Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 17:23   #1591
Olunia1989
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
moim zdaniem powinni wprowadzić ograniczenie co do ilości kupowanych rzeczy z tego samego modelu ...
może i to jest jakaś myśl! pytanie tylko, czy im przeszkadza to, kto i ile sztuk bierze, czy patrzą na to, że towaru ubywa...

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Olunia To pocieszające, że nie tylko ja je przegapiłam albo byłam po tym jak je wykupili.
w ferworze walki myślę że mogły/mogła się sprzedać jakaś jedna ostatnia sztuka w pierwszych kilka minut.

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:23   #1592
srutututu7
Zadomowienie

GG do srutututu7
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

eh, wróciłam z Magnolii, Renomy i Pasażu... w sumie to nawet nie wiem co powiedzieć. ludzie zachowywali się dzisiaj, jakby wszystkie rzeczy w zarze rozdawali conajmniej za darmo czułam się jak na targu u rumunów, jak dziesiąta pani podeptała mnie, uderzyła, popchnęła czy zrzuciła rzecz na ziemię i zaczęła ją kopać i etc. baby 40 lat a zachowywały się jakby je wypuścili z klatki jak weszłam tak wyszłam
o 12 w pasażu kolejka zaczynała się przy kasach i sznureczek widziałam w bershce na cały sklep ;o ludzie rzucali się dosłownie na wszystko
XS i S brak, same L...
liczę, że za dwa tygodnie, trzy spokojnie kupię to, co będę chciała w Warszawie
jedyne, co upolowałam to torebkę z załącznika i jestem zadowolona.
szpilek asymetrycznych NIET

p.s. widziałam buciki Gabi z kokardką w Renomie /jedna para/ są takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4280004105_1_1_3.jpg (15,8 KB, 27 załadowań)
srutututu7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:24   #1593
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Podglądam Was tu regularnie więc czas zabrać głos. Dzisiaj jak wiele z Was wybrałam się na inditeksowe wyprzedaże i upolowałam parę zaplanowanych rzeczy. Niestety, po raz kolejny przekonałam się, że przeceny (nawet niewielkie) odbierają niektórym rozum i kulturę. Odwiedziłam Zarę w Galerii Krakowskiej i Galerii Kazimierz.

1) i 2) boskie zielone szpile, już dawno wypatrzone, ale czekałam na obniżkę - 89 ze 169
3) sukienka (jedyny czysty egzemplarz który znalazłam - pozostałe miały mnóstwo plam ze szminki i podkładu) - 129 ze 169
4) żakiet, niestety nieprzeceniony, ale nie mogłam się oprzeć - 199
5) żakiet, co prawda nie zarowy ale z bershki - 139 ze 189
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szpilkiZara.jpg (69,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szpilkiZara2.jpg (57,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienkaZara.jpg (76,0 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg żakietZara.jpg (104,4 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg żakietBershka.jpg (132,6 KB, 96 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:26   #1594
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
w ferworze walki myślę że mogły/mogła się sprzedać jakaś jedna ostatnia sztuka w pierwszych kilka minut.
Olunia najważniejsze, że i Gabi i Paryzance jakoś udało się kupić.Teraz będziemy realizować samopomoc wizażowo - wyprzedażową.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:37   #1595
malwina2208198721
Zadomowienie

Dziewczyny już pisały, że w Krakowskiej tłumy
Ale kupiłam różową tulipanową sukienkę I kwiatkową dla Paryżanki Oprócz tego tylko buty i bluzkę z załącznika

Chciałam kupić jeszcze białą taką jak ta różowa, ale w Bonarce była ubrudzona i nie wzięłam, a moja mama teraz mówi, że trza było brać, by się uprało Chciałam jeszcze asymetryczne szpilki, te co ma Gabi, patrzę, jest 37, patrzę na drugi - 36 Nawet nie wiem po ile były, bo nie miały metki Innych nie widziałam nigdzie na półkach, ale widziałam kilka dziewczyn z nimi Brakuje mi tylko brodkowego pasiak do szczęścia

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
I'm back I kupiłam prawie wszystko, to co chciałam I jestem bardzo zadowolona
Ogólnie zdziwiłam się, że taki tłum stał przed Z. w Galerii krk, chciało mi się strasznie śmiać, jak widziałam jak te kobiety ustawiają się jak najbliżej, żeby być pierwszą Ale oprócz tego tłumu przed, zaraz jak otworzyli, to sklep zaroił się od ludzi! Było tyle ludzi jak w najbardziej tłumne weekendy! Ludzie brali po 2 torebki, po 3 pary szpilek, 10 wieszaków i latali jak opętani.
Ja na szczęście wiedziałam, gdzie co leży, zgarnęłam swoje rozmiary, po drodze jeszcze wzięłam szorty jeansowe, posprawdzałam rzeczy Wizażankom i udałam się do kasy. Stałam jakieś pół godziny, a za mną zrobiła się jeeeeszcze większa kolejka.
Potem szybko do auta, do Bonarki - a tam cisza, spokój, kilka pań ogląda ciuchy, żadnych kolejek... Tu zgarnęłam tylko szpilki. Nie wzięłam tej kopertówki pomarańczowo-brązowej, bo jakoś myślałam, że ona tańsza będzie.
Ogólnie, jak macie iśc do Z., to lepiej jedźcie do Bonarki

No i poznałam jedną Wizażankę (Agnieszkę, jeśli dobrze zapamiętałam imię) Która to z Was?
Ja przed otwarciem stałam koło Ciebie kochana, notabene wyglądasz na żywo jeszcze ładniej niż na zdjęciach, a w tym fiolecie to już w ogóle I tak samo strasznie mi się chciało śmiać jak te kobitki ustawiały się centralnie przy samym wejściu

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
witajcie bylam w browarze, ludzi tlumy, jak w lumpeskie widzialam niebieska kopertowke, ba nawet mialam zamiar ja kupic,ale w ostatniej chwili zrezygnowalam. Teraz mi troche przykro, ale to jednak nie kolor ktory bym wynosila.
Slynne kuferki za 459 ( te w czerwieni i kolorzep udrowym) byly,ale szybko sie rozchodzily, jak wychodzilam zostal jeden pudrowy. Ogolnie szal na buty i torebki.
Gosiu mam dla Ciebie sukienkę jeśli jeszcze chcesz

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę was gdyby któraś widziała czarne asymetryczne rozmiar 37 to proszę kupcie mi je
We Wrocławiu nic pustka były tylko białe a reszta w magiczny sposób się ulotniła
Po ile te asymetryczne z załącznika są?

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Gratulacje Kochana Ja mam to już za sobą. Mój TŻ oświadczył mi się w zamku w górach, wynajął go, wspięliśmy się na szczyt, szliśmy parę km w górę, powiedział, że dalej już wejść nie można było i wyjął pierścionek... moja mina była bezcenna (tak się pochwalić chciałam).
A ja się czuję pokrzywdzona, bo mój Tż nie wykazał się żadną inwencją twórczą Kazał mi sobie wybrac pierścionek, przyjechał pewnego ustalonego dnia z rodzicami i się oświadczył Dwa lata po ślubie a ja nadal odczuwam smutek z tego powodu

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was pomoże mi w zakupie XS z tulipana różowego bądź paskowanego? Ten z zipem na plecach nie jest przeceniony?
Pralinko, widziałam xs różową, ale była rozpruta przy zamku i nie wzięłam

Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość
w krakowskiej istne szaleństwo - byłam o 9 i jak zobaczyłam dziki tłum przed wejściem to wymiękłam. W sumie nic nie kupiłam, szukałam białych spodni ale nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. W środę kupiłam czarną marynarkę z woman za 359 zl, a tydzień temu mokasyny za 119 zł więc póki co głód zaspokoiłam

a tak BTW. widziałam przed wejściem dziewczynę w czarnych skórzanych szortach i jeśli to jedna z wizażanek - ślicznie wyglądałaś sama marzę o takich spodenkach
Też widziałam i też mi się spodobała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Tulipanowa sukienka Women 359zł rozmiar M-S.jpg (31,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2419001040_1_1_3.jpg (10,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0839010630_1_1_3.jpg (20,1 KB, 34 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:40   #1596
praline
Zakorzenienie

Czy nie ma tutaj żadnej osoby, która pomogłaby mi w zakupie tulipanowej sukienki w rozmiarze XS? Niestety, ale nie mam obecnie dostępu do Zary

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ale kupiłam różową tulipanową sukienkę I kwiatkową dla Paryżanki Oprócz tego tylko buty i bluzkę z załącznika

Chciałam kupić jeszcze białą taką jak ta różowa, ale w Bonarce była ubrudzona i nie wzięłam, a moja mama teraz mówi, że trza było brać, by się uprało Chciałam jeszcze asymetryczne szpilki, te co ma Gabi, patrzę, jest 37, patrzę na drugi - 36 Nawet nie wiem po ile były, bo nie miały metki Innych nie widziałam nigdzie na półkach, ale widziałam kilka dziewczyn z nimi Brakuje mi tylko brodkowego pasiak do szczęścia

Ja przed otwarciem stałam koło Ciebie kochana, notabene wyglądasz na żywo jeszcze ładniej niż na zdjęciach, a w tym fiolecie to już w ogóle I tak samo strasznie mi się chciało śmiać jak te kobitki ustawiały się centralnie przy samym wejściu

A ja się czuję pokrzywdzona, bo mój Tż nie wykazał się żadną inwencją twórczą Kazał mi sobie wybrac pierścionek, przyjechał pewnego ustalonego dnia z rodzicami i się oświadczył Dwa lata po ślubie a ja nadal odczuwam smutek z tego powodu

ooo dziękuję, że pamiętałaś
Ludzie to nic nie szanują...jak nie wybrudzone to dziurawe albo poprute
Nie było xs z innego koloru?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2011-06-24 o 17:41
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:41   #1597
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Podglądam Was tu regularnie więc czas zabrać głos. Dzisiaj jak wiele z Was wybrałam się na inditeksowe wyprzedaże i upolowałam parę zaplanowanych rzeczy. Niestety, po raz kolejny przekonałam się, że przeceny (nawet niewielkie) odbierają niektórym rozum i kulturę. Odwiedziłam Zarę w Galerii Krakowskiej i Galerii Kazimierz.

1) i 2) boskie zielone szpile, już dawno wypatrzone, ale czekałam na obniżkę - 89 ze 169
3) sukienka (jedyny czysty egzemplarz który znalazłam - pozostałe miały mnóstwo plam ze szminki i podkładu) - 129 ze 169
4) żakiet, niestety nieprzeceniony, ale nie mogłam się oprzeć - 199
5) żakiet, co prawda nie zarowy ale z bershki - 139 ze 189
Właśnie ja też chciałam tą sukienkę, ale wszystkie były ubrudzone podkładem jak cholera A tak mi zależało na niej

Zaraz porobię zdjęcia i wrzucę

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-06-24, 17:42   #1598
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja też chciałam tą sukienkę, ale wszystkie były ubrudzone podkładem jak cholera A tak mi zależało na niej

Zaraz porobię zdjęcia i wrzucę
Z tulipana masz może rozmiar S ?
Stary 2011-06-24, 17:43   #1599
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Z postów wywnioskowałam, że też Cię dziś spotkałam w SCC.
Mijałyśmy się k. Baty/CCC, jeśli to byłaś Ty
A reszta dziewczyn w co była ubrana ?

Ja byłam po 10 w SCC z Zarze i szłam tam, gdzie nie było tłumu, więc nie zauważyłam nawet tego chamstwa i prostactwa "ryczących czterdziestek". Może przez to, że moim celem była sukienka z działu trf która nie cieszy się takim powodzeniem jak np różowa tulipanowa i paseczkowa, więc spokojnie szukałam swojej wymarzonej aż w końcu znalazłam. Było sporo ludzi, przez co nie mogłam się skupic na oglądaniu więc przymierzyłam moją wymarzoną kieckę i popędziłam do kasy, bo czułam się między tymi ludźmi jak w dżungli. Faktycznie nie rozumiem tego wielkiego entuzjazmu tych ludzi, w końcu to była wyprzedaż oparta na niewielkiej obniżce...
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:45   #1600
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Z tulipana masz może rozmiar S ?
Niestety M

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-06-24, 17:47   #1601
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
wiesz z jednej strony oni mają większy zbyt dzięki tym handlarzom ale z marketingowego punktu widzenia i w perspektywie długookresowej jest to psucie marki i może obrócić się to przeciwko Zarze. Rozpatrując korzyści z zysków krótkookresowych wobec zysków w długim okresie (a w tym nie tylko finansowych) według mnie Zara więcej skorzysta na ukróceniu tego procederu...
dokładnie
chociaż myślę, że oni nie do końca sobie zdają z tego sprawę ..
myślę, że taka specyficzna sytuacja jest w naszym kraju - "allegro"
Stary 2011-06-24, 17:48   #1602
paradiso
Zadomowienie

Ja byłam w Galerii Mokotów koło 13,raczej dużo ludzi,ale bez szaleństw. Mnóstwo rzeczy na podłodze i pobrudzone,poszarpane... Z paseczkowych sukienek widziałam same M,sukienki te trzykolorowe były,XS i S,sporo bluzek,brodkowy pasiak M,na torebki nie patrzyłam. Duży wybór żółtych i granatowych szpilek. Ja wzięłam jednego pasiaka i spódniczke zieloną(przeceniona o szalone 20 zł,ale już się czaję na nią od 3 miesięcy,więc wzięłam.
W stradivariusie też spokojnie było,nawet bez kolejek,ale nic mi w oko nie wpadło.

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:53   #1603
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety M
Chciałam się zapytać czy S np. z paseczkowej tulipanowej jest bardzo duża w porównaniu do XS?
Kiedyś mierzyłam XS z kremowej i mi odstawała

Dziewczyny- pomożecie w zakupie XS?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2011-06-24 o 17:54
Stary 2011-06-24, 17:56   #1604
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się zapytać czy S np. z paseczkowej tulipanowej jest bardzo duża w porównaniu do XS?

dla mnie różowa wypada na mniejszą w porównaniu do kremowej
ja niestety ich dziś w ogóle nie widziałam
Stary 2011-06-24, 17:57   #1605
paradiso
Zadomowienie

Cytat:

Ja po weekendzie wybiorę się do jakiś mniej uczęszczanych Zar,jeśli będzie XS to na pewno będę o Tobie pamiętać

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:58   #1606
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a widzialyscie torebki [wlasciwie jedna to portfel chyba, saszetka jakas] z zalacznika i buty zamszowe granatowe na niskim obcasie?

ta shopper bag jest piekna....

UFF, znow popelnilam blad i wlazlam na dzial plotkowy i intymnie... a tam klotnie klotnie i prowokacje, musze oczyscic mózg ;D ;D
Ja widziałem buty rozmiar 38

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 17:58   #1607
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
o ile kurtka na wieszaku wygląda super, to miałam okazję ją mierzyć i miałam w niej bary atlety
a tak mi się podoba
nie widziałam jej na żywo, więc nie wiem jak "mocne" są te ramiona
są bardzo usztywniane?
Stary 2011-06-24, 17:59   #1608
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iheartkate Pokaż wiadomość
Czy widziałaś może w GM dresiary czarne lub granatowe? rozm S?
Chciałam kupić, ale w ZT nie było a na Marszałkowskiej tylko jedna M
Moja granatowa wisi w szafie więc za bardzo się nie rozglądałam za nimi ale buszując żadne mi nie wpadły w oko, jakby ich nie było. Ja swoją kupowałam na Targówku polecam dużo spokojniej i więcej towaru dzięki temu.
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:02   #1609
nombre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak tam WROCŁAW? Gdzie warto zajrzeć?
W sumie czytając Wasze relacje z pola walki odechciewa mi się ruszać z domu, ale z drugiej strony nie wybaczyłabym sobie, gdyby nie udało mi się dorwać kilku rzeczy z mojej listy must have

Gratuluję 'brodkowej' bluzki. Sama będę na nią polować A jaką panterkową spódnicę masz na myśli? Rozkloszowaną?
tak ta rozkoloszowana, nie lubie takiego fasonu, ale o dziwno wygladam w niej ok
Cytat:
kupiłaś może tę kurtkę?
jeśli tak to czy mogłabym prosić Cię o zdjęcie w niej?
tak, dokladnia taką. Zrobie zdjecie w weekend, dzisiaj juz nie mam siły. Chyba sie starzeje, męcza mnie szaleńcze tłumy i walko o każdy ciuch
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:02   #1610
praline
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie różowa wypada na mniejszą w porównaniu do kremowej
ja niestety ich dziś w ogóle nie widziałam
Dziękuję za odzew Czy między xs a s z różowej jest spora różnica? myślę czy nie wziąć S, ale z drugiej strony bawić się później w zwężanie?

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Ja po weekendzie wybiorę się do jakiś mniej uczęszczanych Zar,jeśli będzie XS to na pewno będę o Tobie pamiętać
Dziękuję pięknie
Wiem, że robię się nudna i upierdliwa
Stary 2011-06-24, 18:05   #1611
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

malwinka to ja Ciebie chyba też widziałam przykładałaś do siebie różową tulipanową przed lustrem na dziale woman i masz długie ciemne włosy Pasiaka to ja nie wiem czy znajdziesz już długo, długo go nie widziałam.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:10   #1612
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
tak, dokladnia taką. Zrobie zdjecie w weekend, dzisiaj juz nie mam siły. Chyba sie starzeje, męcza mnie szaleńcze tłumy i walko o każdy ciuch
super, będę wdzięczna
Stary 2011-06-24, 18:12   #1613
patihipi
Raczkowanie

Widzę, że sporo osób mnie poznalo w silesi tez stojac w kolejce do wejscia oglądałam sie i myślałam która z was to forumowiczka mogłysmy miec jakies znaki rozpoznawcze i razem szukac i polowac a w razie czego bic sie i rozpychac
z tym allegro to jest jakas porażka.......widzialam dziewczyne która kupowała chyba z 8 torebek, wiec watpie żeby dla siebie
a co do czerwonych torebek które wszystkie szukały w silesi wogóle nie widzialam tylko zielone były
patihipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:16   #1614
Izaczka
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupocholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Jestem zawiedziona polskimi wyprzedażami! Byłam niedługo po otwarciu ludzi pełno, dużo ciuchów porozwalane, xs i s najmniej chyba ze wszystkich rozmiarów!!
Chyba się wybiorę do rodziny do Niemiec hehehe
Upolowałam tylko t -shirt na trf, sukieneczke na dziecięcym (zmieściłam się jeszcze ), tą najzwyklejszą sukienkę w paski i bluzkę fioletową
Za to jeszcze przed moim wybraniem się do Zary (a poszłam jakąś godzinę? po otwarciu ) zastałam w drzwiach chłopaka, który przyniósł mi zarową torebkę nie wiem jak on to zrobił kolejki zazwyczaj są masakryczne już tuż po otwarciu
W jednej z spędziłam jakieś 1,5 godziny tak na oko - może i dluzej ale głównie to wyszukiwałam Zaromaniaczek haha i faktycznie parę dziewczyn było ubranych w przerózne ciuszki z Z jedna dziewczyna miała brodkowy pasiak, białe rurki, skórzane czarne platformy i krótką białą marynarkę z Zary - wyglądała zabójczo!!!! buszowała tylko chwilę i zaraz poszła do kasy więc chyba wiedziała co chciała kupić może to któraś z Was?

staruch ze mnie,
Izaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:17   #1615
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

Asymetryczne 149,0
Była by możliwość kupienia mi ich rozmiar 37??????

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:20   #1616
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
malwinka to ja Ciebie chyba też widziałam przykładałaś do siebie różową tulipanową przed lustrem na dziale woman i masz długie ciemne włosy Pasiaka to ja nie wiem czy znajdziesz już długo, długo go nie widziałam.
Wiem, wiem, miałam po prostu nadzieję, że może, ale nie będę płakać, może kiedyś ustrzelę na ebayu Tam przynajmniej nie ma takich harpii jak na all

A to na pewno nie ja, mam włosy blond do ramion, ale dzis miałam związane

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-06-24, 18:23   #1617
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że w ten weekend Złośliwość rzeczy martwych:/

Bo w Bonarce dziś rzeczywiście był spokój

W ogóle w krakowskiej stała przede mną młoda dziewczyna, która kupiła chyba 3 torebki, 4 pary butów i mnóstwo ciuchów - w sumie zapłaciła 2,5tys złotych!!! A nie obrażając jej, nie wyglądała na taką, którą byłoby stać na wydanie takiej ilości kasy na tyle ciuchów.

Za to w Bonarce chłopak kupował 22 koszulki (Pani liczyła) i chciał fakturę. Pewnie kupował na allegro... I tam narzuci swoją marżę :/

Niektorzy wydaja mnostwo kasy ale totalnie nie potrafia tego zestawic albo nawet wybrac czegos ladnego. Jak dzisiaj moja mama do mnie zadzwonila i powiedziala ze kupila mojemu bratu kilka koszul a on ją wyzwal ze po co mu znowu koszule to chcialam ja zabic ja juz bym wiedziala co kupic zamiast tych koszul. I chyba mu je zabiore i zwroce hehe Przede mna stala jakas Pani i opowiadala ze jej kolezanka z pracy biegla juz na otwarcie bo jest zaroholiczka
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:33   #1618
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
Widzę, że sporo osób mnie poznalo w silesi tez stojac w kolejce do wejscia oglądałam sie i myślałam która z was to forumowiczka mogłysmy miec jakies znaki rozpoznawcze i razem szukac i polowac a w razie czego bic sie i rozpychac
z tym allegro to jest jakas porażka.......widzialam dziewczyne która kupowała chyba z 8 torebek, wiec watpie żeby dla siebie
a co do czerwonych torebek które wszystkie szukały w silesi wogóle nie widzialam tylko zielone były
Ja miałam dzisiaj różową dresiarę
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:39   #1619
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Ja miałam dzisiaj różową dresiarę
A ja żałuję, że ją kupiłam Miałam ją na sobie jeden jedyny raz od prawie 3 miesięcy

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-06-24, 18:43   #1620
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Witam,
do Krakowskiej przybylam 9:30 (korki) a tu tyle osob, od razu lece po pasiaka tulipanowego a tu nic nie ma, ale kobitki w rekach trzymaly. Potem do Kazimierz ale nic ciekawego, wrocilam do Krakowskiej kupilam jedynie tshirt, stoje do przymierzalni a tu lezy pasiakowa tulipanowa S (moj rozmiar) przymierzam dobrze lezy, juz chcialam kupic ale (ze bylam z siostra - moim glosem rozsadku) nie kupilam blisko 300 zeta to jednak za duzo nawet po przecenie!! Az taka maniaczka nie jestem, jesli ma byc moja i jest mi "pisana" to kupie w II turze!!!
Ogolnie ciuchow pelno, ale nie ma jakos w czym wybierac, a niestety Kasia Tusk nie jestem i nie umiem kupic cos fajnego za "psie" pieniadze.
P.S. Blair to bylam ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bow.jpg (20,2 KB, 15 załadowań)

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości