|
|
#1861 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zakochałam się nagle, bo tak już mam, ale nie było łatwo, bo eks raczył sobie o mnie przypomnieć, jak się okazało, że nie siedzę sama w domu i nie płaczę Mieszał mi w głowie ostro i zepsułam przez to nowy związek. Poza tym nie byłam całkiem wyleczona z niego i ciągle porównywałam ich obu. Głupia byłam, że mówiłam szczerze o swoich wątpliwościach, bo wreszcie nowy wysiadł i mnie zostawił.Teraz dochodziłam do siebie długo, bo aż 2 miesiące, a w trzecim ze sobą sypialiśmy i uświadomiłam sobie, że nie chcę z nim być, bo on do mnie nie dojrzał i prędzej czy później by mnie zdradził. A obecnego poznałam w pierwszym dniu na Sympatii
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-22 o 20:20 |
|||
|
|
|
#1862 |
|
po drugiej stronie szafy
|
"You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on."
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- [QUOTE=Malla;27684944]Dziewczyny, nie chodźcie po ciemku same... niedawno, jakies 2 tyg temu niedaleko mojej miejscowosci zgwalcono dziewczyne i wtedy dopiero pomyslalam, ze nawet w takich malych miejscowosciach takie rzeczy juz sie dzieja, gdzie prawie kazdy kazdego zna.
|
|
#1864 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ma... wiem ze ma... ale tak ciezko jest je zrealizowac... Cytat:
![]() Cytat:
moze i mozna... MOZE... |
||||
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na tej sympatii sama sprobuje jak bedzie taka potrzeba ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
hihi ale gdzies tam moze sie zaczaic taki zboczeniec lepiej po ciemku nie biegaj wiesz ja nie bede doradzac w tych sprwach bo co ja moge wiedziec, sama jestem w skomplikowanej sytuacji ale jesli dziewczyny pisza, ze mozna to mozna one cos o tym wiedza, przechodzily podobne sytuacje wiec sluchaj ich rad
|
|
#1866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a posluchac sie poslucham w koncu po cos tu napisalam ;P wiem ze zawsze sluzycie dobra rada;* |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak chcesz ale uwazaj na siebie jak bedziesz chodzic po ciemku bo tutaj tez niby sie wszyscy znaja a jednak sie wydarzylo. tak dziewczyny zawsze sluza dobra rada
|
|
#1868 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja tak wierzę w ludzi, w ich zmiany. Może powinnam w końcu zejść na ziemię? Może uczucie zgasło. Przecież bywa i tak. Może to dlatego, że jestem flegmatyczką a on cholernym cholerykiem! Może to przez te problemy? Może się znudził I szuka wrażeń gdzie indziej? ( np. w grach na przeglądarkę? )Może tak być musi? Jestem młoda. Ale dobrze, że nie myślałam o nim jako o ojcu moich dzieci i mężu, że niby taki do konca życia. Nie. Przestałam tak myśleć już jak się popsuło na dobre. Niczego nie planować. Jeszcze nie teraz. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Oj kochana, zdarzyć się może wszędzie. Mi się zdarzyło i w torebce nie ważne czy ciemno czy jasno - mam zawsze gazik w razie wuu. Więc lepiej uważaj.
|
||
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
dobrze bede uwazala.. ;* a tym czasem lece moze jeszcze pozniej zajrze a jak nie to dobrej nocki zycze...
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie być ze mnie dumne, tak myśle.
Usunełam go z fejsa. Jeszcze zasadziłam komentarz na odchodne Rzeczy sie nie doczekam, ale chociaz nie bede sie gapic na te wsiowe fejsbukowe prowokacje. |
|
|
|
#1871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wywaliłam swojego z gadu i mam spokój![]() Yuuka, przykro mi, bo podczytywałam i myślałam że naprawdę wam się uda... |
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że z następnym facetem nie dam sobie w kasze dmuchać, nie będzie mną pomiatał a jak piśnie jakieś słowo na S to nie będę siedzieć w tym bagnie tylko pomacham mu łapką na pożegnanie , nie będę się płaszczyć ani czekać aż się kolejny facet zmieni bo mu coś tam się poprzestawiało w główce. Phy. Teraz skupię się na sobie. Ja mam go na gg zablokowanego. Pewnie i tak założył nowe i sprawdza co mam na opisie. Dzisiaj nawet na apel nie przyszedł. I lepiej dla mnie. Nie chcę go widzieć. Naprawdę nie chcę. |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja... chyba też nie żałuję!
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale że o eksa chodzi?
Cytat:
Nie myśle o studiach teraz. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:13 |
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjj kochana... Przykro mi, ja również dużo czasu spędziłam po szpitalach. Jedyne co mogę powiedzieć, jesteś w dobrych rękach i wszystko będzie dobrze ! Zwalczysz każde dziadostwo
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
i love harry!!! uwielbiam też harlana cobena, ale na rozstaniowe smutki i przemyślenia polecam paulo coelho - alchemik i walkirie - niezastąpione, dały mi dużo do myślenia -polecam wszystkim
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Nie depcze krokusów
|
Leżał na deszczu? Wytrzymały ten deszcz...
|
|
#1886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja po poprzednim związku, też miałam doła (może nie az takiego jak po ostanim, bo wtedy to ja zerwałam i wogóle długa historia...) a po 1,5 miesiąca latałam nad ziemią zakochana w eksie. wiem ze gdybym teraz kogoś takiego spotkała to mogłoby być podobnie, ale niestety ja baaaardzo trudno się zakochuję i baaaaardzo rzadko
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pomysleć, że eks ostatnią ksiązkę jaką przeczytał to janko muzykant |
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zadomowienie
|
Jak się pozbyć uczuć do byłego....
? Minęło 5 miesięcy po rozstaniu a ja dalej go kocham, dalej mnie do niego ciągnie.... ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
ja uwielbiam książki historyczne. Mam zboczenie... studiuję prawo.... ;/ |
|
|
|
|
#1890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam kryminały, czasami podczytuje ale czasami lubię poczytać sobie ksiązki obyczajowe, powieści. nie lubię fantastycznych - harry jest wyjątkiem, napewno jeszcze wróce do niego a taraz spadam spać bo miałam zwariowany dzień i padam z nóg (może dlatego że właśnie kończę 3 kieliszek wina ) miłych snów kochane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

)
ja wywaliłam swojego z gadu i mam spokój