|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
jak dziecko
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za tym aby dziecku nie dawać słodyczy. Sama jem mało, wiem że są szkodliwe (otyłość, zeby, złe nawyki zywieniowe...itp) ![]()
|
|
#4293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam taki przypadek ![]() Tż dziś ma wrócić późno, a na dworze taka burza i leje ![]() tak się przejaśnia, że aż zestresowana siedzę, ja się boję burzy ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jestem cięta na słodycze, bo niestety w głębi duszy winię moją rodzinę za moje uzależnienie od cukru- od małego lody, batony, czekolady i teraz mi trudno nie jeść słodkiego
|
|
|
#4294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() na większości straganow z warszywami czy na targu ![]() uf wróciłam z pracy i z zakupów a w mieszkaniu niespodzianka ludzie oglądający nasze pokoje![]() zapłacenie wszystkich oplat dotyczących wyrobienia nowych dokumentó 460zl |
||||
|
|
|
#4295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozatym wydaje mi się, że jest jeszcze za mała na takie rzeczy. Już wolę jej chrupki kukurydziane kupić bo uwielbia
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się mocno wku**** na tżta, śpi, ale czekaliśmy na tel od znajomego aby gdzieś wyjść (dzwoni za późno bo ustaliliśmy że z wyjściem czekamy do 21) ale wkurzyło mnie olewatorstwo ludzi Tak jak się spóźnia na spotkania itp tak teraz olał dobrego znajomego i nie odebrał!! Wkrzyłam się, nie jestem tak wychowana i uważam to za brak szacuku do ludzi. Powiedziałam mu - będziesz coś chciał od znajomych to się odwrócą ![]() Jego super wychowanie... tych rodziców to bym zatłukła
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nuruś
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Paulunia nie chce żebyś pomyślała, że się wymądrzam czy coś ale ja bylam przypadkiem któremu rodzice nie dawali słodyczy prawie wogóle i potem poszłam do zerówki i zobaczyłam jak inne dzieci mają te słodycze, zaczynają mnie częstować itd i ja tak bardzo tego zapragnełam a z drugiej strony bałam się reakcji rodziców i np. ukrywałam opakowania po chipsach, batonach itd. właśnie dlatego, że na początku "ukrywano" przede mna te slodycze
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
nadia nie zlosc sie.lepiej kup jutro botwinke :P
jak bylam mala to dostawalam slodycze raz na jakis czas i w sumie nic mi nie bylo.mam 25lat i nawet jednej plomby nie mam w zebach.do tego czasami mam tak ze nawet nie patrze na batony bo mnie mdli. tez mnie to denerwuje jak widze troskliwych rodzicow ktorzy w weekendy fundują dzieciom zestawy z mac'szita.ostatnio bylam w macu na lodach (raz na jakis czas sie skusze) i widzialam wycieczke, 20 dzieciakow ktorym nauczyciel rozdawal po hamburgerze i wielkiej coli.a kilka dzieci juz mialo nadwage.zastanawiam sie gdzie ci dorosli mają rozum?potem panstwo bedzie leczyc społeczeństwo z otyłości.
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawo jazdy też jest mu bardzo potrzebne bo dużo jeździ.
|
|
|
|
|
#4302 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Musisz wierzyć w to, że Wam się uda i mieć nadzieję. Inaczej, jeśli spiszesz wszystko na straty i się poddasz to będzie po sprawie. Cytat:
Cytat:
A na podstawie obserwacji znajomych wiem, że takie daty są ruchome Cytat:
Ja miałam ja Ty a pełnomleczna czekolada i pepsi to były moje bóstwa... a teraz trochę pracy nad sobą i jak ręką odjął ![]() Wystawiłam buty, poczekam na lepsze światło i pyknę aparat W sobotę przyjeżdża teściowa Muszę coś ugotować i zainstalować uśmiech nr 4
|
|
|
#4303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
biedna Ty to widze chociaz na owocki masz ochote super Cytat:
jutro idziemy znowu bo cos mu tam nie pasuje a co do zmartwien jesli chodzi o prace to mialam racje ... kumpel mi zajrzal w kwitki z wyplaty i nie zaplacili mi za urlop dranie jedne eh jakos moze damy rade zobaczymy jak tz bo jeszcze 500euro trzeba doplacic do dentysty a co do obiadku Twojego to mniam dawno kalafiorka nie jadlam najlepiej mi tz zareklamowal dzis szparagi ... pyta se mnie czy chce do obiadu bo zanim do mamy jego poszlismy to jeszcze cos zjedlismy u babci bo rano tylko kawa no to mu odpowiadam ze w sumie niewiem czy lubie bo nigdy nie probowalam a ten zrobil taka mine i mowi ze niedobre no i kazal mi nie ryzykowac w kazdym razie musze sama sprobowac jak do Irlandii wrocimy bo niemoge mu wierzyc na 100% w kulinarnych sprawach bo np pieczarek on nie lubie bardzo a ja odwrotnie Nadia slonce nie mow ze nigdy pisalam Ci o tych znajomych co ich straszyli ze nigdy , ze bez in vitro niema szans itd , chyba mieli 3 czy 5 prob in vitro a to bylo jakies 7-8 lat temu ... nic w koncu adopcja wzieli mala do siebie po 2 miesiacach pojechali nad wode na wakacje / relaks wogole luz na calego tylko oni i dziecko i spokoj tatus widac bylo powoli przyzwyczajal sie ze jest tatusiem i co? wrocili po 2 tyg z urlopu a jakis czas po tym okazalo sie ze jest w ciazy ( zeby bylo zabawnie juz nie pierwszy przypadek taki slyszalam ze zaraz po adopcji blokady puscily i bylo drugie dzieciatko ) takze teraz maja i dziewczynke i chlopca ktory urodzil sie jakis rok po siostrze i wiecie jacy oni nawet sa podobni zewnetrznie tego to juz nie pojme ale bardzo mialam przyjemnosc sie nimi zajmowac dosc dlugo i podobienstwo uderzajace i zewnetrzne i charakterki takze ja wierze ze i wam sie uda Nadia do Twojej 30 to my tu bedziemy podwojnymi ciotkami Cytat:
uwielbiam pinio kiedys tylko nim mylam wlosy jesli to ten sam to chyba bylo szampon i plyn w jednym a jakie wlosy po nim ladne a jaka pianka mniam mmmh az sie rozmarzylam Cytat:
fajne ciuszki Cytat:
dziekuje Ci bardzo za przepis napewno tez skorzystam Cytat:
no to teraz w ramach zadoscuczynienia musi was 2 zabrac na lody znow mi nie zacytoalo wszystkiego ale ... Punto bede trzymac kciuki na pt bylismy u mamy tz-a siostrzeniec tz-a mnie rozwalil na lopatki 1,5 roku a taki smieszek |
||||||
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no duża i wiem, ze nic na to nie poradzimy i nie złoszcze się nawet tylko mi przykro, widze, że sam sie bardzo z tym gryzie więc nie zmaierzam dolewać oliwy do ognia bo i po co?? |
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
3,99 a tyle radości dla nas- dzieciaków powyżej roku
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
w każdym bądź razie nie ryzykuję (tak na wszelki wypadek)---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
ogólnie to babcia mi tak aplikowała słodkie od małego ![]() serio mnie uzależniła- dzień w dzień grzesiek+ Pawełek ![]() wiadomo, że teraz to już sama jestem w 100% świadoma, ale pokusa czasem wygra miłość do wafla grześka i batona pawełka pozostała
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie burza!!!
a jutro od 9 najazd teściów !!
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tż jest takim jednym wielkim chodzącym dzieckiem |
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie to mało który produkt robi taką pianę, także byłam w szoku jak małą kąpałam , a w jakim szoku była ona ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? ze słodyczami to jest tak - mój tż wbóstwiał. U niego zawsze były słodycze zawsze to coś tańszego (tańsze zapychacze) od miesa....
Teraz tż je mniej słodkiego, kocha mieso... Muszę wprowdzic mu o diety duuużo nabiału jaj i orzechów (to wyczytałam na ruchliwość plemników)Normalnie się wzruszam jak czytam Wasze słowa wsparcia ![]() Będę walczyła! Wszystko (aż dziwne mi) póżniej nam się udawało więc i to musi.. ja dziś w ramach doła jem słodycze i kanapki dzis mi wolno
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
dwa nieszczęścia jednym słowem
u mnie jedno- burza
|
|
#4312 | ||
|
Zadomowienie
|
No będzie musiał
Cytat:
Ja to nerwus jestem i bym troszkę pokrzyczała ale nie wiem co by mi to dało. Cytat:
Ma po dziadku i tatusiu takie coś, że jedzenie typu chrupki, ziemniaki, ryż, makaron nie gryzie tylko od razu połyka. A co do tej informacji to nigdy nie słyszałam
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo żałuję, że robilam te szkoły policealne, a nie od razu studia mam nadzieję, że też będę mogła nadrobić to co zawaliłam już za rok ![]() Ja Ci bardzo zazdroszczę tego, że się tak wydedukowałaś, teraz do szczęścia potrzebne Ci dziecko ![]() Ja mam dziecko, a do szczęścia potrzebne mi studia. Nic nie można mieć od razu chyba , przynajmniej ja nigdy nie mam nic od razu![]() mój Tż też uwielbia mięcho, szczególnie fileta z kuraka
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:15 |
|
|
|
|
#4314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko ledwo siedzi a rodzice im hamburgera na kawalki i fryty wpychaja co za glupota a potem przychodzi taka wycieczka dzieci gdzie niejedno w wieku wczesno szkolnym na krzeselku sie ledwo miesci Cytat:
juz mi sie chyba bedzie zawsze z motylkami kojarzyc a jak u was jesli chodzi o wynajecie nowego ? znalezliscie cos fajnego? Cytat:
moj byly kiedys tak juz dzwonil prawie do banku zastrzegac karte ale w ostatniej chwili sasiadka w aucie znalazla a on z kolega balowal dzien wczesniej zycze zeby sie jednak znalazly moze by nie musial wyrabiac |
|||
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojego tża jest tak jak mówisz tzn on z chęcia zje wszystko ale jak mu ktoś zrobi albo jak ma czas żeby sobie zrobić a w tym roku wyglądal jego dzień tak, że wstawał o 5.50 o 6.15 wychodzil (brał kanapki na uczelnie albo i nie) jechal na 8 na zajęcia i kończył koło 16-17 potem coś tam robil (albo się spotkał ze znajomymi albo razem gdzies chodzilismy) i powrot do domu często okolo 20-22 gdzie już byl padnięty i nie wiem jak ale chciałabym aby w tym roku wyglądało inaczej dla jego zdrowia przede wszystkim
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za przejaśnienia
|
|
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojej już od dłuższego czasu kupuje ten płyn z biedronki. Jest po 4,99. Jest zapach pomarańczowy, truskawkowy, slodka oranżada. Naprawde fajne
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak Biedronka mnie jeszcze potrafi zaskoczyć to ja mam truskawkową piankę ![]() teraz jest za 3,99 i miałam 2 wziąć, ale się puknęłam w głowę, bo nie po to biorę 1 z promocji, żeby wziąć jednak 2
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż lubi mięso wgl on chce przytyć wierzcie mi z dnia na dzień dowiaduję się coraz więcej o jego rodzinie i aż mnie ciary przechodzą bo ja wychowałam się w innych realiach...i czasem nie potrafię się powstrzymać w komentarzach...
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Lili moja też już kilka razy się krztusiła( nie chrupkami) i rozumiem, że się boisz. To są tylko dzieci
Od małego kupowałam jej pampersy, chusteczki nivea albo pampers, najdrożdze pudry, oliwki itp a jak podrosła to przeżuciliśmy się na biedronkę. Pampersy, chusteczki, płyn i żyje
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Mój stwierdził, że kiedyś musi być ten pierwszy raz i zabrał ją na lody. Tylko czemu beze mnie
jak dziecko

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jem bo musze, ale wieczorami kolacji nie daje rady, takie mam mdłosci ze tylko miętóweczka wejdzie
biedna
, później 1,5h gadałam z kol. przez tel. dobrze że mam dużo minut
(i kto to mówi

dzis mi wolno