![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sporo nowości - wszystkie półki - serdecznie zaparaszam do nowego wątku :)
Cytat:
![]() pojemność spisywałam z pamięci, więc mogłam się pomylić, może ma 250 ml, sprawdzę i dam Ci znać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sporo nowości - wszystkie półki - serdecznie zaparaszam do nowego wątku :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146277 za: balsam do ciała Bielenda Powitanie z Afryką - jedno nowe, nieotwierane opakowanie tamponów OB normal 32 sztuki, tak to jest, jak się wyśle mężczyznę po zakupy krem do stóp Farmona Nivelazione - zapobiea pekaniu i poceniu się stóp - tubka 75 ml, uzyty kilka razy, ubytek w granicach 15 % AA kakaowe masło do ciała raz uzyte, pojemnośc 300 ml, Fluid Tesori d'Oriente jasmin di Giava - jasmin jawajski, połowa z 300 ml, niestety ostatnio biorę silne leki i balsam uczulił mnie Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy - pojemnośc 200 ml, zostało ok. 60 %, wazny do.09.2007 Clinique moisture surge face spray - opakowanie 30 ml, GWP, zostało ciut więcej niż 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drei juz wiem, chciałam lakier i cienie, ale lakier juz sobie kupiłam wczoraj inglota, a po wizycie w perfumerii zakochałam się w nowych givenchy i maż obiecał mi kupić, więc żadnych innych już nie potrzebuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
TWARZ KOLORÓWKA: podkład NIVEA Beauté Beauty Protect Make-up średni beż, niestety dla mnie za ciemny, odcień Ivory beige, pojemność 30 ml, ubytek ok.1/6 podkład zawiera kompleks witaminowy, wygładza, liftinguje i chroni skórę puder rozświetlający NIVEA Beaute Light Duo w odcieniu 07 Sun, opakowanie 12 g, ubytek może 1 g tonik Benzacne - zostało ok. 45 % z 200 ml, wazny do 2007 r. APIS maseczka błotna energizująco-wygładzająca, zostało ok. 40% ze 100 ml, wazna do 10.2007 zapraszam do mojego nowego wątku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Hej,
Madlaine, to ja na pewno bym chciała szampon Absolut Repair, Annatto i coś Pauli, tylko teraz Ty musisz jakoś zdecydować, co i jak. A, nie pogniewasz sie, jeśli jednak zostawię Palais Jamais? Bo wczoraj się mój mąż nieprawdopodobnie tym zachwycał, a rzadko się zdarza, żeby moje nisozwce wzbudzały jego entuzjazm. Jakby co, to mam jeszcze spray Tigi Fashionista, spritz and Shine, do prostowania włosów, niemal cały, 125 ml, tyle że jeszcze nie wiem, czy Morti sie na niego nie zdecyduje. jak byc o, do ciała mam jeszcze ponad 40 % Lieraca Body Peel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Morenko jaki masz odcień korektora unifiance - to zieleń czy żółty, bo nie pamiętam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
korektor zielony
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Nabłyszczacz ani trche nie obciaza wlosow, zostawilabym sobie, ale mam taki lakier Tigi, ktory jednoczesnie nablyszcza i usztywnia, i go wole
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Morenko zielony mam, choć właściwie nie używam, bo mi się twarz niezbyt czerwieni , żółty bym wzięła
![]() Marlo to w takim razie jestem chętna na nabłyszczacz, teraz uciekam, bo zaraz wyjeżdżam - wracam wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Mad , zgłaszam zainteresowanie kilkowa rzeczami z Twojego wątku :
maseczka podtrzymujaca kolor Aveda Annatto Color Conditioner- 250 ml, 2 razy uzyta, niestety zbyt intensywna dla mojego obecnego koloru nadaje kasztanowe tony włosom brązowoym i rudym http://www.brownbagshopping.com/aved...SPID22119.html MATRIX BIOLAGE ODŻYWKA WZMACNIAJĄCA (do spłukiwania) 1000 ml - wzmacnia włosy dzięki połączeniu skoncentrowanych cermidów, wyciągów z trawy cytrynowej i kwiatów hibiskusa - odbudowuje ubytki, ułatwia rozczesywanie i układanie włosów, chroniąc je równomiernie przed wilgocią za sprawą polimerów kationowych - dzięki opatentowanej technologii ceramików i Cerafusion, regeneruje od nasady aż po końce, przywracając maksymalną siłę, witalność i połysk Home Institut Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich. Sprawia że, włosy stają się miękkie i puszyste. oraz Agent P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Mad, to ja w takim razie trzymam te rzeczy i poczekam, aż postanowisz, co z tego, o czym pisalam, możesz mi wydać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hauschka jedwabny puder - zużycie minimalne YSL Gommage Action Biologique Sans Grains -nowa próbka Schwarzkopf Profesional OSIS Shine Spray - 250 ml raz użyłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
pełnowymiarowe opakowanie meterytów Beige Chic, gabka w komplecie nieuzywana, ale zabrudzona od przykrywania kuleczek, kuleczek zostało dokładnie 66 plus sporo rozdrobnionego pudru na dnie pudełeczka - pudełeczko w stanie idealnym
hej bardzo zależy mi na meteorkach zrobiłam bardzo dużą dokładkę pięknej srebrnej firmwej biżu część nawet nowa z metkami ![]() ![]() ![]() Bardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Madlaine: dokładnie tak. Ten podkład to Clinique Superfit kolor Cream. Są jeszcze oznaczenia literowe N (neutral?) i chyba P (pale?). Znowu zapomniałam go zabrać i piszę z pamięci. Ale co do nazwy koloru jestem pewna bo sprawdzałam jeszcze raz. Nie wiem czemu miało by nie być tego odcienia na stronie clinique
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
masz jeszcze cienie Chanel i perfumki? do kjedy rezerwacja?
mam troche nowości zerknij do mnie.odpowiedz u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Witaj, Madlaine
![]() Zaktualizowałam mój wątek ![]() Może znalazłabys coś za L'Instant lub (gdyby rezerwacja się zwolniła) za roletkę Chanel Chance. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147312 Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-24 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.