|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
ładny
![]() chcesz się zamienic?:P olej go Cytat:
no burza u mnie też szaleje, weź ją a co Ci Bisiunia zrobiła?? ![]() ![]()
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
Ale nie sklamalam noooooo!---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- To nie moja wina, ze ten co chce zeby sie oswiadczyl to siedzi na tylku a tu mi inny z propozycja wyskakuje tylko dlategp, ze dobrze pieke
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Ten mi się za bardzo nie podoba
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
MAM SUKIENKE
nie wiem czy sie smiac czy płakac wygladam w niej jak torba i do tego jak wlasna ciotka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Super... U mnie też burza, a ja jestem sama w domu
Przed chwilą widziałam pioruna, jak zataczał drogę z góry na dół...
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie bierz eustomy A to czy kwiaty padną to... zależy też od tego kto je przygotował i jakie to były kwiaty. Wiem skądinąd, że w niektórych kwiaciarniach podcina się łodygi kwiatów nożyczkami ( ), trzyma cantedeskie w głębokiej wodzie ( ) albo gąbki florystyczne do dekoracji moczy w wodzie hurtem jedna na drugiej ( ).
|
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Rain
Dochodzę do wniosku, że najprościej mieć sztuczne kwiaty w bukiecie Zero problemów
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam jak
ja bede miec tylko branzoletke
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się czepiam wielu rzeczy, bo zwyczajnie zostałam poinformowana jak to wszystko wygląda od kuchni
|
|
|
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pokazuj
|
||
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w temacie bransoletek to właśnie robiłam przedwczoraj jedną ze śmieci, które mi zostały po zajęciach
w prawdzie z cymbidium, a nie z piwonii, ale jest dzisiaj zrobiłam naszyjnik do kompletu
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu jak sobie poczytam co piszesz, ile to wiedzy jest, to zdaję sobie sprawę, że 3/4 pań w kwiaciarniach tego nie wie nawet w 30%. Moja kuzynka na studiach (stosunki międzynarodowe) dorabiała w kwiaciarni I jak sobie pomyślę, że właściwie trwały, dobrze zrobiony bukiet to sztuka nie tylko wizualna... To wolę nie myśleć, co może mi zrobić pani kwiaciarka na ślub ![]() Poza tym sztuczne kwiatki są praktyczne, czyż nie? ![]() Kawa, twój urok osobisty przyćmi wygląd sukienki
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-06-22 o 23:26 |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...a mnie nie chcieli wziąć do pracy w kwiaciarni bo nie mam doświadczenia Sztuczne kwiaty potrafią być naprawdę ładnie zrobione - ostatnio u znajomej w kwiaciarni widziałam kompozycję na stół ze sztucznym kwiatem czosnku i on naprawdę wyglądał jak żywy Ale drogie są przeokropnie
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bisia widzę, że nie tylko mojego Narzeta nachodzi na robienie prania o 22. Ale ja się zbuntowałam i powiedziałam, że jak chce prać to niech pierze, ale ja mu nie będę pomagać wieszać ![]() Co się dzieje z najeczką? |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
urlop ma z tego co pamiętam i na wieś z tż-tm pojechali
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczka się wczasuje
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Są bardzo kapryśne - potrafią paść w ciągu nocy nawet jak są świeże.
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiła mi dobrze
tak jak ja przed chwilą męzowi ![]() Cytat:
nie wiem czy o trwałość chodzi czy o co, ale ja miałam eustomy i bukiet był w pon. na plenerze w takim samym stanie co w sb. i pięknie się zasuszył. Tak samo jak i mój mikrofon był lekki. Chyba ciutkę przesadzasz co ![]() Hawwa nie słuchaj jej ![]() Pora spać, bo na 9. procesja, a pojutrze z rańca paznokcie, a później weselicho koleżanki ze studiów, baaaaaaaaaaaj |
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
nie wyglądają na trwałe to fakt
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Simply spóźnione wszystkiego najlepszego
![]() Capri zaproszenia takie jaki u Frezi ![]() http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...653309176.html Są bardzo starannie wykonane U mnie zrobili je szybciej niż w opisie i dostałam jeszcze jedno w gratisie (z linią do wypisania) A i kolor ecru
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam się szczerze, że przez 8 lat nie zrobiłam mu nigdy prania, zawsze robi je sam Sam nastawia i sam wiesza, przychodzi tylko pytać, czy może np wrzucić taką koszulkę i nic mu nie zafarbuje ![]() Tyle, że ja byłam lepsza, bo zrobiłam to na odległość
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2011-06-23 o 00:37 |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Skończyłam sesję na ten czas przynajmniej. Od rąńca na nogach: nauka, egzamin, czekanie na Tż na przystanku, czekanie aż da uczniowi świadectwo, czekanie na brata Tż żeby pożyczyć płytkę, wizyta u Luny i jej mamy, wizyta w galerii: rezultat dwie nowe sukienki (prezent od Tż na imieniny), on tez kupił sobie parę rzeczy, obiado-kolacja, powrót do domu. A w domu współlokatorka mnie wyłapała i obaliłyśmy cytynówkę. Tż ciągle z nią siedzi, ja zaglądam do Was. Jutro nadrobię
|
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wróciłam z imprezy, coś tam nadrobiłam, więc piszę
![]() Aleks, nie wiem w którym ośrodku chcesz zdawać, bo jeśli na Odlewniczej to znam naprawdę super instruktora, który uczy w szkole vis a vis Odlewniczej. Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami to napisz mi priv, bo nie jestem na bieżąco. I chciałam Wam jeszcze zareklamować ten biały puder Dermablend Vichy. Ja mam wielki problem ze świeceniem, a ten puder na dość długo mnie matuje i w ogóle świecę się mniej.I super utrwala makijaż, po 9 h pracy wciąć mam podkład na twarzy, co wcześniej było niemożliwe. |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie przesadzam, tylko wypowiadam się z pozycji kogoś, kto te kwiaty układa. Mam porównanie ile waży i jak wygodny jest bukiet z naturalnymi łodygami i jaki jest bukiet na mikrofonie. Wiem ile pracy potrzeba i jakie są techniki układania jednego i drugiego. Bukiety na mikrofonach nie są tańsze niż bukiety na naturalnych łodygach, a pracy wkłada się w jego wykonanie mniej - więc chyba lepiej za te same pieniądze mieć coś lepszego jakościowo, no nie? Tym bardziej, że jak się trafi na "florystę" a nie na florystę to dużo większe ryzyko jest, że coś się posypie z bukietu na mikrofonie niż z naturalek ![]() Ja tylko radzę z doświadczenia - eustoma to piękny kwiat, bardzo "ślubny" i ma śliczne kolory ALE potrafi wywinąć naprawdę brzydki numer. Choćby u nas na zjeździe - w sobotę dostaliśmy świeże kwiaty - podcięliśmy je jak należy, zapewniliśmy dostęp wody, cień i chłód a na następny dzień większość padła i dostała brązowych plam. To jest loteria - Ty miałaś szczęście i kwiaty dały radę ale nie zawsze może tak być - po co w takim razie ryzykować? Hawwa pytała o rady to jej ich udzieliłam ze swojego punktu widzenia |
|
|
|
|
#4738 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Frezi, piękna relacja. Tyle szczęścia. strasznie się cieszę Twoim szczęściem ![]() Cytat:
Cytat:
Już się tak ucieszyłam, a tu klops. Ale i ta najlepsze życzenia urodzinowe, żeby następna relacją była już tą właściwą i żeby to było szybkoCytat:
A ja wracam odsypiać wczorajszy dzień
|
|||
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Auto naprawione (Wasze kciuki mają magiczną moc ![]() Niestety pada deszcz, ale zaraz wybieramy się chyba na Krupówki i chcę namówić TŻ-a, żeby przejść się pieszo, bo chciał już auto brać ![]() Buziaczki
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-06-23 o 10:49 |
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Przed chwilą widziałam pioruna, jak zataczał drogę z góry na dół...
), trzyma cantedeskie w głębokiej wodzie (

13.03.2008
I jak sobie pomyślę, że właściwie trwały, dobrze zrobiony bukiet to sztuka nie tylko wizualna... To wolę nie myśleć, co może mi zrobić pani kwiaciarka na ślub
Ale drogie są przeokropnie 
nie wiem czy o trwałość chodzi czy o co, ale ja miałam eustomy i bukiet był w pon. na plenerze w takim samym stanie co w sb. i pięknie się zasuszył. Tak samo jak i mój mikrofon był lekki. Chyba ciutkę przesadzasz co