|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
O faktycznie whisky nie znosze. Za to pewna Pani bardzo lubi.
![]() Ijaa o Tobie kochana mówie
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
my byliśmy na spacerze.
wstawiłam moją fotkę z dziś, do wglądu, całą sylwetkę
|
|
#4473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czy mi się wydaje, czy ostatecznie zmieniłaś koncepcję sukienki? Cytat:
Ależ zazdroszczę ![]() Pięknie zjechałaś! Jakaś konkretna dieta? Ja dziś na wadze zobaczyłam 55,4... Marzy mi się jeszcze z 2,5kg do ślubu zrzucić, ale czuję, że to nierealne... No zobaczymy, uważam nadal (choć wczorajsza pizza nie pomogła ani trochę ).Cytat:
![]() Dobry wieczór Bobry ![]() Dzień minął nam ekspresowo. Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych, całkiem miło się siedziało, wieczór na świeżym powietrzu zaliczony. Dziś od rana trochę ogarnęłam, potem obiadek, po obiadku padliśmy z TŻ i obudziliśmy się po prawie 2 godzinach. Wtedy to dopiero byłam nieprzytomna (zwłaszcza, że tylko ja z trzech córek pamiętałam)Wróciliśmy do domu, zrobiłam TŻowi kolację, i teraz rozłożyliśmy już nasze super kanapowe łóżko, pościeliliśmy i nadrabiamy zaległości netowe. Zaraz spać. Jutro normalnie idziemy do pracy, a weekend wolny. W niedzielę tylko na chwilę na uczelnię - TŻ na egzamin (proszę o mocne kciuki od 10 ), a ja z indeksem po przepisanie oceny. W niedzielę też spotykam się z kumpelą z Poznania - już nie mogę się doczekać Dobrej nocy Dziewczynki!
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie bardzo jestem za wodka piwko tez mi nie bardzo wchodzi zaraz mi brzuch nadyma i latam siku jakbym 5l a nie 0,5l wypila za to winko, likierek, cider owszem ladnie |
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbia. Ogólnie jak to już kilka osób stwierdziło, jestem dość "męska" jeśli chodzi o alkohol - piwo i whisky na pierwszych dwóch miejscach. ![]() Wina i martini też chętnie się napiję. Nie przepadam za wódką (ewentualnie w towarzystwie dużej ilości kolorowych towarzyszy) i słodkimi likierami.
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać. DO jutra
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Padłam...Rodzice zrobili mega deser...Truskawki, lody, jogurt grecki i to polane miodem.
Taka porcja, że nie dałam jej rady... Zastanawiam się co kupić TŻ na imieniny. Ostatnio mówił coś o maszynce do włosów. Ale też pomyślałam o koszuli lub krawacie (np. z logo uczelni) bo od pewnego czasu zaczął chodzić w koszulach, a o krawacie też wspominał. Tymczasem śmigam do łóżka poczytać... Branoc
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Za nami bardzo pracowity dzień. Przewieźliśmy sporo rzeczy, prawie nie bylo miejsca na podłodze w pokoju. Ale już się z większością uporaliśmy. Teraz siedzimy nad mgr........ TŻa znowu bierze kaszel ;/ Masakra jak się biedny męczy...
A wczoraj... Wieczorem tez zajmowaliśmy się urządzaniem w nowym domku. Zrobiliśmy mebel do kuchni - ni to szafke ni to stół. Mieliśmy głuupią lukę którą trzeba było zapełnić. Zrobiliśmy też zakupki, znowu stówa poszła... Masakraaaa! Wczoraj skończyło się na tym, że nie mieliśmy obiadu, dzis z kolei zrobilam spaghetti na dwa dni. Więc jutro obejdzie się bez stania przy garach. Dziewczyny... Zlapał mnie dól. Jestem praktycznie bez pracy, co z tego że jeszcze wyplata będzie... Czuję się taka do niczego, beznadziejna i niepotrzebna nikomu. (( Wczoraj dostałam sporo kwiatków i teraz co na nie spojrzę to serce mi krwawi (( kilka dziewczynek mnie wczoraj wyściskało po raz ostatni, ze łzami w oczach. I ich oczach i moich... ;((( Chyba zbyt wrażliwa jestem i za mocno się przywiązuję do dzieci... Jestem więc na etapie "niepotrzebna i beznadziejna"... Gdyby nei to nowe mieszkanko ktore sobie urządzamy to całkiem bym się załamała...
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
okolica ładna, aż zdziwiona byłam, bo tak zielono
wagę zrzucam, bo przez to utycie aż twarz mam okrągłą mam nadzieję, że za jakiś czas wrzucę chudsze zdjęcie ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
może poszukaj w innej szkole w okolicy (o ile inna jest), a może tu się jednak coś niebawem zwolni, bo różnie bywa urządzania zazdroszczę
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Zanosiłam cv do kilkunastu szkoł ale póki co nic. Cisza. A wiem że w jednej szkole potrzebują az DWÓCH anglistów.
Akurat - ja i TŻ... Byłoby bosko.Jak się urządzimy na dobre, to wrzucę może jakies fotki do albumu. Wiadomo, cudów nie ma bo staramy się jak najmniejszym kosztem,a le to i tak bardzo cieszy, zaczyna wreszcie być tu choć troszkę po naszemu.
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
super z tym urzadzaniem
oj czy my sie kiedys doczekamy puki co dolek typy wyplacili nam tylko wyplate za tydzien wiec prawie wsio poszlo na dentyste dzis zaplacil reszte i tyle za reszte rzadzimy sie z mojego przez nastepne 2 tyg i mam nadzieje ze chociaz przy nastepnej wyplacie za 2 tyg nam wyplaca za ten urlop niewiele bo niewiele ale zawsze cos teacherka trzymam kciuki za prace dobranoc |
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Niefajnie Irenko, niefajnie. mam nadzieję, że chociaż wypłacą tak w ogole. A poki co zaciskanie pasa? I koniec zakupów? Szkoda... Trzymaj się.
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki wrzuć jak się urządzisz ![]() ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
![]() może poszukajcie innej pracy ani mi ani Tż nigdy nikt się z wypłatą nie spóźniał, nie wyobrażam sobie takiego czegoś ![]() jakby Tż dostał z tygodniowym opóźnieniem to my byśmy nie mieli za co żyć
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Na prośbę Kash, staropolskim obyczajem...
WITAM PIĄTEK PIĄTEK, WEEKENDU POCZĄTEK ![]() Ja oczywiście w pracy. Wstałam rano, patrzę za okno i co? Pada Czuję w kościach, że dzień będzie się koszmarnie dłużył. Na szczęście w pracy dość miło, bo pół firmy ma urlop, zatem jest spokój. No i Lorda Vadera nie ma ![]() Coś dziś kiepsko się czuję, tak ciężko, z lekkim bólem głowy. W dodatku straaasznie boli mnie podniebienie, bo wczoraj sobie oparzyłam - ale tak, to nigdy sobie nie oparzyłam, żeby na podniebieniu wyszedł od razu bąbel Także boli jak smok Chyba będzie tu dziś cisza, wszystkie urlopują ![]()
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakie urlopują ja ide do pracy od 9 do 15 więc szybko zleci a potem o 17 pociąg do domu i o 19 padnejeszcze o 5 zacząl mi się @ i dziś zaczynam brać tabletki, troche się boje bo to pierwszy raz ps. moge mieć glupie pytanie związku z tym? czy pierwszą mam wziąźć wieczorem czy już teraz? Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-06-24 o 07:49 |
||
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale miałam ciężką noc, kłóciliśmy się z Tż do 3 w nocy nie będępisać o co poszło bo to nie istotne, Tż przegiął ze słowami i połowe rzeczy mam spakowane, nie wiem co dalej robić, kocham go ale sobie nie pozwolę na takie odzywkizaraz idę do mamy, jak skończę kawę |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anastazja Aaby ![]() Ja się ostatnio zaczynam niebezpiecznie źle czuć w swoim ciele... Musze coś z tym zrobić (głównie psychicznie) bo się wykończę. Tż zaraz wróci z pracy, pójdzie spać a ja umówiłam się z rodzicami na zakupce ![]() Wgl straszne mam odrosty w lipcu koniecznie muszę pójść do fryzjera. Poszukam czegoś na gryponie
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-24 o 07:48 |
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. O matko co za pogoda. U mnie leje i jest zimno.
Co prawda do pracy dopiero na popoludnie ale już nic mi się nie chce. Anastazja Aaby będe trzymała kciuki.
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej w godzinach 22-23 wtedy będziesz miała do 10-11 rano czas w razie gdy zapomnisz
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wygodniejsza pora.
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze 8 tabsów i nad morzem poszalejemy
Choć nie mam owulacji więc lekarz raczej nie nastawia się na cua...
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pomyślę że kiedyś jak ważyłam 50 kg przy wzroście prawie 170 i czułam się gruba to tego nie pojmuję ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
mój Tż raczej sobie nie pozwala, ale jak mu się zdarzy, to mam ochotę się spakować jestem bardzo przewrażliwiona na brak szacunku wobec mnie i ja z tych co sobie "nie pozwolą"
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta z szalenstwami koniec mialam kupic cos do aparatu ale stwierdzilismy ze na all bedzie taniej o polowe nawet wiec luz a z jedzeniem jakos sobie poradzimy jakos to bedzie do nastepnej wyplaty juz niecale 2 tyg bo my co 2 tyg mamy Cytat:
nie bylo tak jeszcze nigdy ale my mamy placone 2 razy w miesiacu i ostatnia wyplata obejmowala place za 1 tydz naszej pracy i jeden tydzien w trakcie tego okresu bylismy na urlopie teoretycznie za urlop placa jak sie jest na urlopie ale czasem niestety po i tu sie zaczynaja czasem schody bo pamietam raz tez tak bylo ze mieli niby w trakcie uelopu zaplacic ( glowna managerka zapewniala ze powinnam itd i ze powie ksiegowej ) ale jak spojrzalam na konto to widac ze nie wiec wracam pytam sie ksiegowej a ta ze managerka jej nic nie mowila ze ja na urlopie przy nastepnej pewnie zaplaca zreszta pogadam z ksiegowa wczesniej moglo tak byc bo urlop zachodzil na 2 okresy rozliczeniowe ale tak czy inaczej oni u nas w inny sposob za urlopy daja ( powiedzmy od ilosci przepracowanych godzin jakis tam %) anastazja aaby
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-24 o 09:56 |
||
|
|
|
#4497 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Ja przyszłam grzecznie do pracy ![]() Anastazja, Dziś dzień pt. sprzątanie... od 14.
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() nie wyspałam się ![]() Jadę dzisiaj z rodzicami do dziadka...jak mi się nie chce...nic mi się nie chce... Anastazja |
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
ja już u rodziców
z Tż nie wiele rozmawiamy, pojechał do mamy, nawet nie wiem kiedy wróci pogoda beznadziejna, ubrałam bluzkę na długi rękaw i kurtkę i wcale ciepło mi nie było ![]() ale mam zrypany dzień
|
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że mają problemy z płatnością ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ogólnie pochmurno i śpiącooooo jest ![]() kompletnie straciłam motywację do sprzątania. nie wiem co się ze mną dzieje ![]() jak się wprowadziliśmy to codziennie z mopem latałam, wycierałam, zmywałam, sprzątałam, składałam, dekorowałam, a teraz mam wszystko w d... ![]() chyba mam zmęczenie materiału
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 10:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Ależ zazdroszczę
).

Zrobiliśmy też zakupki, znowu stówa poszła... Masakraaaa! Wczoraj skończyło się na tym, że nie mieliśmy obiadu, dzis z kolei zrobilam spaghetti na dwa dni. Więc jutro obejdzie się bez stania przy garach.
Jestem praktycznie bez pracy, co z tego że jeszcze wyplata będzie... Czuję się taka do niczego, beznadziejna i niepotrzebna nikomu. 

ani mi ani Tż nigdy nikt się z wypłatą nie spóźniał, nie wyobrażam sobie takiego czegoś
Także boli jak smok 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)