|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Łysy chomik to drugi mąż Charlotte? Jeżeli tak to ja jestem na
![]() A Trey jak dla mnie ma coś z psychopaty.. Do tego jego role w How I met you mother i Desperate huosewives. Bałabym się jakby go na ulicy spotkała
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie Trey to taki baranek i te jego nienaganne maniery straszna mam slabosc do niego, w ogole do calego Maclachlana; za Twin Peaks, Blue Velvet... a to ciekawe, ze tak skrajnie widzimy jedna postac, od psychola do baranka
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Lou - faktycznie - niezły wachlarz spostrzeżeń
![]() Ja mam jakoś tak dziwnie, że niestety identyfikuję aktorów z rolą, dla mnie ten zawsze pozostanie facetem, który ma problem... ze szkunerem
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to co najmniej dziwaczne, nidgy bym nie wyszła za faceta, którego bym nie przetestowała. Zresztą ja bym nigdy nie wyszła za mąż
|
|
|
#936 | |
|
Konto usunięte
|
Wstyd się przyznać, ale nie widziałam żadnego odcinka SATC, nawet googlowałam co ten skrót oznacza
Cytat:
I oto co się dzieje jak próbuje się wnikać w zdolność adaptacyjne już niemłodego obywatela: budzi się o 6nad ranem! zamiast pójść spać przyzwoicie o 2nad ranem po kolacji z deserem to człowiek idzie spać po jabłuszku o północy i oto efekt
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze też nie do końca pełnoprawnie mogę uczestniczyć w dyskusji, bo oglądam dopiero drugą serię (pinkswan, polecam, można się nieźle uhahać!). Big mi się zdecydowanie nie podoba, reszty nie kojarzę (jeszcze).
Dzień dobry, Śpiochy. Ja kończę kawę i zmykam do roboty. |
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieńdoberek! Ja wczoraj wychlałam całe wino i dzisiaj trochę mi się zdycha...
|
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
dzin doberek
![]() wyspalam sie, padlam na pysk i spalam u mie piekna letnia burza czuje sie w obowiazku SATC zaczac ogladac ![]() a co tu takie pustki panuja
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-24 o 11:58 |
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
elo
w takich okolicznosciach tez by mi nie stanal ze strachu! moze to moj brat, ktorego nigdy nie mialam? ![]() Cytat:
![]() musisz sie do niego przyzwyczaic bo przewija sie przez caaaaalusienki serial, a w finalnym sezonie i pelnometrazowym filmie...e nie zdradze, niespodzianka bedzie ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27709784] czuje sie w obowiazku SATC zaczac ogladac ![]() [/QUOTE] TU masz online, naf kiedys podawala...
|
|
#941 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie stworzylam konto mailowe nie zawierace mojego imienia i nazwiska
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-24 o 13:44 |
||
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Cytat:
![]() Dziewczyny, a Ekipę (Entourage) znacie? http://www.filmweb.pl/serial/Ekipa-2004-110259 To jest często opisywane jak SATC w wydaniu męskim Ja się z tym nie do końca zgadzam, ale pomijajac to, to bardzo fajny serial Polecam |
|
|
|
|
#943 |
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Ale sliczna dzis pogoda, ale pewnie pod koniec dnia sie popsuje ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27714953] wlasnie stworzylam konto mailowe nie zawierace mojego imienia i nazwiska [/QUOTE]Navo, tylko mi nie mow, ze wczesniej tego nie robilas ![]() Ja ogladalam SATC jak lecialo w tv, mowie o serialach. Potem jak zaprzestali to juz nie mialam jak. Ale oczywiscie zaliczylam obie kinowe czesci, fajne Przyjemnie sie to ogladalo ![]() Lou, twoj zalacznik mi sie podoba ![]() A ja wzdycham do Hugh Jackman'a ) oraz ostatni "nabytek" Jason Statham (po obejrzeniu filmu Transporter 1, 2 i 3 )
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Ja SATC nigdy nie oglądałam, tylko pełnometrażowy częsc drugą, bo akurat w samolocie do wyboru było.
Jestem za to wielką fanką Ally McBeal Ale myslałam już nad tym żeby SATC też zacząć oglądać
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
wiesz ze nie
![]() mnoestwo osob ma mojego maila tego czy innego, czasem te osoby nawet na oczy mnie nie widzialy, ale teraz wole pozostac anonimowa, przynajmniej na razie ![]() ![]() piekna letnia burza rano, a teraz cudne slonko zeby jutro byla ladna pogoda
|
|
|
|
#947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27714953]
wlasnie stworzylam konto mailowe nie zawierace mojego imienia i nazwiska [/QUOTE]ekhem ekhem ![]() Cytat:
ale ja zbyt serialowa nie jestem, wyjatekiem jest wlasnie SATC i Twin Peaks, te moge ogladac w kolko ![]() Cytat:
![]() ja mam na pulpicie Joaquina Phoenixa z rozpieta koszula ![]() Cytat:
![]() I fogle te tlumaczenia nie oddaja w pelni klimatu. A nie masz tam angielskiego Comedy Central? Jak mieszkalam w Dub to codziennie lecialo, w kolko ![]() Cytat:
Niedawo probowalam obejrzec odcinek i nie, jednak juz w niej wyroslam.
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Z polskim tłumaczeniem to się zgadzam - zostało skaszanione - połowy co lepszych wyrażeń nie tłumaczą. Moim zdaniem ktoś powinien od nowa podjąć się przekładu.
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak lepiej miec w oryginale. Ja sobie sciagnelam taki pakiecik 30 GB, wszystkie sezony...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:01 |
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Własnie obejrzałam pierwszy odcinek i faktycznie mało wciągający.
Jednak wolę moją Ally (pewnie dlatego, że moja wyobraźnia też czasem za bardzo pracuje i mam różne schizy ))W SATC bohaterki wydały mi się trochę zbyt poważne, ale soróbuję jeszcze pooglądać. Chociaż pierwsze wrażenie jest zazwyczaj prawdziwe.
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ale miałam dziś 'wydarzenie' ;(
jechaliśmy załatwiać sprawy jeszcze dobrze nie wyjechaliśmy z miejscowości a tu buch! jak nam maska nie pier.d.olnie w góre TŻ zjechał na szczęście na pobocze dobrze że to jeszcze w terenie zabudowanym było i powoli jechaliśmy bo inaczej to na bank pod jakiegoś tita byśmy wlecieli na szczęście szyba cała, ale maskę musimy kupić nową normalnie przez sekundę myślałam że już po nas Akurat obok mieszkał mój kuzyn to nam pomógł TŻ wjechał tyłem w leśną drogę i zadzwoniliśmy po jego brata maskę zanieśli do kuzyna a my takim niekompletnym pojechaliśmy do domu
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze ze nic Wam sie nie stalo!
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczyłam drugi odcinek, nawet ok Ale dla mnie Ally ciągle wymiata
|
|
#955 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może dlatego, że gra tam Kyle, a on mnie zawsze i wszędzie drażni![]() Cytat:
Cytat:
A książka jest, delikatnie mówiąc... dziwna Dopiero później, jak twórcy serialu trochę bardziej puścili wodze fantazji i zdali się na siebie, akcja na serio ruszyła z kopyta i zrobiło się mniej sztywniacko![]() Myślę, że nie ma się co zrażać mało wciągającym początkiem ![]() Jiuna, dobrze, że to się jakoś gorzej nie skończyło Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-24 o 15:26 |
|||
|
|
|
#956 |
|
Lux Mundi
|
Jiuna - dobrze, że nic Wam się nie stało!
Osobiście też muszę się przyznać do nieoglądania SATC ![]() Ally oglądałam namiętnie swego czasu, ale mi przeszło. Serialowa nie jestem w ogóle Chociaż np. bardzo chętnie obejrzałabym Czas Honoru- czekam aż się ściągnie ![]() Uciekam pakować rzeczy - z całego roku się nazbierało ![]() Zazdroszczę Brid, że ma jush to za sobą Będę podczytywać Was na bieżąco Miłego popołudnia
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurka, niezle musieliscie sie wystraszyc...wiadomo czemu tak sie stao? Cytat:
ale oprocz Kyle'a jest tam cale mnostwo oryginalow do lubienia, kazdy jest wyjatkowy ![]() mnie wsyslo od trzeciego
|
|
#958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27718490]kurde, dopiero teraz doczytalam- a co to za problem ze szkunerem
[/QUOTE]Bo ten szkuner to był taki inny szkuner, i on, ekhm, nie stawał A raczej stawał, ale nie na widok żony posiadacza owego szkunera, lecz na widok rozebranych, świerszczykowych panienek![]() A Przyjaciele? Oglądałyście? Lubicie?
|
|
|
|
#960 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a moją ostatnią wielką milością jest Brandon Jakiśtam wokalista incubusa
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

a dla mnie Trey to taki baranek i te jego nienaganne maniery 

Ja się z tym nie do końca zgadzam, ale pomijajac to, to bardzo fajny serial

Dopiero później, jak twórcy serialu trochę bardziej puścili wodze fantazji i zdali się na siebie, akcja na serio ruszyła z kopyta i zrobiło się mniej sztywniacko