Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 14:00   #2011
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Melduję się po 2-dniowej nieobecności, trzeba było mężowi poświęcić czas

Wczoraj byłam z wizytą u koleżanki i jej przecudnego 3-tygodniowego synka
Widziałam na żywo i popychałam jeden z obserwowanych wózków na allegro. Fajnie się prowadzi.

I pytanko przedwczoraj jak leżałam na plecach poczułam coś w brzuchu, jak położyłam rękę na brzuchu to poczułam jakby małe kopnięcia. Ale czułam tylko ręką. Zagmatwałam troszkę Znaczy uderzeń w brzuszek nie czułam ale pod ręką tak. Wydaje mi się że maluszek sobie brykał, bo jelita nie "kopią". Co myślicie, to takie pierwsze ruchy??
Stary 2011-06-24, 14:10   #2012
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!
Czy Wasi mężowie też Wam tak ulegają w ciąży?Jakiś czas temu upatrzyłam sobie torbę na ramię, ale mój Tż powiedział, że mam ich dużo i kolejna mi nie potrzebna W sumie ma rację, ale tylko w tym, że mam ich dużo))Troszkę zarzuciłam focha, ale mi szybko przeszło,a dziś byliśmy w tym samym sklepie i mówię, że ktoś tą torbę oglądał,a on "Dobra idź i sobie ją kup" kochanyAha w Deichmann są przy kasach darmowe płytki cd z filmikiem o zakupie butów dla maluszków i ogólnie o pielęgnacji "Mamo, Tato co Ty na to" fajny filmik i osoba czyli Zawitkowski zna się na tym co robi.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Jeszcze jedno pytanko czy główki Waszych dzieci też są takie duże na usg?Ja ostatnie miałam w 11 tyg i teraz tak patrze, że ta głowa taka duża, ale lekarz twierdzi, że wszystko ok.Już mam milion różnych diagnoz w głowie.
Mój Tż nie jest jakos bardzo uległy, tzn jest tak jak wczesniej, tylko tyle że więcej mi pomaga w domu przy sprzątaniu i częściej mi jedzenie wciska bo ja w sumie mało jem a tak to bez zmian.
A co do dziecka to normalne że główka jest większa
Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość

Widziałam na żywo i popychałam jeden z obserwowanych wózków na allegro. Fajnie się prowadzi.

I pytanko przedwczoraj jak leżałam na plecach poczułam coś w brzuchu, jak położyłam rękę na brzuchu to poczułam jakby małe kopnięcia. Ale czułam tylko ręką. Zagmatwałam troszkę Znaczy uderzeń w brzuszek nie czułam ale pod ręką tak. Wydaje mi się że maluszek sobie brykał, bo jelita nie "kopią". Co myślicie, to takie pierwsze ruchy??
Myślę że tak ja pod ręką nie wyczuwam, za to czuje takie śmieszna łaskotanie i smyranie, niekiedy bąbelki jak gdyby mi pękały w brzuchu. Generalnie często mam takie uczucie , że ,,coś" tam mam
Także gratuluję. Fajne uczucie

Kupiłam sobie dzisiaj leginsy w połowe łydki czarne bezszwowe, fajne sa bo nie uciskają brzuszka widziałam też fajne spódnice na szerokiej marszczonej gumce, długie w przeróżnych kolorach i chyba w poniedziałek pojade i sobie ją kupię
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:27   #2013
agnieszka09
Wtajemniczenie

kur...wa zaje.bali mi wozek nowy...sory za slowa.jestem wsciekla i ryczepierodle.ni zlodzieje

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:46   #2014
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kur...wa zaje.bali mi wozek nowy...sory za slowa.jestem wsciekla i ryczepierodle.ni zlodzieje
O kurczę, a gdzie go zostawiłaś?Na klatce schodowej?

Magolina tak fajne uczucie, też mam tak że czuję że coś tam jest, ale jak dotąd nie namacalnie
Stary 2011-06-24, 14:47   #2015
marli
Raczkowanie

Cytat:

Siet jak mozna ukrasć wózek?? trzeba byc naprawdę kawałem s...syna żeby ukraść dziecku wózek!
Współczuję Aga
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:18   #2016
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczyny byłam u lekarza i niestety musze leżec coś maluszek zaczyna świrowac i mam nakaz leżenia na lewym boku i w poniedziałek na wizyte czy sie cos poprawiło jestem smutna ale wiem że damy rade bo musimy .
co sie narobilo?

Cytat:
Witam!
Czy Wasi mężowie też Wam tak ulegają w ciąży?Jakiś czas temu upatrzyłam sobie torbę na ramię, ale mój Tż powiedział, że mam ich dużo i kolejna mi nie potrzebna W sumie ma rację, ale tylko w tym, że mam ich dużo))Troszkę zarzuciłam focha, ale mi szybko przeszło,a dziś byliśmy w tym samym sklepie i mówię, że ktoś tą torbę oglądał,a on "Dobra idź i sobie ją kup" kochanyAha w Deichmann są przy kasach darmowe płytki cd z filmikiem o zakupie butów dla maluszków i ogólnie o pielęgnacji "Mamo, Tato co Ty na to" fajny filmik i osoba czyli Zawitkowski zna się na tym co robi.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Jeszcze jedno pytanko czy główki Waszych dzieci też są takie duże na usg?Ja ostatnie miałam w 11 tyg i teraz tak patrze, że ta głowa taka duża, ale lekarz twierdzi, że wszystko ok.Już mam milion różnych diagnoz w głowie.
glowa to polowa naszych dzieci poki co to jak najbardziej normalne!
Przejde sie do deichmana

Cytat:

GRATULUJE Jaki wozio sprawdzalas?:P

Cytat:

co kurFa?!!!
no ja pierdziele, uwierzysz ze sie wkurzylam na maxa?! pewnie dlatego ze tak mi sie podobal! JA PIERD! gnoje!!!

A co do kolorow, ja lubie moją laleczke w rózu nie przeszkadza mi on w ogole a ona tak slodko wyglada
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:24   #2017
goldika
Zakorzenienie

Aga same niecenzuralne slowa nasuwaja mi sie na jezyk... to juz szczyt wszystkiego, zeby okradac dziecko z wozka!!!!
Moze jakis sasiad go schowal?
Ja kiedys zostawilam rower na klatce i zniknal. Myslalam, ze ktos ukradl. A okazalo sie, ze sasiad go schowal zeby wlasnie nikt mi go nie ukradl.

Darusia Twoja Oliwka wyglada przeslodko w avku. Strasznie podoba mi sie kolor jej czapeczki
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:24   #2018
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Wróciłam z zakupów udane bardzo. Kupiłam w H&M dla siebie spodnie jeansowe długie przecena z 149zł na 40 zł ;D i dla dzidzi też kupiliśmy pierwsze ubranka też z wyprzedaży po 10zł w H&M

Byłam też w smyku, myślałam że coś jeszcze kupię dla dzidzi ale tam większość podział chłopak/dziewczyna a my jeszcze nie wiemy więc nie kupiłam nic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P240611_15.040001.jpg (137,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P240611_15.040002.jpg (154,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P240611_15.050001.jpg (105,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P240611_15.170002.jpg (141,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P240611_15.170001.jpg (90,5 KB, 36 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:29   #2019
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Myszczeczko, a dlaczego musisz lezec? Czy lekarz po prostu nakazal lezenie na lewym boku?
Dacie rade ja juz sie przestawilam na lewy bok chociaz latwo mi nie bylo.

Maluszek mało sie rusza, nawet jak go ginek trącał.
Ogólnie po nocy Mnie brzuch zawsze boli i często mam twardy.
Mam nadzieje że to szybko minie
Odwiedze was pewnie teraz dopiero gdzies koło niedzieli albo po wizycie bo mam kompa stacjonarnego także kapa troche, ale damy rade.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Witam!

Tak to jest normalne z tą główka także nie stresuj się

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:29   #2020
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

pewnie ze tak, spokojnie odpoczywaj !!
ja tez musialam lezec z Oliwka takze wiem jaka to mordęga ale czego sie nie robi...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:31   #2021
Ona231
Zadomowienie

Witam

Agnieszko nie potrafię tego zrozumieć, współczuję

Cytat:
Hej
Dziewczyny byłam u lekarza i niestety musze leżec coś maluszek zaczyna świrowac i mam nakaz leżenia na lewym boku i w poniedziałek na wizyte czy sie cos poprawiło jestem smutna ale wiem że damy rade bo musimy .
Myszeczko pewnie, że dacie radę, szkoda tylko nerwów i czekania. Ale czemu masz takie zalecenia jeśli można spytać? Już napisałaś, odpoczywaj dużo, na pewno jest to denerwujące, ale jak trzeba to się wszystko zniesie.

Cytat:
Pewnie, ze sie doczekacie!
Ja nie liczylam ze przed 22tyg poczuje ruchy. Tak jakos sie nastawilam, ze w ostatnim momencie maluch da o sobie znac.
A pierwsze wyrazne bąbelki poczulam w 17tyg2d, a pierwszy kopniak wyczuty pod reka byl wczoraj 19t4d, a seria kopniakow dzis rano
Cytat:
Dziewczyny w karcie ciazy jest rubryczka: piersze ruchu plodu.
I co ja mam podac? Pierwsze solidne bąbelki czy solidne kopniaki?

Co do rozu to ja tez za nim nie przepadam. Za to poobaja mi sie czerwone ciuszki dla dziewczynek ale takze ecru, stonowane zolcie

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ggoraa to chyba ja jako jedyna wspolczuje przemeblowania ja nienawidze tego...
Goldika to tak jak ja, a tu taka miła niespodzianka. A na liczenie jeszcze odrobinę za wcześnie zaczyna się jej liczyć koło 26 tygodnia, proszę tutaj link na ten temat : http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_cont ent&task=view&id=516&Item id=139

A jeśli chodzi o różowy to niestety w sklepach jest sporo tych ubranek, czasem ciężko coś znaleźć nie niebieskiego i różowego.

Cytat:
Napisane przez marli Pokaż wiadomość
dzień dobry

dzięki za gratki i ja też wszystkim gratuluję poznanej płci i kopniaczków
ONA niestety z polipem nic się nie da zrobić, bo w ciaży się ich nie usuwa. On sam (znaczy polip) nie ma negatywnego wpływu na ciażę, ale może powodować plamienia. A wiadomo plamienie w ciąży to zawsze niebezpieczny sygnał, bo nie mam sondy w brzuchu i nie mam 100% pewności, że to tylko polip, a nie coś nie tak z ciążą. No jest to stresujace niestety. Tak więc jak tylko jakieś plamienie, to mam się kłaść i leżeć

I ja też ciągle sikam i śpie jak zając, byle drobiazg mnie budzi

myszeczko proszę wypoczywać, aż do bólu boków, a na pewno będzie dobrze
Marlin jak trzeba to trzeba, zdrowie Twoje i maluszka najważniejsze Wiem jak się na plamienia reaguję od razu mam czarne myśli.
Mam nadzieję, że mimo wszystko im wyżej będziesz, tym mniej będzie przeszkadzał. Co do spania mam tak samo, nawet jak zmęczona bardzo jestem to byke szmer na nogi mnie stawia

Cytat:
Witam!
Czy Wasi mężowie też Wam tak ulegają w ciąży?Jakiś czas temu upatrzyłam sobie torbę na ramię, ale mój Tż powiedział, że mam ich dużo i kolejna mi nie potrzebnaW sumie ma rację, ale tylko w tym, że mam ich dużo))Troszkę zarzuciłam focha, ale mi szybko przeszło,a dziś byliśmy w tym samym sklepie i mówię, że ktoś tą torbę oglądał,a on "Dobra idź i sobie ją kup" kochanyAha w Deichmann są przy kasach darmowe płytki cd z filmikiem o zakupie butów dla maluszków i ogólnie o pielęgnacji "Mamo, Tato co Ty na to" fajny filmik i osoba czyli Zawitkowski zna się na tym co robi.

fatal21 w pierwszych tygodniach główka zawsze jest większa, potem się te proporcje wyrównują. Mój TŻ aż tak uległy nie jest, owszem pomaga mi w wielu rzeczach, ale co do torebek moich to ma lekkie uczulenie, bo sporo ich mam

joamic1 bardzo fajne zakupy

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:33
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:45   #2022
muffinka90
Zakorzenienie

fatal moj TZ ciagle mnie na cos namawia, ale ja jakas dziwna jestem i nic sobie nie chce kupic, kurcze, nie bede w tej ciazy 10 lat chodzic, dostalam troche ciuchow, a wole cos malemu kupic, bo jeszcze tyle trzeba... tylko jak patrze na te jeansy co joamic kupila, to miekne mam urodzinki, a co tam, trzeba by sie przejechac

Agnieszka brak slow, chamstwo normalnie nic wiecej tylko

Myszeczko ja tez budze sie codzien z brzuchem jak kamien, na poczatku no-spa pomagala, teraz juz nie bardzo, dobrze, ze mam wizyte w srode... Bedzie dobrze, uwazaj na siebie Trzymam mocno kciuki

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:05   #2023
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
joamic1 bardzo fajne zakupy
Nie wiedziałam nawet że te spodnie są tak wygodne w ogóle nie czuje się tej gumki rewelacja.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-06-24, 16:14   #2024
dygotka8
Zakorzenienie

agnieszka09- oj bardzo Ci wspólczuję

joamic1 zapłaciłaś 40zł za te jeansy w hm? a ja 75,a mogłam poczekać te kilka dni...ehh..trudno się mówi. dla mnie one też sa baaardzo wygodne-tylko,ze ja mam o rozmiar większe-tak by na jesieni były dobre,a teraz to w pasku chodzę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:17   #2025
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
agnieszka09- oj bardzo Ci wspólczuję

joamic1 zapłaciłaś 40zł za te jeansy w hm? a ja 75,a mogłam poczekać te kilka dni...ehh..trudno się mówi. dla mnie one też sa baaardzo wygodne-tylko,ze ja mam o rozmiar większe-tak by na jesieni były dobre,a teraz to w pasku chodzę
Mam takiego bystrego TŻ bo to on je zobaczył. Były też za 60zł. Ale w nich nie przebierałam. Rozmiar 42

Stary 2011-06-24, 16:18   #2026
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam nawet że te spodnie są tak wygodne w ogóle nie czuje się tej gumki rewelacja.
To jak się dobrze noszą to już komplet
Stary 2011-06-24, 16:22   #2027
agnieszka09
Wtajemniczenie

DYGOTKA te spodnie w srodku maja gumke,wiec mozesz sobie je troche ciasniejsze w pasie zrobic

szkoda slow dziewczyny jest mi smutno i odechcialo mi sie wszytkiego.
wozek zpstawiam na klatce ale to jest dom,gdzioe mieszkaja razem z nami 3 rodziny i jest domofon...choc drzwi czasami sa po prostu nie zamkniete,tylko przymkniete...
ale chyba domyslamy sie kto go ukradl,tylko to jest zlodziej,ktory wczesniej tu mieszkal...
zglosilismy to na policje,zobaczymy maja sprawdzic na kamerach ulicznych...
jeszcze tz mnie wkurza bo juz leci nastepny kupowac a ja chce tamten...i sie poklocilismy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-06-24, 16:32   #2028
dygotka8
Zakorzenienie

agnieszka09 mam nadzieję,że się znajdzie..
u mnie te spodnie maja takie gumke wszytą po jednej str i guzik i po lewej stronie też.Ja wole jednak pasek bo jak idę do łazienki to pasek tylko rozpinam i ok.

domi7ks miałam Ci poklikać,ale głowa mnie boli więc wyłączam komputer zaraz

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:45   #2029
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
O masakra, współczuję, oby się znalazł

Cytat:
Myszeczka, ja bardzo często mam po obudzeniu twardy i bolą mnie pachwiny i łono (te kości), ale na to tylko nospa i magnez w dużych ilościach, taki mi powiedziała

Fatal, zobaczysz główka zawsze tak wygląda

A co do różowych ubranek dla dziewczynek to ja uwielbiam Kupuję i ubieram i nie widzę w tym nic złego i w różach muszę przyznać wygląda najpiękniej Ale mam sporo innych kolorów także- dużo zielonych i fioletowych, nie że sam róż

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:10   #2030
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Darusia to ten wózek z linka, tylko kupiony na miejscu za 850zł
http://allegro.pl/wozek-arte-3x3-3w1...665067128.html

Mi rano dokuczają kłucia w pachwinach, aż nie mogę się przewrócić czy wstać, potem już lepiej. Ogólnie zauważyłam że brzuch twardnieje jak chce mi się siku.
Stary 2011-06-24, 17:26   #2031
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Darusia to ten wózek z linka, tylko kupiony na miejscu za 850zł
http://allegro.pl/wozek-arte-3x3-3w1...665067128.html
Śliczne te wózeczki pokazujecie Ania, Twój też baaardzo mi się podoba, podobny do mojego i nawet kolorystyka

A co myślicie o tych wózkach ?
http://www.e-wozki.pl/sklep/galerie/...boko-s_466.jpg
http://allegro.pl/wozek-baby-merc-i1679629471.html
http://kielce.olx.pl/wozek-baby-merc-iid-50288636#pics

przykładowe- one nie mają takiej tej opływowej gondoli, nie wsadza się na stelaż fotelika, ani spacerówki, tylko tak "modyfikuje" skręca podłoże i jest spacerówka. W moim typie kompletnie nie jest A u mnie na osiedlu 2 lata temu były szalenie popularne!! Nawet moje dwie wózkowe kumpele takie miały. Teraz widuję częściej te tradycyjne z gondolą.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-06-24, 18:02   #2032
kami5
Raczkowanie

WItam Was wszystkie. Kawał czasu mnie nie było, bo zawsze coś tam miałam do zrobienia.
Muszę się pochwalić bo od kilku dni czuję ruchy maleństwa. I już nie mogę się doczekać kiedy bedę je trzymała na rękach.

Gratuluję tym które znają płeć. My musimy czekać jeszcze miesiąc na usg i mam nadzieję że wtedy poznamy płeć; bo mam ochot na małe zakupy
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:37   #2033
ela3010
Zadomowienie

Witam po całym dniu nieobecności

Aga brak słów, ale jestem dobrej myśli że się znajdzie

Dziewczyny z tym różem to u mnie tak że nie że go nie lubię, lubię ale nie sam róż, tylko tak samo lubię zieleń, niebieski, biały itp a najbardziej to fiolet, no śliczny jest

Joamic zakupy udane jak widzę, więc super!!!

Ja byłam z tatą w mieście, kupiłam sobie taką tunikę niby, niby sukienka bawełniana na szeleczki do legginsów i legginsy też kupiłam.
Byłam w bibliotece wymienić książki, i kupiłam sobie nektarynki, mniam. I zjadłam u mamy furę wiśni prosto z drzewa
I jestem happy bo moje ponad 3,5 letnie dziecię nauczyło się jeździć rowerem. Mój tata go nauczył, byłam przekonana że się nie nauczy i rowerek stał w garażu. Dzieciaki moich koleżanek już w wieku 2,5 lat śmigali na rowerkach, mojej kuzynki synuś starszy od mojego 10mcy śmiga bez bocznych kółek nawet a mój zero jazdy. I dziś olśnienie, załapał, no dumna jestem że hej

Jutro mój mąż do pracy a my z synem na rower pójdziemy, o ile pogoda dopisze bo dziś to lało trochę a i tak miło spędziłam dzień
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:03   #2034
basiula19
Zadomowienie

Dziewczyny co myślicie o takim wózku??? bo ja sie za bardzo nie znam mi sie fajny wydaje

http://allegro.pl/promocja-3w1-orsol...679617274.html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Fajny ten zestawik ale musze jeszcze poczekać troszke......może później też taki będzie

http://allegro.pl/my-sweet-baby-loze...662180160.html

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:19   #2035
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o takim wózku??? bo ja sie za bardzo nie znam mi sie fajny wydaje

http://allegro.pl/promocja-3w1-orsol...679617274.html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Fajny ten zestawik ale musze jeszcze poczekać troszke......może później też taki będzie

http://allegro.pl/my-sweet-baby-loze...662180160.html
Ad.1. Basiula mnie się bardzo podoba i jest lekki - tylko 12 kg, ale nie widzę nigdzie informacji, czy jest możliwość montowania spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy? Na zdjęcia spacerówka jest tylko przodem a ja np. nie lubię jeździć jak nie widzę dziecka Muszę dzieciakowi w oczy patrzeć

Ad.2. Łóżeczko śliczne Tylko mogłoby mieć jeszcze szufladę jak dla mnie Ja żałuję, że nie kupiłam sobie z opuszczanym bokiem i z szufladą Jak podrośnie byłby od razu tapczanik z miejscem na pościel.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Ela, gratulacje dla synka

Domi7ks, moja odkąd skończyła 2 latka pożegnała się ze smoczkiem i zaczęła sikać na nocnik Normalnie szok, samo przyszło Tzn. zasypianie teraz trwa dłużej i jest strasznie męczące, ale coś za coś

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-06-24, 19:27   #2036
basiula19
Zadomowienie

ale miałam śmieszną sytuację przed chwilą, a mianowicie położyłam sie na plecach patrze na mój brzuch a on zrobił sie normlanie krzywy z lewej strony był większy jak to komicznie wyglądało hehe to chyba dzidzia sie przewaliła na jedną strone ale widok naprawde śmieszny hehe

Stary 2011-06-24, 19:47   #2037
ela3010
Zadomowienie

Seona dzięki, jestem taka dumna z niego, a już myślałam że się nie uda już

Basiula to maluch już spory skoro tak Ci brzuszek wypycha, w którym jesteś tygodniu? Bo nie wyświetliło mi się Twoje babystrology. Ale uczucie przecudowne prawda?

Seona To Twoja córa super szybko przeszła na nocnik, bezproblemowo, u nas to trwało zanim synuś się nauczył
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:51   #2038
basiula19
Zadomowienie

wiesz różnica nie była taka wielka ale widać było i śmiesznie to wygląda ja zaczynam 22 tydzień........fajnie uczucie bo juz tak sie czuje tego brzdąca a nie tylko wie, że on tam jest

Stary 2011-06-24, 20:59   #2039
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Odwiedze was pewnie teraz dopiero gdzies koło niedzieli albo po wizycie bo mam kompa stacjonarnego także kapa troche, ale damy rade.

przerazilas mnie.... moj tez na usg malo ruchliwy

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:16   #2040
agnieszka09
Wtajemniczenie

przepraszam ale dzis nawet nie chce mi sie pisac...dalej mam lekkiego dola,wozka na pewno nie znajda...obok w miejscowosci okradziono 17 mieszkan na dwoch ulicach i pewnie wszyscy teraz tam patroluja...a moj wozek maja w du..pie.
jutro jade po nowy...aj sorki,ze Wam tak marudze...

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

a co do rozu...to ja mam jeden sweter rozowy i jedna bluzke adidasa...nie jest to moj kolor ale anty tez nie jestem nastawiona...Karinka ma rozowe ciuchy bo teraz wiekszosc ciuszkow jest w rozu...co nie znaczy,ze cala od stop do glowy chodzi tylko w rozu...uwielbiam ja w turkusie,fiolecie,bialym i czerwonym...uwielbiam czerowny i bialy kolor

a dla synka jak na razie z rzeczy kupionych przewaza zielen

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości