|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
|
|
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki prywatny, już wysłałam zaproszenie Caskada
i przyjęłam Agatkę
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spróbuj może C10 Tobie tez przypadnie do gustu ![]() czyli wybierasz się na polowanie powodzenia i udanych łowów ![]()
|
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mieszac z c12 nie polecalabym zeby nie bylo niewiadomo czego. mam gdzies fotki nawet tu wstawialam- wloski wychodza z poczatku mega szare a potem zmywaja sie do troszke bardziej popielatych niz ma kotka, ale odcien i poziom podobny. tylko ze mi robilo rudy odrost ale sprubuje jeszcze raz za jakies 2 tyg. Cytat:
ale jakie stalowe mrau! ja ostatnio zachorowalam spowrotem na popielate odcienie i dlatego kombinuje wiec nie ukrywam ze zazdroszcze
|
|
#2736 |
|
Wtajemniczenie
|
wstawiłam jeszcze w naturalnych
przepraszam Was za jakość, ale takie pierwsze lepsze żeby tylko kłaki było widać![]() EDIT: naturalnych tzn nie prostowanych
Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2011-06-24 o 10:09 |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję. Włoski troszkę mam pocieniowane na końcach, ale chciałabym wyrównać troszkę![]() Cytat:
amen ![]() obyyy bo jadę z tżtem :P a on się ostatnio irytuję jak za długo łażę. miłego dnia blondyneczki ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
już poprawiłam
|
||
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
paulinko ja swoja opinie juz wyrazilam pod 1 foto i zdania nie zmieniam
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wloski wychodza biale na jasnych- u mnie na skandynawskim ale z poczatku to szarosc ciut mniejsza niz u ench ![]() no i sie splukuje do jasniutkiego, bialawego blondu. szczoteczka taka jak grzebyczek do rozdzielania rzes po tuszu ![]() no i jesliby przykleila krzywo to rozczesanie nic nie da bo te ze srodka oka beda szly w rozne strony albo sie krzyzowaly- a widzialam juz takie partactwa ![]() pamietajcie ze ja tez sie mialam tym zajmowac, mialam nawet propozycje od swojej pazurkowej instruktorki na szkolenie i zatrudnienie- ale sie nie zdecydowalam bo realia sa takie- cena salonowa 300-400zl u mnie, do tego efekt nie oszukujmy sie jest ładny gora 3 tyg. i ciezko zeby za to wyzyc.... ![]() a juz najgorzej jak zaczynaja wypadac- wtedy jest naprawde paskudnie dlatego to jak z pazurkami- trzeba uzupelniac na czas bo klapa.
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest przeciez super ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Jak sie sama nie przekonam to bedzie mnie kusiło, zobacze jak sie sprawują na dłuższą mete ![]() I z paznokciami jest tak samo, nieuzupelnione wygladaja zle. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-24 o 10:25 |
||
|
|
|
#2747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, jak tak szaro wychodzi to ja jednak na poczatku przyszłego tygodnia zrobie W poniedziałek moze
|
|||||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczesywać ![]() No dokładnie to tak jest... trzeba uzupełniać bo inaczej lipa. Moja kumpela sobie przykleiła 14'tki tak wiecie, na raz. I tragicznie wygladala jak one poodpadaly ![]() Kurcze, jak tak szaro wychodzi to ja jednak na poczatku przyszłego tygodnia zrobie W poniedziałek moze [/QUOTE]ja wiem czy tak bardzo ![]() mi tak wychodzilo po podkladzie- czyli mocniej juz wyjsc nie moze ![]() bialka lipiec 013.jpg
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tak wychodzilo po podkladzie- czyli mocniej juz wyjsc nie moze ![]() Załącznik 4044813[/QUOTE] o to bialutko a dlaczego zrezygnowałaś z niej?
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
haaa a jednak net mi dziaaała
![]() siedze na działce, powoli przygotowania trwaja, o 16 wpadaja znajomi impreza-odstresówka się szykuuje mega Agatko-rzęsy trzeba czesać takim grzebyczkiem ![]() wiecie co-myslalam nad tymi rzęsami i tak mowicie o tych milimetrach, akurat miałam rzęse na policzku i zmierzyłam ją linijką ![]() ma 14 mm. To ile dłuzsze sie dobiera sztuczne? |
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie gadam z siorka na gg i ona ma na swoim roku bo sa na kosmetologii takie laski co maja te rzesy zrobione i ona mowi ze maja je bardzo ladne i na nic sie nie skarza oczywiscie wiadomo dorabiaja
dlatego my tez sie nad tym zastanawiamy
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tak wychodzilo po podkladzie- czyli mocniej juz wyjsc nie moze ![]() Załącznik 4044813[/QUOTE] Aaa to nie tak źle Czyli w poniedziałek farbuje Mogłabym jutro ale dzisiaj włosy umyje wiec nie bedzie tłuściocha... Cytat:
a dlaczego zrezygnowałaś z niej?[/QUOTE]Bunny mówiła że miała rudy odrost
|
||
|
|
|
#2753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego zrezygnowałaś z niej?[/QUOTE]bo zle mi odrost bralo na tle skandynawskiego co nie znaczy ze jakbym teraz zrobila nie bylo by ok ![]() wtedy wiadomo roznica bardzo wychodzila ale na c12 tez byla ![]() Cytat:
jak dasz takie jak masz to tylko zagescisz, a jak chcesz dluzsze to mozna i dluzsze ale wiadomo- zeby oko sie otwieralo i zamykalo normalnie Cytat:
bo jak masz mega geste i robisz 1:1 to jak dasz tusz to najczesciej robi sie sklejak i grudy ![]() po co je malowac jak masz rozne stopnie czerni w kolorze i brazu, matowe lub blyszczace itp. dobierasz takie zeby byly jak pomalowane od razu i git ![]() tylko laski czesto robia błąd- bo biora jak najbardziej naturalne, a potem kiszka... bo chcialoby sie zeby byly bardziej widoczne. no i wazne zeby ci zrobily min 3 dlugosci- krotkie w kaciku, na srodek dluzsze i przy zewnatrz najdluzsze- i tu mozna poszalec! bo inaczej efekt tandetny mam porownanie fotek ![]() c12 i popielaty 219. i mysle ze roznica niewielka ![]() c12 c12 nowe 001.jpgproste 007.jpg 219 loczki 003.jpgpopielaty a10 002.jpgwarkocz 004.jpg
|
|
#2754 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziewczyny, jeśli chodzi o rzęsy to wejdzcie w zakladke "pielegnacja"- tam jest napisane jakich tuszy nalezy uzywac, jesli sie chce. I zageszcza sie dolne rzesy tez
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
bo zle mi odrost bralo na tle skandynawskiego co nie znaczy ze jakbym teraz zrobila nie bylo by ok
![]() wtedy wiadomo roznica bardzo wychodzila ale na c12 tez byla ![]() zalezy jaki chcesz efekt. jak dasz takie jak masz to tylko zagescisz, a jak chcesz dluzsze to mozna i dluzsze ale wiadomo- zeby oko sie otwieralo i zamykalo normalnie ciezko je pomalowac zalezy ile ich dolozysz... bo jak masz mega geste i robisz 1:1 to jak dasz tusz to najczesciej robi sie sklejak i grudy ![]() po co je malowac jak masz rozne stopnie czerni w kolorze i brazu, matowe lub blyszczace itp. dobierasz takie zeby byly jak pomalowane od razu i git ![]() tylko laski czesto robia błąd- bo biora jak najbardziej naturalne, a potem kiszka... bo chcialoby sie zeby byly bardziej widoczne. no i wazne zeby ci zrobily min 3 dlugosci- krotkie w kaciku, na srodek dluzsze i przy zewnatrz najdluzsze- i tu mozna poszalec! bo inaczej efekt tandetny mam porownanie fotek ![]() c12 i popielaty 219. i mysle ze roznica niewielka ![]() c12 Załącznik 4044829Załącznik 4044830 219 Załącznik 4044831Załącznik 4044832Załącznik 4044833[/QUOTE] Aaaaa ta 1 fotka po 219 Bardzo bede cierpieć jak jutro nią zrobie na umyte dzisiaj włosy?
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo bede cierpieć jak jutro nią zrobie na umyte dzisiaj włosy? [/QUOTE]nie myj wloskow dzis i kladz na brudasy dobrze bedzie!
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie cholera przed chwila umyłam bo za godzine musze wyjsc
![]() Szlag by to! [/QUOTE]to rob jutro- maja dobe na zatluszczenie sie ![]() ja teraz robilam c12 na 2 dniowych i nic nie czulam jest chlodniej to tez duzy plus!
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz robilam c12 na 2 dniowych i nic nie czulam jest chlodniej to tez duzy plus![/QUOTE] Ok to jutro bede robić Juz sie kurcze doczekać nie moge
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

i przyjęłam Agatkę 

i muszę przyznać że sama oglądnęłam ją ostatnio na zakupkach i tak sobie pomyślałam czy mogłabym ją też wypróbować? myślisz że wzięło by mi odrost? a może pomieszać c12
jak masz jakieś foto po niej to proszę wrzuć 

dlatego to jak z pazurkami- trzeba uzupelniac na czas bo klapa.