|
|
#4921 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Ineso - wyprostujemy, wygładzimy i będzie dobrze
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego nie chodzę do fryzjera
|
#4923 |
|
Matka Smoka
|
Właśnie tego się boję - w obecnej sytuacji będę musiała kupić w końcu prostownicę i jechać nią co drugi dzień, co w połączeniu z chemią jaką będę musiała nakładać zajedzie mi włosy
![]() I jeszcze specjalnie umówiłam się na dzień przed weselem, żeby mieć odtrzyżone i wyprostowane to bym miała z głowy jutrzejszą fryzurę, to się okazało, że na kupon obowiązuje ,,modelowanie" a nie ,,prostowanie". Więc mnie czeka jutro mordęga z wypożyczoną prostownicą. Czy widziałyście, żeby fryzjer zaczesywał włosy do góry i tak oceniał długość i ciął?
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Ineso, wielokrotnie się z tym spotkałam... Ja mam za to krzywo podcięte włosy, z prawej mam krótsze, z lewej dłuższe
|
#4925 |
|
Pani Buka
|
Ineso - nie wiem czy o to chodzi, ale moja fryzjerka często bierze kosmyk na grzebień, unosi do góry i ścina... taka technika, no ale mnie nie skrzywdziła tym nigdy
biedna... może jakoś ogarniesz je i za kilka tygodni będą wyglądać ok
|
#4926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może znasz jakiegoś bloga z takimi standardowymi przepisami ?Cytat:
Cytat:
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy w obliczu tego, co napisałam kilka postów wcześniej, moja propozycja Cię urządza
, ale zostały mi jeszcze produkty do prostowania keratynowego na jeden zabieg. Mogłybyśmy się jakoś dogadać Nie ma gwarancji, jaki efekt osiągniesz, ale jest to alternatywa dla codziennego prostowania - zdrowsza alternatywa.
|
|
#4928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie byłaś? Może tylko teraz jest tak tragicznie, a na co dzień się da ładnie ułożyć
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4930 |
|
Konto usunięte
|
rany jak ja nienawidzę chodzić o urzedach w długie weekendy, zostlai na dyzurach sami niemili pracownicy
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo - mnie chyba podobnie zepsuła włosy fryzjerka; zamiast wycieniować, zrobiła taki schodek w połowie włosów i miałam dwie rozróżniające się warstwy. Wyglądałam jak ten kot
Na szczęście ścięłam przy tej krótszej warstwie. Chyba każdy musi przejść przez zepsute cięcie przez fryzjerkę. Cholera, ja muszę spróbować tego keratynowego prostowania, bo nie chce mi się za każdym razem prostować tych włosów, ale muszę jeszcze poczytać o tym sposobie. |
|
|
|
#4932 |
|
Matka Smoka
|
Naprawdę jest źle, bardzo źle - bywałam średnio zadowolona z fryzjera i nie panikowałam ąz tak. Chodzi o to, że ja kiedyś miałam takie kaskadowe włosy i trzeba było je układać a i tak się wywijały. Teraz preferują naturalny styl i nie robię z włosami nic. Strasznie długo trwało zanim zrównałam te włosy wtedy i daltego mnie to przeraża. Ja mam teraz 15cm różnicy między spodem a górą. A nie mam co równać, bo poprzednim razem ścięłam je już mocno i sięgają mi ledwie łopatek
![]() kasiencja - ona mi te włosy tak podczesywała jakby mi chciała palmę zrobić na czubku głowy - nie wiem jak inaczej to opisać. Lenka - dzięki za propozycję ale teraz chyba nie jestemw stanie myśleć logicznie. Boję się kolejnych eksperymentów, tym bardziej, że nie u wszystkich ta keratyna się sprawdza. ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- ola - w salonie Nefretete na ul. Nad Sudołem - wiesniacki salon i panienka - nawet mi kawy nie zaproponowała, a siedziałam pół godziny z ampułką na włosach a ona piła kawkę. To był kupon z okazika - na dwa strzyżenia. Zaraz napiszę w klubie czy któraś nie chce drugiego ![]() ville - tak, jak pisałam - niedawno już mocno skróciłam włosy i gdybym je wyrównała to byłaby krótka fryzura w której nie wyglądam korzystnie
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, bierz witaminki i może włosy nabiorą speedu
|
#4934 |
|
Copyraptor
|
Lalaith, ja zazwyczaj wpisuje cos w google, czytam kilka przepisow, i wybieram ten, ktory mi sie wydaje najsensowniejszy...przejr ze dzis moje ulubione blogi i dam znac, czy gdzies jest jakis spelniajacy Twoje wymagania
![]() Ineso
|
|
|
|
#4935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na dodatek panienka byla troche niska a moje wlosy-no coz, dlugie...miala sciac troszke a sciela duzo-chyba wyzej po prostu reka nie siegala...Najpierw codziennie prostowalam wlosy a pozniej jak kosmyki wokol twarzy troche odrosly-zwiazywalam w kitke...
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko-Tobie kiedyś to samo zrobili prawda?
emilko - może to ta sama pani? ![]() Po dłuższym przyglądnięciu się widzę, że nie mam schodów tylko jeden schodek. Jak zbiorę tę warstwę i zepnę to wyglądam jakbym miała resztę jednej długości. Już widzę siebie po papilotach - góra baran, spód prosty.... |
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko spoko tylko nie po to chodzi się do fryzjera żeby po nim poprawiać albo wiązać włosy w kitkę... Też bym się wkurzyła na miejscu Ineso.
|
|
|
|
#4938 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Choc ja serio nic nie napialam, ale wpadlam w najwieksza panike w moim zyciu W kazdym razie ja juz mam dosc tego semestru, a teraz zaczyna się sesja. Z jednej strony nareszcie mialam przedmioty, których zastosowanie widzę w życiu codziennym, ale z drugiej tak masakrycznie stresujące i cieżkie, że mam ochotę zaszyć się na tydzien pod kołdra i odespać czerwiec ![]() Ineso Wiele razy to przerabiałam, niektóre moje fryzury to był jeden wielki, ogromny żal i nie wiem jak przeżyłam bez torby na głowie, więc uwierz mi, że jakoś to będzie
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówcie nawet, ja jutro poprawiam moją 3,5 z baz danych, bo koleżanka ode mnie odpisywała. Mam nadzieję, że facet wredny nie będzie, bo on wie, że ja potrafię. W tamtym semestrze miałam u niego 5,0. A w niedzielę mam psychologię zarządzania, ale nudy, ogółem ogarnęłam już to wszystko. Powtórzę jeszcze wieczorem. Teraz uciekam do baz
|
#4940 |
|
Matka Smoka
|
Dziś chyba jest Dzień Z...Fryzjera: właśnie wrócił tż od fryzjera w parku wodnym - promocja męskiego strzyżenia 15zł. Pani go ostrzygła - nie podobało mu się, kazał wyrównać maszynką - to powiedziała, że to drugie strzyżenie jest i skasowała go 30zł za całość
![]() A genialny kurier DPD dzwoni do mnie o 12 czy jestem w domu, ja mówię, że nie i będę o 15 dopiero a on mi - a to przywiozę w poniedziałek, bo ja już kończę. Ja p... |
|
|
|
#4941 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Trudno, musimy dać rade, ale panikuje bo od początku semestru przy kartkówkach co dwa tygodnia ja do dziś nie rozgryzłam systemu oceniania, który stosuje ta dr. Ech, idę zajeść to czipsami
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
Ineso, fryzjerzy mają właśnie taką metodę, przynajmniej Ci do których ja zawsze trafiam (a często zmieniam), że łapią na grzebień i tną... i tak całe włosy
Biedna Może zrób sobie (z pomocą Trust ) jakiś fajny makijaż żeby przyciągać spojrzenia na buzię a nie włosy ![]() Dziewczyny facebook'owe, 6^m mnie zaraziła tymi konkursami (dziś znów wygrała fajną nagrodę ), klikniecie mi w moje Himalaje tutaj: http://www.konkursveet.pl/pictures/3391 Muszę zdobyć jakieś 2000 głosów Na razie mam 1 Z góry wielkie dzięki
|
#4943 |
|
Matka Smoka
|
granatowo - to nie chodzi o zwykłe łapanie na grzebień i wywijanie końcówki bo tak zawsze miałam i wiem, że to normalne. Nie wiem jak to opisać.
A z tym makijażem to mnie nie przerażaj jeszcze bardziej - zrobiłam próbę trustowego w tygodniu i wcale dobrze nie wyszło.
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze zostaje szałowa sukienka albo kolia z brylantów
|
|
#4945 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4946 | |||
|
Pani Buka
|
a kiedy kończysz?
![]() Cytat:
![]() ale z kolei mój TŻ się cieszy, a ja się cieszę razem z nim, bo świetnie mu poszedł sprawdzian z jego "być albo nie być " w pracy Cytat:
Cytat:
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-24 o 15:37 |
|||
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Watpie, nie te okolice co podawalas
![]() Ale kiedys zmuszona bylam pojsc do niej jeszcze raz-i jak powiedzialam ze 3 cm i nie wiecej to kilka razy mi 'palcami' pokazywala, czy napewno dobrze odmierza Chyba grozna mine zrobilam.... |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Który próbowałaś?
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci dobra kobieto
. I przepraszam za kłopot .Cytat:
), to chętnie pomogę, bo 11 mam imieniny . Oczywiście, jeśli to nie przeszkadza .
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Żaden kłopot, Sprzedający jest super
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

?
Nie ma gwarancji, jaki efekt osiągniesz, ale jest to alternatywa dla codziennego prostowania - zdrowsza alternatywa.