|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trup w domu
malenka17 swietnie to napisałas bardzo podoba mi sie poczatek
heh chyba jakies felietony powinnas pisac gratuluje pomysłowosci Swoja droga gdy moj TZecik zdycha na kaca to jakos mi go zal zawsze mimo iz zawsze wtedy plany jakie mielismy legna w gruzach to najwazniejsze ze jest zemna moge sie wtedy nim poopiekowac i nawet nie protestuje jest wtedy jak biedny bezbronny szczeniaczek
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie watek jak najbardziej normalny!
![]() Co do kaca.....nie wypowiem sie bo jesli chodzi o Tż to chyba nadawało by sie to na osobny watek:/ A co robic.......dac porzadne lanie ![]()
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to raczej czysty rosołek musi być (kolegi patent - podobno stawia nieźle stawia na nogi. z autopsji nie moge potwierdzić) makaron i marchewka mogłyby być zbyt ciężkostrawne
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Wrócim!
![]() Zdecydowanie wolałabym oglądać mojego trupa siedząc i "bojcorząc" z wami,doświadczać potencjalnej samotności w sieci..niż jeszcze raz iść do kina na ten jakże traumatyczno-wykańczający "niemy film". To taka moja refleksja podsumowująca esencje tejże fabuły. A tak całkiem poważnie no może pół-poważnie.Ja umierałam z wykończenia nerwowego oglądając wypociny Cieleckiej, a TŻ stał się podwójnym trupem.Nie dość,że Nas zmęczył film(TŻ dostawał jakichś lęków po alkoholowych ;} ) zmarzlam jak sam pieron,okazuje się,że chyba ma wstrząs mózgu. :-( Podsumowując,my tu hihu-hihu-śmiechu-śmiechu a ten biedak,który umierał na mojej leżance,rzeczywiście miał coś z łebkiem, w dosłownym tego słowa znaczeniu.Okazało się,że po swej nocnej eskapadzie kolega podwiózł go do szpitala i zrobili mu tomograf..Delikatne otarcie naskórka i nic poza tym.A ten mi zdychał w tym kinie, podejrzewam,że częściowo wykańczał go film, a częściowo gorączka która wystąpiła.. Kac okazał się niepotencjalnym mordercą..W dosłownym tego słowa znaczeniu. Ps.Mam się śmiać czy płakać?
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko kochana...Edit: aaaa, przez sondę, dopiero teraz załapałam Chyba jednak mam zbyt bujną wyobraźnię
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
I dziękuje wszystkim dziewczynom, za opinie na temat tej jakże prawdziwej historii z pierwszego postu..
)Dalszy ciąg dopisze, kiedy mój trupek okaże się już zdrowy i nie da mi powodów,żebym bała puszczać się go na imprezy ..
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekamy na dalsza czesc i napewno wszystko bedzie oki a jutro twoj trupek bedzie jak nowo na rodzony moj tez zawsze zdycha tylko jeden dzien Heh ale to sa tylko faceci a my kochamy ich wlasnie za to jacy sa
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
sylwónia - sonda to ostateczność absolutna
malenka - wstrząśnienie mózgu? :| biedak... ale dobrze, że nic poważniejszego... pozdrawiam! |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ja też...troche miałam nadziej hehe
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
mysle podobnie, czasem warto pomyslec zanim wymysli się temat dla nowo zakładanego wątku, bo ten jest nie na miejscu, nie wszyscy maja podobne poczucie humoru
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musze potwierdzić info,ale jestem dobrej myśli..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

to jakos mi go zal zawsze
mimo iz zawsze wtedy plany jakie mielismy legna w gruzach to najwazniejsze ze jest zemna moge sie wtedy nim poopiekowac 

Matko kochana...