|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
hej wszystkim
![]() Cytat:
![]() Od nadmiaru seksu jeszcze nikomu nic nie bylo ![]() Najwyzej urodze ![]() a tak szczerze to seks seksem ale bsrdziej to mi potrzeba tek bliskosci mezusia... zebym sie przytulic mogla i miala na kogo noge w nocy zarzucic i z kim pogadac o glupotach ot takie zwykle sprawy ![]() BRUMCIU interney w kom sprawdzony ![]() ![]() a tak wogole w poniedzialek mam wizyte u gina ![]() Zsraz zaraz ktora zaczela rodzic ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- SHIRKA trzymaj sie i latwego porodu ![]() ![]()
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
![]() Shira - pomyślnego, lekkiego i bezbolesnego porodu - trzymaj się i powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zadomowienie
|
łoooooooooooooooo dzień dobry
kolejny dzień wrażeń... Shira- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie do tego Nokia C3 z Operą Mini i śmiga fajnie internet ![]() i myślałam że z tego pakietu to będa szybciej ubywać te pakietowe megabajty a tu sprawdzam stan jak skoncze to ubyło mało co za kilka przeglądniętych stron. Więc fajna sprawa.
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zadomowienie
|
odnoszac sie do wczorajszych postow, dziekuje dziubek79 , zanetaa88, Vaniliova11, patik87, sygine, mamad1, Shira_83 i kalinkap13 za wspolczucie w sprawie kotki, iem ze niektorym takie rozpamietywanie moze wydac sie smieszne, ale ja bardzo emocjonalnie przywiazuje sie do swoich futrzakow - Fionka miala 10lat, a od 9 mieszkala u nas - sama przyszla i zostala juz na zawsze, madra, kochana.. ech, no smutno po prostu, ale mam jeszcze 2 koty, wiec pustka pozostanie tylko w sercu a w domu nadal mam sie do kogo przytulic
karolinee1983, brumek i raz jeszcze Vaniliova11, sygine za gratki z powodu wizyty ![]() waga moze duza, ale ciekawe czy faktycznie tyle wazy ![]() kontrolne usg mam 2.07 zobaczymy ile wedy bedzie (jesli kogos pominelam w podziekawaniu, to sorki - i dziekuje rownoczesnie!)
#1926 |
Zakorzenienie
|
SMS od Kajool:
"Szymek jest już na świecie waży 3150 mierzy 53 cm " |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nam powiedzieli,ze 5 zł. jest za dobę,więc korzystałam cały czas. A w rezultacie pewnie naciągnęłam limit co mi było niewiadome i mam ten "fajny rachunek". Dobrze,ze Ty wiesz,ze można sprawdzić ile ubyło bo ja nie miałam o tym pojęcia ![]() Wodaqua no sen przedni hahah. Nie mogę,no!!! Zmalowana gdzie Ty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Shirka trzymaj się kochana
![]() Kajool GRATULACJE !!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
BAN stały
|
No bo nie wytrzymam
![]() kolejka sie zmiejsza, Dziubek i Zamlowana, teraz my ![]() Shirka ![]() Kajool Gratulacje ![]() Ale dzis mialam wspanialą noc, nie wychodzilam ani razu do wc, dopiero obudzilam się o 8 rano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zadomowienie
|
no i nici z nadrabiania
![]() za Shire ![]() ![]() ![]() i witamy malego Kajool'ka ![]() ![]() hihi, ale mam krzywy brzuch, maly wypina sie w prawym boku ![]()
#1932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na razie z cukrem zjadłąm troche a resztę przeznaczę jutro na pierogi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-06-23 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
coooooooooooooooooooooooo ????????????????????????? ![]() Kajool GRATULACJE ,OGROMNE GRATULACJE,ALE NAS ZASKOCZYŁAŚ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zadomowienie
|
Kajolku gratulacje
![]() ![]() ![]()
#1936 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY co Wam się tak strasznie spieszy do tych porodów...ciekawe kiedy się skończy lista falstartów
zazdroszczę że macie już maluszki przy sobie,ale dla dobra dzieci -KOBITKI CZEKAC DO TERMINÓW!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
i ja współczuje kochana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Kajool gratulacje!!!
Shira trzymam kciuki!
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super super ale sie rozkreciłyśmy - gratulacje Kajool ![]() to która następna - Zmalowana? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Smsa dostałam o 4 rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
![]() cóż za wieści z samego rana ![]() Kajool gratuluję!!! ![]() ![]() ![]() Shirka trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiążanie ![]() ![]() Nerolko ![]() ![]()
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie nadrobiłąm zaległości, tylko z tego co wiem to Ty masz na abonament więc inaczej moga liczyć a ja mam na kartę w MixPlusie więc siłą rzeczy nie wydzwonie więcej niż mam na koncie i dla mnie to właśnie najlepsze rozwiązanie - nie nabije wielkiego rachunku bo kasa się skończy i zablokują najwyżej. Jak ma się tel na karte to można za pomoca smsa sprawdzić stan obecnych pakietów ile zostało czego - bo ja jadę non stop na pakietach bo taniej wychodzi - wiadomo. Sporo nabiło Ci tego rachunku?
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się kochana mocno! nerolko cieszę się, że z bioderkami córci wszystko ok, a lekarz miał rację, bo laska z Ciebie że ho ho. Tadzik musi Cię pilnować ![]() A ja byłam z małym u pediatry. Wszystko ok, zdrowiutki. Waży 4400. Ale dzisiaj noc była ciężka, nie może kupki zrobić i mi marudzi, pręży nóżki, nie wiem co robić ![]() Cytat:
Raz jeszcze - przykro mi z powodu cioci... a Twój sen mnie rozbroił po prostu ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że przyszło wszystko łatwo, lekko i przyjemnie! GRATULACJE OGROMNE!!! DLA CIEBIE I SYNECZKA ![]() ![]() I jak zwykle dziękuję kochane moje za pocieszenia, tak jak wodaqua wcześniej napisała, przekonałam się już nie raz, że można na Was liczyć. Dobrym słowem, wsparciem nawet same nie wiecie ile dajecie siły. To pomaga. ![]() A ja dziś lepiej. Oczywiście bez tabsów się nie obeszło, ale jest deko lepiej. Zaraz idę się wykapać. Muszę się jakoś ogarnąć, oporządzić, bo na razie to mogę robić za stracha na wróble ![]() Właśnie właśnie a co z blondynkąpoznan? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
Zmalowana co tam dzis z Tobą??
Shirka- już się niecierpliwię,chciałabym, żebyś już była po ![]() no właśnie co z Blondynka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na tą kupkę próbowałaś herbatek jakichś? bo chyba sa takie dla malenkich dzieciątek żeby im łatwiej szło - bo to chyba dość częsty problem u takich maluszków na MM. Dobrze że już lepiej się czujesz bo się martwiłam o Ciebie że sie tyle musiałaś nacierpieć ![]() A ten Nan od razu kupiłaś przed porodem czy wtedy inne mleczko poczatkowe a ktoś Ci polecił jednak Nan? bo sama zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś w razie "W" ale nie wiem jakie ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-06-23 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Nerolko ![]() A komplementy usłyszeć od innego mężczyzny niż własnego męża jest bardzo miło ![]() Cytat:
![]() U nas jest 10 lat różnicy, ja 21 a mąż 31. Więc ja byłam taka dziwna, bo nigdy nie chodziłam na żadne dyskoteki, nie chodziłam po pub-ach itd. Kiedyś zostałam zaproszona na 18-ste urodziny koleżanki do pub-u, który należał to kolegi męża. On z nim czasem przyjeżdżał w weekendy kiedy było najwięcej ludzi pomagać pilnować porządku (wiadomo jak to w takich miejscach). I akurat wtedy kiedy ja tam przyszłam na urodziny on też był. A że ja niezbyt pijąca to niebardzo miałam co robić, więc obserwowałam ludzi ![]() ![]() Bałam się go trochę bo wiadomo, ja trochę wydziczona, on taki duży i pierwsza myśl " w takim miejscu nie można nikogo porządnego spotkać". Cały wieczór spoglądaliśmy na siebie, uśmiechalismy się, w ogóle było jakieś takie niesamowite przyciąganie... Ale wieczór się skończył, porozjeżdżalismy się do domów. Ja co drugi dzień chodziłam na siłownię, kiedy przyszłam kolejny raz kogo spotkałam? Właśnie jego. Pomyślałam sobie, że mnie śledzi ![]() ![]() ![]() Troszkę byliśmy przerażeni naszą jakby nie było sporą różnicą wieku, ale z drugiej strony w szoku, że absolutnie jej nie odczuwamy. W tym okresie mój mąż był w trakcie rozwodu, więc mieliśmy troszkę przebojów, ale przetrwaliśmy wszystko. O tym, że jest jeszcze żonaty powiedział mi na samym początku kiedy zaczęło między nami iskrzyć, nie ukrywał tego faktu przede mną- co też mi się strasznie spodobało. Po pewnym czasie bylismy juz nierozłączni. I tak do dzisiaj ![]() Ja musiałam przekonać rodziców do niego, wytłumaczyć cała sprawę rozwodową itd, ale dali mu szansę i dzisiaj jest ich najlepszym "pupilem" ![]() I ani przez moment nie żałowałam, że zgodziłam się na to wszystko, że mu zaufałam, pomimo tego że wylałam morze łez przez jego byłą żonę i tę całą sprawę ![]() Oj, ale się rozpisałam ![]() Cytat:
Niestety taki widok nie jest rzadki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zadomowienie
|
A zapomniałam, dzisiaj zaczynamy 33 tydzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (tak patrze na swoj cytat i jakos po chinsku to ujelam - bardzo emocjonalnie przywiazuje sie..." hihi) a jesli chodzi o problem z ujmowaniem mysli, to wczoraj jade z mezem i przed nami nauka jazdy miala problem z ruszeniem i mowie do niego - zmien pas bo "tania odziez" ma problemy ![]()
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Kajool gratulacje! Witamy kolejnego maluszka na świecie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzieciaczki z tego co mi wiadomo często maja problmey z kupką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Na poczatek gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamus. Kajool doczekalas sie w koncu ![]() Shira trzymam kciuki za Was ![]() Wodaqua sen pierwsza klasa. Poprawilas mi humor z rana ![]() Jeśli chodzi o kolejki w sklepach itp to ja tez staje sie nie widoczna. Ludzie jakby slepna. No ale nic to. Choć raz zdarzyło mi sie ze kobieta chciała mnie przepuścić. Nie skorzystalam bo miałam pełen koszyk a ona dwie rzeczy. Ale liczy sie gest No nie?? U mnie nic szczególnego sie nie dzieje. Wczoraj dopadlo mnie takie jakieś dziwne klucie w pochwie. Podobno dziecko glowka naciska i dlatego. Dzis juz przeszło wiec luzik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.