|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
od 15 lipca najpóźniej biore się za naukę tak na poważnie ANGIELSKIEGO! moje nowe postanowienie a do tego czasu zgromadzę wszystkie potrzebne mi materialy
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Kończę kawę... czas ruszyć dupsko
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ostatnio byliśmy dowiadywać się o kursy angielskiego. Przydałoby się go poprawić...Zwłaszcza jeżeli miałabym zamiar jechać znowu na konferencję międzynarodową. Niestety wszystkie na jakie trafiliśmy były długoterminowe i drogie. Będę szukała dalej. Najchętniej zaczęłabym od września. Bry ![]() Zapomniałam wyłączyć budzika i jak zadzwonił to nie mogłam się ogarnąć czy ja mam do pracy iść na rano czy na po południe czy może wolne mam Zjadłam śniadanko z rodzicami. Jakiś czas temu kupili maszynę do pieczenie chleba. Dobry taki chlebek ![]() Tymczasem planów brak na dzisiejszy dzień... Wchodzę ci ja na lubimyczytac.pl, a tam co? Reklama mojej firmy
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-06-23 o 11:12 |
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My pospaliśmy - jak zwykle, gdy wolne. TŻ pojechał teraz na chwilę do rodziców, a ja nadrabiam się internetowo. ![]() W planach na pewno sprzątanie - burdel na kółkach mamy od kilku dni, a coś tyłka nie chciało się ruszyć, żeby to ogarnąć. A później jesli tylko pogoda pozwoli (póki co jest słonecznie) rowery, albo jakiś wypasiony spacer. Ogólnie potężnych planów brak. Wczoraj zaliczyliśmy kolejny film z Jennifer Just Go With It - komedyjka, amerykańska a jakże. Całkiem całkiem, można się pośmiać, chociaż nie zachwyciła mnie. I do jasnej cholery, dlaczego, zawsze albo o ZAWSZE musi być ten cholerny Happy End? ![]() Się wkurzę kiedyś i sama jakis film zrobię! Dla zaskoczenia wszystkich - bez happy endu. ![]()
|
|
#4387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio dwa dni prasowałam! Teraz jak zwykle, mam postanowienie, że będę prasowała mniejsze porcje![]() Cytat:
Powiem Wam, że na samym początku było mi mega zmutno i źle, że moje życie tak się toczy. Przede wszystkim dlatego, że ja wszystko lubię mieć zaplanowane wcześniej. Tutaj decyzja była wręcz natychmiastowa, nie oswoiłam się z nią i chyba dobrze nie przemyślałam. Jednak dziś wiem, że dobrze zrobiłam, z emocjami już praktycznie sobie poradziłam i nie powiem, ale uwielbiam tą niezależność i mieszkanie z tż Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to jest genialne, ponieważ dziecięce ciuszki zwykle nie są zniszczone, a jest mnóstwo całkiem nowych. Siostra tż w zeszłym roku też oddawała rzeczy po swojej małej. Oddała wózek, mnóstwo ciuchów itp. Ja mam zapowiedziane, że dostanę kołyskę, która mi sie bardzo podobała hehe. Ale pewnie nim się zdecydujemy to już inna moda będzie albo już zostanie wydana komuś innemu ![]() Dzień dobry ![]() Moje plany jak zwykle były inne. Miałam wstać wcześniej i pouczyć się, ale tż mnie wczoraj męczył pół nocy i wstaliśmy po 9 Potem leniwe śniadanko i już południe
|
||||
|
|
|
#4388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
I codziennie lub prawie codziennie dojeżdża do pracy 40 km Cytat:
![]() Paulunia Ja tak jak czytam to dociera do mnie, że stałam się wielkim olewatorem no normalnie mnie nic nie rusza. Przez to nie kłócimy się z tż. Fakt faktem odpowiem mu jak coś mi nie pasuje ale to jest takie bez nerwowego tonu. Chyba jestem inna Wczoraj u nas taka burza była Tż kuzyn na weekend jechał do domu bo on z Katowic a tutaj u nas pracuje. I koło Leszna znalazł się w potrzasku i drzewo mu na samochód spadło na szczęście zdążył się obrócić w poprzek ulicy i tylko błotni i nadkole od kierowcy uszkodzone i brak światła więc lawetę musiał wzywać. Ale jakby nie ustawił się w poprzek to by centralnie na niego spadło z jednej i drugiej strony i by go nakryło. (tak z jego relacji). Teraz siedzi u nas i czeka aż kolega z Katowic przyjedzie po niego lawetą. I on tak przynudza ![]() Ponadto obudziliśmy się po 8 a do 10 leżeliśmy w łóżku obudziłam się z tak potwornym bólem głowy, że ruszać nią nie mogę. Chyba zaraz jaką tabletkę wezmę. Co do pożycia rodzinnego U nas zawsze jakoś się trzymaliśmy, może nie zawsze z rodzeństwem się dogadywaliśmy ale teraz z każdym dniem coraz bardziej zżyci jesteśmy. I jak się spotykamy w domku rodzinnym to tak fajnie jest. Nie ma komputerów itp. Tylko od rana do wieczora siedzimy w salonie, kuchni, podwórku czy na schodach przed domem i gadamy. Fajnie jest I widzę, że rodzice są bardzo szczęśliwi.Idę jakieś śniadanko zjeść, bo tż jak sobie we wtorek ugotował żurek to cały czas go je
|
|||
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
od 15 bo do 15 pracuje
i chce zrobić jak najwięcej godzin![]() Cytat:
nie spodziewałam się aż taki ch 2280!!?? skąd ja tyle niby wezme?oo MATKO!! i on jeszcze pracuje ?? dojeżdza samochodem? |
|
|
|
|
#4390 | |||||
|
Rozeznanie
|
Bry
![]() ranek przywitał mnie górą garów wygoniłam do nich mężusia, bo sam z siebie to się do nich zabrać nie mógł![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale mieszkanie razem powoduje pretensje i kłótnie, a ja nie mam takiego stoickiego charakteru jak Oliwka![]() Cytat:
i smutno mi jak go nie ma![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
zanalazłam jakieś tańsze ale to i tak 1700zł;( ręce mi opadły nie mialam pojęcia ze AŻ tyle będzie mnie to kosztowac
+ egzamin 600 ku**a
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, zapomniałam dodać, że samochodem, z Poznania do nas i później po budowach, urzędach no normalnie itp.
. Fakt, że na umowę zlecenie czy o dzieło ale pracuje. I powiedział, że nie spocznie zawodowo bo ludzie na emeryturze umierają. Każdy jego kolega jak poszedł na emeryturę to po krótkim czasie zmarł. Tak więc on pracuje. ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
. A od kiedy nie biorę nic do siebie to żyje mi się lepiej I jak mówią złość piękności szkodzi A Dudi gdzie się podziała
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-06-23 o 12:00 |
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Oliwka mam nadzieję, że z wiekiem mi to przejdzie
![]() TŻ z małą na spacerku a ja leże bo coś głowa mnie boli. Chyba ciśnienie się zmienia bo już zawroty mam Trzeba niedługo za obiadzik się brać. Dzisiaj rybka i właśnie szukam na szybko inspiracjiDudi na facebooku była 13godz temu ale u nas się nie pojawiła a może przeoczyłam
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-06-23 o 12:07 |
|
|
|
#4394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja ze swojego miasta dojeżdżam do Warszawy w 55 min ![]() Słyszę historię jak ludzie z jednych dzielnic do drugich przemieszczają się w 1,5 h ... Koszmar.
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-06-23 o 12:09 |
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ale była w nocy burza... o matko! momentami to jasno robiło sie jak w dzień... wczorajsze popołudnie i wieczór uważam za baaaardzo udane. odwiedzili nas znajomi- zjedliśmy pyszna kolację, a potem poszlismy do kina na Beat The World- nie polecam zdecydowanie (chyba że ktoś namiętnie lubi oglądać hiphopowe tańce )iija- my też dzsiaj będziemy oglądać żonę na niby ![]() nadia- trzymam za Was kciuki. mądrze lili pisze, że każda metoda jest dobra i wierzę że Wam się uda paulunia- texty Twojej małej o stringach prześmieszne oliwka- kuzyn miał naprawdę dużo szczęscia :yes: nurek- pomyśl kochana czy nie taniej i na pewno bardziej efektownie byłoby miec korepetytora. prawda jest taka, że języka musisz uczyć się sama. nikt nie zrobi tego za Ciebie nawet na najlepszym kursie. myślę że bardziej potrzebujesz osoby która będzie Ci mówić czego trzeba się nauczyć, wytłumaczy czego nie rozumiesz i będzie sprawdzać postępy. kurs na pewno nie zapewni tak indywidualnego podejścia. no i zapomniałam co jeszcze miałam napisać:/
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy do takiego małego hoteliku w Borach tucholskich http://www.hotelnaskarpie.pl/
Okolica ładna, bedzie gdzie odpocząć.
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
U nas w mieście, jak co roku obchodzone jest hucznie święto Bożego Ciała
![]() Uroczysta Msza święta, później procesja ulicami miasta. Nasz folklor jest znany w całej Polsce ![]() Dziś nawet byliśmy w Dzień Dobry Tvn ![]() Także będę miała co robić - stragany, karuzele i tym podobne atrakcje i rozrywki
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że jezyka nauczyc się musze sama i dlatego wakacje chce poświęcić na wielką powtorkę+naukę slowek ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- na fc jest akcja magnuma można dostać kubek ale bardzo niewiele już zostało chciałam linka wkleić ale jakoś mi jak zwykle nie wychodzi. Snow byłaś wczraj na lodach??
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
ja się przyłaczyłam do manuma i czekam na reszte spd
![]() na lodach byłam dostałam w rożku 2 gałki0 mango i gruszka- można było wybrać D pyyyyyyyyyyycha!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochaniutkie
![]() Dostaliśmy już część zdjęć ze ślubu więc zaraz wrzucę. Z pleneru będą później A wczoraj od Tżta wujka dostaliśmy własnoręcznie zrobiony album ze zdjęciami, które sam nam pstrykał. Właził wszędzie, jak rasowy paparazzi Jestem zachwycona! Obiecuję, że niedługo postaram sie was nadrobić, bo narazie niestety kiepsko u mnie z czasem |
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie można było wybrać czy ktoś chce czy nie
ja chciałam![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- hehe tż własnie napisał smsa z nad morza (jest tam z mama) czy będziemy kiedyś jeździć z małą Alicją nad morze żeby wdychała świeże powietrze kurcze kocham go strasznie
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W szkole, w której się dowiadywałam oferują kurs 4 bądź 6 poziomów. Miesięczna rata 170 zł przy 6 poziomach (mają taki podział, że np. B1 dzieli się jeszcze na 2 czy 3 poziomy), poziom można zrobić w 2 miesiące jak się spręży i na poziom przypada 120 godzin zajęć plus 120 multimediów, na które można chodzić lub nie. Wszystko fajnie tylko, że całościowo wychodzi prawie 4 tyś. i to strasznie długo by trwało. Chciałaby znaleźć taki kurs np. na rok, głównie po to żeby zmusić się do robienia czegoś z tym angielskim. Żeby były zajęcia, na których można by ćwiczyć konwersację itd. |
||
|
|
|
#4406 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola wysłalam prośbe o dołączenie do znajomych.
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka to niezly ten pan
fajne podejscie do zycia tak sobie czytam o tym co piszecie o rodzenstwie,rodzinie,domi e rodzinnym i kurcze musze stwierdzic ze ja takiego domu rodzinnego to dawno niemam bo odkad sie wyprowadzilam to jakby drzwi sie zamknely teraz to nawet ledwo ojciec ma gdzie mieszkac jak siostra przejela jego mieszkanko coz smutne ale co zrobic dudi zaginela w akcji remontowej ale wszystko ok wczoraj z nia pisalam na fb ale mowi ze nas czyta . ah wogole melduje ze wrocilaam ze sklepu z 2 bluzkami i para spodni wiec w miare zakupy sie udaly mam zamiar jeszcze podskoczyc we wt na jakies male zakupy w irlandii jak wrocimy anoola piekne fotki Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-23 o 14:41 |
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anoola pięknie wyglądałas |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Powiem Wam, że na samym początku było mi mega zmutno i źle, że moje życie tak się toczy. Przede wszystkim dlatego, że ja wszystko lubię mieć zaplanowane wcześniej. Tutaj decyzja była wręcz natychmiastowa, nie oswoiłam się z nią i chyba dobrze nie przemyślałam. Jednak dziś wiem, że dobrze zrobiłam, z emocjami już praktycznie sobie poradziłam i nie powiem, ale uwielbiam tą niezależność i mieszkanie z tż

nie rozumiem po co bo jak policja się zachowuja
I codziennie lub prawie codziennie dojeżdża do pracy 40 km
ty tak zawsze ?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I widzę, że rodzice są bardzo szczęśliwi.

)