|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
scio witaj
![]() Myszko brawa dla Tomcia i zdrówka życzę. Baja ech... niestety emocji czasami człowiek nie jest w stanie pokonać
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz...jestem tak zmęczona i boli mnie głowa..a do tego tż działa mi na nerwy, bo on sobie spokojnie wszystko jutro naszykuje
a to że ja nie dam rady się jutro wyszykować to tam nic odechciewa mi się tego wesela
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
anika kazda wode perzefiltruje
![]() my mamy maxtre a wyglada tak samo jak marella - to moze mamy marelle ![]() maloisttotne ![]() Co do lakieru pozlam ostatnio na stoisko inglota i pomalowalam sobie drugim i trzecim od lewej, i po calym dniu na paznokciu mi sie nie podoba ![]() no nie wiem jakos nie moge sie do nich przekonac jednak![]() myszka maj zycze zdrowia ![]() agus musisz odstawic wszelki nabial by sprawdzic czy to skaza. nawet nabial przetworzony - czyli np w ciastkach kupnych, margarynie. nie mozesz zjesc nic co zawiera serwatke lub mleko w proszku. po jakims czasie zjesz cos, i zobaczysz czy zmiany sie poglebiaja. Moja pediatra mwoila ze u takich maluszkow te testy z krwi na skaze nie sa zbttnio miarodajne. ale ja tam nie wiem. bez mleka da sie zyc. gorzej ze jak bedziesz chciala przejsc na MM to na recepte tylko megasmierdzace mleko bebilon pepti lub sojowe bleee no i nowe produkty w diecie malucha - wiecej rzeczy moze uczulac, niz dziecko bez skazy. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-06-22 o 21:30 |
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
kliwia powiem ci ze ten 976 beznadziejny jest ... nie pokrywa rownomiernie... takie plamy rozmazane tworzy widac paznokiec pomimo ze dalam podklad wyrownujacy
musze malowac drugi raz jedynie co szybko schnie ale to przez to ze sie zle rozprowadza po plytce kolor sam w sobie fajny taki inny ale...ten chabrowy bylby lepszy ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
a lakier.... no coz od czasu do czasu sie pomecze malujac dwa razy
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
anika lakier nowy dostane na imeininy dopiero pod koniec sierpnia
yyyhy i sobie mysle czy nie kupie sobie wtedy ognistej czerwieni, chabrowego albo taki nito blekit ni to turkus ![]() jakis dziwny ten [pigment w tych lakierach bo ja fioletelm tez 2 razy maluje ![]() wklady wiem ze maxtra i myslalam ze dzbanek tez sie tak nazywa,bo my juz go mamy z drugi rok
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-06-22 o 21:36 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwia, Anika, ja Inglotem zawsze 2 razy maluję
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pomalowalam dwa razy i wcale mi sie nie podoba..... dziewnie jakos... jakby korektorem....
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:19 |
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dla malego!! a koszulke ma przefajna
|
|
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okej Cytat:
karmilam 3 tygodnie pozniej przeszlam najpierw na bebilon ha pozniejvna bebilon zwykly no i od ponad miesiaca gopije i teraz takie cuda wyszly dostalismy dzisiaj recepte na bebilon pepti smaruje ja elocomem i na oczka mas specjalna masc no i ma syropek by ja ni swedzialo, ktory powoduje u niej sennosc moze to i lepiej bo moje dziecko od pewnego czasu spi tylko w nocy i to max 9 godzin z przerwami ![]() u mnie burza, blyska sie, grzmi, leje, wieje, aaaaaaaa |
||
|
|
|
#1660 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
agus nie wiem czemu myslalam ze jeszcze na cyccu
![]() no z mlekami to czesto po jakims czasie wychodza atrakcje trzymam kciuki za polepszenie u nas jak walnal grzmot tomyslalam ze bomba jakas, zrobilo sie bialo, azelektronoiczna niania zalapala fale jakies, zanim jeszcze bylo slychac popadalo chwile i po burzy
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dpiero co rozeszli sie znajomi, wpadli na piwko na tarasie. ruszali dalej w miasting
my niestety nie, bo TZ jutro do pracy ![]() u nas tez burza sie rozkreca dobranoc...
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie z burza to samo... |
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Katunia do mnie napisała , że mnie tu wspominacie i zaglądam do Was a tu mi się aż łezka w oku zakręciła... Macie rację, Hania mnie bez reszty absorbuje... już ma prawie 10 miesięcy próbuje się na nogi zrywać! Wróciłam do pracy na pół etatu tylko na popołudnia. Mama zajmuje się Hanią kiedy ja jestem w pracy. Wszystkim mamusiom gratuluję pociech ![]() Czy mi się wydaje czy Scio urodziła? Żabcia ślicznie wyglądałaś na imprezie ![]() Kasiaher trzymam za Was kciuki, na pewno będzie dobrze... wiem, że czekają Was nieprzyjemne badania ale dacie radę. Ja sama wiem jak okropnie przeżywałam wizytę Hani u okulisty jak jej takim rozwierakiem oko otwierał! Myślałam , że umrę jak ona płakała... Madzialenka jak miło się takie rzeczy czyta... ot co to znaczy praca z powołaniem Wiem, że serducho ściska w takich momentach bo ja na zakończeniu roku jako uczennica też nie raz ryczałam!
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie też w nocy burza była i potwornie wiało. Daysy super, że jesteś
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy fajnie, że wpadłaś
zapraszamy częściej... Dobrze, że jakos sie to wszystko układa i masz mamę do pomocy, to na pewno wiele znaczy. A dasz się namówić na jakieś zdjęcia? Z Hani juz jest pewnie duza i sliczna dziewczynka
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
wcięło mi chyba część cytatów no trudno
![]() ![]() spodniami pochwalę się na pewno ale same spodnie leżące wyglądają mało atrakcyjnie dopiero skomponowane są fajnie, są na maa szerokie (ale nie mają kroku w kolanach) materiałowe lekkie jak się założy do adidasów i bluzki bokserki to są typowo sportowe a jak do obcasów i topu to są fajne eleganckie uwielbiam takie spodnie ![]() a męża odwodzić nie będę jako że i mnie sklep zauroczył to czemu nie do mikołowa nie daleko mogę się tam ubierać ![]() 80% ciuchów totalnie w moim stylu a jak wpadłam na dział z sukienkami to kupiłabym wszystkie ![]() a Rybulkę pozdrowię ![]() baja_86 ja miałam szkolenie z 1 pomocy na fantomie, rewelacyjnie sobie tak poćwiczyć kasiaher jeśli mam być szczera to nie ma na co czekać połóżcie się razem do szpitala póki jest mały potem nie będzie tego aż tak pamiętał, a teraz cały czas będziesz z nim, im wcześniej się dowiesz co mu jest tym naprawdę lepiej! dużo kciuków i przytulań dla was Ana totalnie się z tobą niezgodze, dziecko 1-2 letnie nie pamięta po jakimś czasie badań, w szpitalu jest cały czas z mamą, dziecko 3-4 letnie już pamięta dłuższe wizyty w szpitalu szczególnie że już nie jest na oddziale niemowlęcym a dziecięcym gdzie nie zawsze można być z mamą, w szpitalu naoglądałam się dzieci które totalnie zamykały się w sobie miały pierwsze etapy chorób sierocych itd jeśli badania to jak najszybciej, to jest nie tylko ważne dla jego psychiki a dla zdrowia, po co czekać jeszcze rok dwa lata i męczy organizm? myszka dużo zdrówka, Tomaszek jest cudny! Scio czekamy na wieści dużo radości!!neska o tak ja tak miałam z veromodą uwielbiałam ten sklep a teraz kupię z 1-2 rzeczy i co i nic więcej... ale u nas jest outlet więc pojedyncze rzeczy a nie kolekcyjne więc może dlatego india, czemu mąż nie lubi? inne gusta ![]() Daysy85 fajnie że napisałaś odzywaj się czasem ![]() ![]() ![]() mam przedziwne wrażenie że coś ominęłam no ale![]() ![]() jedziemy na obiad dziś do rodziców potem do teścia więc dziś też bieganina
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj skończyłam czytać "kiedy płaczą świerszcze" bardzo fajna.
![]() Scio wszystkiego najlepszego. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A ja się w końcu zapisałam na ten kurs na kierowników wycieczek. My też dziś obiadek rodzinny u moich rodziców, jutro u teściowej, w niedziele znowu u rodziców buahahaha Więc w tym tygodniu czeka mnie czyste lenistwo. Za to mój mąż stwierdził, że jednak mi kupi ten parowar jeeeeaaaa
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Marta mój TZ już tak ma
nie obejrzy wszystkiego dokładanie, tylko już przed wejsciem woła beznadzieja.... ![]() Scio wszystkiego najlepszego!!!!! Tak w ogóle wczoraj nam sie zrypał głosnik od kina domowego, mój TZ załamany, że bedzie musiał oddać swój sprzet do naprawy Mnie teraz czeka sprzatanie, na szczescie mąż wczoraj połowe zrobił, mnuie jeszcze tylko kuchnia i salon został do posprzatania ufff... no i jeszcze obiad musze zrobic bo moja mamcia wpada
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pełna werwy chciałam się wziąć za sprzątanie ale mój mi tłumaczy, ze dziś święto i mamy leniuchować. Hm.... Więc może sobie książkę poczytam
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, wszystkiego dobrego
my jeszcze w domu ale już bardziej wyszykowani niż mniej odezwę się jutro albo w sobotę jak wrócimy tzn wrócimy jutro ale wiadomo jak to jest
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za mile słowa
dzis juz troche lepiej ale ja ciagle czuje sie do d..... dzis robimy grilla z okazji imienin tomaszka....zaprosilismy tylko nasze rodzenstwo a i tak wyszlo prawie 30 osób mam nadzieje ze nie bedzie padało bo w mieszkaniu tych wszystkich ludzi nie pomiescimy![]() daysy85 fajnie ze wpadłas buziaki dla hani ![]() Scio stooooooooooooooo lat
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko uuu to gruba impreza się szykuje
ucałuj solenizanta
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno ucałuje, dziękuje trzymajcie kciuki za pogode plissssssss
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pogoda i buziaki dla Tomcia
|
|
#1676 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale sądzę że na adrenalinie inaczej by to wyszło Cytat:
Cytat:
witam dawno Cie nie było ![]() Cytat:
a teraz są w tym sklepie wyprzedaże jak dobrze widziałam oglądałaś eko mamę dziś ![]() Cytat:
a ja mam ten kurs tak jak na wychowawce kolonijnego TŻ od pół godziny się prasuje a idziemy tylko na rowery
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak mam iśc pochodzić to wchodzę mówię beznadzieja i wychodzę... ale jak mam kasę to już inaczej na to patrze, choć nie lubię zakupów ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki za pogodde SCIOOOOO sto lat miłości zdrówka radości spełnienia marzeń!!! GUCIOLKU mail wysłany ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- śliweńka oglądałam eko mamę dziś ostatni odcinek był i nic ciekawego
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
Wreszcie mam chwilę na wizaż ;-) martucha ja dziś po raz pierwszy oglądałam eco mamę ale suchar ,miałam zgon jak opowiadały o tych "wielorazowych" pieluszkach![]() daysy fajnie że wleciałaś a jakieś fotki Hani?
|
|
|
|
#1679 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wróciłaś do pracy i możesz liczyć na pomoc mamy! No i teraz moja droga się nie wykręcisz! proszę się nam tu pokazać na fotce razem z córeczką!![]() Cytat:
sportowa i elegancka! My też jedziemy dzisiaj do rodziców na obiad, tylko nadal jesteśmy w krk... coś czuję, że ten obiad będzie o 18.... ![]() Cytat:
Wciąga jak nie wiem! Mnie urzekła w 100%!![]() No to będziesz parować . Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Scio, sto lat! Wszystkiego dobrego, dużo radości, miłości, ciepłych ludzi wokół siebie i wszystkiego o czym marzysz! Mąż bierze prysznic, czekamy na jego kolegę, który kupuje od nas ławeczkę i jedziemy do rodziców. jutro mamy bojowe zdanie, bo kupujemy z babcią telewizor A znając jej wybrzydzanie, to będzie nam potrzebne dużo cierpliwości![]() No i pamiętajcie, że dzisiaj dzien ojca!
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Scio wszytskiego co naj naj naj ci zyczymy samych radosnych chwil pociechy z pociechy no i z męza
![]() Daysy super ze u was wszystko dobrze zagladaj czesciej ![]() Myszko trzymam kciukasy za pogodę u nas w miare ładnie... troche sie chmurzy ale jest ładnie Martuś to był ostatni odcinek..... ale przed wakacjami po wakacjach nasza ekokolezanka wraca![]() moje szczescie obudziło sie dzis o 3 nad ranem..... nei wiem co sie jej porobiło moze przez to ze miała wczoraj dzien dziecka i nei kapana była.... meza nie było a ja nie miałam sama siły wanienki wtachac... przez rok zapomniałam do to @ ale to co od wczoraj jest woła o pomste do nieba za jakie grzechy....w zyciu taknie bolało .... aaaa i zmyłam z rak ten lakier bo obrzydliwy jest.... zastanawiam sie czy one moga mi go wymienic... na ten chabrowy... kliwus powiedz mi gdzie kupowałas chuste... jestes zadowolona z materiału? jest mocny? ja ogladałam na zywo chusty z cybexa ale one 200 kosztuja to chyba duzo za duzo
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-06-23 o 13:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

a to że ja nie dam rady się jutro wyszykować to tam nic
odechciewa mi się tego wesela

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zostałam przy maślance truskawkowej za 1,30zł

za pogoda i buziaki dla Tomcia