|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c
Cytat:
|
|
|
|
|
#4502 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c
Cytat:
i pierwsze słyszę żeby nie rozczesywać mokrych włosów.. rozczesuje się od końcówek zaczynając i idąc coraz wyżej.. wtedy nic im się nie stanie.. wybierać cienkie pasma .. a nie szarpać na chama.. proponuję również grzebień z szeroko rozstawionymi zębami
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
A wiecie ile takich grzebieni polamalam?
No ale moge, drogi nie jestA z naturalnym wlosiem, bo te zwykle z zabkami - zabki zostaja mi sie we wlosach ![]() torba, tak, ale takie odzywki guzik mi daja, musze napakowac naprawde spora ilosc odzywki, a pozniej sie przetluszczaja ![]() rozczesze sobie jeden bok, pozniej jakos przerzuce zeby je rozczesac dalej (wlosy do tylka) to juz te z jednego boku mi sie poplacza, a TZ nie zawsze jest w nastroju zeby pomoc
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-06-23 o 12:32 |
||
|
|
|
#4506 |
|
Konto usunięte
|
A używasz jakiejś odżywki? ja bez odżywki mam takie szorstkie splątane włosy, ale jak użyje nawet takiej do spłukiwania to dużo lepiej się rozczesują
|
|
|
|
#4507 |
|
Konto usunięte
|
takie coś też połamiesz?
http://www.pasaz.v10.pl/afro-grzebie...p12117412.html poważnie? ja mam taki gruby i służy mi już z 4 lata.. a rozczesywałam nim nieraz i nie dwa plączące się włosy koleżanek
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27694566]takie coś też połamiesz?
http://www.pasaz.v10.pl/afro-grzebie...p12117412.html poważnie? ja mam taki gruby i służy mi już z 4 lata.. a rozczesywałam nim nieraz i nie dwa plączące się włosy koleżanek [/QUOTE]Polamie, to pikus jest ![]() Zwlaszcza ze nie uzywam juz normalnego szamponu, tylko takiego z zelem do ciala, specjalnie na moja chorobe skory -koncertowo placze wlosy. Okazyjnie, wole nie uzywac. Bez odzywki nie sa szorstkie, sa splatane tylko do pierwszego czesania. Zeby odzywka cos pomogla musze nalozyc jej ogromne ilosci.
|
|
#4509 |
|
Konto usunięte
|
Szpiegu są takie specjalne spraye do rozczesywania włosów..
a powiedz mi jak je rozczesujesz? że aż grzebień łamiesz? |
|
|
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze jest to malo istotne jak rozczesuje wlosy. Wlosy mi sie zwyczajnie podczas mycia potwornie placza.
Spray to zly pomysl, mam problem ze skora glowy, a nie ma szans zeby taki spray sie nie dostal... pytalam sie po prostu o szczotke...
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
albo nie klikam KT i to zgłaszam, albo klikam KT i przepłacam, bo taką cenę zaakceptowałam (co innego gdyby kobieta kazała np. w mailu do kupującego jeszcze dodatkowo coś dopłacać, bo wtedy nie widziałam tego na aukcji i tu byłoby bezsprzecznie łatwo udowodnić nieregulaminowość... ale koszty wysyłki na aukcji się widzi). i dla mnie jest to po prostu logiczne, ot.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski Edytowane przez kapsw Czas edycji: 2011-06-23 o 12:56 |
||
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27694275]łeee delmy nienawidzę..
taka miękka rozlazła fuu już chyba wolę ten biały serek.. a te pomidory to gdzie o można dostać jak to wygląda?[/QUOTE] wiesz ta pasta jest dosyć droga jak na nie za wielką zawartość możesz sobie sama zrobić zażywszy na to, że pomidory będą coraz tańsze ![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=2291 są różne wersje wpisz sobie najlepiej w google
|
|
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
tutaj masz już gotową
http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/product/8001060...arowania.xhtml |
|
|
|
#4516 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a rozczesywanie ma znaczenie.. bo jak rozczesujesz od skóry głowy to nic dziwnego że jeden wielki kołtun.. trzeba delikatnie małymi pasemkami zaczynać od końcówek.. a co do szczotki to płaska.. bo okrągła raczej do modelowania jest ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
to nie było Kup Teraz tylko aukcja licytacja.
|
|
#4518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-23 o 13:06 |
|
|
|
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
ale to ta sama sytuacja. licytując zgadzasz się na warunki aukcji.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rozdwojone.. i o siebie zahaczają włosy w ten sposób i się plączą.. zwykle przy długich włosach zapuszczanych X lat i nie podcinanych bo och chcę mieć długie tak się dzieje.. powodem może być rozjaśniacz.. |
|
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27695079]ale sprayem można popsikać same końcówki
![]() a rozczesywanie ma znaczenie.. bo jak rozczesujesz od skóry głowy to nic dziwnego że jeden wielki kołtun.. trzeba delikatnie małymi pasemkami zaczynać od końcówek.. a co do szczotki to płaska.. bo okrągła raczej do modelowania jest ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dzięki [/QUOTE]nie ma za co
|
|
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopnieta, dobra, okej, zastosuje spray, ale przeciez napisalam ze rozczesze z jednej strony, pozniej z drugiej, pozniej wypadaloby je razem, co nie? A JA NIE DAM RADY sie wygiac tak zeby sobie po plecach rozczesac koncowki, musze je przerzucic na przod a jak je rozczesze wtedy, i przerzuce na plecy juz sie poplacza ![]() Naprawde, nie mam zamiaru pakowac na wlosy, ktore sa ladne i zdrowe (to ze cienkie oznacza ze sa normalne, a nie grube jak mojego TZta) odzywek ktore owszem ulatwia rozczesanie, ale do wieczora sie przetluszcza ![]() Wystarczy mi wytrzymala szczotka do szczescia, dalej bede sobie juz radzic. Wlosow nie rozjasniam, koncowki przycinam...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-06-23 o 13:14 |
|||
|
|
|
#4523 |
|
Konto usunięte
|
niech Ci TŻ rozczesuje
w ramach gry wstępnej
|
|
|
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
Spray z Rossmanna, taki dla dzieci nie przetłuszcza włosów, ma ładny skład i fajnie pachnie. I jest tani.
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;27695471]niech Ci TŻ rozczesuje
w ramach gry wstępnej [/QUOTE]Taaa... a jak wyjezdza na dwa tygodnie to mam nie czesac wlosow? Prosilam tylko o rade dot. szczotki, dostalam, i przy okazji diagnoze online wlosow A i tak sie nie dowiedzialam czy naturalne wlosie moze byc...
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Szpieg, a co myślisz na temat tangle teezer'a? Dziewczyny zachwalają a nóż Tobie też by podpasował.
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie. jeśli nie podoba się koszt przesyłki, nie kupuje się u takiego sprzedawcy. Mnie najbardziej wkurza jak ktoś mi w ocenie sprzedaży rąbnie "za wysoki koszt obsługi", gdzie zazwyczaj przesyłka u mnie wynosi 6 zł, a w tym jest opłata pocztowa i koperta bąbelkowa.
Biorąc udział w aukcji akceptujesz wszelkie zasady sprzedawcy a nie robisz zakupy a później masz "ale". A do tego - list polecony priorytet - licz około 5 zł. Koperta bąbelkowa jeśli kupowana na Poczcie - 4 zł (nie każdy kupuje koperty hurtowo) Dojazd - zostałaby złotówka. Wychodzi 10 zł.. Mnie kiedys przycięła dziewczyna na przesyłce paczką pocztową za 15 zł. Zobaczyłam koszt przesyłki - ok, sama wysyłka paczką 10 zł, opakowanie, dojazd - w sumie, niech jej będzie te 15 zł. Okazało się że wysłała listem za 5 zł.. A reszta do kieszeni.. |
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie wiem, na jakiej poczcie. Często kupuję koperty, kupowałam i na różnych pocztach, i w różnych papierniczych, i najwięcej płaciłam ok. 2zł (może 2 z groszami), ale to była gigantyczna koperta bąbelkowa, dużo większa niż format A4.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)