![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
Matka do córki:" Nie ma mowy, nie pojedziesz pod żadne namioty, ja wiem co się robi pod namiotami!!! Niech ci ojciec powie! " xD
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Super że jeszcze ktoś tu zagląda
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Dołączę się do zacnego grona
![]() mój opis już od paru miesięcy z przerwami ![]() Jeśli chcesz dostać kawę, herbatę czy też po Pysku, wystarczy grzecznie poprosić
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Coś ode mnie
![]() - Ach jo powiedział krecik po czym skonał ![]() - Nie mów tyle bo ci metka z protezy wystaje ![]() - Mężczyźni są jak telefon - albo zajęty albo pomyłka ![]() - Faceci są jak landrynki.Musisz każdego spróbować ![]() - Żadna coca-cola nie zastąpi nam jabola ![]() - Jak Blondynka Robi Dżem? - Obiera Pączka ![]() - Bajka o apostołach - Pijta palta a po stołach nie rzygajta ![]() - Idę do zakonu... gorszyć zakonnice ![]() - Zimny kefir w dzień upalny, zwiększa popęd seksualny ![]() - No dziewczyny, w góre biusty! Zaczynamy dzień rozpusty ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że coś się komuś przyda ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Nie bierz zycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego zywy ...
Jak sie rozmnazaja jeze?... OSTROZNIE! ![]() Usmiechnij sie jutro bedzie Lepper czym sie rozni rzeka od posla? Rzeke jest latwiej oderwac od koryta. Oko za oko,zab za zab,a czemu dupa za pieniadze. ![]() Uwaga! Dzial Kadr przypomina pracownikom o obowiazkowych badaniach krwi i kalu! Celem badan jest ustalenie czy pracownik ma prace we krwi, czy w dupie Dlaczego Bill Gates jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie? Poniewaz za bledy sie placi ![]() Nie mysl sobie, ze Cie podpuszczam ale ... nie przejdziesz w turbanie po Manhattanie Kazdy Polak oczywista - dba by w domu byla czysta! Wyksztalcenie nie piwo - nie musi byc pelne... Powiedzialem NIE narkotykom, ale one mnie nie sluchaja. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Kupowalbys sobie pantofle, jesli nie mialbys nog? Nie? To po co kupujesz majtki? Roze sa czerwone, Fiolki fioletowe, Frankenstain jest paskudy, ale co do cholery stalo sie Tobie? W nocy nachodzi mnie w lozku... napastuje mojecialo... wyszukuje ulubiona jego czesc... delikatnie laskocze i zaczyna ssac... i ssac... Pieprzony komar! Piles co dzisiaj? Nie? Uwazasz, ze nie masz powodu??? To popatrz w lustro...! ![]() Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe. Choroba alzheimera ma i plusy. codziennie poznajesz nowych ludzi Szczyt fantazji: polozyc sie w kaluzy, wsadzic piorko w dupe i udawac zaglowke No to ja w koncu coś od siebie dodałam, bo tak to tylko kradłam ![]() Mam nadzieję że coś się spodoba ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
-jestem tak podekscytowana, ze chyba umyje dzis wszystkie żeby :P
-jestem tak stabilna emocjonalnie jak szklanka wody trzymana przez człowieka z Parkinsonem -Co tam masz ? -Eliksir szczęścia.. -A po polsku ? -Wódka z sokiem. ![]() -Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże. -Pozwólcie, że zaleję Was blaskiem swej chwały! -"A ty jesteś bez winy? Ja jestem święta... ![]() -Wolę patrzeć w ścianę, niż się wziąć do nauki. -Jeśli kobieta myśli, że trafi do serca mężczyzny przez żołądek, to mierzy ciutkę za wysoko. ![]() nie mojego autorstwa
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coś ode mnie: - Co masz na myśli? - To samo co Ty! - Ty świnio! Dochodzą mnie słuchy, że ktoś Adze buchnął ciuchy Ten pie*dolony świat jest cudowny, piękny i dobry. Trzeba tylko umieć to, ku*wa, zauważyć. Katarzyna Grochola. Przegryźć dżdżownicę My tu gadu gadu, a chłop śliwki rwie. Monika Szwaja. Gosposia prawie do wszystkiego Jestem radosna jak prosie w deszcz. Monika Szwaja. Jestem nudziarą! Znam wiele języków jedne osobiście inne na migi, a jeszcze inne ze słyszenia Ćwierkają wróbelki od samego rana: "Wódka podrożała, Marysiu kochana!" A Marysia na to, śmiejąc się wesoło: "Nakupiłam cukru i pędzę... i pędzę...i pędzę do domu!" kabaret OT.TO-ćwierkają wróbelki Przychodzi Murzyn do kopalni... i tyle go widzieli. Zmiennicy (serial)
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Kurcze laseczki co z wami dawać więcej
![]()
Szczyt fantazji: polozyc sie w kaluży, wsadzic piórko w dupe i udawac żaglowke... ![]() Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2011-02-20 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ale upalny mróz mamy tego lata
![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
-Powtarzasz cos przed sesja? Tak, będzie dobrze, będzie dobrze :P -wiedzo, nap***dalaj -walnij mnie w ryj i każ się uczyc -rozumiem ze alkohol to zadna wymowka ale ja i tak nie odpowiadam za to co robie po pijaku -po pijaku sie nie liczy ![]() nie mojego autorstwa
![]() |
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestes niesamowita! Dawno sie tak nie uśmiałam ;D i jeszcze coś ode mnie (chyba już skradzione.. jesli sie powtórza to przepraszam) nie mów tyle bo poobijasz sobie wargi koles ( to akurat moje ;D) Chłopie,ty nawet mikrofalówki obłużyĆ nie umiesz,a za mnie sie zabierasz Nie przekręcaj tak glowy jak na mnie patrzysz.. Nie wiem czy jesteś ułomny, czy ja niezrozumiała Skazana na za***istość. Książe do mnie przypatatajał ;D Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 huja wartee. ! Załamana otaczającym debilizmem Bakterie w jogurcie mają więcej kultury niż Ty!
znalazłam idealny sposób na podkreślenie moich loczków! nareszcie! Jesli dalej borykasz sie z niesfornymi włosami pisz. chętnie pomogę ![]() Edytowane przez ola280 Czas edycji: 2011-01-25 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Bóg ma poczucie humoru, a dowód na to znajduję każdego ranka patrząc w lustro.
Życie jest ja żul. Nigdy nie wiesz gdzie się zatoczy
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Mimo tylu moich zalet nie odbija palma wcale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
-Sometimes i get depressed ...then i remember i have a great ass and its all OK
-Nie prosilam o bycie ksiezniczka....ale skoro korona pasuj :P -Obrzydliwe i prostackie… podoba mi się -Nie widziałam tyle miłości od czasu gdy Narcyz odkryl sam siebie :P nie mojego autorstwa
![]() |
#256 |
astro-loszka
|
Bywaj zdrowa Goździkowa!
"K... mać i spółka" -Która godzina? -Twoja ostatnia Staram się jak mogę. A jak nie mogę, to też się staram. in vino veritas in vagina caritas
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Właśnie poznałam wspaniałego mężczyznę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały :P
emocje jak na rybach boys are stupid, throw rocks at them ![]() nie mojego autorstwa
![]() |
#258 |
BAN stały
|
PODRYW NA ROMANTYKA:
Jesteś tak piękna, że nie wierzę, że też srasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.