|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Cytat:
Taaaak fajnie się robi...można się poczuć jak mały chemik ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Brej nocki Motylasta |
|
|
|
|
#1953 |
|
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Niuniol o mnie zapomniała
a tak serio to ja wiem, ze teraz mój Niuniol życia nie ma byłam na cupcakeach na brackiej mlion razy i w love krowe
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Ilisoku
![]() I tak ogółem to - dzień dobry Wstawać!
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Niunioluuuuuu , nie śpisz już
![]() Kochany mój Niuniolu, sto lat sto lat stoo lat!!!!!!!!!!!!! Aj Low Juuuuuuuuuuu truskawki.jpg 1811922334.jpg Michael+Jackson+Bad+Tour.jpg johnny-depp.jpg maszyna_do_waty_cukrowej.jpg orly-lakier-do-paznokci-18ml-happy-go-lucky.jpg Szpilki%252B-%252BChristian%252BLouboutin..jpg mojito.jpg
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie misio, idzie konik,
piesek, żaba no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce Masz już jeden roczek więcej! Iliosku kochany zdrówka i szczęścia I Majkelowo musi być z bublesem.jpg usmiech10.jpg
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-06-23 o 10:46 |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju wiadomo, ze dzis Niuniola ur., ale musialam przyjsc, po tym programie w nocy czulam sie prawie tak samo jak 2 lata temu, jak wylaczylam zaczelam myslec o nim, to plakalam na calego i dobrze, z potem gupowaty Ferdek byl, bo musialam zmienic nastroj program dobry, ale znow sie potwierdza, ze czas nie leczy ran , ale juz ok, dzis mamy urodziny w Nibylandii, to trza sie radowac ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- i bry a czy Dzien Ojca jest tez w USA dzis ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- nie wiem czemu nalozyly mi sie wyrazy w zyczneniach
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniolu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zmykam, bo do obiadu troche, a potem wybywamy i do mamy i do tatow
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że tu będzie dziś dzień lenistwa
![]() Wszyscy gdzieś wybywają
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba wstawie sobie pranie
(zamoczyłam już sobie buciki bo mi kocur świnia oszczał :P)
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lusia, uroki posiadania kota hehe
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedługo wybywam na grilla
![]() Niuniolu!!! wszystkiego najlepszejszego, dużo curry ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Ale ja tylko dzis i jutro<bo jutro szukam czegoś na obronę > sobota, niedziela zalegnę pewnie przed 4fun No i Grochu oglądała jednak w nocy dokument...chyba będę musiała jednak w necie poszukać wszak nie am to jak być masochistą ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- No to ja lecę bluzkę zmienić...i życzę Wam miłego popołudnia Do wieczorka
|
|
|
|
|
#1964 |
|
PIP.
|
Dziękuje
a ja u rodziców, bo Radzol pracuje w Toruniu na weekend. Slonko świeci
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że jak jestem leniem tak dzisiaj uprałam sobie 2 pary butów, teraz pralka pierze mi bluzki, ugotowałam psu wątróbkę i pozmywałam wszystkie gary, posprzątałam podłogę w łazience, swoim pokoju i przedpokoju, które jest królestwem mojego kociska więc możecie sobie wyobrazić co tam było. Jestem spocona i śmierdzę i muszę sobie zagrzać ciepłą wodę
bo przypominam, że po wybuchu boilera nadal nie mam ciepłej wody i pewnie już nie będę miała bo za tydzień pewnie zaczniemy remoncicho
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby kózka nie skakala to by Niuniola na Radżola nie nadziała
Nie wiem jak to się ma do wszystkiego ale tylko to przyszło mi do głowy na hasła: Niuniol, Radżol, koza Sto lat Niuniolu
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ostatnio rzadko bywa ![]() Co do boilera - to ja też znam to grzanie wody, bo wcześniej jak nie mieliśmy solarów, to musieliśmy też na piecu wodę grzać ![]() Teraz też się czasem zdarza, że musimy, bo słońce nie zawsze świeci ![]() No nic, to ja uciekam, wpadnę wieczorem ![]() See yaa
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
uff, a juz myslalam, ze prad polazl
![]() okolo 12.30 nie ma, a skrzydelka byly w piekarniku, no to poszly na patelnie i jakos za godzine wybylismy, wrocilismy teraz, a tu dalej nie ma ![]() a P. zawsze od razu patrzy w korki i nic, a teraz cos porobil i wrocilo ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- o tym dokumncie opowiadalam tez tesciom, mam caly czas w glowie, jak inpresario MJ opowiadal, jak to MJ do niego dzwonil i plakal, jak zgasilam TV to mialam ochote go tak prostu przytulic ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- i tez mam, ze musze do zyraf, bo jakos mnie ciagnie kolo tego dnia, bo jakos duchowo sie łacze sama ni wiem czemu ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- teraz wiem czemu mam malo zmarch, bo w katalogu jest krem z ekstraktem z groszku ( dobrze, ze nie a na koncu
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się mięsa nawpierdalałam
![]() Znaczy karkówa i piersi z kuciaka...chyba się rozpękne ![]() I słońce mnie trochę złapało na dekolce ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() Ej no Majkuś nie płakusiaj!!! Pić mi się teraz chce po tym mięsie...i po tzatzykach |
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzis wialo, to slonca malo, nogi do poludnia wystawialam, a do gory nawet polar
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- ale jestem dumna z MJ, bo tyle "bydla" mial kolo siebie, tak go gnoili, a on pozostal jak zawsze, spokojny, kochany dobry ale ja juz go bym naumiala i by wykrzyczal tym bydlakom to i owo, a tak dusil a tego prokuratora to bym ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- P. poszedl z Sonia, a ja bym sobie czeresni zjadla, ale tylko troche udalo mi sie dolu zerwac, a na drabine ni wejde ![]() a do tesciow poszedl karton, a u nas nic znoww lozku bede jadla ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- o wlasnie wrocil
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Nogi to jak zawsze się nie opalają
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
poszla malpka na drzewo
a tesciowa dzis do mnie, ze musi mnie pochwalic, bo P. parkuje tam kolo nich, bo tata mieszka tam gdzie mama w drugim bloku, i stamtad jada do pracy, to czsto P. widza i mowi, ze zawsze pachnacy, czysciutki, zeszczuplal, taki zadbany, ze az milo i ze to moja zasluga a ja : no ciekawe dla kogo tak robi
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ej..
nikogo nie zachwycił mój wiersz? jego przesłanie? nosz kfa. aż mi się siku zachciało z tych nerwów a malowałam paznokcie
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
no cholery, ja zawsze mam z przodu, bo nie lubie lezec i z tylu nie mam jak, najlepiej bym wykrecila i niech sie opalaja
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrzy są
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Grochu po 1. myśl.
po 2. nie ma nikogo bardziej rypniętego od Grocha
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do tej pory mysle o co tam chodzilo , wiec wybacz refleks ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ej no nie, bo zajdzie tam bo tesciu sie czul ostatnio gorzej i P. zagladal, bo tak, to nieraz patrza patrza z balkonu i juz go nie ma ![]() a w ogole to tak jest, bo jak ja np.patrze na MJ, to czuje jak pachnie, bo on zawsze taki elegancki, stad mnie wkurza slowo smierdziel ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- moja kolezanka jest bardziej rypnieta ode mnie, ale w dobrym slowa znaczniu ![]() opowiada mi wczoraj, ze w szoku bylam na dzialce maja osy i jej maz chcial spalic, a ona nie pozwolila i mowi, ze tam sobie mieszkaja i jak oni cos jedza, to on patrza i nozkami przebieraja a oni tam czesto spia, ona sie ich nie boi i w sobote sie odwraca, a tu nagle w czolo buch, twarz jej potem opuchla, od lodu przeszlo dopiero kolo wtorku, a ona, ze to na pewno nie ich osa ja udziabala, tylko jakas obca ![]() nie moge z niej , normalnie ja kocham ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- a Mucha troche z Bobkiem i juz w ciazy ![]()
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 | |||
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, nie musicie sie domyslac, powiem to :
a w sumie musicie, bo J. nie wiecie kto to ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
a co mi MJ do starych bab
|||
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Doktor Jackowski
![]() Cooo znowu byłaś na konsultacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() Chodzi o "antuuuuraaaaż" zewnętrzny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

[COLOR="Silver"]

wszak nie am to jak być masochistą