|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trup w domu
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
A moze Ty chcialabys wymyslec odrebna historie dla losów słynnego "trupa"?
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny wątek
choć ja też po przeczytaniu tytułu pomyślałam, że ktoś kipnął A mój TŻ pije tylko okazjonalnie, ale na święta Bożego N. chciał się zbratać z moim bratem, no i nieźle sobie popili (ale dzięki temu, brat stwierdził, że TŻ na szwagra się nadaje ) Moje Kochanie bardzo cierpiało.. było mi go szkoda, siedziałam z nim, głasakałam po bolącej główce i śmiałam się Ehh te nasze pijaki ![]() Malenka, ja myślę, że on to doceni i jutro będzie Twoim sługą
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że Ty tego trupa odpowiednio zaopatrzyłaś
![]() Pamiętaj, trupy "tego typu" muszą w swą podróż zabrać: vit C, duża butelkę wody mineralnej i kostki lodu ![]() Pozostałe rzeczy wedle uznania konkretnego trupa ![]()
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Troche taki bezcelowy Ale raczej nic w stylu KA
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
I po co wracać do KA
już myślałam, że w końcu o tym zapomnę
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
ja myslalam ze juz odeszlo w zapomnienie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obys miala racje! Juz dzis po trochu docenil moja dobroc,specjalnie nie chcialam mu robic wyrzutow,bylam bardzo dobra dziewczyna trupa..i co? O 21.15 najprawdopodobniej pojdziemy do kina, a pozniej moze na dobra kolacje ![]() Moze rzezcywiscie bylo dobrze go nie unicestwiac? ![]() Ale sluchajcie jak mi sie smiac z niego chcialo, jak lezal z bezwladnie opadajacymi konczynami, a my tu o nim gadu-gadu.Jak wychodzil, to mu podziekowalam,ze mogl choc przez chwile stac sie obiektem drwin wyglodnialych Wizazanek ![]() Spojrzal na mnie swoim skacowanym wzrokiem dajac mi do zrozumienia " Babo, to ja wczoraj pilem i mam prawo być dziś "sfiksowany".. Oj biedaczek, niczego nie rozumie! ![]() Calusy dla Wariatek
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ps. Jak wspomniałam w 1-wszym poście obił sobie wczoraj łepek na własne życzenie.Jak spał dałam mu woreczek z kostkami lodu,żeby zwalczyć opuchliznę.Po pewnym momencie truposz zmartwychwstal,jak poczul wyciekającą wodę
Lód stopniał! No więc chcąc być dobrą dla trupa poszłam po coś zimniastego do lodówy,pierwsze co mi na myśl przyszło to noga od kurczaka!Zawinęłam ją w worek i pędęm do niego z tą nogą ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie po jego wyjściu jakie zdzwienie ogarnęło moją mamę buszującą po moim pokoju :PP Utknął mi jej obraz z kurakiem w dłoni... :P
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tam wątek śmieszy
Ale może mam jakieś perwersyjne poczucie humoru, zawsze mnie śmieszą moi znajomi na kacu A już faceci... Trzymają się za głowę i wydaje im się że umrą
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#41 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ej dziewczyny czy wszystko od razu na wizazu ma byc takie powazne? dosłowne? fajnie to dziewczyna napisała, tak inaczej
urozmaicenie. przynajmniej nie wszystkie wątki wyglądają tak: ej, moj chłopak ma kaca, jestem na niego zła, co mam zrobic????wiecej luuuuuuzzzuuuu. ja nie mam takich problemow nie mam tz, wiec nie ma kto sie upić. chyba, zebysmy podstawili mnie jako skacowanego tz-ta a moich rodziców jako ukochaną to juz bardziej realne. ale ja im nie przeszkadzam wyzywają wyzywają i wychodzą sami.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie,ze jednak pare z Was ciągle stawia na lussss )))Ufcio tak swoją drogą ciekawe jakbyś wyglądała jako imitacja tż-ta - trupka
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mistrzostwo |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jeżeli tak, to nie znam słowa na określenie mojego ![]() ![]()
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Buahaha, znowu mi się przypomniała jej mina!!!
To było mniej więcej połączenie + + +
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo się cieszę,że mogłam przyczynić się do poprawy Twojego nastroju!
Ale w zasadzie to niesprawiedliwe,że ten czyn przypisuję sobie..w końcu to nieświadomy trup jest bohaterem głownym )
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie ten wątek podoba.to jakby wstep do jakiejś książki
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
biedny trupek.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
wątek świetny
uśmiałam się do łezja uwielbiam śmiać się ze znajomych ale niekoniecznie kiedy są na kacu ale wcześniej kiedy mają humorki, gadają głupoty i jeszcze do nich nie dociera, że następnego dnia rano dorwie ich kac-morderca ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
to mądra się w nim nie wypowiadaj i nie psuj zabawy innym,skoro ci się nie podoba.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden trupek się zgłasza. obolały i przemęczony
wypił herbatkę i siedzi tu na wizażu...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
malenka, Ty to umiesz budować napięcie
![]() takim zwłokom podobno rosół pomaga (doustnie, a jak łykać nie chcą, zaleca się poprowadzenie sondy dożołądkowej i podawanie zupki strzykawką ), ale Twoje chyba już się spionizowały, skoro wyszły
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Nieżle.
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
hm rosół?
ja kiedys słyszałam o kefirku maleńka,kochana-niestety nie mam doświadczeń z trupkami w ostatniego sylwestra moje TeŻeciątko sobie pohulało,pamietam ze poszlam z nim na spacer(mial taką potrzebę) w kapciach-po lodzie i wodzie i myslę że po dzis dzien docenia moja ofiarność wtedy na drugi dzien zanim sie ewakuowałam uwięziła nas rodzinka jego na świątecznym obiadku podejrzewam,ze wyglądaliśmy wtedy z TŻ jak Twoj trupek a dla mnie to była straszna kicha że sie wchrzaniłam w rodzinną uroczystość :ściana: wiecie co?do tej pory to pamietam i mam żalu chyba troche to rodzicow TŻ,ze mi dali poznać że moja obecność jest nie na miejscu ale akurat wtedy badziej niewypadało sie wymykać ! off top mi sie zrobił wspomnieniowo-wyżaleniowy i zrobiło mi sie smutno,ze chocby nie wiem jak teście byli fajni to ja nie zniose w życiu krytyki od nich no(gdy do takiej akurat dojdzie)
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
I zrobiło mi się smutno. Mój sam na impreze polazł
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo...
|
|
#58 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moja szalona mama i jej rodzenstwo maja sprawdzone sposoby na kaca:
mama-kefir/maslanka/mleko polączone z sokiem z ogórkow kiszonych. (działa od razu) brat mamy- kieliszek wódki siostra mamy-dwie kawy na pusty żołądek. ogolnie to jak ich widze jak to pija to sama czuje ze mam kaca ![]() rodzina alkoholików |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Killing me softly
|
Cytat:
Prawda? ![]() Cytat:
Gdy mam kaca, nie chcę nawet myśleć o alkoholu...
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2006-09-23 o 22:28 Powód: refleksja nad klinikiem ;) |
||
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I proszę bez takich opisów , bo sobie wyobraziłam ten rosół w strzykawce i przepychanie makaronu igłą Nie wspominając już o marchewce
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

A mój TŻ pije tylko okazjonalnie, ale na święta Bożego N. chciał się zbratać z moim bratem, no i nieźle sobie popili 

+
+
+