki: 2 kwieciste w rozmiarze M, 1 różowa w rozmiarze M. Przepraszam, nie odłożyłam ich dla Ciebie- nie wiedziałam jaki rozmiar Cię interesuje, a ja raczej nie będę mogła ich dla Ciebie kupić- mam limit na karcie, a nie wiem dokładnie ile wydam w piątek No i przyznam, że trochę wstydziłam się odkładać więcej rzeczy. Co do różowych marynarek z pomarańczową podszewką z TRF- nie widziałam ich, były tylko te chabrowe. Nowe tulipanowe były, ale kolejka do przymierzalni też, więc nie mierzyłam
|
||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle żeby było zarowo to miałam dziś te nowe sandałki z kokardką i kurde obtarły mi duże palce....buuuuuuuuuuuu
fakt - miałam je długo od 8 do 17.30 na ciągłym chodzie
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-06-22 o 18:46 |
|
|
|
#906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja wlasnie wyczytalam na pewnym forum zapytanie mamusi czym golic pachy 9latce sorry moze ja jakas zacofana jestem bo nie wiedzialam ze dzieci sie depilujehttp://forum.gazeta.pl/forum/w,567,1...iewczynki.html czekam na relacje z Krakowskiej
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-06-22 o 19:01 |
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Rekonesans w Złotych:
1. Bałagan, rzeczy porozkładane po całym sklepie bez ładu i składu np. torebki rzucone na kupkę i przez to pogniecione nieziemsko. 2. Bardzo dużo rzeczy jest BRUDNA lub pozaciągana. 3. Mało małych rozmiarów czyli xs, s. 4. Dziwną rzecz zauważyłam - pojedyńcze sztuki np. sukienek były pochowane w innych miejscach niż pozostałe rozmiary, zasłonięte i wciśnięte tak jakby ktoś je sobie "ukrył" na piątek. 5. Nie było ŻADNEJ ciekawej torebki. Żadnej z tych na które polujemy. 6. Z forumowych hitów - różowy tulipan xs jedna sztuka, pasiakowy tulipan s i kilka m. Jakbym miała dziś coś kupić to może zdecydowałabym się na jakąś sukienkę, ale w sumie mojego rozmiaru właściwie nie ma i tak się zastanawiam czy jest sens jechać na ten kipisz w piątek. Tym bardziej że mojej torebki nie ma
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gabi jak juz zapewne wiesz mam zamiar byc nauczycielka Moja mama dzis od rana miala rade, tez wypalona jest. Jak czasami widze jak zachowuja sie dzieci to mam ochote palnac sobie w leb. Najbardziej denerwuje mnie to jak wszyscy mowia,ze to taki cudowny zawod bo tyle wolnego. Skoro jest tak swietnie to tez mogli zostac nauczycielami
|
|
|
|
|
#910 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli w arkadii sa?
|
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ale widziałam tylko te 2 kwieciste i jedną różową, wszystkie M.
|
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro piszę arkusze ![]() bo ja się do papierów takich nie nadaję w piątek relaks a w sobotę i poniedziałek już jesteśmy umówione na pisanie raportu, bo dziś pan dyrektor zażyczył sobie szczegółowej analizy każdego ucznia - czyli jak ja miałam 48 uczniów piszących egzamin to muszę przeanalizować 48 testów - podzielić każdy test na części: odbiór tekstu słuchanego, czytanego, reagowanie językowe i opisać co mu poszło dobrze co źle, podać współczynnik łatwości do każdego zadania (a było 13 albo 14 już nie pamiętam) i tak każdego ucznia z osobna Cytat:
ja idę zaraz spać bo nie mogę wytrzymać z bólu głowy ...............
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
a wie ktos jak wyglada sytuacja w ch galaxy w szczecinie?
|
|
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Surrealplace, od którego czwartku mają być te wyprzedaże w Parfois? Od jutra czy od przyszłego tygodnia?
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://deser.pl/deser/1,111857,97654...iekszenie.html
|
|
#917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy ma któraś z Was może torebkę ze zdjęcia? jak się sprawuje? było ich dzisiaj kilka w Magnolii we Wro i nie wiem czy polować na nią w piątek, czy nie
![]() http://static.zara.net/photos//2011/...=1300199889236 |
|
|
|
#919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sądzę, że powinno się jakoś uświadomić ludzi, ile tak naprawdę nauczyciele mają pracy poza murami szkoły... Aby post pozostał w temacie zarowym: Widziałyście może jakimś cudem w Wawie tę sukienkę rozmiar XS? W Arkadii widziałam tylko L. System ich nie namierza, ale często tak jest że w komputerze nie ma, a na wieszaku jest. Podobała mi się jeszcze zanim założyła ją Księżna No i po ślubie zaczęła znikać ze sklepów . Nie mogła ubrać czegoś innego?
Edytowane przez shadow_cat Czas edycji: 2011-06-22 o 19:55 |
|
|
|
|
#920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a poza tym - w sumie dziwnie to wygląda jak wieszaki w Zarze uginają się od ciuchów, wiem ... wiem , tak jest zawsze na wyprzedaży niemniej widok jest zaskakujący zwłaszcza jak się rzuci okiem w stronę nwe collection.Generalnie trudno zrobić rekonesans bo jest strasznie ciasno na pewno nie było pomarańczowej (moimi oczyma) czy też czerwonej (oczyma np. Gabi ) big kopertówki zatem, byle do piątku - wiem już w którą stronę mam biec
|
|
|
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ila ja się historii nasłuchałam od rodziców, ile kwiatków mozna spotkać. Paryżanko a czego chcesz uczyć? Maluchy czy starsze dzieci?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świat oszalał!!
|
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekny widok Cytat:
|
|
#924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo Ci dziękuje
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kupiłam ją jak tylko się pojawiła w sklepie- aboslutnie jest warta 219zł a jeśli uda Ci się dorwać ją na % to nie wahaj się Nie odkształca się, przetrwała niezbyt delikatne obchodzenie się z nia, deszcz, wiat, miesci format a4, raczki ku mojemu zdziwieniu są wytrzymałe (ileż ja potrafię napakowac rzeczy do niej ![]() jeśli przypadkiem w II turze uda mi się ja dorwać w wersji własnie kamelowej chętnie kupie ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- shadow_cat: stronę wczesniej pytałaś o bezową marynarkę ze złotymi guzikami i rękawem 3/4 - jeśli potrzebujesz rozmiar XS to ja w piątek będę ją w Arkadii oddawała
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Relacja z Krakowskiej
![]() otóż, całkiem sporo rzeczy jest już przygotowanych. Na dwóch wyspach okrąglakach pełno bluzeczek i koszulek. Dużo białego koloru rzuciło mi się w oczy, pomaranczowego i kilka pasiaków ![]() Trochę torebek rzuculi na jeden ze stołów- pikowane duże i małe, kilka mniejszych w brązach, parę "kuferków" one chyba poleca na % i mysle, że jest w czym wybierać ![]() uwaga uwaga! było 7 par czarnych asymetrycznych wysokich szpilek, 7 par białych i troszkę innych np sandałków. Widziałam też te żółte niskie szpilki za 219 ( ?? ) [one wygodne są dziewczyny? Warto nad nimi pomyśleć?? Gabi??] Widziałam tą nową chabrową tulip dress - Na trf też trochę koszulek i spódniczek przygotowanych do % Niestety sukienki % mi gdzieś umknęły... nie widziałam niestety tych różowych bluzek, które mają podpinane rękawy 3/4.. ![]() powiedzcie mi teraz tak - jak coś jest za 219 tak jak te szpilki żółte, to na ile je przecenią? i.. wpadła mi w oko taka torba- http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ESSENGER%2BBAG na co dzień, nauczelnie itd jak najbardziej ok. co o niej myślicie? ktoś miał przykre doświadczenie z wykonaniem? poza tym... są już całkiem od dawna w bsk (w zarze i stradim z resztą też) różnokolorowe spodnio-leggi. Dzisiaj sobie je przymierzyłam, wybrałam rozmiar i bez problemu odłożyła mi Pani do pt (bo jutro zamknięte). W takim razie nie przecenią mi ich nic a nic?
|
|
#928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję więc, że nikt ich mi nie wykupi do 9 rano w pt
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-nauczycielki - wielki szacun
Ja nienawidzę uczyć / szkolić, czasami moja praca tego wymaga i to są dla mnie najcięższe i najbardziej męczące dni. Szkolenia były po części przyczyną mojego odejścia z poprzedniej pracy - byłam totalnie wypalona, obiecali mi że to już szkoleniowy koniec na jakiś czas aż nie odpocznę, a potem kazali znów wałkować to samo u kolejnego klienta. No to przeszkoliłam i odeszłam ![]() W piątek też szkolę, na szczęście tylko jedną osobę
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nowa kolekcja, mierzyłam XS w piątek właśnie w Arkadii i pasowała. A mogę spytać- dlaczego oddajesz swoją? Bo poza tym że podoba mi się inna jasna, to trochę tylko nie jestem przekonana do grubości materiału.. A torebka też mi się podoba Jej, jak siedzę w domu to wszystko bym chciała, a jak jestem w sklepie to nachodzą mnie wątpliwości i w rezultacie nic nie kupuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

wszedzie dobrze gdzie nas nie ma hehehe

i wiem, z opowiadan kolezanek, że aż tak fajnie to sie chyba nie macie
mówię jej "Daria, co ci się dzisiaj stało? tyle razy się tak fajnie ubrałaś że aż miło było popatrzeć, takie masz fajne spódniczki stosowne na taką okoliczność, taka ładna dziewczyna jak ty powinna się dzisiaj inaczej ubrać etc" a ona mi na to "Jak się nie podoba to ja nie muszę tu być" odwróciła się i wyszła ze szkoły........wróciła po 2 godzinach po świadectwo......
happy mum 
fakt - miałam je długo od 8 do 17.30 na ciągłym chodzie

prze... magiczny widok ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)