Krakowianki - część XI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 20:40   #4741
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Czy to jest TA TRUSKAWA od bezcennych perfumowych recenzji w kwc. czy źle kojarzy mi się avatar ? Jeśli tak to a jeśli nie to i tak fajno
Jedna uświadomiona
Cytat:
Z dużym też się da, Mju mi sprzedała patenty, ale nie mam ich na razie na kim testować
Da się, ale w łóżku to się boję, że małego połamię...
Stary 2011-06-22, 20:43   #4742
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ta sesja to jakiś koszmar. Jeszcze się nie zaczęła a już jestem w
to tylko ja skończyłam tydzień temu wszystko?

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Nooo.. jak obalilam to takiego gastro dostalam, ze kazalam sobie zamowic pizze, po czym na raz zjadlam pol 45cm
Zreszta.. Desperadosy w ogole mi wystarczają na lekki rausz
ale że jeden? ale że jak?

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 20:44   #4743
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dostałam sms z Sephory - 10% rabatu na 1 produkt, 15% na 2 produkty i 20% na 3 i więcej. Do 3 lipca

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 20:48   #4744
Ineso
Matka Smoka

Ale fajny piątek mam tej środy

I się pochwalę a co - będę jutro jadła tu.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:09   #4745
2016070953
Konto usunięte

no 4 dni woolnee
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:14   #4746
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
łał ale rozumiem, że nie w naszym kraju
W naszym . Jak Real Madryt (a w nim David) grał w Krakowie z Wisłą i mieliśmy okazję przez ten jeden malutki momencik zasmakować wielkiego sportowego świata hehehe. Był też Ronaldo, Zinedine Zidane, Figo i Raul. Podawałam im kawę . Jeju... właśnie sobie sprawdziłam, że to było w 2004 roku jak dawno!
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:25   #4747
Ineso
Matka Smoka

Raul kochałam go.

Nojko chyba Tobie najbliżej do mnie wiekiem spośród bywających tu
Stary 2011-06-22, 21:37   #4748
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
to tylko ja skończyłam tydzień temu wszystko?

ale że jeden? ale że jak?
No nie wiem, jak to dziala.. Ale jeden taki duzy Desperados a faza jak po połowie wina tyle że krótsza trochę
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:50   #4749
blair witch
Zakorzenienie

Dziewczyny, normalnie zniesmaczona jestem, a rzadko mi się to zdarza

Sąsiedzi dziś mieli pogrzeb dziadka. Teraz świętują chyba Stypa odbywa się kilkaset metrów ode mnie, a słyszę ją tak, jakby była u mnie w ogrodzie... Wyszłam na balkon a tam chóralne śpiewy, wrzaski, piski, prawy do lewego wypij kolego, i w ten deseń... Palą ognisko i pieką kiełbaski Narąbani w 3 d... wszyscy Co za kraj, co za ludzie...
Stary 2011-06-22, 21:55   #4750
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość

Sąsiedzi dziś mieli pogrzeb dziadka. Teraz świętują chyba Stypa odbywa się kilkaset metrów ode mnie, a słyszę ją tak, jakby była u mnie w ogrodzie... Wyszłam na balkon a tam chóralne śpiewy, wrzaski, piski, prawy do lewego wypij kolego, i w ten deseń... Palą ognisko i pieką kiełbaski Narąbani w 3 d... wszyscy Co za kraj, co za ludzie...
Opijają skórę może Kiedyś podobno był taki zwyczaj.. A może to Ci, co po czyjeś śmierci świętują, bo mu lepiej ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-22, 22:01   #4751
gg22
Zakorzenienie

padam na twarz...
Melka-zakupy zrobione
wiecie jak sobie wykombinowali z tymi bonami? jak nie przekroczą wartości 20zł to trzeba im zapłacić 1zł ja miałam rachunek 39,95....

chciałam też kupić sobie bułki i trochę żółtego sera, zajechaliśmy do Auchana, bo po drodze i otwarty ale to co tam zobaczyłam skutecznie mnie zniechęciło i wole nawet głodówkę niż tą walkę między półkami. to jest nieprawdopodobne i za każdym razem mnie dziwi co się dzieje jak na 1dzień mają zamknąć markety jak zwierzęta przy wodopoju na pustyni:/
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:14   #4752
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Opijają skórę może Kiedyś podobno był taki zwyczaj.. A może to Ci, co po czyjeś śmierci świętują, bo mu lepiej ?
Dotąd wszystkie pogrzeby w ich rodzinie były.... mniej huczne i bezprocentowo-spiewno-krzykliwe, że tak powiem, więc dziwne by było gdyby byli z tych co świętują bo mu lepiej

Zresztą nawet gdyby to świętowali to myślę że nie brzmiałoby to jak pijacka burda...

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
chciałam też kupić sobie bułki i trochę żółtego sera, zajechaliśmy do Auchana, bo po drodze i otwarty ale to co tam zobaczyłam skutecznie mnie zniechęciło i wole nawet głodówkę niż tą walkę między półkami. to jest nieprawdopodobne i za każdym razem mnie dziwi co się dzieje jak na 1dzień mają zamknąć markety jak zwierzęta przy wodopoju na pustyni:/
W każdym sklepie tak, my z mamą stałyśmy dziś 45 minut po wędlinę I to nie do domu, żeby nie było że zapasy robiłyśmy Ja tam nigdy nie kupuję więcej jak mają być zamknięte sklepy, jak mi się czegoś zachce to idę na stację benzynową, a w najgorszym przypadku to przecież pizzerie są otwarte (11 i 12 czerwca w telepizzy wszystkie średnie były po 11 zł ) więc się z głodu nie pomrze

Fajny system jest w Holandii. Tam w weekendy sklepy, markety - zamknięte. W jedną sobotę w miesiącu są otwarte, za wyjątkiem 'gorących' okresów przed Bożym Narodzeniem i Wielkanocą. I jakoś nie ma takich tłumów jak u nas przed jednym dniem wolnym Ludzie się przyzwyczaili i nie zachowują się jakby klęskę żywiołową ogłoszono

A, mama mnie dziś do fryzjera wypchała - znaczy w poniedziałek powiedziała że mam iść, włosy zrobić, kolor, podciąć i koniec kropka. Więc się umówiłam. A jak po zabiegach chciałam zapłacić to się dowiedziałam że wszystko mama ureguluje w ramach opóźnionego prezentu na dzień dziecka

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:16
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:16   #4753
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

No ale tutaj mozna jeszcze wytlumaczyc, ze niektorzy robili zakupy na 4 dni bo maja dlugi weekend jednak tez nie rozumiem idei wykupowania polowy sklepu...
Ide na piwo i obiecuje sobie, ze nie bede co 5 minut sprawdzac telefonu

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:17   #4754
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
No ale tutaj mozna jeszcze wytlumaczyc, ze niektorzy robili zakupy na 4 dni bo maja dlugi weekend jednak tez nie rozumiem idei wykupowania polowy sklepu...
Ale przecież w piątek i w weekend sklepy normalnie otwarte są, więc po co zapasy na 4 dni?
Stary 2011-06-22, 22:29   #4755
Ineso
Matka Smoka

Nawet nie wiecie ile ludzi co roku dzwoni do sklepu, żeby zapytać czy w drugi dzień Świąt BN będzie już otwarte
Stary 2011-06-22, 22:32   #4756
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbys znalazla jakas fajna lokate to daj znac, ja od pol roku mysle mysle i nic nie wymyslilam :P
oprócz tej co wrzuciła Sylvia to ja ostatnie widziałam tzw. 365dni na 4% jednodniówka- tzn. max możesz mieć na 365dni, jest codziennie odnawiana, a możesz ją zamknąć kiedy tylko chcesz. % jest mało atrakcyjne, ale jak w perspektywie jest wprowadzenie od nowego roku podatku Belki to zastanawiam się czy częśc kasy nie wrzucić na tą na maxymalną ilość dni, a na 3miesięczną, wyżej % resztę

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Miałam przyjemność , szczerą. Wyjątkowo normalny i skromny facet jak na taką gwiazdę. I śliczny na żywo tylko niziutki!
oooooaaaaaaaahhhhhh buuuuu kocham go miłością dozgonną i platoniczną odkąd pamiętam jest boski, cudny, śliczny, męski i taki... taki....hmmm.... no po prostu super nizutki? a nie wydaje się

jaaaaa.... wszyscy są niesamowici ale chyba największy szacun do tego biegającego po wodzie. a ja nawet porządnych kaczek nie potrafię puszczać

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
dzien dobry :d
przeprowadziłam się, złapałam internet z UP i zamiast się rozpakować to wsród pudeł siedze i wizaż czytam
i prawidłowo ale na fejsie nas nie zdradzaj

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
W ogóle, nie opowiadałam Wam, jaką miałam sytuację w poniedziałek. Szłam sobie na przystanek i patrzę, leży portfel na chodniku. Myślę sobie, pewnie ktoś zgubił, może są dokumenty w środku to zwrócę zgubę. Otwieram, patrzę do środka, a tam kartka "C...ulu (wstaw w kropki "i"), ładnie to tak grzebać w cudzych rzeczach?" Aż mnie zamurowało :x A portfel wyrzuciłam w trawę.
przypomniało mi się jak w dzieciństwie mieliśmy taką skryjdę na balkonie przy wejściu na izbę przyjęć w szpitalu i tak się chowaliśmy a na chodniku,który był najczęściej oblegany kładliśmy portfel przywiązany do żyłki. ale mieliśmy ubaw jak ludzie za nim gonili!!!!

Cytat:

1. Czyli uważacie że jak ktoś 6 lat po studiach przynosi pracodawcy CV z którego wynika że przez 6 lat nic nie robił, to jest traktowany tak samo jak ten który pracował 6 lat choćby po knajpach i barach Nie uwierzę

2. Mi nic nie kupować, mi napisać sms-a to wybiorę się tam chętnie z Tobą
1. eeee no patrząc na tego typu sytuację można polemizować no i rzeczywiście masz trochę racji choć prawda jest taka, że pracodawca jak zatrudnia to oczekuje konkretów i mając do wyboru kandydata, który ma pojęcie o przyszłych obowiązkach (załóżmy z racji nawet lichego wykształcenia, a nie doświadczenia) lub takiego co to dorywczo gdzieś tam pracował to wiadomo, którego weźmie

2. oj Tyyy.... w takich sytuacjach pisz smsa, byłam i już wróciłam, ale byc może w przyszłym tygodniu się jeszcze wybiorę, bo mój pomysł odciążenia swojej szafy nie wypalił i mam do wykorzystania jeszcze jedne bon, a dzisiaj nie mogłam się zdecydować co mogłabym kupić

Cytat:

bo w naszej kulturze tego typu zachowania na stypie nie są normą, a to może źle. dla mnie w ogóle stypa jest porąbanym pomysłem, nigdy tego nie rozumiałam i nie chciałam w tym uczestniczyć, ale z dwojga złego na moim pogrzebie wolałabym hulanki, swawole i morze alko niż łzy, żal i odgrzewanego kotleta

Cytat:
1. Ludzie się przyzwyczaili i nie zachowują się jakby klęskę żywiołową ogłoszono

2. dowiedziałam że wszystko mama ureguluje w ramach opóźnionego prezentu na dzień dziecka
1. bo to jest dzicz....

2. oooooo ale super niespodzianka

Cytat:
nadal cisza?

SdC- nie zacytowało mi się. cholera teraz mam zonka.... bo rzeczywiście mam jeszcze te zaoczne.... jak się okaże że i one mi kolidują i z tego powodu będe się bujać niewiadomo ile żeby dobić do tych chlubnych 26dni to się wkurzę jak nie wiem co:/
odebrałam Ci maseczki, Shiru prosiła żebyś sprawdziła czy na pewno zrobiłaś jej przelew. a w ogóle to mnie zrobiłaś za lakier? nie pomyślałam żeby go odliczyć od tej kwoty za obiad.
.
Stary 2011-06-22, 22:32   #4757

Co można zwiedzić w Oświęcimiu? Nie mówię o muzeum. Moja koleżanka się wybiera i nie wie, może jakiś kościół itp. Też: gdzie można zjeść?

Jest ktoś z Oświęcimia tutaj?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:38   #4758
gg22
Zakorzenienie

aaaaha Ville- i piękne było to co wkleiłaś. szkoda że pojechałaś bo mogłaś nas zmobilizować i zrobiłybyśmy spęd czarownic i skakałybyśmy przez ognisko, topiły wianki i robiły inne cuda aaaaaah szkoda, szkoda.... mogłoby to być bardzo fajne! no i szkoda że nie miałaś ochoty nam poopowiadać, bo Ty fajnie piszesz o tych zwyczajach. to takie ciekawe!

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

aha tez mi się nie zacytowało:/ Hope- ja polecam Mazury, Roztocze (Susiec- potwierdzam, Zwierzyniec, Zamość, okolice Biłgoraja), Kluszkowce (okolice j. Czorsztyńskiego), twierdze na Śląsku.
To też zależy jak lubisz spędzać czas i odpoczywać. Ja jak już gdzieś jadę to wybieram miejsca z daleka od tłumów ludzi, cenię sobie spokój, ciszę i przyrodę.
Dużo atrakcyjnych ofert pojawia się na gruponie np. dzisiaj znalazłam na 3dni na Mazury za 300zł, śmiesznie mało tyle że krótko na tak długą trasę
.
Stary 2011-06-22, 22:40   #4759
Melka88
Zakorzenienie

gg22, dziekuję

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-22, 22:43   #4760
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

bo w naszej kulturze tego typu zachowania na stypie nie są normą, a to może źle. dla mnie w ogóle stypa jest porąbanym pomysłem, nigdy tego nie rozumiałam i nie chciałam w tym uczestniczyć, ale z dwojga złego na moim pogrzebie wolałabym hulanki, swawole i morze alko niż łzy, żal i odgrzewanego kotleta
Normalnie nagram na dyktafon z komórki i Ci puszczę
Stary 2011-06-22, 22:47   #4761

Cytat:
aaaaha Ville- i piękne było to co wkleiłaś. szkoda że pojechałaś bo mogłaś nas zmobilizować i zrobiłybyśmy spęd czarownic i skakałybyśmy przez ognisko, topiły wianki i robiły inne cuda aaaaaah szkoda, szkoda.... mogłoby to być bardzo fajne!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:52   #4762
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22, dziekuję
nie ma sprawy

Cytat:
Normalnie nagram na dyktafon z komórki i Ci puszczę
ok.

Ville- nie smuć się, odbijemy sobie w przyszłym roku

miał być taki fajny weekend, miało być tak pieknie i co? i .... w takich sytuacjach nienawidzę się za to wieczne planowanie i organizowanie
.
Stary 2011-06-22, 22:58   #4763
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
W ogóle, nie opowiadałam Wam, jaką miałam sytuację w poniedziałek. Szłam sobie na przystanek i patrzę, leży portfel na chodniku. Myślę sobie, pewnie ktoś zgubił, może są dokumenty w środku to zwrócę zgubę. Otwieram, patrzę do środka, a tam kartka "C...ulu (wstaw w kropki "i"), ładnie to tak grzebać w cudzych rzeczach?" Aż mnie zamurowało :x A portfel wyrzuciłam w trawę.
Ale numer.
Wpadłabym w euforię i jeśli ten portfel byłby ładny to zachowałabym. Nie miałaś li takiej ochoty?

Cytat:
Gofry...ale mi teraz smaka narobilas
W ogole to glupia jestem, ze nie pojechalam na weekend do domu
Aaaaa... tęskni się?

Nooo czyli się z Ineso zgadzasz, a ja zgadzam się z Wami. Śmieszne! i ooo, tyla!

Hej, w Krakowie też ustrajają miasto na jutrzejsze święto?
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:59   #4764
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Już mnie nie kochasz
Cytat:
Przeżyłam to dziś w Almie, a to przecież tylko 1 dzień...
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Cholera wie. Dosłownie
Cytat:
I się pochwalę a co - będę jutro jadła tu.
U Jusztynki
Cytat:
Był też Ronaldo, Zinedine Zidane, Figo i Raul. Podawałam im kawę
Zizou, Figo, Raul
Czy mogę dotknąć Twej ręki, którą podałaś im kawę?
Stary 2011-06-22, 23:15   #4765
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Już mnie nie kochasz
No właśnie. Sama nie wiem kiedy był początek naszego końca. Szalę przeważył chyba jednak fakt, że nie chciałaś mi pomóc w problemach ze swędzącą skórą na skalpie. Mój skalp i ja powiedzieliśmy - basta!
Stary 2011-06-22, 23:21   #4766
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Co można zwiedzić w Oświęcimiu? Nie mówię o muzeum. Moja koleżanka się wybiera i nie wie, może jakiś kościół itp. Też: gdzie można zjeść?

W centrum jest stara synagoga (całe centrum kultury żydowskiej http://ajcf.pl/), całkiem fajnie jest teraz na zamku (można nawet wejść na wieżę) a poza tym ładne kościoły: parafialny i u księży Salezjanów
p.s. mój wujek jest pasjonatem historii miasta, ma dużo fajnych rzeczy, jeśli interesuje koleżankę historia miasta to polecam http://oswiecimganobis.blogspot.com/

no i sam rynek jest zabytkowy ale na razie po wyburzeniu bunkra czeka na lepsze czasy

Jedzenie jakieś w centrum też się znajdzie, choć tam to w sumie tylko kebab

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
No właśnie. Sama nie wiem kiedy był początek naszego końca. Szalę przeważył chyba jednak fakt, że nie chciałaś mi pomóc w problemach ze swędzącą skórą na skalpie. Mój skalp i ja powiedzieliśmy - basta!
smutne to

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2011-06-22 o 23:24
jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:41   #4767
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
W naszym . Jak Real Madryt (a w nim David) grał w Krakowie z Wisłą i mieliśmy okazję przez ten jeden malutki momencik zasmakować wielkiego sportowego świata hehehe. Był też Ronaldo, Zinedine Zidane, Figo i Raul. Podawałam im kawę . Jeju... właśnie sobie sprawdziłam, że to było w 2004 roku jak dawno!

w 2004 to ja byłam dzieciakiem który miał totalnego bzika na punkcie piłki nożnej potem mi przeszło, ale jakiś sentyment mam, ale fajnie

Cytat:
ja byłam koło 16, to było jeszcze luźno. ale też wiele razy widziałam to o czym mówisz, masakra jakaś

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Hej, w Krakowie też ustrajają miasto na jutrzejsze święto?
tylko na Rynku przed Mariackim ustawiają jakąś scenę, pewnie kościelne sprawy

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:54   #4768
gg22
Zakorzenienie

ja nadal mam bzika na punkcie piłki nożnej i od zawsze na zawsze jestem fanką Manchester United moje serce cierpiało bo nie oglądałam finału LM nie mówiąc już o tym że MU przegrał
.
Stary 2011-06-23, 00:38   #4769
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Osobowość to Ty masz każdego dnia

Na szczęście nie dysponuję już żadnym Grześkiem, ale w tę pomyłkę średnio wierzę, więc jeśli to czytasz, mężczyzno Kasiencji, to wiedz, że coś się dzieje

Niech no agencja wywiadu się dowie, że o tym wypisujesz w internecie

Słodziak 2
Mogłabym się z nim całować
Cytat:
A na fejsie pisałaś, że siedzisz na fejsie
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
dzien dobry :d
przeprowadziłam się, złapałam internet z UP i zamiast się rozpakować to wsród pudeł siedze i wizaż czytam

jest dobrze
Cytat:
Już mnie nie kochasz

Przeżyłam to dziś w Almie, a to przecież tylko 1 dzień...

Cholera wie. Dosłownie

U Jusztynki

Zizou, Figo, Raul
Malla, to ty jesteś ten szpieg z agencji

Cholera nie wie, Cholera wie, że jest tam zameldowana i gdzie mieszka babcia. Babcia daje dobre pierogi. Ale nie wiem, czy Twojej znajomej też ...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 01:34   #4770
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Dotąd wszystkie pogrzeby w ich rodzinie były.... mniej huczne i bezprocentowo-spiewno-krzykliwe, że tak powiem, więc dziwne by było gdyby byli z tych co świętują bo mu lepiej
a może dziadek był rockendrolowcem i sobie tego w testamencie zażyczył...

Cytat:

No stawiam stówe, że jestem najstarsza, jeżeli do tej pory ty byłaś to duża szansa

Cytat:
Zizou, Figo, Raul
Audiencje przyjmuję raz do roku - 11 września w dzień urodzin

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

w 2004 to ja byłam dzieciakiem który miał totalnego bzika na punkcie piłki nożnej potem mi przeszło, ale jakiś sentyment mam, ale fajnie
No widzisz a ja już musiałam pracować - ciężkie dzieciństwo hehe

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Cholera nie wie, Cholera wie, że jest tam zameldowana i gdzie mieszka babcia. Babcia daje dobre pierogi. Ale nie wiem, czy Twojej znajomej też ...
W sobotę byłam na weselu... pominę jak było ale śpiewali taką przyśpiewkę - Babcia jest fajna, cholera, babcia jest fajna....

Więc może da
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości