|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Wiecie jak mnie to wczorajsze piwo uśpiło? Obejrzałam PLL i taka byłam trochę zamulona, że postanowiłam się na chwilkę (!) położyć - obudził mnie TŻ o 4.30
![]() Sama ![]() Taaa, chyba wtedy kiedy panna założy je do łóżka i nie będzie w nich chodzić ![]() A co do kupowania butów i ubrań przez internet to nie wiem czy kiedykolwiek się przekonam - niby są podane wymiary ale bluzka może niezbyt ciekawie na mnie leżeć mimo odpowiednich wymiarów, już kiedyś kupiłam coś w normalnym sklepie bez przymierzania i niestety wyglądałam w tym okropnie |
|
|
|
|
#4082 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() To i na peeling Yves Rocher starczy ![]() PS. Ślicznie dziękuję za przesyłkę Mam już oba zestawy, w piątek albo sobotę postaram się nadać [przepraszam za poślizg].Cytat:
Czasem kładę się na moment, dosłownie takie tam "przyłożę głowę do poduszki" [nawet bez piwa] a potem budzę się w połowie filmu i zupełnie nie wiem o co w nim chodzi... Zdradliwe ![]() Chwila przerwy, Yao już śpi, zaraz se strzelę jakiś makijażyk a potem wyskoczymy może gdzieś do kafejki na lody
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tzn miałam wreszcie przetestować paletkę ale obudziliśmy się o 10, potem śniadanie i stwierdziłam, że i tak za kilka godzin będę myć włosy i będę musiała to wszystko zmyć, że mi się nie opłaca W sobotę potestuję ![]() Przeminęło z wiatrem oglądam Chociaż nie wiem czy przetrwam 2 części na raz ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-23 o 16:03 |
||
|
|
|
|
#4084 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro idę po te sandałki do CCC to wam zrobie Poka Poka tata mi powiedział, że co jak co, ale na butach mam nie oszczędzać![]() Cytat:
Cytat:
![]() oo juz 2, zaraz ściągne ![]() Cytat:
![]() niby nic ale lipa z tym weselem... a ten chłopak w koncu idzie bez Ciebie?;/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` zajadam kaca od jutro serio muszę zacząć się zdrowo odzywiac czyli 5 posiłków i 'śmiecowe żarcie tylko od święta'całe wakacje spędzam w domu,nawet na weekend nigdzie nie jadę ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- podobają mi sie http://3.bp.blogspot.com/-ESS1ERPk95...105161218a.jpg Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-06-23 o 16:23 |
||||||
|
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4086 |
|
ma zielone pojęcie
|
Aż obejrzałam własne palce. Wokół paznokci mam trochę inną skórę. Gładszą. I przed to odbija światło inaczej niż skóra na reszcie palców.
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem,może swiatlo się tak odbija |
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadka rozwiązana
![]() Skończy się Przeminęło z wiatrem to będą Wichrowe wzgórza ![]() |
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde, najpierw miałam przeczytac wichrowe wzgórza
czyli bd czytac wichrowe wzgórza:Snigdzie nie mogę znalezc swatchy pękaczy pierre rene;/ ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- dziewczyny eletryczny czy ręczny młynek do kawy? w sumie mam elektryczny ale pytam was o opinie jak ostatnio dostałam swiezo mieloną kawe to juz nie mogę pić tej zwykłej i muszę sobie kupic do mielenia, polecacie jakąś? i gdzie najlepiej kupic w miare dobrą kawe (bez szalenstw z ceną) Chatul?
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Przypadkiem trafiłam na wiocha.pl
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
o fak
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Można się pośmiać
No i moje postanowienie, że mam otwartą tylko jedną odżywkę (no może dwie ), zużywam ją i dopiero otwieram następną poszły się... właśnie otworzyłam Joannę
|
|
|
|
|
#4093 | |||
|
Zakorzenienie
|
A, to znam . Z widzenia.
Cytat:
Cytat:
Jaki poślizg ?! Rzuć rachunkiem, bo odeślę na Twój koszt .Asiu - to nie koniec mendzenia . Będziesz zamawiała pękacze ? Chętnie się przyłączę. Mam zamówienie, a dla mnie te ebaye i pajpaje zbyt skomplikowane. Psiapsiółka chce i ja też bym się na jakiś skusiła. Cytat:
Ja powiem tak : wszystko co ręcznie tarte lub mielone jest smaczniejsze, np. placki ziemniaczane. Przez długie lata kupowałam wyłącznie kawę w ziarnach i ,z lenistwa, elektrycznym mieliłam. Wydaje mi się jednak, że młynek ręczny nie zmieli tak drobno, jak potrzeba do naszej przaśnej "po turecku, tylko tak grubiej, jak do ekspresu. Teraz, też z lenistwa, kupuję już zmieloną. A piję tylko zielonego Jacobsa. A poza tym nigdzie teraz nie widziałam dobrych młynków ręcznych. Chyba, że masz jakiś wiekowy. Ale jestem nażarta, jak ruska świnia. Nie wiem dlaczego akurat ruska . Zeżarłam : cztery kawałki pizzy {a nie jadam}, gofra z bitą śmietaną i polewą adwokatową, amerykańskie lody waniliowo-czekoladowe i zapiłam to dwoma cafe macchiato. U Psiapsiółki byłam. Cukier = 457. Idę się z Bogiem łączyć . |
|||
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam taki wiekowy młynek, nie w domu, bo tata go zakosił, a ja wzięłam ten elektryczny, a mówił, że ręczny bd lepszy.. ten elektryczny to też staroć, ale z tych lepsiejszych szalejesz
|
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Co do kawy to powiem szczerze, że też nie pomogę. Ja wybierałam sobie kawę tak aby pasowała do kawiarki (chyba, że też masz kafiarkę/cafieterkę? http://pl.wikipedia.org/wiki/Makinetka). Moja kosztuje jakieś 80 zł/ kg. Pasuje taka cena? Na kawie w ziarnach to ja nie oszczędzam. Za to te już fabrycznie mełte kupowałam tanie. Fort, Sahara itd.
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam w ogole pojęcia ile kosztują kawy w ziarnach i czy mogę kupic np. w markecie |
|
|
|
|
|
#4098 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Można w necie kupić tanie takie 300 ml ![]() Cytat:
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie był kiedyś fajny sklepik z kawą w ziarnach, cena mniej więcej ok 8-9 dych za kilogram - kupowałam najwięcej 10dkg (mielono mi ją na miejscu) i oszczędzałam
![]() Niestety niedawno sklep zlikwidowano - podobno nie przynosił zysków ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-23 o 20:52 |
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcę żeby mi mielili na miejscu, bo kawe powinno się mielic zaraz przed parzeniem w tym caly sens kawy w ziarnach
![]() pójdę do tego sklepu gdzie piłam ostatnio
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie i tak w zasadzie wszystko jedno bo zazwyczaj nie piję kawy mielonej, nie lubię tych fusów, poza tym nie znalazłam jeszcze takiej, która by mi naprawdę smakowała. A rozpuszczalną znalazłam
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie pijam mielonej, bo też nie lubię fusów, ale mam jakiś stary ekspres w domu
![]() kawiarka i fusów nie ma, kiedyś się dorobię
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() A kawa mełta (mielona) jest o wiele zdrowsza od kawy rozpuszczalnej
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogolnie tez pijam rozpuszczalną, bo fusów nie trawię a nie chce mi się bawic w ekspresy itp
![]() ale kupię tę do mielenia co by się od czasu do czasu porządnej kawy napic
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załuję tylko,ze nie zrobiłam pomidorów od dwóch dni moich ulubionych
|
|
|
#4107 |
|
ma zielone pojęcie
|
A jaką piłaś? Ja sama niektóre kawy lubię, a za innymi nie przepadam.
|
|
#4108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie trzeba, ale co robic bez studiow? nie mowie ze po studiach to kazdy pracodawca czeka na nas z otwartymi ramionami, ale na pewno jest latwiej znalezc prace, bo teraz nawet na kase do marktetu trzeba miec studia ![]() No nie o to chodzi i ja tez nie zamierzam isc na byle jakie studia, byle sie jakos przez nie przeslizgnac i miec dyplom po nic ![]() U mnie w miescie nie ma meteorogoli tak jak i oceanografii wiec juz odpada, chociaz nie powiem, studia ciekawe ) to mysle ze cos dla mnie, od zawsze chcialam isc na archeologie np. czy cos takiego zwiazanego ze swiatem zwierzat ale u mnie srednio z takimi kierunkami a wyjechac nie mam jak zabardzo, chyba ze bym poszla na zaoczne, ale to nie to samo juz. Zreszta nie wiem, mam wrazenie ze ja sie nadaje tyko na humanistyczne kierunki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez ciagle jem tylko ![]() Tez nigdzie nie jade i dodatkowo kazdy gdzies powyjezdzal, wyjedzie i takie wakacje ze nawet nie ma z kim na impreze isc ![]() Do pracy bym poszla ale mi sie nie chce porazka ze mna
|
|
|
#4109 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Yao też bardzo chętnie przygarnie koleżankę ![]() Podobała mi się Lalka i PzW też ![]() Jakie długie i ładne A ja dochodzę do wniosku, że nowy kształt moich paznokci chyba im nie służy . Szczególnie kciukom, bo zadzierają się i to nie na długości, tylko jeszcze w ciele 2-3 mm przed linią uśmiechu. Poprzednio nigdy mi się nie zdarzyło...Cytat:
No właśnie ![]() Czy Ty wiesz, że z dymkiem Creed'a puszczasz ???I TO CO MIESIĄC ![]() Pomyśl o tym, że mogłabyś się w nich wręcz kąpać Niechże Cię ów fakt zmobilizuje O konsekwencjach czysto zdrowotnych nie wspominając ![]() Cytat:
Podaj mi tylko kolory Popytam też w sobotę w Golden Rose, może będą mieli - cenowo są bardzo podobne, to do jednej paki bym wrzuciła Obok Vipery też będę, tam chyba po 16 zł są. Także wybierajcie, decydujcie, a ja kupię co trzeba i co Wam się spodoba Cytat:
![]() Ale cukru to współczuję My po spacerze. Yaownica jak zwykle się wydziczała, jakiegoś kawalera nawet poderwała i ostre czułości w postaci 'baranków' były czynione ![]() Idę ratować pazuryry. Może jakieś piwko se strzelę...
|
|
|
|
#4110 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To nie uczta. To świniowatość !!! ![]() Cytat:
Uważaj : kawa rozpuszczalna, to trucizna. Sama dość długo piłam, ale "medyczna" osoba mnie uświadomiła. A smaki kaw są różne " musisz metodą "próbunku" dojść, która Ci smakuje. Cytat:
Po drugie - ta kawiarka, którą pokazała Chatul, jest rzeczywiście fajna i wcale niedroga . Po trzecie - już Ci piszę jak nie mieć fusów . Termos pewnie w domu masz. W supermarkecie kupujesz taki plastikowy lejek z dziurką {wiszą przeważnie przy stoiskach z kawą} i filtry papierowe nr 4. Lejek stawiasz na termosie, w niego filtr i wsypujesz kawę { mocność sama musisz wyregulować}, zalewasz to gotującą wodą, zamykasz termos i masz kawę bez fusów . Do tego długo ciepłą ![]() Musisz poszukać, bo smaki są naprawdę różne. Wielu kaw nie mogę pić, bo są kwaśne lub boli mnie po nich żołądek. Spróbuj może "złotą" z Jacobsa, jest bardzo delikatna w smaku. Stoi u mnie w domu maszynka {ekspres} do kawy typu Senseo. To bardzo popularna na zachodzie metoda. Coś takiego, jak herbata w torebkach. Kupujesz kawę w papierowych, okrągłych porcjach jednorazowych, wsadzasz do aparatu i kawa gotowa. Ale że ja nie lubię herbaty w pampersach, to i ten system nie przypadł mi do gustu. Wiele ludzi go sobie chwali, bo szybko i czysto. Tylko jeszcze w Polsce tak pakowanej kawy nie spotkałam. O coś takiego : http://www.senseo.nl/Pages/shop.aspx No to rzeczywiście musisz rozejrzeć się w propozycjach w Twoim mieście i coś wybrać . Trudno doradzić. Wczoraj w telewizorni pokazywali i "Wichrowe wzgórza", i "Przeminęło z wiatrem". Cytat:
Cytat:
Coś mi się wydaje, że Twój argument skuteczniejszy niż silna wola i plastry Nicorette razem wzięte ![]() Cytat:
http://shop.ebay.pl/km718/m.html?_tr...4.l1581&_pgn=3 Podobne do : Deep Red, Deep Orange, Deep Blue, Pink. Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia |
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

[przepraszam za poślizg].

od jutro serio muszę zacząć się zdrowo odzywiac czyli 5 posiłków i 'śmiecowe żarcie tylko od święta'

???