Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 21:43   #1741
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
byla S i XS ale XS brudna

W arkadii?

Pewnie nie odkładają ciuchów na wyprzedaży?

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Budgetko mogłabym na Ciebie liczyć jak będziesz jutro w zarce?

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:45   #1742
Olunia1989
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

Olunia
xs zielony, a Ty ? jasne, że musimy się wspierać to jedyny taki miły wątek

niebieski i najlepiej S
jakoś tak lubię taki mocny niebieski, mam wrażenie że fajnie podkreśla niebieskie oczy i włosy brąz.
Nie, nie jestem narcyzem, wręcz przeciwnie, ale kolor ten wyjątkowo darzę sympatią

a co do pomocy- dokładnie, tu zawsze ma się na kogo liczyć

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:46   #1743
moja imaginacja
Zakorzenienie

dziewczyny błagam ma któraś z Was zdjęcie w brodkowym pasiaku??? błagam
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:50   #1744
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
niebieski i najlepiej S
jakoś tak lubię taki mocny niebieski, mam wrażenie że fajnie podkreśla niebieskie oczy i włosy brąz.
Nie, nie jestem narcyzem, wręcz przeciwnie, ale kolor ten wyjątkowo darzę sympatią

a co do pomocy- dokładnie, tu zawsze ma się na kogo liczyć
Olunia bedę pamiętać jakby coś

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
moja imaginacja ja mogę zrobić ale dopiero w niedzielę (mam w domu). A na wątku są w nim zdjęcia tylko w poprzedniej i jeszcze wcześniejszej edycji.Nawet Budgetka( za co bardzo jej dziękuję ) mi wklejała katalogowe jak wysyłałam męża po odbiór a na stronie już nie było.Zdjęcie też mam na domowym laptopie.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:51   #1745
pralinkax
Zadomowienie

Czy mógłby ktoś sprawdzic dla mnie pewien ciuszek ? Ewentualnie pomóc w zakupie, jeśli to nie problem

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:52   #1746
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Czy mógłby ktoś sprawdzic dla mnie pewien ciuszek ? Ewentualnie pomóc w zakupie, jeśli to nie problem
kochana pisz co

i która dziś była w galerii mokotów po 10 przyznac się hehe zgadałyśmy sie zesmy wizazanki
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:53   #1747
Rzymianka
Wtajemniczenie

pralinkax pokaż jaki
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:55   #1748
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
W arkadii?

tak, w Arkadii- macałam ją ale 300zł nadal mnie nie przekonuje ...
Stary 2011-06-24, 21:58   #1749
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
tak, w Arkadii- macałam ją ale 300zł nadal mnie nie przekonuje ...
ja ją swego czasu upolowałam na all za 320 i jestem absolutnie zadowolona z zakupu
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:58   #1750
mon9
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o tej torbie? moze ktos ją ma i powie jak sie sprawuje? kupiłam ją dzisiaj i tak sie zastanawiam czy zostawic....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg toreb.jpg (15,3 KB, 23 załadowań)
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:59   #1751
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
Moja Mama również wciąż powtarza: przecież masz w czym chodzić, a po co ci to, już nie ma gdzie tego wieszać... (Ostatnio kupowałam nowy wieszak, bo stary musiałam sklejać taśmą po tym jak nagle w nocy się załamał ) W moich stronach rodzinnych nie ma Zary, musiała kupić ostatnio jak u mnie była Widocznie uznała, że i tak dałaby mi pieniądze, żebym sobie sama coś wybrała
mam nadzieję, że moja właśnie da mi pieniądze skoro ciuchów nie chce najlepiej przelewem na konto bo wciąż muszę prosić dziewczyny o pomoc w zakupach, a potem będę chowała paczki po koleżankach, samochodach itd.... a jak kiedyś zobaczy to stara śpiewka... przecież to stare aha i powiem jej, że wydałam na dentyste tego nie sprawdzi

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-24 o 22:00
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:04   #1752
ESTEE87
Wtajemniczenie

Czy któraś w Was widziała asymetryczne czarne szpilki rozm 39?

Pójde w balerinach chyba na obrone
Stary 2011-06-24, 22:06   #1753
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że moja właśnie da mi pieniądze skoro ciuchów nie chce najlepiej przelewem na konto bo wciąż muszę prosić dziewczyny o pomoc w zakupach, a potem będę chowała paczki po koleżankach, samochodach itd.... a jak kiedyś zobaczy to stara śpiewka... przecież to stare aha i powiem jej, że wydałam na dentyste tego nie sprawdzi

ja na szczęście nie mieszkam z rodzicami, więc moja mama do końca nie ogarnia moich zakupów ciuchowych ale teraz u mnie jest remont, więc jestem na kilka dni u rodziców (i to w czasie wyprzedaży w zarze i cierpię z tego powodu, bo muszę się kryć z siatami z Z.
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:06   #1754
patihipi
Raczkowanie

[QUOTE=nombre;27725877]też ja zauważyłam, czesto chodziła z pasiakowa sukienka., która to z Was, przyznac sie

Juz pisałam wczesniej że to ja w koralowej spódniczce i bluzce w paski z pasiakowa sukienka Tyle z was mnie poznało że forumowiczka a żadna nie podeszła no trzeba było razem by sie polowało
patihipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:07   #1755
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Moja ostatnio jak przyjechała i zaczęłam pakować część ubrań przed powrotem na wakacje do domu, to też nieźle się zdziwiła ,,O.. a to nowe?" - odnośnie marynarki którą kupiłam w grudniu Ale ja przeważnie mówię jej co kupuję. Mamy umowę- ona przelewa mi pieniądze na jedzenie itp, a ubrania kupuję sama ze stypendium naukowego i prezentów od rodziny Tylko moja Mama chyba przestała ogarniać co mam.. W sumie rzadko do domu jeżdżę, bo daleko mam..
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:09   #1756
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
kochana pisz co

i która dziś była w galerii mokotów po 10 przyznac się hehe zgadałyśmy sie zesmy wizazanki
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
pralinkax pokaż jaki

Widziałyście u siebie te ciuszki w rozmiarze S ewentualnie M ? Zwłaszcza spodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4994024250_1_1_3.jpg (13,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2619084401_1_1_3.jpg (21,3 KB, 10 załadowań)

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-06-24, 22:11   #1757
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
sama się za nią rozglądałam, ale za wersją w paseczki, ale niestety ani w arkadii ani w złotych nie widziałam
Ja rano widziałam jedną w ZT, koło 9.20, może ktoś ją później kupił?

Cytat:
Ale masz kochaną Mamę!!!! Moja na to nie wpadnie bo nie popiera mojego zakupowego szaleństwa... Cały czas się drze na mnie za nowe zakupy i pewnie ma racje Ale sama jak wchodzi ostatnio do Z to wychodzi z pełną torbą...
Ja opowiedziałam dziś mamie co kupiłam i później miałam telefon że wszystko bardzo ładne, bo mama była u babci i sobie w internecie wszystko znalazły Nawet padło pytanie czy nie trzeba mnie jakoś dosponsorować

Cytat:
Ja ostatnio też coś średnio z H&M.. Ale sądzę, że kolekcja Versace dla H&M będzie godna uwagi
Versace dla H&M dla Allegro
Ja kiedyś zawsze coś dla siebie w H&M znajdowałam, a od jakiegoś czasu tylko Zara i Zara

Cytat:
dziewczyny co sądzicie o tej torbie? moze ktos ją ma i powie jak sie sprawuje? kupiłam ją dzisiaj i tak sie zastanawiam czy zostawic....
Ja mam, kupowałam jakoś zimą. Nieźle się sprawuje, tylko wkurza mnie że się swobodnie A4 nie mieści, zawsze mi się coś pozagina. No i te paski z magnesami strasznie latają, bo mi się nie chce ich przypinac za każdym razem jak zaglądam do torebki.
Mogę jutro zrobić zdjęcia jak wygląda po kilku miesiącach.
Stary 2011-06-24, 22:12   #1758
Ekscelencja
BAN stały

Dziewczyny mam ogromną prośbę, pomogłaby mi któraś z Was w zakupie tej spódniczki w rozmiarze XS ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2453254649_1_1_2.jpg (37,2 KB, 6 załadowań)
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:12   #1759
Manehajera
Zakorzenienie

BUDGETKO, mogłabyś mi jutro kupić tę bluzeczkę w rozm. S? W Krakowie ponoć ich dużo jest

dziewczyny z Galerii Bałtyckiej też możecie się za nią dla mnie rozejrzeć, w razie zdublowania myślę, że nie będzie problemu ze zwrotem?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (15,9 KB, 14 załadowań)
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:15   #1760
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

ja na szczęście nie mieszkam z rodzicami, więc moja mama do końca nie ogarnia moich zakupów ciuchowych ale teraz u mnie jest remont, więc jestem na kilka dni u rodziców (i to w czasie wyprzedaży w zarze i cierpię z tego powodu, bo muszę się kryć z siatami z Z.
Cytat:
Moja ostatnio jak przyjechała i zaczęłam pakować część ubrań przed powrotem na wakacje do domu, to też nieźle się zdziwiła ,,O.. a to nowe?" - odnośnie marynarki którą kupiłam w grudniu Ale ja przeważnie mówię jej co kupuję. Mamy umowę- ona przelewa mi pieniądze na jedzenie itp, a ubrania kupuję sama ze stypendium naukowego i prezentów od rodziny Tylko moja Mama chyba przestała ogarniać co mam.. W sumie rzadko do domu jeżdżę, bo daleko mam..

ja niestety jestem na podglądzie ale często kupuję też coś dla Mamy, dzięki czemu zaopatrzyłam choć w części jej szafę w normalne ciuchy (miała same kostiumy i garsonki bo w pracy obowiązywał dress code) skoro już jest młodą emerytką więc się nie złości aż tak bardzo... ale swoje musi powiedzieć zawsze... nie odpuści... i teraz tak sobie obie kepiszujemy rzeczy po szafach przed sobą bo jak ona coś kupi to jej głupio, że mi nagadała no i też chowa.... gdzie ja zawsze mówię, że dobrze zrobiła i ma lecieć po więcej... bo kiedy jak nie teraz....

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja opowiedziałam dziś mamie co kupiłam i później miałam telefon że wszystko bardzo ładne, bo mama była u babci i sobie w internecie wszystko znalazły Nawet padło pytanie czy nie trzeba mnie jakoś dosponsorować
Marzy mi się taka sytuacja
Stary 2011-06-24, 22:16   #1761
maggi2506
Raczkowanie

Ale tutaj ruch jak na wyprz. w G. Krakowskiej dzisiaj
Ja wybrałam się dziś z mamą na 2 godz. Kupiłam 2 torebki ale na stronie znalazłam fotkę tylko 1 z nich. Druga jest cała czarna i pikowana (w sam raz do pracy). Kupiłam też 2 bluzki dla siebie kremową plisowaną i czarny t -shirt (nie mogę znaleźć foto) i jedwabną koszulę dla mamy.
Brakowało mi marynarek a chciałam kupić jakąś klasyczną czarną.
Tak czy siak gdy wyszłam ze sklepu poczułam ulgę. Kolejka była koszmarna. Widziałam też Blair - ślicznie Ci w tej fioletowej marynarce
Pozdrawiam
maggi2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:16   #1762
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałyście u siebie te ciuszki w rozmiarze S ewentualnie M ? Zwłaszcza spodnie
w Krakowskiej byly same XL tez na nie poluje, tzn na spodnie

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:20   #1763
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Marzy mi się taka sytuacja
A mi nie
Pracuję i powinnam na siebie normalnie zarabiać, ale jakoś tak wyszło że ostatnia wypłata była parę miesięcy temu i od tego czasu jadę na kończących się oszczędnościach. Głupio mi brać kasę od mamy na szaleństwa zakupowe i za każdym razem jak tylko mogę to odmawiam. Czasem tylko się nie da odmówić, bo jak babcia coś postanowi to nie ma zmiłuj

Ale mnie cieszą dzisiejsze zakupy

P.S. Dobrze przewidziałam, mimo braku listy, że to co mam ze sprzedaży netbooka pójdzie na Zarę. Pomyliłam się o 17 zł
Stary 2011-06-24, 22:20   #1764
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
w Krakowskiej byly same XL tez na nie poluje, tzn na spodnie
Uuuu szkoda Dziewczyny, poszukuję tej torebki z Mango. Gdyby ktoś ją gdzieś zobaczył proszę o zakup !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 115d.jpg (72,8 KB, 24 załadowań)

Paulo Coelho
Stary 2011-06-24, 22:20   #1765
maggi2506
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggi2506 Pokaż wiadomość
Ale tutaj ruch jak na wyprz. w G. Krakowskiej dzisiaj
Ja wybrałam się dziś z mamą na 2 godz. Kupiłam 2 torebki ale na stronie znalazłam fotkę tylko 1 z nich. Druga jest cała czarna i pikowana (w sam raz do pracy). Kupiłam też 2 bluzki dla siebie kremową plisowaną i czarny t -shirt (nie mogę znaleźć foto) i jedwabną koszulę dla mamy.
Brakowało mi marynarek a chciałam kupić jakąś klasyczną czarną.
Tak czy siak gdy wyszłam ze sklepu poczułam ulgę. Kolejka była koszmarna. Widziałam też Blair - ślicznie Ci w tej fioletowej marynarce
Pozdrawiam
Zapomniałam dodać foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wyp1.jpg (15,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyp2.jpg (15,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyp3.jpg (16,9 KB, 15 załadowań)
maggi2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:22   #1766
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:

Versace dla H&M dla Allegro
Ja kiedyś zawsze coś dla siebie w H&M znajdowałam, a od jakiegoś czasu tylko Zara i Zara
Ja swojej wysyłam mmsy z przymierzalni Ewentualnie potem podsyłam linki, żeby obejrzała dokładnie
Też fajnie, że propozycja dofinansowania padła Pisałam, że kupuję ubrania ze swoich oszczędności, ale ostatnio też dostałam od Mamy kardigan (jak byłyśmy razem na zakupach szłam z nim do kasy i ona do mnie, że zapłaci, nawet mówiłam, że nie trzeba, ale się uparła...). No i dostałam też sukienkę z Reserved- nie było ich już w Warszawie, więc zarezerwowałam w swoim mieście rodzinnym telefonicznie i mi odebrała (wcześniej mówiłam, że jej oddam, ale jak już przyszło co do czego, to powiedziała, że nie trzeba ). Jak tak myślę.. chyba jej jutro coś w Zarze wybiorę
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:24   #1767
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
ok, jak zobacze pasiaki to je wszystkie dla Was kupie

widziala ktoras z was te spodniczki i spodnie w rozm L, najbardziej interesuje mnie krakow
Spodnie widziałam w Krakowskiej i w Bonarce właśnie Lki Spódniczka w Krakowskiej była tylko S, specjalnie sprawdzałam, bo wiedziałam, że chciałaś

Edit: Ja nie biorę pieniążków od mamy na zakupy od ładnych kilku lat Sama jej często coś kupuję, dzisiaj dostała świetną "skórkowy" żakiecik ze Stradiego

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-24 o 22:28
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:24   #1768
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi nie
Pracuję i powinnam na siebie normalnie zarabiać, ale jakoś tak wyszło że ostatnia wypłata była parę miesięcy temu i od tego czasu jadę na kończących się oszczędnościach. Głupio mi brać kasę od mamy na szaleństwa zakupowe i za każdym razem jak tylko mogę to odmawiam. Czasem tylko się nie da odmówić, bo jak babcia coś postanowi to nie ma zmiłuj
Mi zupełnie nie chodziło o dofinansowanie, tylko pochwalenie moich zakupów Chciałabym przyjść i się pochwalić, że coś kupiłam i jestem zadowolona, a nie mogę bo zaraz jest gadanie.
Stary 2011-06-24, 22:26   #1769
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Czy któraś Warszwianka widziała tę spódniczkę w rozmiarze XS lub S?
Albo całą zieloną S? Wzięłam XS z zielonej,ale mogłaby być trochę większa,żeby bardziej opadała na biodra i była dłuższa przez to.
udało mi się✂zgarnąć ostatnią XS w złotych.
aczkolwiek mam wrażenie, że numeracja szwankuje xs zwykle jest akurat a tu nawet trochę mi opada zamiast siedzieć cicho i równo...

co najzabawniejsze udało mi się✂dorwać piękny oversize z trf.
niestety przy kasie pani powiadomiła mnie, że został błędnie ometkowany i kosztuje nadal 79zł
i tak wzięłam ale niesmak pozostaje.
poza tym mam wrażenie, że przecenili o 1/3 ubrań mniej niż zwykle...
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:27   #1770
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
też ja zauważyłam, czesto chodziła z pasiakowa sukienka., która to z Was, przyznac sie

A tej zielonej spodniczki nie bylo w SCC, ogladalam je i wydawalo mi sie ze byly wszystkie rozmiary, za wyjatkiem xs oczywiscie

Ciebie tez pewnie widziałam tylko nie wiem jak wyglądasz
widzialas widzialas , bo chyba zbyt intensywnie się na Ciebie patrzylam. malo tego jak cie zobaczyla moja kumpela to mowi mi: ejjjjj to jest na pewno wizazanka, patrz jak ona wygląda!! a jak cie zobaczylam z zielona torebką, to juz w ogole bylam pewna, ze to jakiś nasz ziomal

zielone byly, ale akurat nie te , one troche się róznią

Cytat:
Moja Mama również wciąż powtarza: przecież masz w czym chodzić, a po co ci to, już nie ma gdzie tego wieszać... (Ostatnio kupowałam nowy wieszak, bo stary musiałam sklejać taśmą po tym jak nagle w nocy się załamał ) W moich stronach rodzinnych nie ma Zary, musiała kupić ostatnio jak u mnie była Widocznie uznała, że i tak dałaby mi pieniądze, żebym sobie sama coś wybrała
moja mama z kolei zabiera mi cos z szafy i mowi, jedz sobie kupic nowe ostatnio pozyczyla sobie moja zarowa karmelowa torebke, miala mi ją oddac, ale mija 2 tydzien i nic..... dzisiaj sie pyta, czy w tych siatach mam nowa torebke, bo tamtej chyba mi juz nie odda a smieje sie dlatego, ze moja mamcia jest po 60

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
w Krakowskiej byly ale jakie rozmiary to nie wiem, moze Budgetka jutro Ci sprawdzi
sprawdze i kupie jak bedzie, tylko fju fju.... musze szybko machnac teraz nowa liste

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
W arkadii?

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Budgetko mogłabym na Ciebie liczyć jak będziesz jutro w zarce?
zaraz robie liste

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
ja mam, ale chcesz ze stronki czy mnie w pasiaku??

Cytat:
piekna , po pierwsze fason, po drugie kolor

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość

Juz pisałam wczesniej że to ja w koralowej spódniczce i bluzce w paski z pasiakowa sukienka Tyle z was mnie poznało że forumowiczka a żadna nie podeszła no trzeba było razem by sie polowało
kumpela to samo powiedziala o tobie, kurde wyglada jak wizazanka a ona wgl nie jest zarej tutaj, czasem podczytuje ze mna

Cytat:
pomoglabym ci, ale nie widzialam

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
BUDGETKO, mogłabyś mi jutro kupić tę bluzeczkę w rozm. S? W Krakowie ponoć ich dużo jest

dziewczyny z Galerii Bałtyckiej też możecie się za nią dla mnie rozejrzeć, w razie zdublowania myślę, że nie będzie problemu ze zwrotem?
si si... cos jeszcze??
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości