Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 22:35   #991
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Tak, z galerii krk było jakieś 5-6 szt, z czego 2 x XS (jedna dla mnie )
ja szukam M lub L, jakby mi się nie udało jej dorwać u mnie to będę prosiła o pomoc może gdzieś jeszcze zostaną
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:36   #992
ewelinkka20
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
witam w nowym wątku (taak, szybka jestem ;-))

Czulam podekscytowanie, gdy sobie wedrowalam po Zarze i widzialam juz wszystko ulozone "grupami". Jakbym miala wishlistę to bym wiedziała gdzie od razu po otwarciu sklepu się udać
Ale nie mam wish, nie mam $$$, może coś kiedyś złapię ładnego, tak to pozostaje mi Wam życzyć owocnych zakupów

Kolejarki widziałam M i L, żadnej S i XS :-(

Moja mama jest nauczycielką (klasy 1-3), podziwiam ją za to - ja nie mam cierpliwości

A jaki kolorek kolejarki?

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:39   #993
viera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
A jaki kolorek kolejarki?
niebieska, nie granatowa
Byly w G. Kazimierz
Stary 2011-06-22, 22:44   #994
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
niebieska, nie granatowa
Byly w G. Kazimierz

Czyli ta co na zdjeciu?
Pomoglabys mi w zakupie L (jutro jeszcze dalabym znać)?

P.S A tak nawiasem mówiąc juz nie mogę sie doczekać pt,ale nie dlatego,ze ide na wyprzedaż a dlatego,ze jak wrócę popołudniu to będzie tu masa Waszych wrażen i zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2366938400_1_1_3.jpg (14,4 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez ewelinkka20
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:48
ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:50   #995
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
J
BONARKA
Blair, widziałaś może w Bonarce ta torbe? Bo już tam dziś nie dotarlam..
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ESSENGER%2BBAG

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:51   #996
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
ja szukam M lub L, jakby mi się nie udało jej dorwać u mnie to będę prosiła o pomoc może gdzieś jeszcze zostaną
No problem

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
Blair, widziałaś może w Bonarce ta torbe? Bo już tam dziś nie dotarlam..
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ESSENGER%2BBAG
Nie, nie rzuciła mi się w oczy.

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:53   #997
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:

Nie, nie rzuciła mi się w oczy.

Hm... no i teraz nie wiem gdzie jechać... pewnie będę tu i tu :P ale mam egz o 8.30 i na samo otwarcie nie zdążę... będziesz w Krakowskiej punkt 9?

ekhm..

.no !
Stary 2011-06-22, 22:55   #998
madzialenn
Zakorzenienie

byłam w scc, asortyment mega kiepski, te tulipanowe niebieskie czy tam fioletowe były, sporo, XS, S i M, innych kolorów brak. marynarek w różu i pomarańczu nie było. asymetrycznych szpilek na sklepie zero, na wystawie 6 par. Torebki nijakie, z tych co szukamy ani jednej. bluzka w motylki w dużych rozmiarach. Sandały z kokardką te lakierowane co ma Gabi sporo par, beżowe z kokardką baerinkowate sporo 40, 38, 37.
hmm.. generalnie z mojej wish listy były 3 bluzki, które po zmierzeniu okazały się za krótkie;/
kolejarek zero, tych marynarek z czarną wstawką również brak.
mialam wrażenie, że strasznie tam jest łyso;/ mało ciuchów, wyglądalo to kiepsko.
Budgetka - zastanawiam się czy jednak nie jechac do gliwic najpierw, jakie tam są działy, te same co w scc?

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:00   #999
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
No problem

jakby się dało odłożyć ( w co wątpię, ale skoro na piątek odkładają to nóż widelec może) to proszę Cię odłóż dla mnie na wszelki wypadek, a jak nie znajdę we Wrocławiu to poproszę Cię o zakup
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:04   #1000
angeel_
Raczkowanie

ma moze któraś z Was tą torbę? jak z jakością? mocno ja przecenili na stronie kanadyjskiej..

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BWITH%2BSTUDS
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:05   #1001
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Hm... no i teraz nie wiem gdzie jechać... pewnie będę tu i tu :P ale mam egz o 8.30 i na samo otwarcie nie zdążę... będziesz w Krakowskiej punkt 9?
Będę robić co w mojej mocy, żeby być na 9

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

jakby się dało odłożyć ( w co wątpię, ale skoro na piątek odkładają to nóż widelec może) to proszę Cię odłóż dla mnie na wszelki wypadek, a jak nie znajdę we Wrocławiu to poproszę Cię o zakup
Ok, odłożę, jak tylko będzie się dało

Stary 2011-06-22, 23:17   #1002
cabanamoon
Raczkowanie

dziewczyny ale przyznacie ze to dziwne ze odkladaja rzeczy na piatek.....
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:21   #1003
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Witam ja, podczytywaczka wątku, ale odzywam sie tylko dlatego, że wyhaczyłam bardzo ciekawą dla mnie informację
Surrealplace, od którego czwartku mają być te wyprzedaże w Parfois? Od jutra czy od przyszłego tygodnia?
Od jutra czyli od piątku u nas Tak mi powiedziała moja pani w parfois W ogóle dziś dość przyjemne rzeczy mnie spotkały... W mango wymienili mi dżinsy, które się rozpruły na zupełnie nowe, bez oczekiwań 2 tygodniowych reklamacyjnych Potem zadzwoniła do mnie mama małej pacjentki i bardzo bardzo dziękowała za pomoc, aż miło mi się zrobiło... Mój tż zdał ten przeklęty ostatni egzamin A na koniec okazało się, że wyszczuplałam i wyglądam w sukience zarowej mojej mamy - czerwoniutkiej, malutkiej Także nie muszę już szukać...
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:25   #1004
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, ż e wŁodzi nic nie ma
niestety to nie jest tylko wrażenie
Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
kochane to jak z tą Łodzią, naprawdę nic nie będzie ciekawego?? Też bym chciała te niższe asymetryczne szpilki a o pudrowej torebce juz nie wspominając.. To nie fair, że mamy tak fatalnie zaopatrzone zary była któraś dziś w manu/galerii/porcie?
byłam dzisiaj w porcie i lekko się podłamałam. miałam tam jechać na sam początek, ale naprawdę nic tam ciekawego nie ma
z rzeczy, o których tu piszecie to tylko te różowe i fioletowe koszule: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BTABS
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BTAB%2BSLEEVE

prawie żadnych marynarek, mało spodni

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:25   #1005
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Będę robić co w mojej mocy, żeby być na 9
bo właśnie chciałam Cię prosić, żebyś mi odłożyła torbę... ale kurczę i tak masz chyba dużo na głowie..

ekhm..

.no !
Stary 2011-06-22, 23:28   #1006
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
bo właśnie chciałam Cię prosić, żebyś mi odłożyła torbę... ale kurczę i tak masz chyba dużo na głowie..
Ale ona jest w galerii krk?

Stary 2011-06-22, 23:30   #1007
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Ale ona jest w galerii krk?
tak tak, dzisiaj 3 lezaly na stołach

ekhm..

.no !
Stary 2011-06-22, 23:31   #1008
angeel_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość

zdziwiłam sie bardzo, moze nie wystartuja jednak w piatek :p
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:32   #1009
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
I która odpuściła

To jeszcze nic, zobaczcie tutaj - koniec świata
http://deser.pl/deser/1,111857,97654...iekszenie.html
świat schodzi na psy. a tak btw to mialam dzisiaj klienta Polaka, mieszkającego na stałe w Kanadzie, ale z paszportem Australijskim (troche zakrecone) i poopowiadal mi troche o narodzie amerykanskim.... oni maja nasrane w głowach

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dokładnie. Poza tym inni nie pracujący jako nauczyciele moga wziąć urlop kiedy chcą. Nauczyciele skazani sa na szczyt sezonu, kiedy jest drożej, więcej ludzi i gorąco.

Święta prawda! Z resztą wolne wolnym, ale zjechany głos, stres, ciągłe utarczki z młodzieżą i ich rodzicami to nie jest fajna sprawa. Do tego dziwna dyrektorka Ila ja się historii nasłuchałam od rodziców, ile kwiatków mozna spotkać.
Paryżanko a czego chcesz uczyć? Maluchy czy starsze dzieci?
święte słowa!! dlatego Wam współczuję, bo ja jeżdżę wlasnie po sezone za "smieszne" pieniądze

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Dziewczyny-nauczycielki - wielki szacun

Ja nienawidzę uczyć / szkolić, czasami moja praca tego wymaga i to są dla mnie najcięższe i najbardziej męczące dni. Szkolenia były po części przyczyną mojego odejścia z poprzedniej pracy - byłam totalnie wypalona, obiecali mi że to już szkoleniowy koniec na jakiś czas aż nie odpocznę, a potem kazali znów wałkować to samo u kolejnego klienta. No to przeszkoliłam i odeszłam

W piątek też szkolę, na szczęście tylko jedną osobęale za to przed szkoleniem się pocieszę u św. Zarego
taaaa św. Zary to najlepszy święty wśrod wszystkich świętych

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
: bounce:
Przed chwila potwierdzilam telefonicznie w trzech sklepach, ze wyprzedaz w UK zaczyna sie jutro!!!!!!!!
Juz sie nie moge doczekac, zdam jutro relacje co udalo mi sie upolowac

aaaaaaaaaaaaaa jak ja ci zazdrosze!!! czekam jutro na relację

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
granatowe w magnoli dzisiaj o 12 chyba A co już nie ma ????
Czekaj a może czarne już zgłupiałam wiem na pewno, że asymetryczne 37 i cisnęły jak diabli w najmniejszego paluszka
Może się rozbiją ale... już kilka par butów mam takich co czekają aż królewna je rozchodzi

Upatrzyłam sobie inne ale nie wiem czy mi ich sprzed nosa nie posprzątają szerszenie
hahaha, dziewczyny jestescie niesamowite!!

Cytat:
Ja mam tą co wrzucałaś

A mi się wydaje, że widziałam ją dziś zarówno w Galerii Krk, jak i Bonarce...

GALERIA KRK
info dla dziewczyn, które szukają tych neonowych kopertówek - widziałam tylko białą z metalową wstawką, a tak to tylko dwie na manekinach. I ani jednej więcej.
Ogólnie to na wieszakach przeważa kolor biały. Ale wieszaki są tak ciasno poukładane, że ciężko coś wyciągnąc. Przeważają rozmiary M, L. S mało, XS jeszcze mniej.
Asymetrycznych szpilek czarnych widziałam 3 pary (36,37,38), białe - duuużo. Granatowych asymetrycznych i żółtych - kilka par, ale bardzo wyniszczone. Ogólnie butów jest trochę - dla każdego coś dobrego
Były też np. różowe spódnice (te tulipanowe, co są też koralowe i białe), a nie widziałam ich nigdy.
Kolejarek - dużo, ale od M wzwyż.
I nie wiem co jeszcze....

BONARKA
Tu znalazłam piękne buty (te poniżej) Kupię je
Ogólnie, dużo większy porządek, chyba nawet fajniej wszystko rozłożone niż w galerii krk. No i puściutko Jesli chodzi o ciuchy, to jest mniejszy wybór modeli, ale duża ilość rozmiarów.
Więcej torebek, dużo butów i lepiej widoczne.

Ogólnie, moja wish lista się zmodyfikowała. Oprócz rzeczy z załącznika chciałabym także:
- białą bluzkę z czarnymi pasem na ramionach
- niebieską trapezową spódnicę
- o! i jeszcze kopertówka brązowo-pomarańczowa na suwak
ta torebka jest PRZEPIEKNA!!! widzialam ja również u siebie i jeszcze wersje chabrową

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
byłam w scc, asortyment mega kiepski, te tulipanowe niebieskie czy tam fioletowe były, sporo, XS, S i M, innych kolorów brak. marynarek w różu i pomarańczu nie było. asymetrycznych szpilek na sklepie zero, na wystawie 6 par. Torebki nijakie, z tych co szukamy ani jednej. bluzka w motylki w dużych rozmiarach. Sandały z kokardką te lakierowane co ma Gabi sporo par, beżowe z kokardką baerinkowate sporo 40, 38, 37.
hmm.. generalnie z mojej wish listy były 3 bluzki, które po zmierzeniu okazały się za krótkie;/
kolejarek zero, tych marynarek z czarną wstawką również brak.
mialam wrażenie, że strasznie tam jest łyso;/ mało ciuchów, wyglądalo to kiepsko.
Budgetka - zastanawiam się czy jednak nie jechac do gliwic najpierw, jakie tam są działy, te same co w scc?
to mnie pocieszylas (. w gliwicach jest tylko basic, dosyc dobrze zaopatrzony, ale nieraz mialam wrazenie, ze maja zupelnie inny asortyment niz w scc. trf kiepsciutki!! powiedzialabym beznadziejny . woman oczywiscie nie uraczysz tam, wiec zastanow sie, ja bym na początek uderzyla jednak do ktw

ciesze się, ze z tych piptołków z kokardką jest dużo

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
to jest MEGA dziwne. o co kaman!!?? nigdy nie odkladali!! to jest roche nie fair
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:36   #1010
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

budgetko, mi też odłożyli przed zimową wyprzedażą

myślicie, że zmienią o pólnocy ceny na stronie? Czy dopiero za 24h?
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:37   #1011
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
tak tak, dzisiaj 3 lezaly na stołach
Jak będą w piątek i nie wpadnę w szał wyprzedaży, to Ci odłożę Podaj nazwisko na PW.

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
ta torebka jest PRZEPIEKNA!!! widzialam ja również u siebie i jeszcze wersje chabrową
Wiem Zastanawiałam się nad kupnem obu, ale to by była przesada...

Stary 2011-06-22, 23:46   #1012
surrealplace
Zadomowienie

Ah, musiałam Was nadrobić. Raport z manu - mało torebek, ale coś wynosili jeszcze. Sporo sukienek było - z tulipanowych tylko w paski, ale prawie we wszystkich rozmiarach Buty ciągle donosili... Byłam tam 2 razy, bo mierzyłam tulipanową w paski, najpierw sama potem z tż. Mierzyłam też jakąś sukienkę chabrową, żeby zobaczyć jak mi w tym kolorku. Jesteśmy wymagający i stwierdziliśmy, że jak będą jeszcze czerwone tulipanowe to wtedy na pewno do Wawy pojedziemy, a tż nawet nad morze Mierzyłam dzisiaj sukienkę z rękawkiem do łokcia w paseczki ze złotymi guzikami i może ją kupię w piątek
Stary 2011-06-22, 23:48   #1013
maen
Zadomowienie

Dziewczyny czy którejś nie rzuciły się w oko te oto buty i spodnie (spodnie z TRF)? ze wskazaniem na Katowice i ewentualnie Kraków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2100001111_1_1_2.jpg (33,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6855032800_1_1_2.jpg (53,8 KB, 13 załadowań)
maen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:52   #1014
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:

to mnie pocieszylas (. w gliwicach jest tylko basic, dosyc dobrze zaopatrzony, ale nieraz mialam wrazenie, ze maja zupelnie inny asortyment niz w scc. trf kiepsciutki!! powiedzialabym beznadziejny . woman oczywiscie nie uraczysz tam, wiec zastanow sie, ja bym na początek uderzyla jednak do ktw

ciesze się, ze z tych piptołków z kokardką jest dużo

to jest MEGA dziwne. o co kaman!!?? nigdy nie odkladali!! to jest roche nie fair
piptołków jest dużo ale akurat 41 brak czemu ja mam takie kajaki?!
jakiś plan wycieczki na piątek by się przydał, żeby obskoczyć obie Z.

ale muszę się pochwalić kupiłam dziś meliski, czarne z kokardką za 70zł w zebrze, bo ostatnia para i przecenili ze 130zł chyba, faktycznie ślicznie pachną a wczoraj je chciałam kliknąć o ponad połowę drożej

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html

Edytowane przez madzialenn
Czas edycji: 2011-06-22 o 23:54
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:53   #1015
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
nadal nie wiem ktory rozmiar brac. Gabi kochanaaaaa ratuj ratuj!!!!
ja z tych niskich granatowych mam 37, 36 w sklepie było ciasne, ale żałuję, że nie wzięłam mniejszych, rozeszly sie trochę, polecałabym wziąć dopasowane

Cytat:
Relacja z Krakowskiej
uwaga uwaga! było 7 par czarnych asymetrycznych wysokich szpilek, 7 par białych
powiedzcie mi teraz tak - jak coś jest za 219 tak jak te szpilki żółte, to na ile je przecenią?
myślę, że na 149zł, też bym chciała jeszcze te żółte, 36 lub 37, jakby któraś z Was znalazła...

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam problem ze swoim pitem. przyszlo mi dzis pismo,ze musze przyjsc do urzedu dlatego,ze zle podalam w picie swoj nr konta. Czy jesli przyjde to moga dac mi pieniadze od reki? bardzo by mi sie przydaly na zakupy w Z[COLOR="Silver"]
nie ma takiej możliwości żeby wypłacono od ręki.. niestety.

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
moja relacja "Galeria Słoneczna" Radom
  • asymetryczne ( baaardzo duże, z 10 par) nie patrzyłam na rozmiary , ale pewnie każdy by się znalazł
37

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość

Aha i jeszcze tak apropo tych asymetrycznych bucików czarnych i granatowych. Noszę rozmiar 37 (zarowy też ) i dzisiaj chciałam sobie je przymierzyć i muszę powiedzieć, że mnie cisnęły wzięłabym albo większe o rozmiar albo leżała w nich tylko na kanapie
rozejdą się one! naprawdę
ja żałuję, że nie wzięłam mniejszych

Cytat:
Napisane przez srutututu7 Pokaż wiadomość
w Magnolii są żółte, czarne też widziałam

żółte 36 lub 37 będę wniebowzięta

Cytat:

Granatowych asymetrycznych i żółtych - kilka par, ale bardzo wyniszczone.
Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość

myślicie, że zmienią o pólnocy ceny na stronie? Czy dopiero za 24h?
jeszcze tylko 8 min, zaraz się przekonamy ))
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 23:59   #1016
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość

myślę, że na 149zł, też bym chciała jeszcze te żółte, 36 lub 37, jakby któraś z Was znalazła...
ja obstawiałam 159, ale chyba Zara nie ma takiej ceny oby nie na 169 bo mało ;/

ekhm..

.no !
Stary 2011-06-23, 00:02   #1017
surrealplace
Zadomowienie

Chyba z cenami nas do piątku samego przytrzymają
Stary 2011-06-23, 00:04   #1018
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość

;( no chyba tak...
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 00:05   #1019
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
;( no chyba tak...
A miałam nadzieję, że już dzisiaj się zmienią
Stary 2011-06-23, 00:08   #1020
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Jestem tego pewna! zwłaszcza że chyba tylko kanadyjska strona ma ceny.. a skoro jutro zaczyna się wyprzedaż w UK a nadal na ich stronie nie ma cen wyprzedażowych to my nie mamy co liczyć na to...
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości