|
|
#3301 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
teraz to sie czujeu jak semp ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ficiauam gdzies takom torebke na zywo (pewnie u sis, ona wszystko ma ) i wyglandała srednio, wolałabym bardziej pokanciastowanom..takom.. ..takom jak takie perfumy w kształcie torepki były kiedys *jezu...czy nie było czegos takiego..teraz nie wiem czy mi sie nie sniło )ale branso całkiem niezła-pozatym dronzeu teraz ten sklep fajny paździerz tam majo ![]() dziękuję wszystkim za zyczenia ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
albo np kierowcy mpk ![]() niech sie zbuntujo i wtedy wszyscy swientujoncy bedom siedziec w chaupach i sie wsciekac
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom, pisałam ze nieładne te bufiaste - wiem bo mam - kanciastawe lepij wyglondajo - płaszczki kanciaste też no to pw "Martwa Cisza" na tvn 7 - lubiłam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:52 |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 ufielbiam sklepy z paździerzem, takim jak w h&m, orsayu czy czem tam, tylko 10 razy tanszym, a tak samo pazdzierzanym
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-22 o 22:57 |
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najnajlepszego dla Ogona_
|
#3305 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
niech ludzie w święto nie dość, że z głodu, to jeszcze z choroby zdychają ![]() co jak co, ale Lidl (maj preszysssss) to powinien być czynny
|
|
|
#3306 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dawno w Lidlu nie byłam-Flo,za tydzień jedziemy po żelki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A są i takie, gdzie nie trzeba być na posterunku 24h/7 dni w tyg. Bez wielkich zakupów ludzie sieu obędą, wystarczy ruszyć dupę dzień wcześniej po tygodniowe sprawunki ![]() No ale jak dla kogoś zakupy w sklepie to jedyny sposób spędzania niedzieli (mówię tu o hołocie hien marketowych, co ślepo naśladują hamerykański konsumpcjonizm i w weekendy tylko markety i centra handlowe są ich jedyną rozrywką), to pozostaje tylko współczuć biedy umysłowej i tak płytkich sposobów na spędzanie wolnego dnia Nie mój problemŚcielę wyro i idę się klapnąć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 23:07 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom cos takego, nawet rtrapeziane mogłoby byc..ale t nie o te erfumy mi chodziło ..tamte były chyba niebieskie i całośc taka bardziej zwarta w kształcie (albo było cos takiego albo mi sie uroiło )w tym sklepie som takie kolczyki jak ficiauam ostatnio tylko za 15 zeta..a na allegru 5,90 ![]() czysty brytalizm chyba se pendem nabende ![]() http://allegro.pl/bransoletka-na-rek...646121440.html ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ooo ikolczyki za 1,50 szkoda ze nie ma wiecej kolorów ![]() http://allegro.pl/kolczyki-drewniane...652911972.html
|
|
|
#3310 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo niby to ma wpłynąć na polepszenie więzi rodzinnych i wspólne spędzanie czasu-już to widzę ![]() I Ci ludzie co ruszają na zakupy,jakby co najmniej tydzień miało być wszystko pozamykane Albo 3 wojna światowa się zbliżała
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciastlowiczki? fajowa kieca ![]() http://allegro.pl/czarna-dluga-goth-...666434347.html
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino na pewno ni majo stacjonar obluczeń ![]() ale moze to i lepiej dla mnie Praga Praga Praga a nie pierdy pierdy pierdy ( no topra ugłam sie przeca to za pół darmo jezd) ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
dziś stałam w korku - na osiedlu no 2 zgrzewek mineralki i arielów nie donioseu pieszo - ale to też nie mój wymysł - ja tak nie kupuje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 23:26 |
||
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w rządku jakby co już się sami ustawiają
|
|
#3314 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
enjoy ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3315 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bom se juz nawrzucała do koszyka a teraz wyrzucam
|
|
|
#3316 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja byłam tylko w osiedlowym sklepie po piwo
Ale rano M. wysłałam,bo papier toaletowy sie kończył-parking przed Biedrą był zapchany Ale obecności Gryksa nie odnotowano
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, wpisz sobie w You Tube "Zależni- niezależni : obsesja wagi
|
#3318 |
|
Nindżopesz
|
Muszę się z Wami podzielić bardzo ważnymi przemyśleniami...
...które zrodziły się po zainstalowaniu szaf z lustrem... ...otóż... ...dzwony pogrubiają! ![]() A rurki wyszczuplają! Tyle lat żyłam w błędzie ![]() Ale to nie wszystko... ...na dodatek sandały z paskiem NAPRAWDĘ masakrycznie skracają nogi! ![]() |
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo raczej wbić im do otłuszczonych łebków, że przy moim wzroście niedowaga jest poniżej 50 kilo, więc mi raczej nie grozi ![]() Bo ja do siebie teraz nic nie mam, wyglądam całkiem znośnie ![]() pa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 23:40 |
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3321 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 a gdzie ten pasek?
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Nindżopesz
|
Mufiłaś! Coś jeszcze powinnam wiedzieć?
![]() Pasek w talii
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redzia - po mojej wizycie u Ciem i wspólnym oglądnięciu w lustrze owym - stwierdziłabyś że po prostu "nie każdego" powaga - mam mega szczupłą zgrabną długonogą kolezankę - ale po włożeniu rurek wygląda jakby "przytyła" w podwoziu zatem nie każdego a poza tym to nie ufierze póki nie zobacze ![]() dobranoc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 23:39 |
|
|
|
|
#3324 |
|
Nindżopesz
|
Może kiedyś obcykam ten "fenomen"
|
|
|
|
#3325 | ||
|
BAN stały
|
No nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj w Polo byłem ![]() PS. A w zamian zafundujesz mi przejażdżkę na bananie, jak nad Bałtyk zjadę, OK?
|
||
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
otóż pozwoleu sobie zauwazyc ze u małorosłego, krótkonogiego osobnika o sporym zadku bedzie dokłądnie na odwrót /poza tym u osób z sylwetką gruszki dzwony odgruszkowują, a rurki (tzn mam na mysli skinny) robio jeszcze większo gruszke, a własciwie takie wrzecionko .u karzełków jak ja przesadne dzwoniska wygladaja znóf karykaturalnie ygląda sie jak ślimak pełznący na swej nibynóżce , ale lekkie dzwony są najlepsze
|
|
|
#3330 |
|
BAN stały
|
Rejcz, czy Ty aby nic zbereźnego na myśli nie masz?
![]() Spadam... pić! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

) i wyglandała srednio, wolałabym bardziej pokanciastowanom..takom.. ..takom jak takie perfumy w kształcie torepki były kiedys
W tym i mój i ja to zaakceptowałam i akceptuję.Tak samo panie w sklepie są tego świadome.Nie tylko one pracują za marne grosze i nie tylko one użerają się z różnymi wariatami 

Za żele oddam wszysko, olłejs

)
Bo niby to ma wpłynąć na polepszenie więzi rodzinnych i wspólne spędzanie czasu-już to widzę
Albo 3 wojna światowa się zbliżała
fajowa kieca 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)