Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 10:49   #4381
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

od 15 lipca najpóźniej biore się za naukę tak na poważnie ANGIELSKIEGO! moje nowe postanowienie a do tego czasu zgromadzę wszystkie potrzebne mi materialy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:53   #4382
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
od 15 lipca najpóźniej biore się za naukę tak na poważnie ANGIELSKIEGO! moje nowe postanowienie a do tego czasu zgromadzę wszystkie potrzebne mi materialy
dobre postanowienie

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:58   #4383
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
dobre postanowienie
ja też tak myśle i mam wielka nadzieje, że pomysl ten nie umrze śmiercia naturalną bo bardzo zależy mi żeby za rok o tej porze zdać FCE
Stary 2011-06-23, 10:59   #4384
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A czemu dopiero od 15?
Kończę kawę... czas ruszyć dupsko

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:06   #4385
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre postanowienie
My ostatnio byliśmy dowiadywać się o kursy angielskiego. Przydałoby się go poprawić...Zwłaszcza jeżeli miałabym zamiar jechać znowu na konferencję międzynarodową. Niestety wszystkie na jakie trafiliśmy były długoterminowe i drogie. Będę szukała dalej. Najchętniej zaczęłabym od września.

Bry
Zapomniałam wyłączyć budzika i jak zadzwonił to nie mogłam się ogarnąć czy ja mam do pracy iść na rano czy na po południe czy może wolne mam

Zjadłam śniadanko z rodzicami. Jakiś czas temu kupili maszynę do pieczenie chleba. Dobry taki chlebek

Tymczasem planów brak na dzisiejszy dzień...

Wchodzę ci ja na lubimyczytac.pl, a tam co? Reklama mojej firmy Czy nawet w wolny dzień się nie uwolnię

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-06-23 o 11:12
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:16   #4386
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

My pospaliśmy - jak zwykle, gdy wolne.
TŻ pojechał teraz na chwilę do rodziców, a ja nadrabiam się internetowo.

W planach na pewno sprzątanie - burdel na kółkach mamy od kilku dni, a coś tyłka nie chciało się ruszyć, żeby to ogarnąć.
A później jesli tylko pogoda pozwoli (póki co jest słonecznie) rowery, albo jakiś wypasiony spacer.
Ogólnie potężnych planów brak.

Wczoraj zaliczyliśmy kolejny film z Jennifer Just Go With It - komedyjka, amerykańska a jakże. Całkiem całkiem, można się pośmiać, chociaż nie zachwyciła mnie. I do jasnej cholery, dlaczego, zawsze albo o ZAWSZE musi być ten cholerny Happy End?

Się wkurzę kiedyś i sama jakis film zrobię! Dla zaskoczenia wszystkich - bez happy endu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:27   #4387
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
] zaraz biorę się za to prasowanie czego szczerze nie nawidzę robić]
Podać sobie rękę możemy Ja ostatnio dwa dni prasowałam! Teraz jak zwykle, mam postanowienie, że będę prasowała mniejsze porcje

Cytat:
oj ja rozumiem myślę, że nikt oprócz mnie nie wie jak bardzo zmieniło się moje życie gdy wyprowadziłam się z domu tż mówi, że ja po prostu odżyłam i lubie wracać raz na jakiś czas ale na troche nie na stałe
U mnie we wrześniu minie jak nie spałam w domu rodzinnym Powiem Wam, że na samym początku było mi mega zmutno i źle, że moje życie tak się toczy. Przede wszystkim dlatego, że ja wszystko lubię mieć zaplanowane wcześniej. Tutaj decyzja była wręcz natychmiastowa, nie oswoiłam się z nią i chyba dobrze nie przemyślałam. Jednak dziś wiem, że dobrze zrobiłam, z emocjami już praktycznie sobie poradziłam i nie powiem, ale uwielbiam tą niezależność i mieszkanie z tż

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
U nas w nocy była taka burza że szok,aż się obudziłam co naprawdę ciężko mnie dobudzić.
U nas też taka burza była! Masakra!

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie jest tak, że dziewczyny przekazują sobie ciuchy po dzieciakach. Moja siostra dała wszystkie bratowej, jej mała ponosiła i bratowa jej te nie zniszczone oddała - na drugie dziecko. I taka rotacja u nas od zawsze. Ja miałam nawet sukienkę do komunii po siostrze i kuzynce. I pamiętam, że się cholernie cieszyłam bo miałam śliczną skromną a dziewczynki już wtedy jak lalki wyglądały
[/FONT]
U mnie jest podobnie. Nawet nie tylko ciuchy przechodziły ,ale też na przykład łóżeczko. Czwórka dzieci na nim odchowana Jak dla mnie to jest genialne, ponieważ dziecięce ciuszki zwykle nie są zniszczone, a jest mnóstwo całkiem nowych. Siostra tż w zeszłym roku też oddawała rzeczy po swojej małej. Oddała wózek, mnóstwo ciuchów itp. Ja mam zapowiedziane, że dostanę kołyskę, która mi sie bardzo podobała hehe. Ale pewnie nim się zdecydujemy to już inna moda będzie albo już zostanie wydana komuś innemu

Dzień dobry

Moje plany jak zwykle były inne. Miałam wstać wcześniej i pouczyć się, ale tż mnie wczoraj męczył pół nocy i wstaliśmy po 9 Potem leniwe śniadanko i już południe
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:30   #4388
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
nadia gratuluje w koncu z glowy.
musze sie wam pochwalic ze dostalam podwyzke w pracy (mimo ze jestem na okresie probnym) w wys.600zl brutto.z mezem tez troche lepiej sie dogadujemy a bylo blisko konca.
a w sierpniu albo we wrzesniu ide na kurs hiszpanskiego
Zetafon gratuluję sporej podwyżki

Cytat:
co ja będę jadła jutro?? u nas dziś ciągle chodzą dwie osoby które pilnują nie rozumiem po co bo jak policja się zachowuja
ufff niektórzy ludzie są tacy mili, że aż chce się z nimi dłużej pogadać a inni to szkoda gadać właśnie rozmawiałam na temat internetu z panem z 1937 roku i na pocżatku się bałam ale bardzo mnie zaskoczył swoją wiedzą i ogólnie aparycja
nurek U nas pracuje taki pan z 1927 roku I codziennie lub prawie codziennie dojeżdża do pracy 40 km

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja mam dobre układy tylko od mojej strony
od strony Tż niekoniecznie
ja nie mogę wyjść z podziwu jaka ty pracowita jesteś.
ciągle coś robisz ty tak zawsze ?
ja mam ostatnio permanentnego lenia, aż mi za mnie wstyd
poza tym lubię czytać motywujące posty, czyli, że ktoś coś prasuje, myje, sprząta, układa, segreguje, bo mnie to w końcu rusza i sama coś zaczynam robić
Oj Lili mnie też bardzo motywuje jak ktoś pisze o sprzątaniu. Ostatnio właśnie tak Aaby pisała o prasowaniu, że po 5 mc chwyciłam żelazko i poprasowałam wszystko i od tamtej pory postępuję tak jak dawniej czyli z suszarki od razu na deskę, wyprasowane i do szafy

Paulunia nerwusie jeden brak słów już normalnie.
Ja tak jak czytam to dociera do mnie, że stałam się wielkim olewatorem no normalnie mnie nic nie rusza. Przez to nie kłócimy się z tż. Fakt faktem odpowiem mu jak coś mi nie pasuje ale to jest takie bez nerwowego tonu. Chyba jestem inna

Wczoraj u nas taka burza była Tż kuzyn na weekend jechał do domu bo on z Katowic a tutaj u nas pracuje. I koło Leszna znalazł się w potrzasku i drzewo mu na samochód spadło na szczęście zdążył się obrócić w poprzek ulicy i tylko błotni i nadkole od kierowcy uszkodzone i brak światła więc lawetę musiał wzywać. Ale jakby nie ustawił się w poprzek to by centralnie na niego spadło z jednej i drugiej strony i by go nakryło. (tak z jego relacji). Teraz siedzi u nas i czeka aż kolega z Katowic przyjedzie po niego lawetą. I on tak przynudza

Ponadto obudziliśmy się po 8 a do 10 leżeliśmy w łóżku obudziłam się z tak potwornym bólem głowy, że ruszać nią nie mogę. Chyba zaraz jaką tabletkę wezmę.

Co do pożycia rodzinnego U nas zawsze jakoś się trzymaliśmy, może nie zawsze z rodzeństwem się dogadywaliśmy ale teraz z każdym dniem coraz bardziej zżyci jesteśmy. I jak się spotykamy w domku rodzinnym to tak fajnie jest. Nie ma komputerów itp. Tylko od rana do wieczora siedzimy w salonie, kuchni, podwórku czy na schodach przed domem i gadamy. Fajnie jest I widzę, że rodzice są bardzo szczęśliwi.
Idę jakieś śniadanko zjeść, bo tż jak sobie we wtorek ugotował żurek to cały czas go je
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:39   #4389
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A czemu dopiero od 15?
Kończę kawę... czas ruszyć dupsko
od 15 bo do 15 pracuje i chce zrobić jak najwięcej godzin

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dobre postanowienie
My ostatnio byliśmy dowiadywać się o kursy angielskiego. Przydałoby się go poprawić...Zwłaszcza jeżeli miałabym zamiar jechać znowu na konferencję międzynarodową. Niestety wszystkie na jakie trafiliśmy były długoterminowe i drogie. Będę szukała dalej. Najchętniej zaczęłabym od września.
właśnie ja też myśle, żeby zacząć od września tylko te ceny nie spodziewałam się aż taki ch 2280!!?? skąd ja tyle niby wezme?

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
nurek U nas pracuje taki pan z 1927 roku I codziennie lub prawie codziennie dojeżdża do pracy 40 km
oo MATKO!! i on jeszcze pracuje ?? dojeżdza samochodem?
Stary 2011-06-23, 11:46   #4390
wiznatalka
Rozeznanie

Bry

ranek przywitał mnie górą garów wygoniłam do nich mężusia, bo sam z siebie to się do nich zabrać nie mógł

Cytat:
Z dobrych wieści to mamy podpisaną umowę na kolejny rok na mieszkanko i tylko 50 zł więcej, a przez dwa miesiące płacimy połowę

Cytat:
oj ja rozumiem myślę, że nikt oprócz mnie nie wie jak bardzo zmieniło się moje życie gdy wyprowadziłam się z domu tż mówi, że ja po prostu odżyłam i lubie wracać raz na jakiś czas ale na troche nie na stałe
dokładnie, ja też lubie jeździć do rodzinki w odwiedzinki, ale mieszkanie razem powoduje pretensje i kłótnie, a ja nie mam takiego stoickiego charakteru jak Oliwka

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wczoraj zaliczyliśmy kolejny film z Jennifer Just Go With It - komedyjka, amerykańska a jakże. Całkiem całkiem, można się pośmiać, chociaż nie zachwyciła mnie. I do jasnej cholery, dlaczego, zawsze albo o ZAWSZE musi być ten cholerny Happy End?
ja to chyba nudna jestem, ale b.lubie happy endy i smutno mi jak go nie ma

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie jest podobnie. Nawet nie tylko ciuchy przechodziły ,ale też na przykład łóżeczko. Czwórka dzieci na nim odchowana Jak dla mnie to jest genialne, ponieważ dziecięce ciuszki zwykle nie są zniszczone, a jest mnóstwo całkiem nowych. Siostra tż w zeszłym roku też oddawała rzeczy po swojej małej. Oddała wózek, mnóstwo ciuchów itp. Ja mam zapowiedziane, że dostanę kołyskę, która mi sie bardzo podobała hehe. Ale pewnie nim się zdecydujemy to już inna moda będzie albo już zostanie wydana komuś innemu
u nas rotują głównie rowerki i łóżeczka/kołyski

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Wczoraj u nas taka burza była Tż kuzyn na weekend jechał do domu bo on z Katowic a tutaj u nas pracuje. I koło Leszna znalazł się w potrzasku i drzewo mu na samochód spadło na szczęście zdążył się obrócić w poprzek ulicy i tylko błotni i nadkole od kierowcy uszkodzone i brak światła więc lawetę musiał wzywać. Ale jakby nie ustawił się w poprzek to by centralnie na niego spadło z jednej i drugiej strony i by go nakryło. (tak z jego relacji). )
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:48   #4391
nurek119
Zakorzenienie

zanalazłam jakieś tańsze ale to i tak 1700zł;( ręce mi opadły nie mialam pojęcia ze AŻ tyle będzie mnie to kosztowac + egzamin 600 ku**a
Stary 2011-06-23, 11:59   #4392
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:

Tak tak, zapomniałam dodać, że samochodem, z Poznania do nas i później po budowach, urzędach no normalnie itp. . Fakt, że na umowę zlecenie czy o dzieło ale pracuje. I powiedział, że nie spocznie zawodowo bo ludzie na emeryturze umierają. Każdy jego kolega jak poszedł na emeryturę to po krótkim czasie zmarł. Tak więc on pracuje.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Bry

dokładnie, ja też lubie jeździć do rodzinki w odwiedzinki, ale mieszkanie razem powoduje pretensje i kłótnie, a ja nie mam takiego stoickiego charakteru jak Oliwka
wiznatalka taki stoicki charakter to ja sobie wypracowałam, nie ukrywam, że kedyś byłam też może i małym nerwsuem, ale dotarło do mnie, że im więcej się złoszczę to więcej z tego nieporozumień i kłótni się bierze, a na co się złościć na Tż i się kłócić jak można żyć sobie w harmonii i spokoju . A od kiedy nie biorę nic do siebie to żyje mi się lepiej I jak mówią złość piękności szkodzi

A Dudi gdzie się podziała

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-06-23 o 12:00
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:04   #4393
Paulunia8713
Zadomowienie

Oliwka mam nadzieję, że z wiekiem mi to przejdzie

TŻ z małą na spacerku a ja leże bo coś głowa mnie boli. Chyba ciśnienie się zmienia bo już zawroty mam Trzeba niedługo za obiadzik się brać. Dzisiaj rybka i właśnie szukam na szybko inspiracji

Dudi na facebooku była 13godz temu ale u nas się nie pojawiła a może przeoczyłam

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-06-23 o 12:07
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:07   #4394
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
to dobrze trafiłaś na uczciwą osobę
ja kiedyś znaazłam portfel damski na lawce w parku i zajrzałam do środka i kasy to tam z 50zł(pamiętam, ze odjełam 5zł na znaczek i koperte)i było ale dużo zdjęc karty, dowód itd i kupiłam a poczcie koperte taka z bombelkami, znaczek i wysalałam bo to z innego miasta ktoś i wsadziłam jeszcze karteczkę z nr tel żeby ten ktoś zadzwonił czy przesyłka dotarła i za kilka dni zadzwoniła dziewczyna że tak i ze mi strasznie dziękuje itd miłe to strsznie było jak zadzwonila i tak dziękowala chcialabym zobaczyć jej mine jak zobaczyla tą przesyłke

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

no ochota też jest bardzo okey zapomnialam o niej ogolnie chce mieć jako taki dojazd na uczelnie a ni 2h

Lili nie martw się u mnie też jest to zawsze moja wina, wiec świetnie Cie rozumiem

chyba czas spac

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Lili na śmierc zapomniałam!! super ciuszki dla malej najsłodsze są te z królikiem a te z panterką to pewnie na przyszły rok?? ale tez super
aaa i ta sukienka dla Ciebie taka czarna z koronki to też bombowa ale ja nie potrafilabym znaleźć miesjca gdzie mogłabym w niej isc

To ja ze swojego miasta dojeżdżam do Warszawy w 55 min

Słyszę historię jak ludzie z jednych dzielnic do drugich przemieszczają się w 1,5 h ...

Koszmar.
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:07   #4395
nurek119
Zakorzenienie

.

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-06-23 o 12:09
Stary 2011-06-23, 12:08   #4396
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej dziewczyny
ale była w nocy burza... o matko! momentami to jasno robiło sie jak w dzień...
wczorajsze popołudnie i wieczór uważam za baaaardzo udane. odwiedzili nas znajomi- zjedliśmy pyszna kolację, a potem poszlismy do kina na Beat The World- nie polecam zdecydowanie (chyba że ktoś namiętnie lubi oglądać hiphopowe tańce)

iija- my też dzsiaj będziemy oglądać żonę na niby
nadia- trzymam za Was kciuki. mądrze lili pisze, że każda metoda jest dobra i wierzę że Wam się uda
paulunia- texty Twojej małej o stringach prześmieszne
oliwka- kuzyn miał naprawdę dużo szczęscia :yes:
nurek- pomyśl kochana czy nie taniej i na pewno bardziej efektownie byłoby miec korepetytora. prawda jest taka, że języka musisz uczyć się sama. nikt nie zrobi tego za Ciebie nawet na najlepszym kursie. myślę że bardziej potrzebujesz osoby która będzie Ci mówić czego trzeba się nauczyć, wytłumaczy czego nie rozumiesz i będzie sprawdzać postępy. kurs na pewno nie zapewni tak indywidualnego podejścia.

no i zapomniałam co jeszcze miałam napisać:/
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:10   #4397
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
To ja ze swojego miasta dojeżdżam do Warszawy w 55 min

Słyszę historię jak ludzie z jednych dzielnic do drugich przemieszczają się w 1,5 h ...

Koszmar.
dokładnie i ja bym chciała uniknąć tych 1,5h a skąd dokładnie dojeżdzasz jesli moge spytac?
Stary 2011-06-23, 12:14   #4398
kraven
Zakorzenienie

Jedziemy do takiego małego hoteliku w Borach tucholskich http://www.hotelnaskarpie.pl/
Okolica ładna, bedzie gdzie odpocząć.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:15   #4399
Martita88
Rozeznanie

U nas w mieście, jak co roku obchodzone jest hucznie święto Bożego Ciała
Uroczysta Msza święta, później procesja ulicami miasta.

Nasz folklor jest znany w całej Polsce
Dziś nawet byliśmy w Dzień Dobry Tvn

Także będę miała co robić - stragany, karuzele i tym podobne atrakcje i rozrywki
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:19   #4400
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
nurek- pomyśl kochana czy nie taniej i na pewno bardziej efektownie byłoby miec korepetytora. prawda jest taka, że języka musisz uczyć się sama. nikt nie zrobi tego za Ciebie nawet na najlepszym kursie. myślę że bardziej potrzebujesz osoby która będzie Ci mówić czego trzeba się nauczyć, wytłumaczy czego nie rozumiesz i będzie sprawdzać postępy. kurs na pewno nie zapewni tak indywidualnego podejścia.

no i zapomniałam co jeszcze miałam napisać:/
myslałam o tym i to dość długo ale na koreptytora mnie nie stać już zupełnie bo co najmniej godzina w tyg jest konieczna o ile nie wiecej a cena korepetytorów którzy przygotowują do egzaminu to cena okolo 60-80zł
wiem, że jezyka nauczyc się musze sama i dlatego wakacje chce poświęcić na wielką powtorkę+naukę slowek

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

na fc jest akcja magnuma można dostać kubek ale bardzo niewiele już zostało chciałam linka wkleić ale jakoś mi jak zwykle nie wychodzi. Snow byłaś wczraj na lodach??
Stary 2011-06-23, 12:42   #4401
ssnowdrop
Zadomowienie

ja się przyłaczyłam do manuma i czekam na reszte spd
na lodach byłam dostałam w rożku 2 gałki0 mango i gruszka- można było wybraćD pyyyyyyyyyyycha!
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:46   #4402
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
ja się przyłaczyłam do manuma i czekam na reszte spd
na lodach byłam dostałam w rożku 2 gałki0 mango i gruszka- można było wybraćD pyyyyyyyyyyycha!
Ja już nie mam indeksu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:04   #4403
anoola
Zadomowienie

Cześć kochaniutkie
Dostaliśmy już część zdjęć ze ślubu więc zaraz wrzucę. Z pleneru będą później

A wczoraj od Tżta wujka dostaliśmy własnoręcznie zrobiony album ze zdjęciami, które sam nam pstrykał. Właził wszędzie, jak rasowy paparazzi
Jestem zachwycona! Zdjęcia rewelacyjne, no i sam pomysł...

Obiecuję, że niedługo postaram sie was nadrobić, bo narazie niestety kiepsko u mnie z czasem
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:31   #4404
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja już nie mam indeksu
u mnie można było wybrać czy ktoś chce czy nie ja chciałam

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

hehe tż własnie napisał smsa z nad morza (jest tam z mama) czy będziemy kiedyś jeździć z małą Alicją nad morze żeby wdychała świeże powietrze kurcze kocham go strasznie
Stary 2011-06-23, 13:57   #4405
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
od 15 bo do 15 pracuje i chce zrobić jak najwięcej godzin

właśnie ja też myśle, żeby zacząć od września tylko te ceny nie spodziewałam się aż taki ch 2280!!?? skąd ja tyle niby wezme?

Cytat:
zanalazłam jakieś tańsze ale to i tak 1700zł;( ręce mi opadły nie mialam pojęcia ze AŻ tyle będzie mnie to kosztowac + egzamin 600 ku**a
Ja to może nie myślałam o FCE, ale po prostu żeby pochodzić na jakiś kurs i mieć kontakt z językiem. Egzamin uczelniany zdawałam na B2, a jak poszłam do szkoły językowej i zrobiłam test to mi ledwo B1 wyszło...Wszystko przez to, że przez rok zero kontaktu z językiem. A jak trzeba było się na lotnisku dogadać czy gdzie indziej to dałam radę, ale chciałabym prezentować wyższy poziom.
W szkole, w której się dowiadywałam oferują kurs 4 bądź 6 poziomów. Miesięczna rata 170 zł przy 6 poziomach (mają taki podział, że np. B1 dzieli się jeszcze na 2 czy 3 poziomy), poziom można zrobić w 2 miesiące jak się spręży i na poziom przypada 120 godzin zajęć plus 120 multimediów, na które można chodzić lub nie. Wszystko fajnie tylko, że całościowo wychodzi prawie 4 tyś. i to strasznie długo by trwało.
Chciałaby znaleźć taki kurs np. na rok, głównie po to żeby zmusić się do robienia czegoś z tym angielskim. Żeby były zajęcia, na których można by ćwiczyć konwersację itd.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:17   #4406
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Cześć kochaniutkie
Dostaliśmy już część zdjęć ze ślubu więc zaraz wrzucę. Z pleneru będą później
cudnie wyglądałaś
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:23   #4407
kraven
Zakorzenienie

Anoola wysłalam prośbe o dołączenie do znajomych.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:28   #4408
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
cudnie wyglądałaś
Dziękuję (żałuję, że nie udało mi się zgubić tych nadprogramowych kilogramów )

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Anoola wysłalam prośbe o dołączenie do znajomych.
Przyjęłam (Kraven byłam pewna, że od dawna mam cię w znajomych- jak mogłam przegapić )
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:34   #4409
irenkaaa
Zakorzenienie

oliwka to niezly ten pan
fajne podejscie do zycia

tak sobie czytam o tym co piszecie o rodzenstwie,rodzinie,domi e rodzinnym i kurcze musze stwierdzic ze ja takiego domu rodzinnego to dawno niemam bo odkad sie wyprowadzilam to jakby drzwi sie zamknely teraz to nawet ledwo ojciec ma gdzie mieszkac jak siostra przejela jego mieszkanko
coz smutne ale co zrobic

dudi zaginela w akcji remontowej ale wszystko ok wczoraj z nia pisalam na fb ale mowi ze nas czyta . dudi

ah wogole melduje ze wrocilaam ze sklepu z 2 bluzkami i para spodni wiec w miare zakupy sie udaly
mam zamiar jeszcze podskoczyc we wt na jakies male zakupy w irlandii jak wrocimy

anoola piekne fotki

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-23 o 14:41
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:36   #4410
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to może nie myślałam o FCE, ale po prostu żeby pochodzić na jakiś kurs i mieć kontakt z językiem. Egzamin uczelniany zdawałam na B2, a jak poszłam do szkoły językowej i zrobiłam test to mi ledwo B1 wyszło...Wszystko przez to, że przez rok zero kontaktu z językiem. A jak trzeba było się na lotnisku dogadać czy gdzie indziej to dałam radę, ale chciałabym prezentować wyższy poziom.
W szkole, w której się dowiadywałam oferują kurs 4 bądź 6 poziomów. Miesięczna rata 170 zł przy 6 poziomach (mają taki podział, że np. B1 dzieli się jeszcze na 2 czy 3 poziomy), poziom można zrobić w 2 miesiące jak się spręży i na poziom przypada 120 godzin zajęć plus 120 multimediów, na które można chodzić lub nie. Wszystko fajnie tylko, że całościowo wychodzi prawie 4 tyś. i to strasznie długo by trwało.
Chciałaby znaleźć taki kurs np. na rok, głównie po to żeby zmusić się do robienia czegoś z tym angielskim. Żeby były zajęcia, na których można by ćwiczyć konwersację itd.
ooo fajnie to wygląda ale tak jak mowisz i dużo czasu i pieniędzy też

Anoola pięknie wyglądałas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości